418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Táras ágyúval is kilehet lőni mozgás közben 500 méterről vele bárkit,az M41 ágyúja iszonyat jó.Táras ágyúval beszabadulsz nagyok közé olyat lehet irtani vele hogy betojsz a gyönyörűségtől.Mivel rohadt mozgékony még le sem tudnak lőni,az a legnagyobb poén mikor bemész 4-5-6 t10 közé és túléled úgy hogy kiosztasz nekik pár tárral és le se tudnak szedni.Tárassal öltem már bat mobilt is,úgy hogy kettő bat próbált elkapni,meg 3 arty meg dombról td,az iszonyat nagy fun volt.Ha arty nem lövi ki a másik batet akkor két batmobilt lőttem volna le.
    Én közelharcra bemegyek vele simán 5-6 t9-10 közé,leszarom milyen ágyújuk van,fürge vagyok és gyors kapjanak el ha tudnak.Igaz néha a saját artynk kap el engem ha bemegyek tömegbe,de az nem az én hibám,azt hiszem.
  • Gyuszopapa
    Hát tele van a faszom az egésszel.Ezek hülyébbek mint a sokéves átlag.Beengedik a hátam mögé a TD-ket pedig jelzem nekik hogy ott jönnek.Vagy jön egy 9-es VK vagy Tortoise és nem tudnak vele mit kezdeni weakspot-ról szerintem a játékosok 90% fogalma sincs.Arról nem is beszélve hogy megrohamozzák azt a helyet amit 1000% hogy legalább 2 TD véd be igaz hogy ott már temető van de nem baj kell még 2-3 roncs oda.
    Még egy majom is gyorsan megtanulja hogy a kék gombbal megrázza az áram a piros meg kaját ad és nem nyomkodja a kék gombot..De ezek még egy állatnál is hülyébbek.
  • Plata
    Háát ez kurva jó.
  • Nazarov77
    Ha fent vagy a barátlistájukban névváltoztatás után ugyanúgy ott leszel csak az új neveddel náluk.
  • yossarianHUN
    Hát ha neked ez megér 2500 goldot, akkor változtass nevet, nem kapnak róla értesítést. Szerintem egyszerűbb lenne udvariasan elutasítani őket, de ez már nem az én dolgom:)
  • Tono34
    BUÉK és miegymás :) Régen jártam erre 1400+ üzenet. Hiába no, volt egy kis szünet, most meg vissza dolgozni.
  • Guram
    Sziasztok!
    Tudna valaki tanácsot adni nekem abban, hogy ha el szeretném magam rejteni mostani felvett ismerőseim elől, hogyan tehetném meg?
    Jó srácok, csak nem élvezem velük a játékot, jó ideje ezért nem játszok... Szóval olyan módszer kellene hogy sértődés ne legyen, tehát nem letiltás vagy ilyesmi. Gondoltam névváltoztatásra, azt ők megtudják (rendszer által)?
  • R3nton

;)
  • Zoli105
    Gratulálok :D élmény látni hogy mások is szeretik gyűjteni a buziverő medált :D
  • Userx2
    Így jelöli az XVM hol lőttek ki.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.05. 00:17:59
  • TTSS
    A8-ban mi az a fehér pötty az arty felett jobbra?
  • Oddball29
    430-nak még rosszabb a tornya, mint a 140-nek. 430 menetből pontatlanabb is. STB meg nagyon bizonytalan snipe-ol.
  • patchaou
    Én is beálltam volna. Abból semmi hasznom ha fölöslegesen megindulok 6 másikkal akik közelebb járnak és nem tudok semmit sebezni...
  • Userx2
    No comment.
  • Sunsetjoy
    Pláne, amikor sikítoznak az ellenfélnél, hogy beszabadultál a campertédék meg a bokorfoglalók közé :D
    Plusz rohadt gyors; az az egyik tank, amivel, meg tudtam csinálni, hogy visszalőttem egy foglalást, majd kicsivel több, mint fél perc múlva már az ellen bázisán garázdálkodtam :D
  • green64
    Játszik a New Orleans?
  • Gunslinger
    És szegény 13-90 mit érezhetett. Karma is a bitch :)
  • Gunslinger
    Egy szóval sem mondtam, hogy snipeolok, az LTTB 4.3-as töltésével is ugyanúgy bemegy bárminek a szájába. Ha kisebb lenne a Bulldog tára még okés is lenne, mint a T71-nek, amit nagyon imádtam, mert úgy gondolom, hogy nem mindig van idő ott táncikálni, hogy az ember végiglője a 10 lövést, mert 5-6 után már lépni kell, aztán lehet újra tárazni, mert mégsem nyerő, ha 4 tölténnyel megyünk a következő rohamra. De mindenképp kipróbálom a tárat is, ha összejön rá az XP, a T49 nem igazán tetszik így látatlanban, teszten kipróbáltam, nem jött be a stílus, úgy hogy nem fogok igyekezni a megvételével.
