World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Már nem ott tartunk, hogy minden második mellé, vagy pattan, hanem a tárban lévő 3-ból 2.
Gyk. olyan, mintha eggyel magasabb tierben kéne T24-el játszani.
Minden, de szó szerint minden kritikus helyzetben, lepattan vagy mellé, mikor ezen múlik, hogy kinyírod a gaz ellent, vagy ő nyír ki téged.
Már nem tudom hány párharcot vesztettem el emiatt.
Ja, gold lőszert soha nem használok, úgyhogy minden a normál lőszerrel értendő.
|Származási hely: Degec|
Szerintem maradok annál, hogy hagyom a fenébe ezeket a szarokat.
Viszont utána a T-34-100 egy istencsapása, bár olyan rossz, hogyha valami összejön vele, akkor sokkal nagyobb a sikerélmény.
És azután következik a magasan legrosszabb tier 8 tank(bár lehet, hogy az egész játék legrosszabbjai között van): a TVP VTU.
Azóta is rémálmaim vannak arról a szarról.
De ha mindezen túl van az ember, akkor viszont megkapod a játék egyik legjobb med tankját a Skoda T50-et.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Majd becserélem,ha lesz vmi értelmes helyette<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.11.06. 13:43:19
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egy rakás lefofosott fos az egész a fos ágyújával együtt. Hiába táras, minden második lövés mellé, vagy pattan még az olyan páncélról is amit elvileg át kéne ütnie.
Persze a pen is egy kaki, tier 8 csatában csak kopogtatni jó, de ok, nem megyek 8-as tankok ellen, mert öngyilkosság, megyek a többi 6-os ellen, akkor viszont az előző pont lép életbe.
Előre szaladni vele spotolni, meglepetést okozni néhány pályát kivéve szintén öngyilkosság, a páncélja vékonyított lepkeszárny, ha észrevesznek akkor sanyi.
Hátulról "snipe"-olni lehetetlen, lásd: pontatlan ágyú.
Kínszenvedés az egész, de eddig az összes cseh tank az volt, ezután is csak erre lehet számítani?
Ha igen, akkor asszem hanyagolom ezt az ágat, mert csak idegbajt okoz, örömet nem nagyon.
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2019.11.06. 12:12:16
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tavaly,vagy mikor volt az a nagy őrület,akkor nekem nem sikerült,bárhogyan szerettem volna.
Idén kaptam új bankkártyát,ezzel elsőre sikerült is a próba verzio.
Gondoltam,jolvan,akkor nem mondom le,ne kelljen kínlódni vele.
De már a 3.ik csomagot váltom ki,és még mindig semmit nem vontak le a számlámról?
Ilyenkor mi van? Meghekkeltem az amazont<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#hehe>#hehe>
Wot exe,egyszerűen csak kilép,Fuu wg<#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.11.05. 14:09:02
Freemail meg citromail és hasonlók nem igazán jók.
Kis Progetto
Én az M60al szemezek.De nem tudom,hogy meg fogom-e venni.
Te mire költenéd ?<#nemtudom>#nemtudom>
Oda kell figyelni nagyon,mert 20k alatt elöfordulhatnak:
<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
fejfájás,fokozott izzadás,hőemelkedés,gyomorégés,súlyosabb esetekben hüvelyszárazság is kialakulhat.<#hehe>#hehe>
10k alatt meg már le sem merem irni,hogy mik a tünetek<#beka3>#beka3>
<#nevetes1>#nevetes1>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nyerjél ezekkel a top tier tankokban ülőkkel.

Vk100-al összefutottam vele,ő arannyal nem lőtt be,cserébe elbújt egy roncs meg kavics rakás mögé,de a kupoláját nem tudta elrejteni,én zsinórban belőttem ő meg vagy láncolt vagy lepattant.Nem is egyedül volt,Szintén gold fosó Ts-5-el ketten nem bírtak kilőni.
Nem tudom mit csináljak,Mauschen már rég ki van fejlesztve,de sajnálom eladni Vk100-at,olyan jókat lehet menni vele.
Maushent vajon megéri megvenni?
Mellesleg ahogy nézem mindössze 2 pozitívum van a tankban mégpedig a spaced armoros hasa és mindennel együtt 5.9-es töltési ideje, de azonkívül se sebessége(sík terepen 30...) se a sebességhez illő páncélzata nincsen de cserébe egy orbitális t95e2 féle kupolája van meg 205-ös pen no meg az e3 e4-hez hasonló motortere amit sideolás közben szépen ellőnek.