418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #340260 Nekem a legelső arty csatám 50%-os legénységgel 7 kill volt.Így kezdtem el az arty pályafutásom.Cuki kis T57-el. -
Plata #340259 A francia artyk pont hogy a halál pontos de kicsit sebzek kategória,legalább is régebben ezt tapasztaltam,én az amerikait szeretem,nincs semmilyen arty csaló modom,ez az új ami most van az sincs fent.Csak olyan szokott lenni ami mutatja mekkora területen sebez a lövedékem,hogy tudjak vigyázni csapattársakra.Az hogy kilőj egy tankot full gázról a pálya másik végéről ahhoz kell egy kis szerencse.De nem nehéz,régen volt itt valaki aki nagyon anyázta az artykat az ő bosszantására raktam be sok ilyen képet,meg még videót is.
-
yossarianHUN #340258 "Teszten kipróbáltam a 10-eseket mindegyik nagyon pontos volt kivétel nélkül(100.as crew+csoki)"
Dettó, az Obj. 261-nél konkrétan szégyelltem magam. -
Userx2 #340257 Valami 30 k free XP-t nyontam a 3-as, 4-es, 5-ös japánokba pár napha, most ott tartok, hogy van 90 killem a csítoval este negvettem csirit. Kinait még mindig csak 1 tankkal nyomom, de már 135 kill van ott is. -
#340256 Csak és kizárólag 100%.os legénység,full felszerelés+csoki így érdemes arti tapasztalatról beszélni.
Egyébként én már hoztam fel ilyen témát itt is, hogy egyrészt milyen unalmas,másrészt meg milyen idegesítő a játék velük pontosan amiatt amit te is leírtál.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem az a kedvencem, mikor befordulsz az eggyik oldalra,ott egy csomó célpont, de mire rászűkülnél rendesen már le is esett a spot, sebaj másik oldalon ismét rengeteg célpont..fordulás,szűkülés...ismét le esett a spot..Ilyenkor várhatsz egy pontnál, hogy hátha kapsz spotot vagy játszhatod ezt a fordulásos procedúrát reménykedve, hogy nem esik le idő előtt a spot...
Teszten kipróbáltam a 10-eseket mindegyik nagyon pontos volt kivétel nélkül(100.as crew+csoki)
Normál szerón hummelt játszottam 100-as legénységgel még régen időszámításunk előtt..Ott nekem a leginkább a kis sebzés volt a problémám(300-nál többet egy tankba kb 30 csatában 1X ha sebeztem vele)
Jelenleg van egy Párducom, de még 90-et sem érték el a legények és kb 3 hónap/1 csata amennyit játszok vele.
A legnagyobb horror viszont ha alacsony tierektől kezdve kezded el az artikat húzni:)
És akkor máris érthető az arti játékosok miért olyan rosszak.. -
viper07 #340255 Ment privi. -
Plata #340254 Dettó,nekem minden amerikai ág megvan,nagyrészt ruszki is,és németet is húztam t7-9-ig.De én az amerikait szeretem,az angol t5-él abbahagyva,francia t7 vagy 8. -
#340253 Minden tankot kell húzni...1-2 évig nekem is csak német tankjaim voltak ~ annó 2010-11-12... -
Plata #340252 Se kínai se japó tankom nincs,de francia sem.Azért nem kezdek bele,és pénzem sincs hogy bele kezdjek. -
#340251 Köszi, úgy számolom a japánt mindenképpen meg kell vennem (jelenleg kredit sincs megvenni a T61-et), talán még a kínait.
Ma befejezem az angolt (10 kill kellene), jöhet a franica (50b, 13-90).
Egyébként az angolnál a killek miatt visszakapcsoltam az elkúrt csata és támadás módokat, at15 "ontja" a killeket. Hiába no, kényelmesebb ha helybe jönnek az áldozatok mintha nekem kellene mennem értük :) -
#340250 Igen, és szerencsére ki is lőttem...elég *tard volt a gyerek... -
yossarianHUN #340249 A T95E2 az ellenségnél? -
viper07 #340248 Ha tokent vásárolsz nem kapsz prémet arra a nemzetre, csak nem kell kidrindelni a követelményeket. -
#340247 Ja és van egy kis kakukk tojás a képeken, aki kiszúrja az kap egy pacsit -
rogan99 #340246 Én most elkezdtem artyt húzni a personal missionok miatt és sztem borzalmasak. Ezeket a mozgó tankos telibeveréseket meg nem tudom hogy csinálják, vagy csít vagy csak néha beadja a 100-ból egyet és nekünk ez marad meg. Én konkrétan agyérgörcsöt kapok a 6-os francia artyval olyan pontatlan. Van olyan h 5x lövök álló tankra ebből 3 mellé megy 1 splash sebez összesen 2-300-at egy meg láncot talál minimális sebzéssel. Arról nem bezsélve h 2 perce egy helyben álló tankok rendszeresen a becsapódás előtt másznak arrébb 1 métert. Sztem aki ezt élvezi az beteg :)
Utoljára szerkesztette: rogan99, 2015.01.05. 11:50:26 -
lexlutor #340245 nagyon is! ha szereted a mozgekony, agilis, sokat mozgos jatekot. -
#340244 Aki nem csinálta meg a WZ-t az baszhatja, kurva jó tankot adtak...a legkevesebb amit eddig kaptam vele 38-40k volt vesztes csatára 0 dmg-vel...amit eddig max kaptam 120k de löwével is csináltam már 140k-t szóval ezzel is meg lesz
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2015.01.05. 11:51:10 -
Userx2 #340243 Nekem gyengébb VGA van a gépemben. ATI 7870. Cseréltem procit 4790K-ra. 55-65-ről 85-95 re ugrott az FPS. Igaz a memória is csak 1333-on tudott nenni mert elcseztem a régi alaplap biosát. A 2500K meg totál tuningolhatatlan volt. Konkrétan duplázódott a WINRAR teljesítménye is, annyivsl lett erősebb a gép. -
#340242 Nem árt tudni azt sem, hogy driver lett e telepítve a vga-hoz... sőt találkoztam már olyannal, hogy bár bent volt a vga, a monitor az alaplapi kimenetre volt dugva XD -
#340241 WZ küldetés, ha megveszem vmelyik nemzet csomagját akkor a 3 nap prémet megadja vagy nem? -
yossarianHUN #340240 Ez a videokártya, és elméletileg bőven elég kell lennie a játékhoz. A processzor azért fontos, mert a WoT csak egy magot használ ki, így egy gyenge proci nagyon visszavetheti a teljesítményt. -
yossarianHUN #340239 Az utolsó fillérig. Állat. -
RODLEE #340238 Proci? A kártyán levő,vagy ami a gépembe van?
