418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• vasasgabri
    5 napja kaptam meg én is az E25-öt, igaz nyerni nem sokat tudtam de átlagban 30000-50000-et szokott hozni csatánként.
  • Bee
    Én az USA heavy ágat tolom új accon a meghívásos event miatt, meglepően kellemes eddig. Prémfiók nélkül, 50%-os legényekkel kezdve, állandó kredithiánnyal küszködve, felszerelések és fogyócikkek nélkül is élvezetes T5-től. M6 nagyon OP, lila köröket megyek vele általában.
    Megvettem rá a napokban az E 25-öt, bár ne tettem volna. A KV-1-gyel többet keresek, mint ezzel. Tudom, hogy skillek nélkül kevésbé használható, de nagyon nem érzem ezt a TD-t.
  • vasasgabri
    Igen ezzel én is így vagyok sőtt még minden negyedik csatám tier9-es. Ott meg mint a hiéna a maradék sebesültekre vadászok, vagy meg várom még a csaták kialakulnak és a semleges zónában elrohanok artyt zabálni legalább így tudok pár sebzést bezsebelni.
  • Toweliee
    Köszi
  • Gyuszopapa
    Ne hasonlítsuk már össze egymást azért.5800 csatám van első account 0 tapasztalat light tankokkal.Se legénységem nem volt bele se free xp-m .Tehát én a nulláról kezdtem vele a grindet.Nem beszélve azokról a fogyatékosokról akiket csapatársnak kapok,akiknek se spottolni és számítani sem lehet és top tankként 0-ákat lönnek folyamat.
  • foxbat88fx
    itt!
    de kettő tank kell hozzá.... valaki aki bepaszíroz oda :D
  • TiborTamas
    Én a T95E2-höz kezdtem egy új account-ot, amin a BatChat-et húzom ki. Most tartok a 12t-nél és nekem meglepően bejön, kellemes csalódás, nagyon szemét kis tank :D Én is azt hittem, hogy ez lesz a legnagyobb szívás az ágon (a régi tapasztalatok alapján), de kiderült, hogy azóta megtanultam light-tal játszani. Nekem 33 csata alatt meglett az 1., majd 63. csatára már a 2. csík is a csőre, pedig egyetlen prémlőszert sem hordok bele. A 3. csíkhoz még csak 90%-on állok, de nem hiszem, hogy meglesz, mert már kifejlesztettem a 13 75-öt, csak várom a leárazást rá.
  • Toweliee
    Oda hol lehet bemenni? Többször körbejártuk, mindkét oldala zárt.

• Gyuszopapa
    Én is azzal húzom de valami borzasztó.A kill jön a sebzés nem annyira,de már egy csík ráfigyelt a csőre.
  • vasasgabri
    Sziasztok! Remélem sikerül 19-e előtt befejezni mivel csak ez az egy 6-os tankom van és így nagyon nehézkes de azért a vak tyúk is talál szemet.
    Játék
    Sajnos a Japán, és Kínai ágból nincs egy sem ezért biztos hogy nem lesz meg a teljes küldetés. 3-at sikerült legalább a prémium napok meg vannak és tudok egy kis ezüstöt gyűjtögetni.
    Boldog új évet minden játékosnak és család tagjainak!
    Utoljára szerkesztette: vasasgabri, 2015.01.01. 13:20:44
  • stork13
    Hát a D-25T-vel vicces T10-ben. A nagy lövegig hagyjál benne pár goldot is.
  • Mnemomic
    Olvasom a jővő évi adókról szóló cikket és itt egy rész belőle ami nem off :)

"Áfa-mentes lesz a tankvásárlás

Az áfáról szóló törvény módosításával a kormány megteremtette a haditechnikai eszközök és szolgáltatások nemzetközi megállapodáson alapuló beszerzésének áfa-mentességét, azaz jövő év elejétől forgalmi adótól mentesen lehet tankot, harckocsikat és vadászgépeket venni."
  • Nazarov77
    Ezt a replayt itt hagyom, 3k sebzés Su-100y-al :)
  • Desmodromic
    BÚÉK faszikáim!

Végre egy ász, vagy egy éve nem lőttem ászt! :)
    Ebből látszik, hogy egyébként egy sniperkedős kis nyomi vagyok, sokkal jobban hozza az XP-t, ha közelről megy a ticsu ticsu. :D

