418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Köszönöm!
  • lexlutor
    ehhez azert pofa kell..
    - Storm reacting on players complaining on 9.8 bugs: "Where were you all during 9.8 testing? How come all was okay back then?"
  • hartman76
    ServerCross2
  • patchaou
    Működő szerveroldali van már valakinek?
  • Tarathiel2
    XVM és egyszerűbb modok már vannak, a többi majd valamikor később.
  • Bughead123
    Modok mikorra várhatóak ?
  • walert
    Szerintem ez részben amiatt van, hogy a konkurenciánál ugye, csak modulok szétlövésével lehet kilőni egy tankot és a legények lesérülésének is komoly szerepe van és az a cél szerintem, hogy aki azt élvezi, hogy modulokat durrantgat el, az ne csak máshol élje ki magát. Másrészt valóban anyagi vonzata is van, amire célzol
  • András77
    Mondjuk pont most volt fogyóeszköz leárazás és úgy látom szépen fog fogyni. Nagyon gyanúsan durván sérülnek a modulok meg a legények, lehet, hogy csak nálam, de tartok tőle, hogy ez nagyobb hiba.
  • Frankie69
    Látom megint kaptunk egy nagy halom bug halmazt. Inkább jönnének ritkábban ezek a frissítések, és hagynának minket nyugodtan játszani. A legtöbb patcnek úgy sincs semmi értelme.
  • walert
    Muszáj kéthetenként, minden patchben elcseszni valamit
  • Pares
    Mindegy, letöröltem, most megpróbálom letölteni az egész játékot, hátha megjavul. Egyszerűen nem értem, hogy mi a baja.
  • András77
    Mi f.sz történt, hogy minden csatában kilövik a vezetőjét az is3-nak? Basszus, ez durva lesz így.
  • patchaou
    A winyóm nem bírja a HD-t, 50-60 fps de néha beáll teljesen :/
  • Frankie69
    Nálam üres, és rendben van a grafika HD-n.
  • Pares
    Az UpdatesData mappában található mappáknak üreseknek kell lennie?
  • Pares

Hasonló gondja valakinek? Esetleg tipp a kiküszöbölésére? Komolyan nem értem, hogy miért tűntek el a HD textúrák...
  • Plata
    Nekem most minden piros volt,még csak egy csatát mentem,de ez tök röhej,minden lövésre kapok egy csokor kitüntetést,engem komolyan zavart.Első lövésre kaptam vagy 4 vackot,ha nem többet ,lövök megint erre megint kitüntetések.Harmadik lövésnél már az agyamra ment.
  • walert
    Az átütésjelző csak nekem nem működik ? Amelyik mutatja, ha a célkereszt az ellenséges tankon pásztáz és piros, ha nem menne át, zöld, ha találat lenne a páncélján. Semmit sem állítottam ezen a célkeresztbeállításokon, azonban mindíg pirosat jelez és már teszt szereveren is. Viszont 9.7-ben sima szerveren minden oké volt. Ezt kivették a játékból vagy mi a helyzet?
  • Master91
    ja oké
  • Antimat
    Ja, amúgy lehet, hogy azért nem jelez neki a kutya, mert épp Szarik.
    Ha-ha-ha..
  • besti
    Térjünk erre a kérdésre vissza holnap ;)
  • András77
    Az nem árt . Érdekes dolgot láttam a Rudyval kapcsolatban, sebzés lista