Ennyit tudok a kártyáról:ATI R9 280x 3GB SAPPHIRE!
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2015.01.05. 11:27:51 -
Gyuszopapa #340237 E-25 vásárláson vacillálok a WZ event már úgy se lesz meg.Megéri így akciósan? -
Userx2 #340236 Nem tudtam. Úgy legyen. -
Toweliee #340235 -
yossarianHUN #340234 Miért ne menne fel? Ugyanaz az ágyú az IS-4-en, valamivel jobb karakterisztikákkal. -
yossarianHUN #340233 Értettem (büszke is vagyok rá), de én meg kérdeztem, hogy processzor milyen? -
RODLEE #340232 Oda írtam kártya,gondoltam ebből nyilvánvaló volt,de akkor kiírom videó kártya! Nem akartam ódát írni röviden tömören,de én úgy gondolom érthető volt! -
Plata #340231 Jah észrevettem utólag,vissza néztem a dolgokat.És meg lett az amcsi wz küldi,többi nem lesz meg,szinte csak amcsi scout tankokkal játszom. -
#340230 Az egyik nemzettel megcsináltad a wz küldetést. -
András77 #340229 Valamit már csinálni kéne ezekkel a bzi artykkal, komolyan mondom. Egy rohadt hummel kiszedi full hp-ról a csapattársamat, egy kv2-t, aki mozgott, nem egy helyben áll, sőt amennyire tudott cikk cakkban. Ezt az artybziknak írom, akiknek ilyenkor mindig az a magyarázatuk, hogy l2p meg hasonlók. Én T67-ben, a pálya a south coast és nem bírom nagyobb távolságból felderíteni az artyt. Az arty nyilván nem fog megmozdulni, ha kell, mind a 15 percet végig üli a bokorban. Szemből veszélyes közelíteni, oldalt felmászom a szikák aljánál és oldalba kapom a hummel-t.
Kettőt belelövök, közben mozgok (artybzik, nem kell a l2p, mozogtam, nem álltam, nem tolattam, cikk cakkban amennyire engedte a terep stb.). A hummelnek több, mint 90 fokot fordulnia kellett és ahogy rámfordult kapásból kilő. Nem splash, hanem telibe.
0.76-os a szórása a lövegének, a teste is fordult, tehát teljesen szétesett a célzóköre. Nagyjából a fél látótér benne volt a célzókörében és ez mégis telibe vert.
Az egy dolog, hogy közép, sőt nagyobb távolságra is pontosak, de hogy már nem lehet megközelíteni sem őket, mert fordulásból és kapásból telibe vernek, ez már kezd túlmenni a tűréshatáromon.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.05. 10:14:57 -
Plata #340228 Prémium Felhasználói fiók megvásárolva. Lejárat: 2015.01.08. 9:55:11.
Ezt miért kaptam,vagy mi ez? -
Userx2 #340227 Nagyágyú meg nem megy fel a 10-esre. Stockon kéne azt kihúzni. Csak közepes agyút tettem eddig rá, semmi mást. -
yossarianHUN #340226 Két dolog, egyrészt hogy dög lassú (T34 szint), másrészt, hogy gyűlölöm az ágyúját. Katasztrofálisan lassan szűkül, és beszűkülve is baromi kiszámíthatatlan. Gyakorlatilag az esetek 90%-ában 60%-os szűkülés mellett kell lőnöm vele, mert mire teljesen összemegy a kör, már rég minden ellenfél fedezék mögött csücsül. A stab meg az EGLD sem sokat segít rajta. -
Userx2 #340225 Mi a baj vele? Nagy ágyúm sincs még rá nekem. Inkább az IS-4-re költsem az XP-t? -
yossarianHUN #340224 Much fogalmazás, such nyelvtan, very mondatszerkezet. Processzor? -
RODLEE #340223 Hali!
Van nálam 1 Ati R9 280x 3gb ram,kártya viszont alacsony vele az fps-em esetleg valaki tud némi infot,h miért driver eseteleg vagy bármi más tapasztalat!
Előre is kössz!
-
Gyuszopapa #340222 Most már én is. -
yossarianHUN #340221 Egy SütIt tudok felajánlani, én úgyis rühellek vele menni:D