418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#339820 BUÉK! -
Gyuszopapa #339819 Ez ilyen,az AMX 12t se lesz jobb elhiheted. -
kamionosjoe #339818 Na most nagyot csalódtam ebben az ELC AMX-ben, nemrég fejlesztettem ki. A gyorsasága okés, de ezt az ágyút alig tudom elforgatni. Vagy lehet csak én vagyok ilyen béna, mondjuk ez valószínűbb. -
baromarc0011 #339817 Sziasztok!
Tudnátok olyan programot ajánlani,amivel a csatából lehet részleteket rögzíteni?
Replay nem jo,a fraps meg nem megy win 8.1 alatt.
A választ előre is köszönöm.
Ja és B.U.É.K!!! -
csagataj #339816 Kár, hogy a Challengernek ugyanez a top lövege! -
Rivanka #339815 Jeff, írhatnál egy évértekelő buzdító szöveget. 400% növekedés, 40000% winrate, elkezdték írni síma random csatában omg Hoax hear. És csak a félelmet érzem. -
stork13 #339814 Ezt a dpm-et T5-ben a T-34, Type féle 34, Matilda Black Prince is hozza. T7-ben az E25 meg 30%-kal meg is haladja.
Szóval vannak azért közel és távol ilyenek. :P -
bekescsaba #339813 Nálam most az achileus 6-os britt td a favorit.
Ha ezt nem fogják nerfelni, akkor semmit sem.
3,9 alatt lő 170-es pennel egy 150-es szeretést, mellé 0,33-as pontosság, és 1,9 szűkülés.
Ilyen dpm-et nem hiszem, hogy bármi tudna közel, s távol ezekben a közép tierekben. -
Malarki #339812 BUÉK tankosok :D Burda és Dimitru medálban gazdag új évet mindenkinek! -
#339811 Neked is boldog új évet, és mindenkinek! -
Rivanka #339810 Zsír, működik a 2. enter gomb ezen a gépen 2 óra driver install után, első nem.:) Minden Hoax-osnak, meg többinek is buék. Jövőre biztosan találkozunk, ettől kilesznek páran, mint eddig is.:) -
#339809 A tetves pecsszopó ARL-44 , végig a sarkamban volt és szedte ki előlem a killjeimet, pedig megpróbáltam úgy kihozni, hogy enyém legyen az utolsó lövés, de ő akkor sem lőtt, mikor már mindketten beszedtünk az ellenféltől. Sajnos, csak a végén jutott eszembe, hogy ki kellett volna lőnöm. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #339808 pont most vettem vissza :)
első tier 7-esem volt.... nagyon szerettem...
most visszavettem, mentem vele egy csatát
+6 kill az USA misszióba :) nagy jó ez a tank -
Angelus1991ster #339807 The Recruiter will also receive a Т95Е2 tank without a crew as a reward when one of the new players invited by this Recruiter purchases their first Tier X vehicle. This will not affect the other bonuses. However, if a new player reaches Tier X and the Recruiter is rewarded with the T95E2 before the XP Pool hits 1,000,000, upon eventually hitting 1,000,000, the Recruiter will receive only the Commander, as the tank will already be in his/her possession.
-ezek szerint a T95E2-t megkapom a fő accra,de csak parancsnokkal ha nem gyűjtök össze egymillió xp-t
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.31. 19:16:51 -
#339806 Kár:(
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.12.31. 19:06:57 -
TiborTamas #339805 Sehogy, mert csak tier 5-től lehet mark of excellence-t szerezni. :) -
#339804 Sikeresen el b*tam a server side célkeresztet. Adna valaki linket. Csak csomagba találok.
-
#339803 Még jó, hogy nem rövidebb nem férne rá ki az a sok csillag :)
A PzIII. kis 75-re hogyan férel az a sok karika ? -
#339802 Már csak azért se cseréld le, mert olyan jól néz ki rajta az a két csillag! :D -
Pares #339801 #339469
-
Alkenon #339800 Köszönöm a választ -
#339799 Szerintem meg jó tank a RU, meg is tartottam, azt hiszem olyan 1900 az átlagsebzésem vele, nem tudom,hogy a t54 lightból kilehet-e hozni ennyit, illetve,hogy kitudnék-e ennyit. szarnak semmiképp nem nevezném ezt a tankot. -
WR104 #339798 A T-54 light tenyleg jo es a panceljat a tobbi light ellen jol lehet hasznalni. Par napja egy 13-30 rontott ram. Gyors facehug es a 6 lovesbol 4 pattant.
A RU meg egy remalom. Az a gun meg sem kozeliti a papirformat. Alig varom, hogy meglegyen a Leo proto es adom is el a gecibe. -
WR104 #339797 En a T20-at szerettem legjobban a 7-esek kozul. Azon kivul, hogy szarul fordul nekem kimondottan tetszett. Gondolkoztam is, hogy vissza veszem mert nincs nem premium 7-es tankom, de a Bulldog bejott a kepbe. -
#339796 Elég jó ez a T-54 light:) Aki esetleg még hezitál az új lightok között, annak erősen javaslom a T-54-et. Igaz T49-em még nincs, de ha a RU és a T-54 között akar választani, annak talán segíthetek. A RU egy nagy kalap szar. Mozgékonyságra és camora nem rossz, viszont az a löveg egy igazi rémálom. Mozgás közben nagyon szétesik, utána nagyon lassan szűkül és miután ezt mind kivárta a játékos, szépen mellé durrant. Nekem eddig kb az orosz 122-es "pontosságát" hozza -.- Full célzás nélkül ne is próbálkozzon vele senki lőni, esélytelen a találat. Bár utána is érhetik az embert kellemetlen meglepetések: földbe lövés, test felett elszálló lövedék stb. A T-54-nek papíron talán pontatlanabb a lövege, de eddig nekem sokkal pontosabbnak tűnik, mint a RU-é. Igaz a páncél lightoknál nem sokat számít, de a kis T-54 tornya meglepően pattogós.
