World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Az IS3 meg ha egy apró pici szöget tesz az elejébe lőhető, ha nem akkor alul lehet próbálkozni, szintén 4/5 bejön.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A t32 ugyanaz a gun magasabb tierben, elfogadhatatlanul gyenge páncélzattal.
M103 egy akkora kalap szar, hogy az már cilinder, szemből kemény, a dudorral a fején amire az van írva, hogy ide lőjj! , amint picit elfordítod a testét halott vagy, keresztülhugyozzák a világ végéről is.
A tizest meg sem vettem...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
KV5-ben ülve a KT eleje esélytelen, marad a kupola. t32, t34 és még az is3 is bőven lőhető testen. Én 1v1-ben pedig bármelyiknek nekimegyek, azzal a DPM-el ami a KV5-nek van lazán gerincre vágom bármelyik t8-as heavyt.
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.08.20. 21:49:16
KV-5el meg jóhogy szívesebben lövöd egyik tanknak egyik részét, másiknak a másikat. T32 döntött UFP-jére szépen rálátsz abból a magasságból jobb szögben, KT LFP-jére csak nagyobb döntöttséget adsz, UFP-t át sem lövöd így se, úgy se. Ha lerohanod.
Ha KT, és T32 is elrejti a testét előtted, a T32-t fogod nehezebben sebezni gold nélkül. Pont.
Ez olyannyira nem igaz, hogy a torony oldala szemből autobounce, kalibertől függetlenül.
"120mm+al már nyugodtan lőheted a tornyiot mindless üzenmódba is" - Idáig azt fejtegettem, hogy ez miért nincs így, de sebaj, látom nem tudjuk meggyőzni egymást😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Volt benne egy kis grind is, de azért na...54 csata és 63%??? Egyébként ez volt az utóbbi 3-4 napban, nem tudom mi történt. Itt valami nagyon nagy baj lesz <#hehe>#hehe>
de egyébként a teste is biztos célpont, csak arra nem mindig látsz rá jól vagy eggyáltalán vagy tisztán.
Tény, hogy t8-on így szedhet a torony sok lepattanót, de még mindig biztosabb a sebzés mint ha egy is3 vagy t32-vel próbálnád meg.
A lényeg, hogy nem kell precíziós célzást alkalmazni, egy t32 tornyát vagy is3 tornyát még közelről is fontos, hogy precízen becélozd.
Pont a nagy és puha torony a kt talán legnagyobb hátránya, mert az alját lehet rejteni, de a toronnyal nem lehet mit kezdeni.
Ráadásul csak 1v1-be tudsz igazán szögbe állni pont a puha oldalpáncél miatt a tornyon.
egy 20mm-vel több torony és test oldalpáncélra lenne a kt-nak szüksége.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Egyáltalán nem olyan nagy terület az a toronyfront, hogy messziről biztonságosan üthető legyen. A torony teteje elméletileg 120mm-es ágyúval már overmatchelhető, de mivel a KT igen magas, általában az ember abból is csak egy olyan keskeny sávot lát, ami könnyen megviccel. A parancsnoki kupolának meg csak az alsó, ujjnyi sávja 150mm, ha a felső hányadát találod el, az már autobounce.
Hol lehet megnézni, hogy eddig mely tankok jelentek meg HD-ben, vagy esetleg valaki le tudná írni?
E-50-em sincs több átütés mint egy is3,kt-n és mégis lazán átviszi.
Persze könnyen eltalálod a lövegpajzsot, de még mindig sokkal simább célpont egy is3,kv4 vagy t32-től.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
KT tornyát már ap-vel lazán ütöd szemből, alul ugyan úgy paprí mint a t32, ellenben a t32 tornyát vagy eltalálod a kupolán, vagy nem nagyon ütöd át t9-es ágyúkkal.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Én nem pazaroltam rá, az l/71-as is elég volt a nagy cső kifejlesztéséig.
Egyébként fullos csővel egy olyan tank lesz ami után az életedbe nem akarod újralátni a pancser 2-t😄
csak drága mert nagyon szórja az ammot😄
gyakorlatilag 2mp-múlott hogy befoglalták a bázist, persze rögtön utána nyomban bement mind a 2 lövésem:X
Atom kis tank ez, nem gondoltam volna, hogy így kézre áll, határozottan tetszenek ezek a 60mm-es tankok.
Már annó a type-34 is bejött kár, hogy nincs egy hasonló német med t5-ön.
angelus1991ster.blogspot.hu
Amúgy a T32 elég jó masín, eleinte szoptam vele, de aztán megbarátkoztunk. Arany lőszert még egy dekát nem lőttem vele, holott be van tárazva néhány darab.
M103-ra meg addig nem megyek rá, amíg nem tudom egyből feltenni a nagyobb csúzlit. T9-ben már tényleg szopacs lenne ez a puska.
KV2-höz pedig kérnék egy két jótanácsot, ha előre megyek a töltésidőm miatt kicsontoznak, ha hátul maradok az ágyú "pontossága" miatt supportnak sem vagyok jó egyedül városban tudom jól kihasználni a tankot, arty meg egyenesen imád 😄
Trance&Friends nothing more..
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Ma sem jobb mint tegnap előtt ,de legalább tegnap jó volt ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.20. 20:11:01
angelus1991ster.blogspot.hu
Nos nem birtam tovabb a szopoagat, ugyhogy nemi free XP-vel megspekelve (+felszerelest eladva, mivel csorosag van) kifejlesztettem az E 50 szunyog csovet, hat mit mondjak elmebeteg, visz mindent. 😄 Teljesen atalakitotta az eddigi kiabrandito jatekelmenyt. Szepen elbujok egy bokorba es szarra lovok mindenkit, hirtelen javulasnak indult a 38%-os win rate. El se birom kepzelni milyen lesz a topos csovel, remelem megeri a nyuglodes.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...