418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lichtmaschin #340781 és én kékültem mert mérgemben rálőttem 3-at majd ő rámfordult és kinyírt.....csakis válogatott, mértéktelen trágárság jut eszembe. Főleg, hogy a szemét francia vonalat a 2 majdnem legszarabb tankjával szopom....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Lichtmaschin, 2015.01.08. 09:46:56 -
yossarianHUN #340780 Miért, ezt T34-gyel is simán meg lehet csinálni prém nélkül. Csak el kell használni mindkét fogyócikket, párszor mellélőni, és nem nálad nagyobb tankokat sebezni. -
yossarianHUN #340779 Valszleg nekik a magyar nyelvű pofázás ugyanolyan disszonáns lenne. -
Angelus1991ster #340778 De ezek borgok.
Legalább ugat vagy örül ha kilő egy tankot.
T95E2-t undorító lusta módon is meglehet csinálni.
Macro Recorder.
-
Userx2 #340777 "Mondjuk most sikerült keresni vele 1900 sebzésre tisztán 16,000 kreditet ondjuk most sikerült keresni vele 1900 sebzésre tisztán 16,000 kreditet :)"
Ezt nem mondod komolyan ugye? -
yossarianHUN #340776 Miért, Cleverland nem ugat folyamatosan a tesztjei alatt? Ez a lényege a tankBEMUTATÓnak. Ha csak mutatna róla egy ripléjt, azt a hajadra kenhetnéd. -
madmanic #340775 akkor már értem -
Userx2 #340774 Wargaming okdalán keresd meg az angol leírást ott van egy invite frend gomb, azon keresztül regeltess. -
ilovearty #340773 Golddal csak a retardált statpadderek használják. -
Angelus1991ster #340772 Most azért több videó van a T95E2-ről.
Az orosz "dumálós" ( direkt nem kommentálást írok ) videókat csak lehalkítva érdemes nézni.
Egyébként miért van , hogy az orosz/ukrán/fehérorosz Wot ( vagy más játék is ) replay vagy tankbemutató videóikban folyamatosan pofáznak.
Ennyi erővel egy robot is felolvashatná, nincs benne lélek. Miért van ez? ez a "munkája"? -
Userx2 #340771 Full golddal. :-) -
madmanic #340770 -
lammaer #340769 Akkor: A kreditet "jól" hozza?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.08. 09:13:35 -
ilovearty #340768 Mondjuk most sikerült keresni vele 1900 sebzésre tisztán 16,000 kreditet :) -
lammaer #340767 " A kreditet jól hozza , de ennyi."
Ez a prémtank célja :)
Mondjuk nem teljesen vágom, ha rakás szar akkor hogyan tudja jól hozni a kreditet.. mert nyilván a jó kredithozamhoz nemcsak szorzó kell hanem sebzés is.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.08. 09:12:57 -
Hassel74 #340766 Kösz! -
Userx2 #340765 Toborzó -
Angelus1991ster #340764 Ó de még , hogyan :D
Megértettem.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak a hivatalos infok szerint, már ammennyit leszűrtem belőle, nem nagyon akarják sejtetni a kényelmesebb megoldást.
Most is az a problemám.
Új accomon fejlesztgetek, elérem a Waffentróger -E100-at. Talán átlépem a fejlesztések közben az egyedül termelt egymillió xp-t, mivel a Ch III-al is kell játszanom a kredit miatt ( és az csak "ontja" az xp-t). Akkor megkapom a legénységnélküli T95E2.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legszívesebben a fő accomról 5-6 milliót átpasszolnék 50 ezer free xp-vel.
Végülis ha végig top10 nyertes csatákat játszunk szakaszban az új accommal, és elérjük az 1 millió xp-t , akkor van szivacs.
