418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    A küldetéséknél hogyan lehet kihagyni egy tankágat? Nálam nagyobb anti medest még nem látott a világ......

A másik 4 tankág összes küldetését kitüntetéssel kell elvégezni, vagy elég csak az utolsó küldetéseket kiválóra megcsinálni?

• Lorder
    Sziasztok. Az miért lehet, hogy frissíteni próbáltam az aslain mod pack telepítős változatát és igazából besz*rt az egész? Eddig minden jó volt, most viszont olyan mintha csak a felét telepítené fel. Van olyan mód ami működik van ami nem...pár verzióval régebbit is megpróbáltam ugyan ez...ha megpróbálom visszamásolni manuálisan a még működő verzió fileokat mintha semmit nem csináltam volna :S Ez mi a tök?
  • DasIsFuck
    Ezért mondom, hogy érdemes t5-ben játszani ahol a legnagyobb esélye a kv spammnek.
    Azok úgy égek mint a gyertya ha megszórod őket oldalról.

Én biztos a t-25/Matilda 4-embe fogom majd ezt megpróbálni.
  • lexlutor
    ilyenek ala szoktak bekeverni a benny hill show zenejet :)))
  • Desmodromic
    7/1-el csináltam meg csak úgy játszogattam, aztán egyszer csak kigyulladt egy 268, amikor popin lőttem. Ma meg med rush az utolsókért, én hátul cammogok ötödiknek, pedig rammolnom kéne, erre mind a négyen láncolják meg mellélőnek az uccsó 100HP-s 9-es WT-nek és sikerült lerammolni. :)
  • lexlutor
    csak legnyseg kepzesre jo. kreditszorzoja nincsen, hiaba arany. ez csak reward tank, ahogy a masik 3 is.
  • lexlutor
    igen, bmelyik amivel elegge makos az ember, h egy t29 moge keruljon es kicsit magasabbrol eltalaja a motorhaztetejet egy t34-85ben derp agyuval .. ugy 15x-re meg is lett :)
  • DasIsFuck
    Szerintem bármelyik megteszi.
  • bekescsaba
    arany színben jeleníti meg, és bele tudtam ültetni más tank legénységét is. Azt viszont nem tudom, tierlimites tank-e, mivel eddig csak tier 5-ben voltam.
  • DasIsFuck
    ezek csak reward tankok, credit bónuszt nem kapnak.
  • GabeE3e
    Mivel nincs kreditszorzója a tanknak:)
  • bekescsaba
    Hát nem egy pénznyomda

Győzelem
    Karelia
    StuG IV
    Szerzett tapasztalat:2 119 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 19 749
    Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"

705 damagera
  • bekescsaba
    gyere be gyakorlóba megmutatom inkább
  • Kubukli
    Köszi, a Redshire témát karikázd lsz egy mapon.
    Illetve elég akkor észrevétlennek lenni amikor az ellent felvillantod, utána már mehet a lövés?
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.19. 22:48:53
  • lexlutor
    csak meddel kene csinalni :D
  • bekescsaba
    Megelőztek
  • bekescsaba
    Én kis tierben csináltam, két okból.

Az első: KV1 és KV1S
    A második: Itt nincsen automata tűzoltója senkinek, nagyobb a gyulladási esély.....

• DasIsFuck
    Szerintem t5-ben érdemes ahol sok a kv1, szvsz őket a legkönnyebb felgyújtani+sok kezdő megy még ott rossz crew-al.
  • lexlutor
    a meddel gyujts fel egy tankot, tudsz adni tanacsot? vagy csak bemakolos?
  • bekescsaba
    ru 251

Mondjuk nekem ez a kedvenc műfajom. ha gondolod, szívessen megcsinálom neked. Pár példa

Enszk. Felállsz az északi bázisnál, a városban romos háznál a tetőre, a hosszúpályát fiygeled, de nem lősz.
    Malinovka. Bármely bokor a tópart környékén
    Highway: Északi oldal, bokor a híd mellett
    Redshire: Északi oldal, a hegy mellett a kisháznál van egy bokor, két fával. Itt csináltam meg a 4000-es küldit is. Malinovka után ez a hely a legjobb spotdamages hely.
    Erlenberg: Déli oldal, átrohansz a várhoz, és ott felállsz a kis emelkedőre
    Airfield: Déli oldal. A repülőtérnél van két bokros sziklás rész, ott, ahol oldalba szokták lőni a hegyen küzdőket.