Na vajon melyik tank vezeti a tier6 sebzés listáját? A rudy, őt követi a bromwell. Biztosan nem a k.baszott arany spam miatt, bár én a Rudy esetét nem értem, ok, hogy lőhető belőle arany, de minek? Ritkán van rá szükség.
  • Master91
    Hogy tudok játszani a domination módba? :D
  • Antimat
    És amúgy van 6. érzék már a Rudy parancsnokán?
  • DaWe01
    Hali! Tudna segíteni nekem valaki? 9.8 ast letöltöttem de mind SD-ben mind HD-ben úgy akad minden, hogy még garázsba se tudok kattintani se semmi....Előző verzióval nem volt semmi baj.....Nem tudja valaki mitől lehet? Pls Help!
  • András77
    Érdekes dolgot látok, a másod accomon is csinálgatom az IM küldetéseket és több is volt, ahol csak a fő küldetést tudtam megcsinálni. Erre most azt sem mutatja, hogy "completed", hanem mintha neki sem álltam voltam, de ez nem lehet, ugyebár, hiszen a stugnál eleve nem is lehet tovább lépni, ha legalább nincs "completed" státuszban egy küldetés. Hm, akkor felmarhatom a jutalmat újra, ha megcsinálom? Kíváncsi leszek.

Erre gondolok, pl LT6, mintha neki se álltam volna még, de ez ugye nem lehetséges. Szándékos vajon vagy bug?

Utoljára szerkesztette: András77, 2015.05.27. 17:30:42
  • walert
    Bocs. Nem akartam több részletben leírni a véleményem, de most jutott csak eszembe. A mod nélküli zoom, teljesen elkalmatlan sniperezésre és pontos helyek megkeresésére a tankon.

Az új aslains mod megy valakinek? Hol tölthetném le? Köszi Nem a versenyszférában használnám Lol
  • walert
    Nem tudom, hogy a garázs mód miért számított előnynek azzal szemben, akinek hagyományos garázsa van. Lehet hogy van amit még ezzel kapcsolatban nem tudok?
  • walert
    A versenyszférában
  • Tono34
    "semmilyen mod használata sem lesz megengedett a versenyszférában"
  • Bughead123
    Ez most komoly ? semmi modot nem lehet mostmár használni ?
  • Kryon
    Valószínű, hogy úgy lesz mint teszten.
  • walert
    Az új játékmód a domination esetében, milyen szabály szerint lehet tankokat választani ? Úgy olvastam régebben, hogy prémium vagy küldetéseknél megszerzett tankkal lehet csupán belépni abba a játékmódba. Azaz legalább 3 ilyen tankodnak kell lennie és nem árt, ha azonos tierű.

A teszt szerveren ugye adott 3db X-es tankot, speciel erre a küldetésre használhatót gold nélkül. Akkor ez lesz most is ? Mindenki, a kezdő is kap X-es tankokat ? Jól értem, hogy holnaptól érhető el a domination?
  • joe662

Pares
    Nekem úgy néz ki működik rendesen,minden fullon igy néz ki.

Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.05.27. 16:53:24
  • patchaou
    Ezaz, hogy Én sem :)
  • Simulacrum
    Érdekes, nekem a csatabetöltés lett lényegesen gyorsabb az SD-vel, mint eddig volt. Csata közben nem látok különbséget.
  • Pares
    Na nekem jól elcseszte a játékot ez a "javítás". Előtte standard grafikán mindent maxra húzva játszottam, szép nagy felbontású textúrákkal, most meg akár hogy állítgatom a textúrák minőségét, minden marad alacsony felbontású. HD klienst letöltöttem, HD klienssel indítottam, beállításokon nem változtattam. Driverek frissek.

Ha meg próbálok improved grafikára átkapcsolni, akkor meg ez fogad:

Ja és persze a régi driverrel tudok teljes képernyős módban játszani, de a legfrissebbel villog az egész képernyő, és csak ablakos üzemmódban működik...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.05.27. 16:12:47
  • Bughead123
    Nállam valami nagyon nem stimmel.A másik accounttal beenged a garázsba viszont ha csatába akarok menni akkor nem dob a töltöképernyön tovább viszont látom a célkeresztet és azt is hogy a tank ikonok mozognak .
  • Pityu0
    A levélre mert márt küldtem de amikor nekem azt nem tudtam elfogadni
  • patchaou
    oda kattintasz az arany színű cuccra a neved mellett