-
ilovearty #340763 Aki esetleg lemaradt a WZ-111-ről, annak megnyugtatásképpen elmondom, hogy ne sajnálja. Ez egy rakás szar. Egy butitott IS-6. Annak legalább van értékelhető páncélzata, ennek nincs. A tornyát csak a hülyék lövöldözik. A hasát behugyozza bármi amivel összekerül, a sofőrnyílást menet közben lövik be, ha az oldalát lövik azonnal sérül a lőszerrekesz, és ha nem javítod akkor a következő lövésnél repül a torony. Egyébként meg mindenki kapásból tölti rá a goldot... A löveg olyan pontatlan, hogy a 100 méterre álló löwe hasa helyett a tornyába megy a lövés. És ezt árulták 20,000-ért ?? Pffff... Ezért kár volt hajtani.
Nyílván mindjárt jönek a kommentek , hogy ez az évszázad tankja, de kár a gőzért. A kreditet jól hozza , de ennyi. Játékélmény nulla. -
Userx2 #340762 Kávéig nem látok hajnalban. Nem is láttam, h enyémre válaszolt. :-) -
Hassel74 #340761 Egyébként ez a meghívósdi dolog mi, hogyan megy? Nem vágom, kihagytam egy évet. -
#340760 Erre a hozzászólásodra írta, hogy összezavarodott. Ha még egyszer leírod szóról szóra ugyanazt, talán tisztázódik :D -
Userx2 #340759 "- abban az esetben, ha a toborzott megveszi az első T10-es tankját, nem kell együtt játszani, ekkor is jár a T95E2 tank. Ha ezután még is elérik együtt az 1 millió XP-t, akkor nem kap senki még egy tankot, csak az 1 millió XP-ért járó Parancsnokot.
Kiegészítés: Az új regisztrációval teljesített T10-es tank esetén a többi feltételt nem kell teljesíteni (nem kell egy szakaszban játszani sem)."
Csak T10 tank kell az új accra szerintem. Én is erre megyek. Lentebb bemásoltam már egy jó kis leírást. De akkor újra.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindjárt írok róla egy rövid összefoglalót magyarul, csak olvasom az angolt itt:
worldoftanks.eu...iend/
Megpróbálom összefoglalni a szabályokat: két típusú játékos kell az akció végig viteléhez, egy toborzó (recruiter) és egy toborzott (recruit).
Toborzó lehet az aki:
- legalább 100 csatával rendelkezik és aktív wot accountja van
- 60 napnál nem régebben lépett be a játékba, az akció elkezdődésétől számítva (ennek hivatalos időpontja 2014.11.29 23:59)
Toborzott lehet:
- aki elfogadja egy toborzó meghívását és
- nincs wot accountja
- 60 napnál régebben lépett be a játékba az akció elkezdése óta (2014. 11.29 23:59)
Egy toborzónak 5 meghívó áll rendelkezésére. Minden meghívott további játékosokat hívhat meg, de egy toborzónak a piramisban nem lehet 50 meghívottnál több termelő játékosa. Egy meghívott nem kaphat 10-nél több meghívást (itt nem teljesen egyértelmű a dolog, szerintem ebből a 10-ből egyet elfogadva, egy meghívónak termelhet).
Egy meghívó akkor kerül vissza a meghívóhoz, ha:
- a meghívott 7 napon belül nem fogadja el a meghívást
- elfogadja egy másik játékos meghívását
- játszik az accounttal 10 csatát
Az alábbi feltételeket kell teljesíteni (mindegyiket, tehát ÉS kapcsolat van közöttük, nem vagy):
- azonos platoonban kell lenniük
- nyerniük kell a csatát
- MINDKETTŐJÜKNEK a top 10-ben kell végezniük
Amennyiben a fenti feltételek teljesülnek, az alábbi történik:
- a toborzott által termelt XP mennyiség egy gyűjtőbe kerül a toborzónál
- mind a toborzott, mind a toborzó megkapja az együtt szakaszozásért járó bónuszt (lásd később)
A toborzó program bónuszokat biztosít az együtt játszóknak, az alábbi módon:
- első nap 3X szorzó
- első hét nap 2X szorzó
- 350.000 XP eléréséig 1.5X szorzó
- 350.000 XP után 1X szorzó
- a fenti szorzók összeadódnak a prémium fiók szorzójával, de más aktív eseményekből származó XP-vel nem (tehát nem lehet a napi első csata 5XP-jét 3XP-vel szorozni az els napon és 1.5XP-vel szorozni mert akció van a tankra stb.)