Centi 7/1 ász.
  • Gyuszopapa
    BUÉK mindenkinek.
    Az elmúlt pár napban belemerültem a WZ-111 eventbe és hát elégé sok dolog jutott az eszembe a játékkal kapcsolatban.
    De a legfőbb dolog a játékosállomány,hát más nem jut az eszembe,egy katasztrófa nem állítom hogy a játék ne lenne kiegyensúlyozatlan de azt már nevetségesnek tartom hogy talán 20 csatából 1 izgalmas a többi arról szól hogy levernek bennünket mint vak a poharat(ez van többségben ugyanis kegyetlen vonzom a retardokat) vagy a játék elindulása után le sem veszem a W betűről sz ujjamat mert loholni kell a sebzésért.
    Olyan szinten retardok hogy úristen van ennek elég agysejtje hogy vezérelje a légzőrendszerét vagy lélegeztető gép segít neki.
    9-es OP VK-val robbanóssal lövöldöz mert az alappal nem tud sebezni tornyozó tankokat,sebez az egész csata során 73-at és hasonló nyomorék hegyek.Egyszerüen ez már fantasztikum.
    855 csatával 8-as T-34-ben ül plusz még 6 prémtank az accounton wn8-a 22 győzelem 42% 90 átlagsebzés.
    4564 csatával 25 napos account napi 184 csataátlag botozik a nyomorult szerintem IS-8-al top tankként 0-át sebez.Az accounton(8-9 prémtank) végignézve elszörnyűködök.wn8 98 győzelem 43% átlagsebzés 215.
    Ezek egy csatában és még abból a csatából írhatnék egy pár ilyen pro játékost.Ezeket adja mellém a játék ami nem is volna baj de folyamatosan a csatáim top tankjaiban ülnek.
    Szóval gondolkozok hogy ezt itt abbahagyom pedig szeretek vele játszani és nem is megy rosszul de ezt a bölcsődét egyre nehezebben viselem,hogy lehetnek ennyire csekély értelműek ezek az emberek.
    Játszottam sok online játékkal életembe de ilyen szintet ilyen agyhalált még nem láttam pedig volt olyan játék amibe 1000 órát is belevertem.
  • Nazarov77
    Oroszokkal kb két és fél max 3 nap alatt végeztem, többi országhoz képest velük lett meg a leghamarabb (valahogy nem lep meg :D ). Zömében Su-100Y és KV-2est használtam, nagyon effektíven jött velük a kill és sebzés is.

Na már csak japán maradt és franciák, az utóbbi kb negyede megvan már.
  • voivod32
    Ez vicces, most, hogy megvan a 150 kill, és direkt sebzésre megyek, egyből jön a kill , ha kell, ha nem!
  • Solten
    Nem valoszinu, nem xvm-et hasznaloket is mutatja.

BUEK btw :)
  • Nazarov77
    Üdv újra a garázsomban :P

Purchased:
    'Type 5 Chi-Ri' sucessfully purchased. Spent credits: 1 440 000.
  • voivod32
    Nekem anno, még erre adta meg, de úgy látom, feljebb ment a "követelmény". Nem látszik ezen a képen, de 4 kill volt egyébként.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.01.01. 11:51:01
  • Pongyi
    Hali, BUÉK mindenkinek. Mi ez az eszement lagg a szervereken állandóan? Marha idegesítő...
  • voivod32
    Kösz! Meggyőztél!
  • Nazarov77
    110 dióhéjba? legjobb t8 heavy
  • hartman76
    A héten mentem.

• voivod32
    Srácok, nagy dilemma előtt vagyok! Nem tudom eldönteni, hogy megtartsam az IS-2t, vagy vegyem meg a 110-et? Milyen az a tank?
  • voivod32
    Azért tolhatják egy páran IS-2-vel, ha ez a meccs csak egy 3. osztályra volt jó!
  • kamionosjoe
    Hmm.. tegnap csak 25 goldom volt, ma meg van 125. Valahonnan kaptam 100-at?
    Mondjuk tegnap este letöltöttem a world of warplanest lehet akkor azért.

Másik kérdés: a 25 goldos küldetés véget ért?
  • Rivanka
    Hát mi 3-an szoktunk Is-el menni, attól azért ki szoktak lenni, 3-4K-ra símán nem ad ászt:) Ráadásul Is-el illik blokkolni is, akinek szól, tudja miről írok:) Arra külön xp járhat, nekem megvan:)
  • Pares
    Igen, ez, amit linkeltem, az enyém.
  • Sunsetjoy
    Nagyon OP az a tank, csak egy picivel maradtál amúgy le.

Lásd itt az acetankereket vele, oda vannak írva hány kill, xp és dmg volt
    IS-2 ace tanker replays
  • Phara
    Jah és B.U.É.K. mindenkinek!
  • Phara
    Ha valakinek megvan a neve akkor meg tudom nézni a tankjainak a legénység skilljeit valahol?
  • yossarianHUN
    De a javítás persze kötelező.
  • yossarianHUN
    Az E-50-nek meg a nagytesójának is elég ramaty az álcázása, nem nagyon érdemes azt fejleszteni rájuk. Én inkább a soft stat javító képességekre szoktam rámenni, smooth ride, clutch braking, off-road driving, és társaik.
  • yossarianHUN
    Pfehh. Na boldog új évet minden zúgó fejű tankernak.
  • ilovearty
    BUÉK !!
    Tegnap megvettem az IS2-őt. Mentem vele egy vaddisznó csatát, 4400 körüli sebzéssel, 4 killel, és csak 1 osztály ? Mire ad tank ászt ? Abszolút az élvonalban toltam, még foglaltam is.
  • robogo81 #339824
    Akkor a tied volt az erlenberges védős ripléj!?
  • DasIsFuck
    Felmerül bennem a kérdés, hogy ha az E-50 M-et venném mégis meg és van bele egy 2 skilles 90%-os legénység(átképezve 86%)
    Akkor milyen képesség elosztás éri meg a leginkább.

E-50-be egy 3 skilles vegyes felvágott legénység van, ide azon filózom, hogy parancsnok 6.érzék+javítás, összes többi javítás+álca vagy vegyesen?
  • viper07
    Legközelebb gyere velem, én kilövöm :) !
  • Bartlebi
    Bandicam. Ez egybòl tömörít is ha kell.