Boldog Újévet mindenkinek!!!!:)
-
#339795 Eddig nagyon adta IS-2-vel , de már kezd szopatni. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kamionosjoe #339794 Hűha még csak fél 6-t, de már kezdek egyre rosszabban célozni így a 3. vadász után. Mi lesz még itt éjfélig... pedig tervezek még pár meccset lejátszani . :DD
BUÉK MINDENKINEK!!! -
Gyuszopapa #339793 A Type 58 baromi jó tank lenne ha nem lenne olyan gyenge az ágyú rajta.Viszont az előtte lévő Type 34 a kedvencem és megtartós lesz úgy mint az orosz párja.De az oroszra nem szabad feltenni a top löveget csak a Type 34-en lévőnek a párját. -
#339792 EL
>>> -
#339791 BUJJÉK !!!
>>> -
#339790 A trollágyúk mindenhol ugyanazt adják: ha beüt, te is így vigyorogsz, mint a fazon. Ha lepattan/benyeli, te is így sopánkodsz, mint a csajok:D -
Pares #339789 Ha már 6-os tankokról van szó, próbáljátok ki a T-34-85-öt a 122mm-es troll ágyúval :D
-
#339788 Érdekes vélemények:D
Szerintem az eggyik legjobb hetes med, legalábbis amikkel én játszottam..
Szinte azonnal éreztem, hogy a cometnek örök helye lesz a garázsomba:D
Cromwellen pl szerintem retentően rossz volt az ágyúnak a soft értékei, chürchil 7-esen isteni volt az az ágyú, addig a cromwellen vmi borzalom volt nálam, továbbá a cromwellen korántsem olyan jó az ágyúsüllyedés mint a cometen.
Átütés bőven jó arra, hogy a keményeb célpontokat oldalról átüsd,nagyon pontos és gyors mellé az ágyú,jó az arany átütése, ágyúsüllyedés fenomenális és remek a mozgékonysága is.
Elsősorban az ágyúsüllyedés miatt elég jól lehet használni a legtöbb szituációba a mozgékonysága emg még azt is lehetővé teszi, hogy körbetáncolja lassabb tankokat. -
#339787 Nálam a t6 amit átszenvedek.
Mondjuk jobban belegondolva lényegébe ilyen alacsony szinten én már elég régóta csak grind missziók alatt játszok:D
Ha pl nem lett volna az sp grind akkor szerintem még máig nem értem volna el a kínai vonalon az 5-ös tankot sem,vagy a japán vonalon talán már meglenne az 5-ös..
Brit vonalat az életbe nem kezdtem volna el, ha nem vetik el az ingyen 8-as prem lehetőségét...
a t-34-el amit egyébként határozottan élveztem hát nem is tudom hány hónapig kínlódtam mire meglett az a-43-ra az xp és még így is beleöltem 500 freexp-t...(mert nem volt kedvem még 1 csatát menni vele...)
SP misszió előtt én a free xp-m konkrétan az amcsi td ág t7-ig való átskippelésére gyűjtöttem.
Szóval lehet ez is közre játszik nálam, hogy én t6-al csak ilyen nagyon muszáj napi grind szinten játszom.
-
#339786 Én konkrétan a Cometnél adtam fel a brit med ágat. Lilát hányok a gondolatától is annak a fosnak. -
Malarki #339785 "Szerintem meg pont a Comet jobb fényévekkel a cromwellnél."
Én meg pont fordítva vagyok vele. A Cromwell egész jó kis med, de a Comet egy halom bikafos. Mozgékonysága rosszabb mint az elődnek(pedig annak is az a legnagyobb erőssége), páncélja semmi, a tűzerő T7-ben elmegy, T8-ban már kevés, T9 meg egyenesen nevetséges. Ja és persze minden lövés elviszi az ammot meg 1-2 legénységi tagot. Nagyon nem szeretem. -
#339784 Szerintem külön a honlapon belépve, egy oldalra felsorolva egyáltalán nincs, a játékban meg pláne nincs ilyen.
Ha megtartottad az e-mail fiókba érkező visszaigazolásokat, abból vissza lehet követni, más módszert nem tudok, ami egyszerű játékos-halandóknak elérhető (de lehet, hogy a ügyfélszolgálat sem tud ilyet, csak megadott azonosító alapján visszaellenőrizni). -
lexlutor #339783 jatekon belul sehogy.
ha a shopban vasarolsz, akkor kapsz emailt. kb ennyi. -
Madi92 #339782 Cromwell: wr 57% 122csata avgD:950
Comet: wr 54% 92csata avgD: 1000
type 58: wr 60% 176csata avgD: 960
VK 30.02: wr 80% igaz csak 16 csata, Is6 miatt, de 1100 avgD
Chi-to: wr 57% 89 csata avgD: 1100
De amiket szerettem is nagyon t6on
Nashorn: wr 66% 67 csata avgD: 1450
Jumbo: wr 53% nem tudom, hogy:D 47 csata, avgD: 950
M6: wr 56% 96 csata, avgD 1100
Jackson: wr 65% 40csata 1100avgD
Ezek többnyire mostanság voltak.
Nem mondom, hogy T7ben rosszabbak a statjaim, de azokat többnyire átszenvedtem! :D
-
Alkenon #339781 Sziasztok
Meg tudom nézni a saját accountomon belül,hogy milyen vásárlásokat hajtottam végre eddig?
Vagy van-e mód egyeltalán erre?
Köszönöm előre is