418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#355170 Köszönöm! -
lexlutor #355169 ehhez azert pofa kell..
- Storm reacting on players complaining on 9.8 bugs: "Where were you all during 9.8 testing? How come all was okay back then?" -
hartman76 #355168 ServerCross2 -
#355167 Működő szerveroldali van már valakinek? -
Tarathiel2 #355166 XVM és egyszerűbb modok már vannak, a többi majd valamikor később. -
Bughead123 #355165 Modok mikorra várhatóak ? -
walert #355164 Szerintem ez részben amiatt van, hogy a konkurenciánál ugye, csak modulok szétlövésével lehet kilőni egy tankot és a legények lesérülésének is komoly szerepe van és az a cél szerintem, hogy aki azt élvezi, hogy modulokat durrantgat el, az ne csak máshol élje ki magát. Másrészt valóban anyagi vonzata is van, amire célzol -
András77 #355163 Mondjuk pont most volt fogyóeszköz leárazás és úgy látom szépen fog fogyni. Nagyon gyanúsan durván sérülnek a modulok meg a legények, lehet, hogy csak nálam, de tartok tőle, hogy ez nagyobb hiba. -
Frankie69 #355162 Látom megint kaptunk egy nagy halom bug halmazt. Inkább jönnének ritkábban ezek a frissítések, és hagynának minket nyugodtan játszani. A legtöbb patcnek úgy sincs semmi értelme. -
walert #355161 Muszáj kéthetenként, minden patchben elcseszni valamit -
Pares #355160 Mindegy, letöröltem, most megpróbálom letölteni az egész játékot, hátha megjavul. Egyszerűen nem értem, hogy mi a baja. -
András77 #355159 Mi f.sz történt, hogy minden csatában kilövik a vezetőjét az is3-nak? Basszus, ez durva lesz így. -
#355158 A winyóm nem bírja a HD-t, 50-60 fps de néha beáll teljesen :/
-
Frankie69 #355157 Nálam üres, és rendben van a grafika HD-n. -
Pares #355156 Az UpdatesData mappában található mappáknak üreseknek kell lennie? -
Pares #355155 #355134
Hasonló gondja valakinek? Esetleg tipp a kiküszöbölésére? Komolyan nem értem, hogy miért tűntek el a HD textúrák... -
Plata #355154 Nekem most minden piros volt,még csak egy csatát mentem,de ez tök röhej,minden lövésre kapok egy csokor kitüntetést,engem komolyan zavart.Első lövésre kaptam vagy 4 vackot,ha nem többet ,lövök megint erre megint kitüntetések.Harmadik lövésnél már az agyamra ment. -
walert #355153 Az átütésjelző csak nekem nem működik ? Amelyik mutatja, ha a célkereszt az ellenséges tankon pásztáz és piros, ha nem menne át, zöld, ha találat lenne a páncélján. Semmit sem állítottam ezen a célkeresztbeállításokon, azonban mindíg pirosat jelez és már teszt szereveren is. Viszont 9.7-ben sima szerveren minden oké volt. Ezt kivették a játékból vagy mi a helyzet? -
#355152 ja oké -
#355151 Ja, amúgy lehet, hogy azért nem jelez neki a kutya, mert épp Szarik.
