World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
😄D
xotyi
Eddig mikor belefutottam csúnyán elpicsázott,elég mozgékony gondoltam hátha, ennyire kuka lenne?😄

Trance&Friends nothing more..

tigrincses
A warthunder jóval jobb mint a World of Warplanes.. és harckocsis módnál is királytigris vana csúcson, tehát a legjobb* 😄 , gyors fejlődés érdekében kel la prémium szerintem mert elég sok pontot ír. Légi csata sokkal szebb és irányíthatóbb mint a WoW- nál, törlöm is le azt, WoT marad meg ez. >

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

GabeE3e
a Lorraine-ért kár szenvedned😊

There is but one rule: Hunt or be hunted.

xotyi
Én még a második light ág előtt csináltam az amcsikat T71-ig, az örök darab marad, a másik ágnál már ki van fejlesztve a Bulldog, csak nincs elég normális legénységem 4 lightra meg egy médiumra😄

Mnemomic
én is előbb az amerikai ágat csináltam meg a Bulldogig. Annyira ez sem vészes bár jó szakaszban menni velük de a 12t-vel anélkül is ment. Engem a 1390 és a batchat érdekel 😊

xotyi
Én az amerikai lightokkal kezdtem, tehát azokhoz képest szenvedős😄 Ha úgy jön ki a lépés egész használhatóak, de a lövegsüllyedés nagyon fájós, Lorraine érdekel, de nem biztos h bírom idegekkel addig😄

Nincsenek egyedi álcái, viszont a Tiger I L/56 egy tesztelés alatt álló prémium/reward/akármi tank, ami még nincs bent a játékban, de itt valamiért szerepel a neve kivételként.

Mnemomic
Én nagyon jól elvoltam a 12t-vel jobban mint most a 1375-el. Szerintem jó kis tank, de ha light tank tier 6 akkor persze t37 😊

xotyi
Hát amin lehidaltam,hogy katasztrófális az ágyúsüllyedése előre,hátra sem sokkal jobb , sokszor tolatva kell közlekednem hogy rálássak az ellenfélre, nálam elég motorsérülős, szokásos francia pontatlanság ééés sebességben az ELC-hez képest nagy visszalépés,aki hozzászokott a 0 kínai szintű kitéríthetőséghez az biztos jól tudja használni, saját tierben egész jó följebb szenvedős.

Sunsetjoy
Kivéve Tiger I L/56 <- ezt miért írja a német álcák kiválasztásánál? Nincs Tigrisem, annak valami egyedi álcái vannak?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

lowtier tankoknal nagyon esznel kell lenni, mert van egy ket wg megleptes. a multkori grant 2tonnas top motor utan, most vettem eszre, h a covenanter top motorjanak, ami 60L-vel tobb mint az alap, a fire chance 40% az alap 20%-hoz kepest 😄D azert ez nice 😄D
20%nal nagyobbra nem is emlekszem 😊
milyen V ????
kikapcsolja a monitort 😊 hangok alapján simán szétszed bárkit...

itt egy leleplező videó, hogy ki is valójában tigrincses 😊
https://www.youtube.com/watch?v=_4PPX3ki9Ww
ugy allunk h osszevissza beszelsz.
Master91
jó mert te király vagy, nem kell mod
hudot is eltünteted néha V betűvel hogy legyen valami izgalom is , mi?
Köszönöm a gyors választ! 😊
KV-3-ra meg a legjobb 122-est, a KV-4-hez úgyis kelleni fog.
Én mindenképp a JP2 mellett voksolok. Mai napig egyik kedvenc tankom, pedig már vagy egy éve nem játszottam vele. Gyors, mozgékony, gyakorlatilag egy medium, brutális ágyúval, és szinte átlőhetetlen felépítménnyel. Amivel azért vigyázni kell, mert viszonylag kicsi, rossz a depressiönje, és a testét szinte minden átlövi. A Ferdi lassú is, és a páncélzata leginkább csak szarnak a pofon azokkal az ellenfelekkel szemben, amikkel találkozni szokott.
hulljon a férgese<#eljen>

WoT: Nishizumi77

Sziasztok!
Két kérdésem volna a hozzáértőkhöz, JPanther2 vagy Ferdinand, ill. KV-3ra milyen löveget javasolnátok?
Victory!
Siegfried Line
T30
Experience received:4 315 ( x5) 28 424
Battle achievements Pascucci's Medal, Mastery Badge: "III Class"

Patkányirtó-medál <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Grat, köszöntelek azon hülyék (???) táborában, akik képesek voltak ezért a tankért pénzt [email protected] az ablakon <#awink>,amely tank egyébként egy kiváló járgány <#finom>.
tigrincses
szerintem is igaz na de mivan asok modossal?? azokat leginkább a béna full HD- ok alkalmazzák.. sok statisztikai mutatóval... 😄 én modok nélkül nyomom, tök jó így nem kell még a zoom mod sem.. SEMMI 😊 na akkor most hogy is állunk?

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ »» "Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni, a célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség." «« ( matyashun ) ®

szerintem pont nem. azt irogatjak az az eredmenyes aki pont kikapocsolgatja meg lebutitja a novenyzetet, de ezt inkabb abba a topicba kene megkerdezned.
Hát bizony általában ilyen ez a popszakma.
tigrincses
Hát full HD-n lehet igazán eredményes az ember, nem????

tigrincses
na n viccelj? De ha oda regisztrál valaki akkor a semmiből kell kezdeni...