Így hirtelen ennyi
  • Kubukli
    Ha tízből egyszer berakja a saját szintjére az öreg klasszikus vas még mindig odab@sz.
    Az eredmény azért érdekes, mert biztos vesztés lett volna, ha nem trappolok vissza a saját bázisunkhoz, mert ott 2-2 med és TD valamint egy arty képtelen volt resetelni sőt közben el is pusztultak. Még talán két kill volt benne, de jött a sarkamban egy KV-85, ami két frag-ot ellopott bölcsen várva mire lelövöm az ellent 100 HP-ra.

8163 eff
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.19. 22:40:30
  • DasIsFuck
    campinovkán van egy jó bokor, oda ha egy gyors,lapos kis tankal befutsz akkor elég sokáig észrevétlen lehet maradni és közben meg a teljes ellenséget be lehet spotolni.
  • OnkleTonto
    Ja hat persze elment par goldammo. De nem a farmolas volt a cel (premium fiok, csomo premtankkal) mert van rajta 40valahany milla kredit, inkabb a funfactor.
  • lexlutor
    nekem is csak lakevillen jott ossze vegre valahara..
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.19. 22:32:46
  • Kubukli
    Grat! A light 6 küldetést (spottolj kettőt úgy, hogy téged nem látnak meg) mivel csináltad meg?
    Nekem t37-tel nem jön össze, mert nem tudok észrevétlen maradni.
  • bekescsaba
    Gratulálok!
    A hadművelet sikeres teljesítéséért kapsz egy jutalmat:

Jármű hozzáadva: StuG IV (100% legénység)

Férőhelyek hozzáadva: 1
  • Angelus1991ster
    Csehszlovák átlag. Mit vártál? spanyolok, románok, törökök ugyanaz.
  • Hassel74

Nem szoktam ilyet. De ez már...
  • McFrost
    Szakasz artistával? Vagy kettővel?
  • okosszöszi26
    oszt ugyan hogy vegyem rá az artikat, hogy arra lődözzenek amit én spotolok nekik?

érdekes módon percekig nézegetem az ellent, és semmi nem történik az égvilágon, az artik csak verik a kukijukat

persze ha engem spotolnak fel azonnal az összes arti engem lődöz
  • lexlutor
    melyik baromnak juthatotte szembe eza gyujts ki egy tankot missio.. eljen nem eletet draga anyukajaval..
  • lexlutor
    a 13-75 nagysagrendekkel rosszabb.. foleg h allandoan tier10ben megy..
  • Angelus1991ster
    GWPanther-t, 29,44 mp.
  • Gyuszopapa
    Ma 11 veszett csata.Light 1. küldetés.Nem bírtam megcsinálni annyira retardokat kaptam magam mellé.Próbálkoztam AMX 12-vel ami egy hulladék amúgy és ELC-vel ami a másik.Az a teves 12t olyan lassú egy T-34-1 tolatva ment és nem bírtam leflankelni gyorsabban tolatott míg ez a szar ment előre.Alig várom hogy meglegyen a 13-75 mert akkor ezt eladhatom a picsába.
    Már olyan is összejött hogy WZ-111 löttem ki vele 1000 hp-ról.Az utolsó 12. csata végre nyerő lett,erre 11. lettem mert kiszedtek az elején.
  • Artman
    Sziasztok :) Nem nagyon artiztam idáig, nem is szándékozom artista lenni :) De a küldik miatt muszáj lesz :/
    Ti mit ajánlotok, melyik arty ágat érdemes elkezdeni, ami a küldikhez a leg-ideálisabb?
    Light tankkal ugyanez a helyzet, de szerencsére itt már ki van húzva az orosz MT-25-ig, valamint az amcsi T-71-ig (csak meg kell venni őket). Ezek közül melyik ágat vigyem?
  • foxbat88fx
    bűnöztem gecc :D
    gold ammot töltöttem...... artyba
  • lammaer
    Képzeld, én most lightet húzok, és amikor indult egy csata feljött egy kis ablak, hogy a túloldalon vkinek az a küldetése hogy lightet öljön, és a minimapra felrajzolta hogy merre menjek. Sőt, utána mindíg mutatta is hogy hol vannak azok akiknek a küldetése alight ölés,

A végén pedig kaptam 50.000 creditet amiért nem tudott elkapni.
  • TiborTamas
    Ja, akkor sry. :) Sajnos már nem igazán tudom megítélni, ki, mikor és milyen baromságokat gondol itt komolyan... :D A lényeg, hogy akármennyire is úgy tűnik, hogy sose lesz meg, akkor is sikerül majd előbb vagy utóbb, ha próbálkozol.
  • Simulacrum
    Lemaradt a smiley, természetesen poénnak szántam. :)
  • Sunsetjoy
    Ha jól számolom, olyan 12-15 gold max. jön ki belőle. Gondolom, nem 290 sima lőszer :D