World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán 5-6 darab bónuszkód osztogatás lesz, 11-től este 7-ig. ( jajdejó hogy éjszakás leszek)
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/gamescom/gamescom-stage-schedule/
hajós játékot igazán mutathatnák már
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.12. 11:22:10
angelus1991ster.blogspot.hu
Mindenki hülye csak én nem!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Tegyük hozzá, hogy -sajnos- ez csak első 2-3 napban működött utána rájöttek a "csalafintaságra" és már nem kódot kaptál emailben hanem simán aktiválták a 200 goldot az accounton.
Biztos ami biztos azért nekemis van 5 db fél évnél régebbi accountom 10 lejátszott csatával hátha lehet idén is huncutkodni picit.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kis idővel ( negyed-fél óra múlva) megjelenik egy email benne a bónuszkóddal.
Ha 3-szor vagy 5-ször ezt megcsinálod egy lowtieres prémiumtank bónuszkódot kapsz. tavaly ez a t3-as M22 Locust volt.
Ha több accod van, és több emailt másolsz be akkor, akkor a kapott emailekben lévő kódokat egy accra is beválthatod ( tavaly legalább is így volt )
gamescom táblázaton ott vannak a dance showok időpontjai
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gamescom táblázat linkje van valakinek? csak mert éjsazkás leszek, talán sikerül bepötyögni az emailt.
@Sir Charles: igazad van, hogy nem láttam ezt be eddig. Kicsit mondjuk ritkábban fordul elő, hogy TD tesz tönkre, mint az artik b@sszák el a körömet, és nekem mintha nehezebb lenne artik ellen játszani mint tankok ellen (mivel az arty oda lő, ahová a többi ellen elbújsz) - de a hiba az én készülékemben van. Ja és igen, az FV gold damage-ét is nerfelni kellene, a többi tank nekem rendben van.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.12. 10:22:55
XD
WoT Artyst
Valami olyasmi rémlik, hogy QR kódokat kellett keresgélni, de akkor nekem nem jött össze.
Az FTR-en, vagy másutt meghirdették a talált kódokat, vagy ez csak később lett divat?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A1-ből ki lő úgy hogy 0% esélye van hogy spottoljátok (td-t lehet spottolni)
mozgás közbe eltalál-fedezék mögé belő (nem, nem jöhet ide a szöveg hogy én voltam a béna. Ha 40-el megyek a Conquerorommal dombon lefele, mitől vagyok ÉN a béna hogy az a buzi 1800-at csap belém? Mit kellett volna még tennem?)
1 hittelhet mint a szart
1 lövésből több modult/embert visz
1 mellé lövésből 7-800 sebzés (!!!!!!!!) + modul/ember vesztés
ebből max az 1 hittet tudja TD, az is speciális esetekben (8as tankra lő a 10-es, esetleg az Fv, de az is az arany lőszere (!!!) miatt.)
És még lehetne mindig írni a sorokat.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.08.12. 09:57:06
Garázsba ki-> eladva
Miben különbözik az, hogy kilő egy arty, meg hogy kilő egy bokorban csücsülő és ettől láthatatlan TD, HT, MT, ....bármi.
Ugyanazt a hibát követted el, nem voltál fedezékben, láthatóvá váltál stb-stb.
Az hogy kilő egy arty egy lövéssel kb olyan gyakori(legalábbis nekem) mint hogy ammo rack robbanást kapok és full HP-ról elszállok.(100 meccsből 1-2 max).
Múltkor Objekt 704-el ammo rackoltam egy IS-7-et full HP-ról.Szerinted akkor töröljük a TD-ket is, sőt,
ha ilyet lehet, akkor töröljünk a játékból minden tankot és artyt, ami 500 HP-nál nagyobbat tud sebezni egy lövéssel, nem???
Az "artys" játékosokról meg csak annyit, hogy sajnálom őket amiért a játék legunalmasabb részével játszanak, de ezért még ne tiltsuk ki őket. Ennyi.
Sajnos az én játéktudásom ehhez kevés, ezért irigykedem tovább az ügyesebbekre, és tekerem tovább a szopórollert.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
az összes meed one shot, ha telibe vered a német tdk one shot és akár a hevyk is.
Akárhova lövök hullanak a tankok! 😄
replay
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Amit mondasz erről az artymentes dologról, az egyébként egyáltalán nem hülyeség. Csak legyen inkább 20 az a 30% 😄
Egyébként meg jó nagy szemétség lenne ha ezt prémmel lehetne választani.
Akkor már lehessen választani, hogy akarsz-e artit vagy sem, de cserébe az arti nélküli játék kapna egy -30% credit és xp levonást független a prém fióktól.
Akinek lenne az úgyis eleve többet keres, akinek meg nincs eldönthetné, hogy akar-e artikkal találkozni vagy inkább bevállalja a kisebb juttatásokat.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
OP TD-ktúl nagy RNGIdióta csapattársakOP ruszkikkempelős mapokOP táras tankokA német tankom mindig kigyullad.madaraktúl jó csapattársak, rohanni kell a sebzés után, 15:2-re gyaluljuk az ellenfeletgold ammo T10 TD-be, mert biztosan kevés az átütés AP-vallagszar az EU1szar az EU2szar a CWbuzi az összes artistaidióta assault és encounter játékmódokmiért nincs még garázs csata?szar historical csataszarok az eventek, bezzeg más régióban...szarok a prémtankokprémfiókkal legyőzhetetlen leszel vagy prémfiók nélkül leszel legyőzhetetlen (szabadon választott)csal a játékwin rate is luckeltűnő lövedékekspotrendszer szara WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT előtt kockul)prém tanknak letekerték a szorzóját, alig hoz valamitgoldnúblopják a killthétvége van*, nem lehet nyerni (*bármilyen napszak behelyettesíthető)búza aki újrakezdiaz SG fórumon sem értik meg az ember jogos panaszaitMég több mozgó gifet, dögöljön meg az összes telefonos hipster.dögöljön meg SerBJeff a király (de sz@r a WN8-a és goldnoob)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A másodikra: de bizony, hogy pay to win lenne, a pay to win ott kezdődik, mikor perkálással olyan előnyt tudsz szerezni, amit anélkül nem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Szerintem kifizetődő lenne a WG-nek, ha meglépné, hogy pl. prémium fiókkal lehetne artimentes/max. 1 artis csatákat választani. Nem mondhatná senki, hogy pay to win. A prémium fiókos artisták pedig mondjuk a prémium időre kapnának a játékba egy clickomania fun módot (vagy Karlt). De ezt nem hiszem hogy meglépik, pedig adja magát ez a lehetőség.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Replay
Na mindegy, ez is kiderült.
de ha pipázod te is láthatod ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Trance&Friends nothing more..