Matyi, te már megint a kakaósbögre fenekére néztél? Egyébként a WT gépigénye jóval lájtosabb a WoT-énál, különösen a repülős részéé.
" oda megint vehetek egy komplett videókártyát mivel az ér el jó eredményt bármiviel is nyomja akinek a gépe is jó... ennyit a statisztikáról. WoT-hoz nem kell nagy erőgép de nem is baj. " - vedd be a gyogyszer, a ma reggeli adag kimaradt.
tigrincses
ja

1v1? 😊
tigrincses
KI az a bátor aki ki mer ellenem állni? Senki?? Gondoltam...

Maala
Chaffee már nem megy T9-ben, csak a T37.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

tigrincses
World of Tanks, játszahtó, élménydús játékos kivéve ha 3 szakaszbeli idióta el nem kezdi lőni a X-es tankom.... csapatbeli bar*okat kellene kizárni..
World of Warplanes,játszhatatlan , f*s 😄 EGY DOLOG JÓ BENNE A CÍMER AMIT VISEL A KLÁN.... sokkal könnyebb minta wot, unalmasabb is és persze mivel levegőben játszódik , romantikusabb.... 😄 az 1. tierű gépekkell jobb harcolni, gondolom mivel akkor voltak az igazi légi csaták még mikor ezek a gépek szolgáltak.... 3. 4. gépekkel már másabb, ha élménykeltésre fejlszetették volna ki a játékot akkor ez a szint is jobban működne. Nem tudom mi van felette 5 -10 . szintekig de nagyon nem kápráztat el a videón látottak sem. Warthunderrel nyomják sokan, lehet hogy az tényleg jobb de nem sok kedvem van a nullától kezdeni új helyen másik dolog meg, oda megint vehetek egy komplett videókártyát mivel az ér el jó eredményt bármiviel is nyomja akinek a gépe is jó... ennyit a statisztikáról. WoT-hoz nem kell nagy erőgép de nem is baj. Sőt, nagyon helyes!
World ofWarsip . huh, kiváncsi leszek hogy mennyire lesz grafikailag tunningolva.Tengeralattjárókat ugyan hiányolom belőle de az legyen más közegű játék. Remélem izgalmasabb lesz m int a WoW. és nem annyira grafikafüggő minta Warthunder. Vizet könnyebb módosítgatni mint levegőt,füstöt stb...

Ezzel én is így vagyok, hálistennek én nem tervezek WZ-t szerezni, de téged nem irigyellek😊 Gondolom a SH-ban gyűjtött XP/kill nem számít bele a küldetésbe.

"Ha eltalálnak valaki mindig meghal a járműben." Igen, ez a light tank ártalom, én a Csöffiben szoktam dühöngeni miatta. De végülis logikus, az ilyen kistestű tankokban elég zsúfoltan ülnek a legények, nem nagyon lehet úgy meglőni, hogy ne tépje le a skuló valamelyikőjük fejét.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.27. 12:59:30
Használom de nagy szívások(sokat megy 8-9-be)vannak vele,ez az egy tankom van ami eléri a franciáknál a 6-os szintet.Tehát ezzel kell játszanom a WZ-ért.
Sebzést szerezni vele nagyon nehéz,a kill az jobban megy vele.34000 sebzés 51 kill.
Persze saját tierjében soha nem megy illetve nagyon keveset de ott csak fogyatékosokat kapok magam mellé tehát annyi mintha nem is menne.
Fulloztam már le vele T 28 protót-SP-t.
A végsebessége nem rossz de a gyorsulása nem valami jó.
Ha eltalálnak valaki mindig meghal a járműben.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.12.27. 12:51:50

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Strongholdozásra kiváló, randomra csak ha profi lightos vagy (nem úgy, mint én). Gyakran megy T8-9-be, ott meg azért sok vizet nem tudsz zavarni vele, ha csak nem szívtad magadba az anyatejjel a lightozást. De még egyszer mondom, Strongholdban durva dolgokat lehet művelni vele, ha kijön a lépés.
AMX 12-ről vélemény?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ilyen ez a pop szakma, tegnap 72%-os winrate-el zártam a napot, ma 40% van...

Pedig jó kedvel álltam hozzá.

angelus1991ster.blogspot.hu

Lol, takarítás közben miket nem találok a raktárban 😄

Már nem is emlékszem melyik tankhoz volt ez a motor, talán a Tiger2-höz. Mindenesetre elég régen kivették már a játékból. Lehet inkább meg is tartom emléknek 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

WZ-120 a szargaming feketelistáján van? mert lehetetlen vele nyerni. Bármennyiszer vagyok a top1-3-5-7-ben egyszerűen szopóág van. 3. ágyúját örökkévalóság elérni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.27. 11:46:56

angelus1991ster.blogspot.hu

P8.8 első kör. 75 %-os legénységgel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elképesztő, ráadásul xp spórolási szempontok miatt végig stock ágyúval toltam.

Úgy tűnik ma csillaghullós nap van, mert LTTB-vel is most lett meg a 62. csatára. Még hatalmas kínszenvedés menni vele, még mindig nem működik rajta az a rohadt 6. érzék, 82%-nál jár a commander.

Maala
Hát ennyire kevesen mennek jól az adott tankkal.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.27. 11:21:38

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Chafeet most végeztem ki, prém nélkül 35 csata alatt kihúztam belőle a T37-et és pont most az utolsó, 35. csatára lett meg az első mark, pedig a leírásban is az szerepel, hogy az utolsó 100 csata van figyelembe véve én meg a harmadát mentem...nem vágom én ezt.

Nem sok kellett, hogy meggyőzzenek :-)
In-game item E 25 on Sale was transferred to your account.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Maala
Így az archerig elérve még a végén megkedvelem a Valentine-t... (Arról nem mesélek, hogy a Matildát vettem meg, és azzal kezdtem el húzni az Archert...)

Zegi Norbi HUN
Én b*zi vadásznak hívom 😄 Ez sem rossz 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;