Attól függően, hogy a közös gyűjtőben mennyi XP gyűlik össze, az alábbi bónuszok jönnek be A TOBORZÓ FIÓKJÁRA ( a toborzottéra nem):
- 100K XP után: 1 millió kredit
- 350K XP után egy 2 skilles Töltő (ez az alap skill +1-et jelent)
- 500K XP után egy 2 skilles Vezető (ez az alap skill +1-et jelent)
- 700K XP után egy 2 skilles Tüzér (ez az alap skill +1-et jelent)
- 1000K XP után egy 2 skilles Parancsnok (ez az alap skill +1-et jelent) ÉS EGY T8-as T95E2 amerikai közepes harckocsi (M48A2 Patton torony van rajta)
- abban az esetben, ha a toborzott megveszi az első T10-es tankját, nem kell együtt játszani, ekkor is jár a T95E2 tank. Ha ezután még is elérik együtt az 1 millió XP-t, akkor nem kap senki még egy tankot, csak az 1 millió XP-ért járó Parancsnokot.
Kiegészítés: Az új regisztrációval teljesített T10-es tank esetén a többi feltételt nem kell teljesíteni (nem kell egy szakaszban játszani sem).
A T95E2 T8 prémium tank az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik: ftr.wot-news.co...95e2/
Az alábbi bónuszokat biztosítja (mint minden prém tank):
- +50% XP bónusz
- ingyenes legénység betöltés átképzés nélkül
- a legénység képzésének felgyorsításával az első csatától kezdve.
Ezek a szabályok MOST JÖN A MAGÁNVÉLEMÉNYEM:
- elég ritka tank lesz, mert nem fognak sokan szarakodni vele
- a feltételek nem tűnnek szigorúnak, de a Top 10-ben lenni és nyerni a mai körülmények között és az akció hatására odvaikból előbújó zombi csirke hordával egyáltalán nem egyszerű
- mivel nincsen megszabva, hol pörgeted ki az XP-t érdemes menni alacsony szintre, prém fiókkal, ezért brutálisan meg fognak nehezedni az alacsony szintű csaták (én T4-ben csinálnám egyébként, a B2 740-el, mert az mindig top és akkor lehet killelni a hurkákat golddal, tömegre és az nem is egy drága tank)
- másik verzió, hogy veszel olcsón nagy mennyiségű aranyat (kb. 20K) és veszel belőle T7-T8 tankokat karácsonykor, amikor akciós (ezzel kb 20-50%-ot élből lehet fogni az árukon), mert az sok XP-t hoz alapból, lehetőleg korlátozott MM-el és platoonban kicsapkodjátok a népeket
- érdemes minél erősebb játékosokkal összeállni, szerintem kb sötétzöld/világos kékkel lehet jól haladni vagy feljebb, (alatta nem nagyon van éretlme) 3-mas platoonban és körbe inviteolni egymást, hogy mindenki tudja pörgetni az XP-ket (egy ember ugye kettőt meghív, majd cseréltek és a te két meghívottad is beszáll, a gyorsabb termelés végett)
Egy kis matek: az elmúlt 1000 csatában nagyjából prém fiókkal 900 XP-t szereztem átlagosan. Ha két emberkével farmolok, aki ugyan azt tudja, amit én akkor az alábbiak szerint alakulnak a számok (a bónusz, akcióból járó szorzókkal nem számolva, mert az, hogy ott mennyit játszol, az első pár napban nem mérhető):
- 100K=111 meccs
- 350K= 389 meccs
- 500K= 555 meccs
- 750K= 834 meccs
- 1000K= 1112 meccs
Ez egy emberre vonatkozik, 3-mas platoonban fele ennyi. Ne felejtsük el, hogy ez MEGNYERT, TOP 10-ben lévő meccsekre vonatkozik (3 esetében azért az már elég húzós)
EZ BRUTÁLISAN SOK MECCS.
