418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nekem volna egy ötletem,csináld meg nekem is a küldiket.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.23. 13:08:26
  • R3nton
    Köszi!

Hány van még?
  • R3nton
    2020 decemberében kezdtem el újra játszani egy nagyobb kihagyás után 4 év kb. Először csak pötyögtem, aztán jöttek a küldik. És most kb. egy fél éve nagyon ráálltam a küldikre. Igen, gyakorlatilag úgy érzem visszakaptam a szabadságomat :D

Ha bárkinek kell tanács, hogy egy-egy küldit mivel csináltam meg, akkor nyugodtan kérdezzetek. Szerintem én reálisabb képet tudok adni, mint a superunikumok a youtube-os vdieókkal, mert én bően inkább átlagos játékos vagyok. Elérhető a tank, de kitartónak kell lenni. Egyedül itt a végén segített a haverom a top gunos küldivel meg az utolsó küldivel. Ha látta, hogy ott vagyok, akkor inkább nem lőtt, hogy enyém legyen a kill meg a sebzés, és viszonylag sok meccset nyertünk így ketten.

A tank az állat, bár az 5 fok gundep azért kellemetlen, na meg a focus, amit az artyktól kap az ember, azt nem teszi zsebre. De a páncél és az ágyú zseniális. Én azt hittem derpes lesz, de nagyon pontos és jól szűkül, kb mint egy amerikai ágyú és 340es heatje van.
  • Plata
    Egyet tudok,ha küldit akarok tolni akkor csak szarabbul játszom.
    Ha magasról teszek a küldire és csak jűtszom akkor tudok menni eszetlen jó kört,ha meg jó kört akarok,akkor tuti hogy csak szarabb és szarabb lesz.Minél jobban görcsölök annál szarabb.
  • Maala
    Gg!

Majdnem kedvet adtal ahhoz, hogy en is raprobaljak a maradek kuldikre… de inkabb nem. ;)
  • Lucifer001
    Gondolom most nagy kő , teher esett le ?
  • Lucifer001
    Hát ehhez szívből gratulálok . Ez nagyon szép teljesítmény . Én még igen messze vagyok tőle . Unió-7 , és a Blokk igen el van hanyagolva . csak egy pár darab van kész . Szövetség -3 , Koallíció-4 viszont csak egy pár darab hiányzik .
  • R3nton
    Vereség
    Csata: Ensk
    Járművek: ISU-152
    Szerzett tapasztalat: 2 107
    Megszerzett kötvények: 25
    Szerzett kredit: 69 838
    Csatában elért kitüntetések: Nagy kaliber, Harcos, Tüzelj és ölj, Zúzó, Gyújtogató, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Jármű hozzáadva: Object 279 early (legénység 100%)
    Férőhelyek hozzáadva: 1
    "Megtévesztő téli" álcafestés hozzáadva: (x3)
    "Megtévesztő nyári" álcafestés hozzáadva: (x3)
    "Megtévesztő sivatagi" álcafestés hozzáadva: (x3)
  • Maala
    Azert hajtott mindenki, mert attol felnek, hogy a tankosfaterek beletoljak aukcioban a 80-100k bondjukat.

Hogy egy atlag jatekos honnan szerez ennyi bondot, arra meg senki se tudott nekem valaszolni.

A lenyeg az, hogy “ok nem koltik el bondos equipmentre azonnal”.
  • R3nton
    Egy darab első osztályos csatára vagyok az objecttől. Haverom segített a top gunos küldiben. T-54el lőttem egy top gunt meg egy radley walterst, skoda t50-el sebezte le nekem a tankokat.

