418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pityu0
    A random szakasz invet hogy tudom elfogadni?
  • patchaou
    Nekem is most lett meg egy ilyen küldi random szakasszal :)
  • bekescsaba
    Helló!

Zsír ez a dinmaikus szakasz rendszer.

Artyval van egy olyan küldetés, hogy az ellen HP pooljának a 30 %-át kell lesebezni, vagy egyedül, vagy bármilyen más járművel közösen.

M44, tier 8-as csata. Na mondom, ez nem lesz meg. Van két lila 50-100. Meghívom őket szakaszba, leírom, hogy mit szeretnék, hogy szakasz küldi kéne. Elfogadják. Sebeztek 2-en vagy 6000-et, és is odatettem vagy 2200-at (OP ez a rohadék M44, pláne arannyal (240 pen 700 damage) , így kiválóra lett meg a küldi, 4000 free xp, 2 nap prém, és egy célzó rendszer.

Néztem az IM missziókat, sokat könnyítettek rajta.
  • Bughead123
    Nem, semmi mod nincs fenn, megpróbáltam másik accounttal felmenni és engedi.Nem értem mi baja lehet, de mióta kijött a 9.8 nekem csak bajom van vele...
  • lexlutor
    modokat raktal fel?
  • joe662
    Lehet
    De mégse,mert a 2.csata alatt se nyekkent meg,sztem engem átvertek és blökinek álcázott néma kacsát kaptam
    Vagy lehet nem tudja,hogy kell HD-ban ugatni
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.05.27. 15:46:05
  • Bughead123
    Újraraktam a játékot mert frissités után nem akart menni, miután újraraktam ment viszont azóta kiléptem a játékból és mikor újra be akarok lépni akkor kiirja hogy garázs frissitése és nem akar tovább vinni onnan, jah és egy csík jelenik meg a széleken :
  • Gyuszopapa
    Ez jó.Végre egy jót nevettem.
  • joe662
    Szerintem teljesen más a HD,sokkal jobban néz ki,mint előtte.
  • Marfy
    Túl nagyok az elvárásaid .

• Tono34
    Victory!
    Battle: Westfield
    Vehicles: 105 leFH18B2
    Experience received: 1 601
    Credits received: 36 273
    Battle achievements: Naydin's Medal, Stark's Medal, Mastery Badge: "II Class"

Aljas jószág, lightot szinte futtában :) Az ő bajuk ha egyesével jönnek.
  • patchaou
    Lehet hogy volt egy hellcat a csatában és azt kergette
  • joe662
    Eddig a modok miatt nem jelzett a Rudyba a kutya,de most modok nélkül is szarik jelezni
    Megdöglött vagy mi??
  • patchaou
    De akkor ha SD-t töltöttem le, akkor most miért nem fut jobban?
  • Marfy
    Ha jól tudom
    HD = azzal ami eddig is volt
    SD = butított grafika

Szóval jó nagy átb@szás ez a HD.
  • Pares
    Letöltöttem a HD klienst. Elindítom a játékot, és minden textúra alacsony minőségű. A beállításokban semmi sem változott, az összes textúra magasra vagy maximumra van állítva, de hiába állítgatom, mindig marad az alacsony minőségű. Standard beállításon. Ha Improvedre kapcsolok, akkor meg csak egy nagy sötétséget látok a garázsban. Eddig tökéletesen ment standard beállításokon, textúrák kimaxolva, minden más csilivili effektus minimumon, most meg...
  • patchaou
    Sajna a játékos állományon nem javított ez az update sem. Simán meglett volna a küldi is, ha legalább elfogadják a meghívást, de hiába kértem. Ha a légzést gondolkodással kellene megoldani akkor kurva gyorsan kipusztulnánk...

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.05.27. 15:05:30
  • ilsalon
    Egyetértek. Kihullik a hajad mire hajlandó beadni a hőn áhított tankokat, persze csak pont annyit, amennyit ki kell lőni, majd vérpistike módjára körözöl a pályán, hogy kilőhesd őket. Aztán meg jönnek a chatben az üzenetek, hogy "noob idiot".

A négyszerest t95-el csináltam meg, ezek szerintem is könnyebbek. Egy jó menet és megvan, csak pár kör kell hozzá. A kilövős, gyújtós, spotolj három lila, seggel támadó ferdit küldik meg hetek alatt jönnek össze leginkább.
  • joe662
    Kici óccó-ék rakják össze sajnos.
    Más:
    Nekem ugyan nincsen halálcsillagom,de tegnap 1 pillanatra megízlelhettem milyen is lehet

