World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
ha jól emlékszem, két T29 volt, meg egy Tiger P. A Tiger P átütött 4x.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.27. 22:51:16
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
még mindig van rá 23 nap....
Mindenkinek sok sikert jan 19.-ig.
angelus1991ster.blogspot.hu
A németet főleg Tigrissel csináltam szerintem ez a nemzet lesz a leggyorsabb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
azóta vegyesen csinálom... mert a japo nagyon monoton a 2 tank miatt...
kínai sem egy tankáradat...
a többi nemzettel meg tele vagyok tankokkal 😄 így néha azokkal is megyek, de most japó és csájna megy...
összességében minden nemzet kivitelezhető ha van az embernek elég tankja, ideje és türelme....
(és ha jól tud kill-t lopni) 😊)))))))
Sőt még a stat addon is behal tőle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.27. 20:52:02
|Származási hely: Degec|
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Kicsit szemét voltam, mert az FCM kérte az utolsó killt, meg is ígértem, de aztán meg már a Typenak kérte, így úgy gondoltam, hogy a nagy lófaxt, előlem is loptak már eleget, bár gari nem volt, hogy én fogom behúzni a T-34-2-t
cyka blyat
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Köszi stefancrampf!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
★★★★★
sőt van olyan tank aminél az elég jól lehet rá építeni pl. med-ek, de az IS-3 se panaszkodhat
szent emilnek meg pl annyira fos az ágyúja, hogy gondos célzás után sem talál sokkal többször, mint kapáslövésből, így aztán én mindig megpróbálom vele azt is <#zavart1>#zavart1>
de a legidegesítőbb a kapáslövésben az, hogy tudod, milyen kis arányban adja be, ennek ellenére engem szinte mindig eltalálnak vele a paradicsomok
nálam csak pár hete jött elő ez a hülyeség, előtte azért elég jól szinkronban volt a dolog
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.27. 17:25:10
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Akkor ezen az effektív páncél érték is randomizálva van?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
a pingem 30-40ms, nem laggolok, ennek ellenére rendszeresen ilyenekkel találkozok
fordul felém, de még rám sem néz a cső, már jön a találat hangeffekt és írja a sérülést
Remélem összejön😊 jó randa ufó tank.
Fő accommal meghívtam egy wot accmentes emailcímet.
Arra az emailcímre regisztráltam egy accot ( kód:GTRU5HNG (univerzális invite kód, 1000 gold,7nap prém, t2 light +slot). ( nekem legalábbis működött)
Aktiváltam , bejelentkeztem, majd kiléptem.
Majd a fő accal is bejelentkeztem és a kapcsolatoknál az új acc mellett megjelent a toborzó jel.
- csak egy szakasz csatát kell mennem az új accommal? aztán az új accal nekiállhatok grindelni t10-esig egyedül, hogy meglegyen a fő accon a t95e2?
Én csak a nerf-re emlékszem -> a 268-as átütéséből elvittek 10 mm-t...
Azé' nem kell Isteníteni azt a gépet: a szűk, cső-pályákon eléggé nehéz vele manőverezni, mert majdnem olyan széles, mint hosszú. A páncélja meg random-vezérelt: van, hogy szinte mindent megfog, van, hogy szinte mindent átenged...
A lövege még elmegy, de nem éppen az alfa-betyárok kedvence. A motor, az ágyú, a torony és, mint az összes elődjénél, T8-tól kezdve: a lőszerrekesz szeret besárgulni rajta - megfelelő skill-ezéssel, némileg javíthatók, ha meg nem is szüntethetők ezek a bosszantó tünetek.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
WoT: Nishizumi77
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Hát meg kell kövesselek ez tényleg baromi jó cucc, ha nem gyújtják ki iszonyat brutál. Olyan kemény a teteje, meg az ufp, mint a beton, az ágyú meg zseniális. Jókat lehet vele menni tényleg. Mondjuk a buff az jót tett neki.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.27. 15:30:19