9 csatám van még első osztályt menni. Tegnap 11 csatából lett egy master meg egy első osztály isuval, remélem most már meglesz ez a szar ufó tank :D
  • joe662
    Ilyen 80-100k ra tippelnek sokan.
  • Lunki88
    A klánunkban is lesz olyan aki "all in"-t fog nyomni és rátesz mindent (kb. 70k-t). Én most nagyon le vagyok égve, úgyhogy valószínű ebből csak festés lesz.
  • Plata
    Nem Cw-ztem vagy 10 éve.De cseten valaki azzal poénkodott hogy 90 ezer körül kell.
    Hogy ez mennyire igaz passz.
  • Lunki88
    Van itt olyan aki cw-zett a mostani kampányban? Szerintetek mennyi kötvény kell majd a Chieftain licithez? Nyilván a top 4000-be nem kerültem be.
  • Plata
    Bakker.T8 csatában passzívan spotolok.
    Kv4-et folyamatosan spot-on tartom,valami lövi is mint állat.
    4-5-8-akat sebez bele.
    Nem tudom ki volt vagy mivel lőtte,mert mögöttem voltak jóval a csapattársak.
    De nagyon vicces volt.
    Csata után megnéztem 29 elszenvedett találat Kv4-be.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.20. 18:05:57
  • tothgyorgy
    közben rájöttem, hogy limitált volt. azért nem lehet megvenni.
  • green64
    Úgy tudom a szerverek nem ott vannak (EU szerverek: München, Amszterdam), ezért szerintem sehogy, aztán persze kitudja…
  • besti
    Nem ment tegnap nekem sem. Érdekes, azt hittem adnak kompenzációt, de ma ugyanúgy 3at lehetett pörgetni.
  • Plata
    Ha elfogyott sehogy.
    Az hogy elmented nem jelenti azt hogy le foglaltad,csupán érdekel.De ha sokáig vársz és elfogy akkor így jártál.
    Ott van a kis jel a tank felett hogy még mennyi darab van belőle.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.20. 12:54:15
  • tothgyorgy
    Hogy lehet az elmentett ajánlatot megvásárolni? A mait is elmentettem, azt engedné, de nekem régebbi mentett kellene.
  • Plata
    Biztos le halnak a szerverek.
  • suba53
    Vajon mi lesz itt, ha tényleg kitör a háború Ukrajnáért? Mennyire fogják blokkolni a netet arrafelé? Kíváncsi vagyok mennyire fogja ez érinteni a játékokat.
  • Plata
    Kipróbáltam az ISU-t,az ágyúja egyenlőre eszetlen gáz,mindenhova lő csak oda nem ahova célzok.
    T9 csatát szereti.
    Győzelem!
    Csata: Ghost Town
    Járművek: ISU-122S
    Szerzett tapasztalat: 4 072
    Szerzett kredit: 33 386
    Csatában elért kitüntetések: Kamikaze, Tüzelj és ölj, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    RHM-et megleptem,felkentem a falra.
  • Plata
    Én nem is voltam fen,úgysem dob jót,már sok misit eltoltam fölöslegesen.
    Legutóbnb volt hogy zsinórban hatszor festést kaptam,ráadásul olyan tankra ami meg sincs véve.
  • suba53
    Nálatok sem megy ez a kereskedő karaván? Tegnap is, meg ma is azt írja ki, hogy átmenetileg nem elérhető technikai hiba miatt, és dolgoznak rajta. Nem mintha eddig bármi feledhetetlen motyót kínált volna, de akkor is.
  • Plata
    Karácsonyra én is vettem sok vackot és mit kaptam,trutyivagont,basszák meg.Viszont az aranyból vettem Obj703-at az jó.Aminek örültem volna az a Bisonte vagy Caliban.De majd talán szüinapomra veszek Bisonte-t,ha lesz a bótban.
    Erről jut eszembe,a Type62 nem tierlimites tank?
    T9 csatában találkoztam vele,észre sem vettem volna a marhát ha nem esik rá a tankomra.Nem tom mit gondolt T9 heavyt ramolni T7 szutyokkal.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.18. 17:27:01
  • R3nton
    Szerencsére én nem pörgettem szét magamat. Kb 5-6-t pörgettem 75k-ért, utána elengedtem a sztorit. Tök jól hangzott az elején ez az event, aztán kiderült, hogy ennél nagyobb szemétséget még nem igen csináltak, pedig az idei lootbox karácsony se volt piskóta. Telerakták ilyen idióta 2d festékkel meg fogyócikkekkel, hogy pörgess eleget. Jó leszipkázták a játékosok credit állományát.
    Minden évben ez van. Karácsonykor vedd meg a lootbosokat, amire még azt se tudod mondani, hogy nem éri meg, mert jön egy csomó arany. Amit aztán februárban leszipkáznak a hasonló eventekkel...
    Okosabbank kéne lenni nekünk is. Úgyis később minden tankot beraknak a boltba Progetto és Borrasque is szokott lenni csak ritkábban.
  • R3nton
    Érezhető. Ezek a bounty equipmentek és a 10%os pótellátmány nagyon megdobják a karakterisztikát. Egy leopardnál, E50m-nél is érezhető. Nekem kellettek ezek pl ahhoz, hogy meg tudjak csinálni egy 3500 átlagsebzéses küldit.
  • Kancsalborz
    Ja, nem gond ez, csak mint mondtam 3-év után visszatérve érzem úgy, - de ez csak személyes vélemény- hogy a felszerelés túl van bonyolítva, és túl nagy bónuszokat ad egy " full extrás" felszerelés egy alaphoz képest.

