World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csata.
Ennél már csak könnyebb lehet, milyen felüdülés ez is: 1000 sebzés nehéz tankba+2 kilőtt tank. Persze majd most fognak jönni azok a körök ahol egyedüli nehéz tank leszek a csatában.
Természetesen a Wot-munkás megtarthatná a t10-es húzó acc-ot is.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Függetlenül attól, hogy melyik játékstílus áll hozzám közelebb, szerintetek melyik tankkal járnék jobban: Bat-Chat, vagy E100?
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.16. 16:31:37
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
2500 goldot ajándékoznék vagy utalnék a wot-munkásnak, és már a t7 közepén tartok (T29). Prémes a t10-huzó acc.... Kb 6 nap prém meg vagy 1000+ gold, + 2db t5 prémtank.
Ilyen acc-ja a legtöbb játékosnak nincs...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én bezzeg 40csatát lenyomtam, és ebből egyszer nem ment a csapat a bázis közelébe se, én próbálkoztam persze foglalni, kétszer sikerült is 10mp-en belül lenni, de nem lett meg. Még szerencse, hogy nincs határidő, mert nem rajtam múlik, hogy 100csatából 1-2 esetben dönt csak a bázis foglalás.
Valamit benéztem? Vagy ezt a tankgyűjtői mivoltodból ered?
nekem nincsen legénységem a WFT Pz IV-re, mert a Rheinmetal legénységét elvitte a Ru251
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Vállalkozó kedvű embert keresek, aki kihúz egy általam meghívott, újonnan regelt accon egy T10-es tankot, hogy melyiket rádbízom (t95e2 8-as amerikai prém tank miatt szükséges). Ellenszolgáltatásként egy szabadon választott T7-es prém tankra gondoltam, ha gyorsan megcsinálod amit kérek, akkor lehet 8-as is 😊
a második 4-et meg a T28 Concept-re 😛
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Megvan az artys küldetés
Képzeljétek el, hogy az utolsónál nem írja ha megvan. véletlenül vettem észre. Szóval neked kell nézni, és ha igen, rákattintani a jutalom feloldása gombra.
Most választok egy lányt
Ki kell választani a nemzetet, a típust, a jármű fajtáját, beosztását.
Most ezen agyalok, mit vinnék tovább.
Íme:
Gratulálunk!A személyes küldetések sikeres teljesítéséért a következő jutalmakat kapod:Férőhelyek hozzáadva a barakkhoz: 1Újoncok Unterfeldwebel Krämer (Parancsnok, Waffenträger auf Pz. IV, 100%)
persze ha nem akarsz artyzni akkor muszaj minden 15.-et perfectre csinalni... csak ugye T-55A-nal meg obj. szutykadéknál már kurva nehéz lesz az elsődleges is... nem hogy a másodlagos 😄😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.01.16. 14:13:22
Ha van mondjuk egy hasonló, de jobb tankom akkor minek szenvedni vele.
Lásd stug esete, Kb. 10-12 tankra le tudom szűkíteni azt a kört amivel szeretek játszani. Gondolom más is így van vele.
Aztán van pár amit csak azért veszek elő mert német (vagy akármi) és bár nem OP, de van fillingje és van II.Vh-s múltja. Tiger, Panther, JT, stb
Ezzel szemben a Buldogról a WoT-ban halottam először.
Ki kell fejleszteni 5500 xp ért egy tornyot, ami UGYANAZ mint az alap, csak 500 kilóval nehezebb... Gratula wg...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A küldi akár 5-10 szintig is nagyon sokat fizet.
Van már 2 stugom, és csak a kisebbiket használom. Funnyzni. Ritkán.
Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.16. 13:41:21
Részlet:
Egy Hadművelet teljesítéséhez 20 Elismerés szükséges, azaz mind az 5 Küldetéssorozatot teljesítened kell ahhoz (1 Küldetéssorozat = 4 Elismerés), hogy megkapd a tankot.
Azonban. Az egyes Küldetéssorozatok utolsó, 15. Küldetése másodlagos feltételénak teljesítése után is jár 1 Elismerés. Ez egy nagyszerű lehetőség azoknak, akik egy adott Küldetéssorozatot (tank osztályt) nem akarnak teljesíteni, hisz így a másik 4 osztály +1 Elismerése (4x1) kiválthatja a hiányzó Küldetéssorozat 4 Elismerését. Azt azonban ne felejtsétek el, hogy ha nem teljesítetek egy Küldetéssorozatot, akkor az annak teljesítéséért járó +1 női legénységi tagot sem kapjátok meg.