Verzió 2:
- nem foglalkozom azzal hogy platoonozzak, hanem kiforgatok free XP-ből meg saját játékkal egy T10-et, pl. az AMX 50B-t, az kb 800K XP, FREEBŐL, vagy lejátszod ezeket a meccseket is, ahol közel sem fogod elérni az első átlagot (900XP) és még pénzt is kell termelned. EZT KIZÁRÓLAG ÚJ REGISZTRÁCIÓVAL LEHET MEGTENNI.
Összefoglalva az első az egyszerűbb megoldás, de azt nem szabad elfelejteni, hogy oda vissza kell játszanotok, tehát igazából duplázódik vagy triplázódik a szám amit leírtam.
NEM SOK EMBERNEK LESZ EZ MEG:D
-
#340758 én az ilyeneket "hahahahaha asshole" "send sreenshots too!" csata kiáltással szoktam bombázni -
#340757 #340704
Szar tank nincs. Csak balfasz kezelő. Viszlát. -
#340756 Az ilyen retardáltak Felb**nak,aztán meg kapom az 1 napos kitiltást,mert csúnyán írok vissza neki , olyan kurva nagy magic,hogy kétszer kigyújtom , szánalmas...
-
#340755 2 napig "jól" ment, mára elfelejtettem játszani az 50B-vel... -
#340754 Köszi, de még 42 nap prémem van, időm sajna nincs 2 accra. -
Angelus1991ster #340753 T95E6-ra gondolsz nem? -
Angelus1991ster #340752 Elnézést Akkor szerencsém volt , hogy még 2014 végén csináltam. -
Angelus1991ster #340751 Szoktatok WoT Tank Viewer-t használni?
Tankok egyrésze duplán jelenik meg.
Plusz sok tanknál a res/gui.package könyvtárban a harckocsi ikonok jó része megvan duplázva. pl.:_IGR végződéssel.
IGR tankok nem garázscsaták tankjai lesznek? -
#340750 Ez a kód csak január 1.-ig volt érvényes. Már nem használható.
Én várok valami invite kódos akcióra valamikor, akkor majd talán csinálok accountot, tök friss lópityulával nem kezdek neki:D -
Kubukli #340749 IS-6, WZ-111 és e-25 a boltból.. ennyi f@szkalapot max 400 effel már régen láttam -
-
Angelus1991ster #340747 Szerencsére az individuális küldetésekkel sok kreditet lehet majd szerezni.. -
Angelus1991ster #340746 GTRU5HNG
1000 gód+7nap prém+T2 Light
jelszócsere utána+300gód -
Angelus1991ster #340745 Na baszki most összezavarodtam.
WoT-acc mentes emailt meghívtam, arra csináltam egy egy új accot invite kóddal.
Fő accomal egy szakasz csatát nm akarok menni az a toborzott új accomal.
Arra az accra megvettem az IstenCsászár Churchill III-at kreditfarmolás miatt.
Neki kezdtem a Waffentróger E-100 ágnak.
T10-ig eljutni 600-700 ezer xp-t jelent ha a rádiót és egypár ágyút, pl a Waffentróger Pz IV-nél nem fejlesztek ki.
Plusz ott van még a Ch III által termelt xp is. ami valszeg lesz 100-200-300 ezer xp.- így összesen elérheti az egymillió xp-t.
Fő accomra a T95E2-t akkor is megkapom ha : átlépem vagy nem lépem át közben az egymillió xp-t az új accon?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.07. 22:34:23 -
#340744 Ha valaki újat kezdene, szóljon és küldök neki meghívót :) -
OnkleTonto #340743 wat a problem? -