Ennyi.

Az egyetlen szempont most nálam is a plusszos kredithozam, az meg nagyon bőven megvan.

Akkor ennyi a Senlac "bűne", hogy "totál average" a kategóriájában ?

Mert nekem az olyan tankokkal régen mindíg jól ment, úgyhogy akkor megveszem. ;)

• Plata
    Nem hiszem hogy ilyen komoly a gond.
    Sőt.
    Nézd meg én milyen tankokkal szeretek játszani,azokkal amik mindenki szerint szart sem érnek.
    Még is nagyon jól el vagyok.
    Gold lőszert akkor használok ha valami b.zi azza lő.Tegnap például használtam 5 darabot,mert kifogyott a lőszerem és már csak az 5 darab gold maradt hátra.A végén maradt a szemmelverés.
    Egyébként meg nem olyan bonyolult a harctéri módosítás.
    Ez miatt szerettem bele pár T10 tankba.
    CS-63 és 60TP két T10 tank,sosem szerettem T10-el játszani,de ezeket imádom.
    Egyébként a statot magasról le szarom,amíg a kredit pluszban van addig le van szarva.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.16. 17:15:36
  • Plata
    Mit tud?
    Nem jut eszembe semmi.
  • Kancsalborz
    Egyébként durva lett a különbség tényleg.
    Három év után visszatérőként -azon felül hogy csak kapkodom a fejem a sok új f@szságon, ( szerintem mára feleslegesen szarrábonyolították a játékot, főleg a felszerelés részét ) alap fiókkal, alap felszerelésekkel, alap kiegészítőkkel, 0 gold lőszerrel játszva " van némi hátrányom" érezhetően...XD

Persze szar is vagyok, de régen a cuccok nem adtak ennyi pluszt, ráadásul stock tankokkal játszani még nehezítésképpen ma ebben a közegben gyakorlatilag az önszoptatás kategória...

Bár egyenlőre élvezem, azért a statot direkt nem figyelem a nyugalmam érdekében, mert valószínűleg az meg közben épp sikoltva zuhan a mélybe...XD
  • Kancsalborz
    Erre felfigyelve hogy csak "ilyen Senlac-okat dobál".

Ennyire szar lenne az a gép ?
    Mit tud az FV 1066 egyébként ?

Mert én azt akarom megvenni kötvényből éppen.
  • Lunki88
    Elég nagy gerinctelenség a WG-től hogy erről nem tájékoztatják a játékosokat. Én is csak onnan látom, hogy a kedvencekhez elmentettem és mire elkezdtem volna a tankjaimat eladni már el is kapkodták.
  • joe662
    Nagyszerü,akkor itt be is fejeztem.
  • Lunki88
    Nem akarlak elszomorítani, de a Kirovets már tegnap este elfogyott.
    Szerk.: Ha a többi tankra gondoltál, akkor nem mondtam semmit. :)
    Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2022.02.16. 14:30:37
  • Plata
    Szerintem ne tedd.
    Az a kirovets nem nagy szám.Strv 81 alap lőszerrel belövi.Plusz ami jó pont nála hogy artyra ez is kurva érzékeny.Hiába a fél tonna páncél,felülről úgy be csap neki mint a franc.
  • joe662
    Ha bedühödök nálam is az lesz, asszem 64 tankom van, napi 5 el, még 20at eltudok adni:-)))
  • Plata
    De akkor is ugyanaz.
    Mi a túrónak kettő belőle?
    Főleg hogy a meglévőben már sok skilles banda van.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.16. 11:37:08
  • Maala
    Vk vagy a Mauer van a garazsodban? Emlekeim szerint a Mauer? Az eventlista szerint viszont a VK-t adjak. Kulon tanknak szamitanak.