Ha-ha-ha.. -
besti #355150 Térjünk erre a kérdésre vissza holnap ;) -
András77 #355149 Az nem árt . Érdekes dolgot láttam a Rudyval kapcsolatban, sebzés lista
Na vajon melyik tank vezeti a tier6 sebzés listáját? A rudy, őt követi a bromwell. Biztosan nem a k.baszott arany spam miatt, bár én a Rudy esetét nem értem, ok, hogy lőhető belőle arany, de minek? Ritkán van rá szükség. -
#355148 Hogy tudok játszani a domination módba? :D -
#355147 És amúgy van 6. érzék már a Rudy parancsnokán? -
DaWe01 #355146 Hali! Tudna segíteni nekem valaki? 9.8 ast letöltöttem de mind SD-ben mind HD-ben úgy akad minden, hogy még garázsba se tudok kattintani se semmi....Előző verzióval nem volt semmi baj.....Nem tudja valaki mitől lehet? Pls Help! -
András77 #355145 Érdekes dolgot látok, a másod accomon is csinálgatom az IM küldetéseket és több is volt, ahol csak a fő küldetést tudtam megcsinálni. Erre most azt sem mutatja, hogy "completed", hanem mintha neki sem álltam voltam, de ez nem lehet, ugyebár, hiszen a stugnál eleve nem is lehet tovább lépni, ha legalább nincs "completed" státuszban egy küldetés. Hm, akkor felmarhatom a jutalmat újra, ha megcsinálom? Kíváncsi leszek.
Erre gondolok, pl LT6, mintha neki se álltam volna még, de ez ugye nem lehetséges. Szándékos vajon vagy bug?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.27. 17:30:42 -
walert #355144 Bocs. Nem akartam több részletben leírni a véleményem, de most jutott csak eszembe. A mod nélküli zoom, teljesen elkalmatlan sniperezésre és pontos helyek megkeresésére a tankon.
Az új aslains mod megy valakinek? Hol tölthetném le? Köszi Nem a versenyszférában használnám Lol -
walert #355143 Nem tudom, hogy a garázs mód miért számított előnynek azzal szemben, akinek hagyományos garázsa van. Lehet hogy van amit még ezzel kapcsolatban nem tudok? -
walert #355142 A versenyszférában -
#355141 "semmilyen mod használata sem lesz megengedett a versenyszférában" -
Bughead123 #355140 Ez most komoly ? semmi modot nem lehet mostmár használni ? -
Kryon #355139 Valószínű, hogy úgy lesz mint teszten. -
walert #355138 Az új játékmód a domination esetében, milyen szabály szerint lehet tankokat választani ? Úgy olvastam régebben, hogy prémium vagy küldetéseknél megszerzett tankkal lehet csupán belépni abba a játékmódba. Azaz legalább 3 ilyen tankodnak kell lennie és nem árt, ha azonos tierű.
A teszt szerveren ugye adott 3db X-es tankot, speciel erre a küldetésre használhatót gold nélkül. Akkor ez lesz most is ? Mindenki, a kezdő is kap X-es tankokat ? Jól értem, hogy holnaptól érhető el a domination? -
Pares
Nekem úgy néz ki működik rendesen,minden fullon igy néz ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.05.27. 16:53:24 -
#355136 Ezaz, hogy Én sem :)
-
Simulacrum #355135 Érdekes, nekem a csatabetöltés lett lényegesen gyorsabb az SD-vel, mint eddig volt. Csata közben nem látok különbséget. -
Pares #355134 Na nekem jól elcseszte a játékot ez a "javítás". Előtte standard grafikán mindent maxra húzva játszottam, szép nagy felbontású textúrákkal, most meg akár hogy állítgatom a textúrák minőségét, minden marad alacsony felbontású. HD klienst letöltöttem, HD klienssel indítottam, beállításokon nem változtattam. Driverek frissek.
Ha meg próbálok improved grafikára átkapcsolni, akkor meg ez fogad:
Ja és persze a régi driverrel tudok teljes képernyős módban játszani, de a legfrissebbel villog az egész képernyő, és csak ablakos üzemmódban működik...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.05.27. 16:12:47 -
Bughead123 #355133 Nállam valami nagyon nem stimmel.A másik accounttal beenged a garázsba viszont ha csatába akarok menni akkor nem dob a töltöképernyön tovább viszont látom a célkeresztet és azt is hogy a tank ikonok mozognak . -
Pityu0 #355132 A levélre mert márt küldtem de amikor nekem azt nem tudtam elfogadni -
#355131 oda kattintasz az arany színű cuccra a neved mellett