World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan sarok menti shootbait-re gondolsz, amit a lándzsaorrú tankok szoktak csinálni, amikor külső íves autobounce-ra játszanak?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Maala
De ha egy magas tankkal lövöd az IS-3at, akkor miért nem a tetejét lövöd már ennyi erővel...

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Na ja, de azóta az legutóbbi patchek egyikében meg lett erősítve az a kupola. IS-3 hasa meg autobounce, főleg egy olyan magas tankkal, mint a KV-5. De ha kicsit forgatva van, lehet mondjuk próbálkozni a frontján.
Ugyanaz, csak gyorsabban tölt. Miért mi a gond azzal a löveggel? Pontos, gyorsan zoomol, elég az átütése és hamar tölt.
Hát nem tudom. Mostanában nem tolom orrba szájba a KV-5-öt, de anno ha jött a Tiger 2 én bizony ellöttem a szart a tetején 5ből 4 szer, ami 7 másodperces töltésnél és 300as átlag dmg-nél vállható.

Az IS3 meg ha egy apró pici szöget tesz az elejébe lőhető, ha nem akkor alul lehet próbálkozni, szintén 4/5 bejön.
Ha jól rémlik ( nem biztos ) ugyanaz az ágyúja mint az m103 é..? Akkor kizárt hogy jó legyen. IS7 tel szemben például..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

KT kupoláját a már említett okokból baromi nagy mákkal lehet csak sebezni, főleg a KV-5 pontatlan ágyújával. IS-3 teste meg 167 pennel... Szintén kell hozzá a mázli.
Maala
Pedig M103-al pont az a fun, hogy ki kell 70°-ban dugni az elejét, aztán ha ellőtték magukat, akkor lehet kimenni, és vissza. Nem a dudor a tetején a gyengéje, hanem a lövekpajzs melletti része. Az E5-nek is.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Akkor a játék legjobb nem autoloaderes 10-es heavy tankját skippelted, gratula.<#eljen>
Ha rám hallgatsz, t29 után nem erőlteted az ágat.

A t32 ugyanaz a gun magasabb tierben, elfogadhatatlanul gyenge páncélzattal.

M103 egy akkora kalap szar, hogy az már cilinder, szemből kemény, a dudorral a fején amire az van írva, hogy ide lőjj! , amint picit elfordítod a testét halott vagy, keresztülhugyozzák a világ végéről is.

A tizest meg sem vettem...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

KT és VK tornya között az a különbség, hogy míg a VK-n komoly weak spot a kupola, addig a KT-n ez meg lett erősítve. A legalján is 150mm, de ezt szinte képtelenség eltalálni, feljebb meg 350mm körüli az effektív védelme.
Maala
De kb. a KV-5 tulajdonságaiból akarják magyarázni, hogy miért rohanja le egyik tankot, míg a másikat nem meri. Hát facepalm. WZ-132-vel nem merem lerohanni a T32-t, csak a KT-t, mert a KT-nek a monitoromon 1centi az LFP-je, a T32-nek meg csak 0,3 cm... Ez aztán a nagy érv.

KV-5 témához, és így a t8-on mit kell lőni dologhoz én is hozzá tudok szólni. 😉

KV5-ben ülve a KT eleje esélytelen, marad a kupola. t32, t34 és még az is3 is bőven lőhető testen. Én 1v1-ben pedig bármelyiknek nekimegyek, azzal a DPM-el ami a KV5-nek van lazán gerincre vágom bármelyik t8-as heavyt.
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.08.20. 21:49:16
Master91
Sok mindenbe nem értek egyet, de nem fogok ebbe bele szólni.

Maala
Eldönthetnétek már, hogy melyik tornyot lehet csak célzással, és melyiket célzás nélkül belőni. VK, KT, ugyanaz a toronyalak, ugyanolyan könnyű/nehéz belőni mindkettőt. Akkor ne legyen már az egyiket nehéz, a másikat könnyű...