  • Attila965
    Mines-en száguldok fel a dombra T49-el, megjelenik egy 1390, egy lövés és pukkan is. Az arcomon már ott a mosoly hogy ez is letudva, mikor egy mocskos geci object 261 telibe kúr, mondanom sem kell elvitte az összes hp-m
  • Solten
  • popey8
    És mit érsz a magasabb dpm-mel azzal a hangyafasznyi átütéssel távolról? Bulldoggal nem snipolgatni kell (mert gondolom erre gondoltál), hanem lerohanni az ellent és oda sokkal jobb a táras.
  • R3nton
    A tank méregfogát húztad ki, de embere válogatja, próbáld ki a tárast, biztos nem fogod levenni sztem ;)
  • R3nton
    jaja, ugyanaz mint 1390 esetében. Lighotkkal könnyű elbújni, amúgy sem lehet mindig tűzvonalban lenni, sőt, minél kevesebbet vagy ott, annál jobb.
  • Gunslinger
    Asszem 2.9 az a 3 és fél... A normál löveg pontosabb és gyorsabban szűkül, mint a táras, a táras közelharcban jobb lehet, még nem próbáltam, de a normállal magasabb a DPM, nem kicsit, a 29 másodperces töltögetés meg azért nem annyira fincsi, el lehet azt az időt tölteni lövöldözéssel is.
  • JeffDunham
    Besz@rtam. :D
  • popey8
    Így van. Először én is a simával akartam használni, aztán meggondoltam magam. És nagyon jól tettem. Így a tárassal egy igazi vadállat:) Mire észreveszi a delikvens, h lövöd már belepumpáltál legalább 4-et. Nem mindegy, h 2 mp-enként lősz vagy 3 és fél. T10-eket is simán lehet vele ölni 1vs1-ben. Egyszerűen csak jól kell időzíteni a töltést, engem még soha nem kaptak el vele töltés közben.
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.01.04. 21:09:59
  • Kubukli
    Kösz
  • R3nton
    a-a, úgy csak egy átlagos light tank, akkor már jobb a LTTB. Azért kell rá a táras, mert így 1vs1 minden tankot le lehet amortizálni nagyon gyorsan, ez a tank igazi erőssége, a burst fire, rámész az ellenre és szét spammeled. Egyrészt sokkal élvezetesebb is, másrészt, sztem sokkal jobb is. Ez nem lassú heavy, vagy tornyos med, amivel jobb a folyamatos lövés.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.01.04. 20:54:14
  • zozoalma
    miért jó a bulldogra a táras ?
    3s es töltéssel a sima jobb mert akkor nem kell 20s re bujkálnod amig töltesz , legalábbis szerintem !
  • R3nton
    sima top löveg, bulldogra kell a táras
  • Kubukli
    T37-re táras vagy nem táras löveg?
  • McFrost
    Az új házigazdi pedig ad nekem kőccsön a szavazatomért cserébe, egy szovjet tankot, hogy meg tuggyam csinálni a WZ-s küldit :D
  • R3nton
    STB-1 sztem legerősebb a baten kívül, tornya pattogós, baromi jó depression, viszonylag gyors, nagyon erős DPM. Randomba iszonyat jó, CW-re is szokták azért ha sok medes taktika van. Oroszoknál sztem tök mind1. OBJ140-nek picit jobb a depression, de elhanyagolható, 430 a legjobb sztem, mert neki a legerősebb a dpmje legkisebb célpont, és legjobban páncélozott is. 140-nek a tornya hulladék, minden belövi, talán a legrosszabb az oroszok közül, de valóban viszik a klánok a jobb depression miatt. De randomba mindenképpen inkább 430. Leo1 megint más, baromi gyors, pontos, sniper.
  • popey8
    STB-t csak néha. ROF, de leginkább látótáv miatt ellátmánnyal. Leo-t legtöbbször felderítőnek Bat helyett, ha éppen az adott helyre nem jó a táras. Az orosz medek közül prio a 140, utána a T-62. 430-at mi pl. még 1x sem vittünk (legalábbis mikor én ott voltam), de az ellennél már láttam, de am nem jellemző. Nagy klánok nem viszik, csak a gyengébbek. A most kapot 907 meg kb. a 140 után jön, de még nincs CW, szal ez még kérdés.
  • foxbat88fx
    Rob Ryan
    nemsokára lesz a Sport 2-őn :P
  • shbg
    Sziaszzok. Szerintetek van a 10-es japán mednek értelme? Úgy értem, hohy viszik-e cwre. Nyújt-e valami pluszt. Ahogy néztem majdnem olyan mint a leo 1, csak a leo 1 mint ha jobb lenne.
    Hasonló kérdésem van szintén. Melyik orosz 10-es medet javasoljátok. Melyik a népszerűbb cw-re. Bár ahogy nézem a t54-től a fajlagos teljesítményben elmarad, sőt a páncél sem olyan kemény.
  • xotyi
    Bazd, ez nagyon jó lett:DDD
  • Thomasovics
    Megvan még az a vidi is , ahol a piros effys és 40% alatti winrate es uruk-hai sereg menetel ugyan erre a filmrészletre? :D
  • Master91
    Ez kegyetlen
  • Antimat
    Nevetséges ez a killsteal, ami ma megy: 25 csatából 10 kill jött össze a franciákkal (13 90, FCM és 50B), tegnap kb. ugyanennyi csatából 40.