• TuskoMobile
    az igen ennyi pénzért xD
  • TuskoMobile
  • lacibacsi
    IM-et lehet kombinálni a dinamikus szakasz alakítással? Amire gondolok: elindítok egy "a szakasz..." kezdetű küldetést, amit most már egyedül is meg lehet próbálni. Menet közben látom, hogy egy - a küldetésemhez egy potenciálisan alkalmas - csapattárs jól szerepel. Ha szakaszba lépek vele, akkor hogyan számítódik az eredmény az IM szempontjából? A játék szakaszként kezel minket és egybeszámítja az elért kill-t, sebzést, szpotot, satöbbit? Mert így a csaták vége felé elég összefogni a 2-3 legjobb játékosnak és már fogynak is mission-ök...
  • bornofakone
    Nashorn-al 2. körre meglett, amúgy az ilyen sebezz x hp-t vmilyen tankkal, mindegyik class-al könnyű. Főleg azoknak akiket a sebzés érdekel a legfőképp 1 adott csatában.
    Nekem a legnagyobb gondom az ilyen random RNG szarokkal van, pl. a gyújts ki xy-t 2x v 2db tankot 1 csatában (már megvolt többször is, de természetesen akkor az ölj meg 3 arty volt bekapcsolva), és fordítva, mikor 3 artyt kell megölnöm, akkor meg 1 db.-t se látok meddel....
    Számomra az ilyen ölj meg 2 heavy-t vagy nyírj ki 3 td-t, vagy ölj meg 2 tierrel nagyobb heavy-t küldetések a szenvedősek, mert egyszerűen olyankor az Istenért se rak be olyan tankot amire szükségem lenne a küldetésre. Heavy-t kell megölni?! Nesze rohadj meg, tele az enemy meddel és light-al. Medet kell kinyírnom?! Tele az enemy heavy-vel meg TD-vel.

Tényleg ha valaki nagyon ráérne du. és van t6 artyja, esetleg grindelnie kell, vagy csak szimplán vmi mission-höz venné elő, esetleg fv-vel funolna, szívesen fogadnám platoon-ba, főleg úgy lenne jó ha hozná a haverját is artyval :D Csak a jelenléte számít, mert így nagyobb az esély h 3 artyt is bedob :D Mert tegnap már kínomban mindenféle random józsit összeszedtem hogy biztosan legyen arty a csatába, és tegnap pl. berakott 3 artys csatába is meddel...persze mikor a 3. artyt nyírtam volna ki a saját (nem platoontárs) gw panther kicsapott a picsába...pedig direkt megkértem h szeretném a 3 artyt magamévá tenni, de neki kellett a kill...az a szar 100 hp...
  • Tono34
    2000 sebzés kellene TD-be, alig van TD ..
  • rudii
    Nyereményjáték # 2! :D

Küldetés: Ugrass rá egy ellenséges tankra
    Feltétel: Legalább Tier 8-as tank

Replay, screenshot ---> [email protected]
    A győztes nem kevesebb mint 500 goldot nyer!
    Eredmény hirdetés 05.31 (vasárnap) live stream adásban! ;)
    Stream csatorna

Utoljára szerkesztette: rudii, 2015.05.27. 13:16:53
  • darkwraith
    A TD-s küldik eddig is könnyűek voltak, legalábbis szerintem. A T-55A-nál vagyok, és mind a 3x15 kitüntetéssel van meg. Én ezekhez a sebezz a hp-dnál 4x többet dolgokhoz a dickermax-ot is tudom ajánlani. kevés HP, nagy alfasebzés, jó ágyú. A TD-s küldik 80%-át meg WT E-100-al csináltam meg.
  • Solten
    A MM eleg fos es balanszolatlan, altalaban idiotakat rak melled vagy jatszol ellenuk. 4 perc egy meccs jobb esetben. Szoval a skilled MM szerintuk total ertelmetlen, ahha.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.27. 12:55:44
  • Pares
    OP SU-122-44-et kihagytad. Komolyan, a T-55A-nál a sebezz négyszer annyit, mint a HP-d küldetést "SerB bunkósbotjával" lehet leggyorsabban összehozni.
  • Solten
    Ok, par csata utan mar latom a hasznat, nem rossz ficsor az eddigi modokbol.
  • Kubukli
    Engem meg az érdekelne, hogy az IM-ek hogyan változtak, ha egyáltalán változtak.
  • GabeE3e
    Elvileg ki lehet kapcsolni a beállításokban nem?

• Tono34
    Csata közben a csapattársaidból tudsz szakaszt csinálni.
  • lammaer
    Mijaza dinamikus platoon?
  • DasIsFuck
    Pedig hasznos, mert így pontosan tudod, hogy az adott tankot te deríted-e fel vagy, hogy épp mikor lőnek rólad sebzést.
    Azt is tudod, mikor lősz kritikus, bár ez annyira nem fontos.
  • Tono34
    Azt hittem ez a dinamikus szakasz csak az adott csatára vonatkozik.
  • Bughead123
    Nekem továbbra sem akar indulni, nem lehet valahogy ujratelepiteni a játékot ?Nincs kedvem kivárni míg megint letölti az egészet
  • Solten
    Azt hittem csata utan adja ezeket a szalagokat, probaljatok aktiv szpottolni Prohorovkan, 2 mp-kent dobja oket...

Megint egy elmaradhatatlan fantasztikus ficsor az egybitesnek, nyomkodja az R gombot meg kell jutalmazni milyen kis ugyes :D
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.27. 11:44:32
  • DasIsFuck
    holnaptól lesz elérhető.
  • Avenger93
    Az új játékmódot hogy lehet előhívni? Mert mikor beléptem kiírta hogy van, de most nem találom a tankokat amivel elvileg el lehet indítani. Esetleg szinthez van kötve?
  • Toweliee
    Hát ez érdekes, laptopról tökéletesen működik.