KV-5el meg jóhogy szívesebben lövöd egyik tanknak egyik részét, másiknak a másikat. T32 döntött UFP-jére szépen rálátsz abból a magasságból jobb szögben, KT LFP-jére csak nagyobb döntöttséget adsz, UFP-t át sem lövöd így se, úgy se. Ha lerohanod.

Ha KT, és T32 is elrejti a testét előtted, a T32-t fogod nehezebben sebezni gold nélkül. Pont.

"azt se felejtsd el, hogy 200+-os átütéssel már szemből simán beviszed a torony oldalát még akkor is ha teljesen egyenesen áll feléd"

Ez olyannyira nem igaz, hogy a torony oldala szemből autobounce, kalibertől függetlenül.

"120mm+al már nyugodtan lőheted a tornyiot mindless üzenmódba is" - Idáig azt fejtegettem, hogy ez miért nincs így, de sebaj, látom nem tudjuk meggyőzni egymást😊
Stat a mai napra:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Volt benne egy kis grind is, de azért na...54 csata és 63%??? Egyébként ez volt az utóbbi 3-4 napban, nem tudom mi történt. Itt valami nagyon nagy baj lesz <#hehe>

DasIsFuck
120mm+al már nyugodtan lőheted a tornyiot mindless üzenmódba is, azt se felejtsd el, hogy 200+-os átütéssel már szemből simán beviszed a torony oldalát még akkor is ha teljesen egyenesen áll feléd, ha el van fordítva/döntve akkor meg akár 150 körüliek is viszik.
de egyébként a teste is biztos célpont, csak arra nem mindig látsz rá jól vagy eggyáltalán vagy tisztán.

Tény, hogy t8-on így szedhet a torony sok lepattanót, de még mindig biztosabb a sebzés mint ha egy is3 vagy t32-vel próbálnád meg.
A lényeg, hogy nem kell precíziós célzást alkalmazni, egy t32 tornyát vagy is3 tornyát még közelről is fontos, hogy precízen becélozd.
Pont a nagy és puha torony a kt talán legnagyobb hátránya, mert az alját lehet rejteni, de a toronnyal nem lehet mit kezdeni.
Ráadásul csak 1v1-be tudsz igazán szögbe állni pont a puha oldalpáncél miatt a tornyon.

egy 20mm-vel több torony és test oldalpáncélra lenne a kt-nak szüksége.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Én másképp tapasztaltam. T9 tankkal messziről sokkal szívesebben lövök a testére, T9 heavyk már az UFP-jét is simán átviszik, a torony viszont mindig lutri. Könnyű eltalálni az oldalát, ami szemből autobounce, vagy a lövegpajzsot, ami nulla sebzés.

Egyáltalán nem olyan nagy terület az a toronyfront, hogy messziről biztonságosan üthető legyen. A torony teteje elméletileg 120mm-es ágyúval már overmatchelhető, de mivel a KT igen magas, általában az ember abból is csak egy olyan keskeny sávot lát, ami könnyen megviccel. A parancsnoki kupolának meg csak az alsó, ujjnyi sávja 150mm, ha a felső hányadát találod el, az már autobounce.
Hali!
Hol lehet megnézni, hogy eddig mely tankok jelentek meg HD-ben, vagy esetleg valaki le tudná írni?
DasIsFuck
t9-es tankokkal lazán belövöm még messziről is.
E-50-em sincs több átütés mint egy is3,kt-n és mégis lazán átviszi.
Persze könnyen eltalálod a lövegpajzsot, de még mindig sokkal simább célpont egy is3,kv4 vagy t32-től.

