World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😉😉😉
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Himmelsdorfon be yolo-ztam az ellenség bázisára és befoglaltam.<#idiota>#idiota>
Egy ilyen kriptaszökevény a bázis mellett kempelt,el sem tudott találni.Csöppet sem forgatta be a tankját,simán mutatta az oldalát.Azt meg Obj 268 simán be vitte,utána meg elkezdtem foglalni a bázist,hegyen meg a hegy alatt ott volt a sok ellenség,valamelyik hülye a várból lövöldözte a teret,egy Udes 15/16 jött le csak végül a várból hogy védje a bázist.de ő meg nem lőtt be.<#idiota>#idiota>
Be foglaltam.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.15. 11:42:06
Még valaszra sem méltattak :-D
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nekem régen mikor kaptam megmondták,csúnyán beszétem,vagy azért mert magyar voltam és az a köcsög kacsa1 bannolt mert úgy volt kedve.Vagy mert szartam rá hogy fenyeget.
Ha még meglennének az xfire videóim,ma is meg lenne róla a videó.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.15. 11:16:41
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Szerintem ez az állat azt sem tudta hogy kell lőni.
Nem találta el T9 medeket.Nem segített semmit,standard b elől be menekült egy sarokba és ott várt.Simán kilőtték.
Nem szemből,hanem a tornya hátuljába.Közvetlen közelről,annyira közelről hogy meg is toltam.
Lőszerrekesz és a lánca sérült.<#idiota>#idiota>
Hogy az istenbe jött le a lánca ha sima alap lőszerrel tornyon vágom?
703 alap lőszerével lőttem fejbe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.15. 10:29:42
Én azt gyanítom hogy ezt 500k alatt nem lehet majd elvinni, mert sok játékosnak van felhalmozódott free xp a fiókján.
Thx! :-D
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Hát azért ö is szenvedett néha. Viszont mikor kiadta neki az vicces volt.
Azért azt vágod hogy majdnem 1M dollár van azona képen, és akkor még senki sem emelte a licitet<#hehe>#hehe>
1 napi bevételnek azért nem olyan rossz,pláne,hogy csak egy 2d skint kellett csinálniuk<#banplz>#banplz>
Úgy hogy a bázis melletti bokorban állt.
Vissza tehenék azt a pályát,egy T49 T8 prém tankkal.<#szeret>#szeret>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.14. 10:55:53
Ma 113 ultra gagyi van.
Minimum licit 18800 arany.<#vigyor>#vigyor>
T10-es tank is plusz opera skin.<#wilting>#wilting>
Jah meg opera legénység,jézus,kínai ratyi banda aki még vonyít is.<#vomit>#vomit>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.14. 10:17:20
Nekem 3 nap banánnal nem igazan van:-(
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Hat skilles parancsnoknak a hatodik érzéka második skillje.
Nagyon ritkán jelzett,de legtöbbször nem.
Másik Malinovkán Cs-63-al padlógázzal rohantam fel a hegyre,jött szembe EBR 105,meglátott és villámgyorsan megakart fordulni,kicsit elszámolta és beszált a szakadékba.Simán kinyiffant és még csak rá sem néztem.Olyan viccesen rottyant amikor le ért.<#vigyor>#vigyor>
Pearl river-en sem szólt a hatodik érzék.Senlack szinte belém jött,de megse mukkant.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.13. 12:03:45
Mondjuk nem himmelsdorfon:-DD
Inkább szívok tovább.
És csak T7.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2022.01.11. 16:04:18
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Annyi állat kranvagen van hogy az fáj.Csupa olyan retardvagon csapattársat kaptam aki max annyira jutott hogy a bázis mögött vagy mellett egy szikla mögül kukkolt.Vagy egy tetves bokorban.
Nem csinálnak semmit csak ülnek és várnak a csodára.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Utoljára szerkesztette: popey8, 2022.01.10. 20:46:57
STRV 81 az Centurion 5/1 vagy mi a fax,csak svéd szinekben,na meg ugyanz mint a Primo victoria csak nem olyan diszkómuksó skinnel.
M41 GF az jó light,bár szerintem lomhább mint az M41 sokkal,lassabban gyorsul.De végsebesége asszem jobb.Plussz ez návi és prém,de jobb az ágyúja.
M41 GF nekem black marketből van 5 milla creditért.
Márciusban jön a Black market és állítólag lehet majd kötvényért venni spéci tankot.Nekem is van kötvényem két T8 tankra,de nem tudom el merjem-e költeni,mert mi van ha Black marketen lesz valami jó olcsón,de másik meg hogy egyesek szerint úgyis kurva sok kötvény kell majd azokhoz a tankokhoz.
Ér ezek közül valamielyik valamit?
M41 90 mm GF 8000 kötvény
Strv 81 8000 kötvény
Tiger 131 5000 kötvény
Rat Rod 2D stílus 450 kötvény
Moonlight 2D stílus 450 kötvény
Songkran 2D stílus 450 kötvény
Australian Expeditionary 2D stílus 450 kötvény
4 db stílus egyben 1600 kötvény
Bocs fejből ennyi ugrik be.
Jah meg Tiger 131.
Valszeg van több is de tényleg nem jut eszembe fejből.
Nem volt hír,de már kb egy hete bent vannak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.10. 16:20:24
Mit raktak be?
Keverem a GSOR-t meg azt a hülye nevü angol light-ot.<#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.10. 12:40:51
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2022.01.10. 12:29:41
Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2022.01.10. 12:12:29
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.10. 10:57:57
Erre látok némi esélyt, mivel Under auction az esemény neve:-DDD
A 80 ezer free xp-mmel elmehetek a búsba ha valaki lazán rá licitál 1 milla xp-t.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.10. 00:55:38
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.09. 23:41:00