Egyébként azon vakartam a fejem tegnap, hogy a Tank Inspector szerint az E-75 hasának effektív vastagsága szemből, forgatás nélkül alsó hangon is 270mm. Akkor hogy a vérbe viszik át T8 heavyk gond nélkül? T9-10-ek meg forgatva is átkenik, röhögve.
Pláne. A KT mindig mondom, nagyon jól megállja a helyét t8-ban. A T32 meg, hát attól tartok a legkevésbé. KV-5el pedig annak csak 167 az átütése, simán le szoktam rohanni. Egy KT-t nem mernék lerohanni, sőt szemtől szemben nem szívesen állok ki ellene , ügye 167-es átütéssel.
És még jobban is mozog.
A Kt egyrészt sokkal keményebb szemből, másrészt sokkal jobb ágyúja van.
KT tornya azért egyáltalán nem sima liba, nagyon könnyű a lövegpajzsot eltrafálni, az meg elnyel mindent. A parancsnoki kupolája sem olyan gyenge, mint az E-75-nek egy szinttel feljebb.
Értem, köszi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DasIsFuck
a KT mitől olyan nagy visszatartó erő, ha a T32 nem az?

KT tornyát már ap-vel lazán ütöd szemből, alul ugyan úgy paprí mint a t32, ellenben a t32 tornyát vagy eltalálod a kupolán, vagy nem nagyon ütöd át t9-es ágyúkkal.

Dehogy hagyom kint. Kidugom, és mire beszűkül az ágyú, addigra hárman vágnak bele a kupolába. Szerintem fájdalmasan lomha, majdnem T34 szintű. KT, IS-3, Caern mind verik mozgékonyságban.
A testét nem kell mutogatni, de a sidescrape-et elég jól bírja. Ha meg hulldownban vagy, akkor sem kell a tornyot kint hagyni, az általad felvázolt okok miatt. Szerintem nem olyan lassú a T32, heavyhez mérten még egész jól is fut.

Hát csak ellenfélként ismerem, de t32-től nem igazán ijedek meg. Egy IS3, a KT, a KV4, komoly visszatartó erő, a T32, nem az.
DasIsFuck
hát ha kb 2-3 mp akkor lehet, mert az ágyú kb ennyi idő alatt tölt be.

Nekem a T34-gyel húzott 3 skilles legénység van benne, de így sem tudtam megszeretni. Lassú, katasztrofálisan lassan fordul, ágyúja fos, teste papír. Egyetlen előnye a tornya, de azt meg szétlövik a kupolánál. Most fogja mondani valami prő, hogy mozgatni kell a tornyát, de egy ilyen lomha döggel ficereghetsz te amennyit akarsz, csak az nem lövi be, akinek nulla a szem-kéz koordinációja. T10-ben meg csak goldot töltenek rá, és átkenik a lövegpajzsot is.
Nem úgy van,hogy foglalás vége után még meg is kell tartani pár mp-ig a foglalást?

I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.

DasIsFuck
50k kidobott xp az ablakon😊
Én nem pazaroltam rá, az l/71-as is elég volt a nagy cső kifejlesztéséig.

Egyébként fullos csővel egy olyan tank lesz ami után az életedbe nem akarod újralátni a pancser 2-t😄

csak drága mert nagyon szórja az ammot😄

DasIsFuck
crusederrel majdnem lehoztam egy csatát 1v5-be😄
gyakorlatilag 2mp-múlott hogy befoglalták a bázist, persze rögtön utána nyomban bement mind a 2 lövésem:X

Atom kis tank ez, nem gondoltam volna, hogy így kézre áll, határozottan tetszenek ezek a 60mm-es tankok.
Már annó a type-34 is bejött kár, hogy nincs egy hasonló német med t5-ön.

Remekül el lehet lenni. Bár lehet hogy suttyomba nerfeltek rajta.

angelus1991ster.blogspot.hu

Szerintem egész jól lehet vele supportolni, főleg, ha T8-ba tesz be és nem akarsz hamar halni(arty téged lő, meg kb. mindenki, aki meglát). Ahhoz képest, hogy milyen pontatlannak kéne lennie annak a trollnak, nem az.

A T29 "rosszaságán" akkor lepődtem meg, amikor a legényeit átraktam a T32-be. Alap legénységgel furcsa. Lassú, pontatlan...stb. Nekem azért tűnt olyan látványosan másnak, mert egy garnitúra fullos legény helyett újoncokat tettem bele, nagyon érezhető volt.
Amúgy a T32 elég jó masín, eleinte szoptam vele, de aztán megbarátkoztunk. Arany lőszert még egy dekát nem lőttem vele, holott be van tárazva néhány darab.
M103-ra meg addig nem megyek rá, amíg nem tudom egyből feltenni a nagyobb csúzlit. T9-ben már tényleg szopacs lenne ez a puska.

xotyi
Na a wot isten úgy döntött hogy ma elfelejtettem játszani, egyszerűen nem enged nyerni,vagy csak nagyon kínkeservesen T150-et 4. próbálkozásra sikerült ledupláznom( a top motoron kívül minden megvan de eddig szenvedek ezzel a géppel, sajna az IS4 nagyon tetszik így tovább kell rágnom magam rajta), de az tette be a kaput hogy 2 méterről KV2 152mm -es lövegével lepattanok egy AMX M4 45 oldaláról HE lőszerrel.. sírá Off

KV2-höz pedig kérnék egy két jótanácsot, ha előre megyek a töltésidőm miatt kicsontoznak, ha hátul maradok az ágyú "pontossága" miatt supportnak sem vagyok jó egyedül városban tudom jól kihasználni a tankot, arty meg egyenesen imád 😄

Trance&Friends nothing more..

Nem tudom, vannak akik élnek-halnak a T32-ért, meg nem tudom érteni miért. A legszarabb T8 heavy amivel valaha dolgom volt, pedig volt már párral. M103 és T110E5 állítólag jó gépek, bár némileg tartok az M103 abszolút random páncélzatától.
N3su
A T 29 -től felfele mind ilyen szar ... vagy nem ? ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Frissítse valaki a memóriámat, a T32 105-ös ágyúja a T29-en is ekkora kiszámíthatatlan fos volt? Botrányosan pontatlan ez az ágyú, weakspotra lőni még közelharcban is esélytelen vele, a fos átütését, meg az elméleti 320 helyett a valós kb. 280-as átlagsebzését nem említve. Hiába néz ki baromi jól ez a tank, meg hiába ilyen-olyan fasza ESL tank, randomban fabatkát sem ér.
N3su

Ma sem jobb mint tegnap előtt ,de legalább tegnap jó volt ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Ott rohadjon meg az a fejlesztő aki ilyen szar adatokat adott meg a ChiTo-nak és a Chi-Ri-nek. előbbinek 2-2,5mp-es töltés kéne míg msiknak a 3-as tárra 7-7,5mp és nem 8,44.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.20. 20:11:01

angelus1991ster.blogspot.hu

Mydgard
Csao!

Nos nem birtam tovabb a szopoagat, ugyhogy nemi free XP-vel megspekelve (+felszerelest eladva, mivel csorosag van) kifejlesztettem az E 50 szunyog csovet, hat mit mondjak elmebeteg, visz mindent. 😄 Teljesen atalakitotta az eddigi kiabrandito jatekelmenyt. Szepen elbujok egy bokorba es szarra lovok mindenkit, hirtelen javulasnak indult a 38%-os win rate. El se birom kepzelni milyen lesz a topos csovel, remelem megeri a nyuglodes.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

ok, akkor azt egy nap meg 15x meg kell vele csinalnod 😊
Sunsetjoy
Emlékeim szerint még eddig ismétlés sem volt csak az IS-7-re, de ott is az átnevezés miatt. És még mindig van hátra 5 ág, ami soha nem volt. Szóval hogy ismétlés legyen belátható időn belül? Nagyjából kizárt, de az éven biztos hogy nem.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Dagi leo jó rá. 900 sebzéssel csillagoztam az előbb.
Bot diplomata? Az a nem semmi.