418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ilsalon
    Zsíroskaraj az új tigrincs. Meg is jött a kedvem tolni.
  • TOMSILENT
    Jól kezdődik a 9.9
  • R3nton
    Most nem azért, de nem úgy volt, hogy jön a Kanonenjagdpanzer? Beszarok ezen a bandán...
  • pluhi
    Azért ez nem semmi:

"Storm states that the weak T32 mantlet is not a bug: "It was always like that". Later when confronted with this again, he loses nerves: "Fuck, it was the same in 9.8! This is not even funny anymore. Yes, there are issues but you don't have to pour shit in this topic. The more normal the reports become, the faster will everything get fixed." (the whole thread turns into a farce with players mocking the "9.9 was made with quality in mind" motto, Storm posting an ISIS hymn and people spamming Russian AW codes)"
  • Ytar
    én most szedem le teljesen frissen, és telepítem újra nulláról .. az az érdekes, hogy a laptopos soha nem is látott modokat, azzal csak a meghívott accot szoktam néha húzni, mégis ugyan ezt produkálja. a garázs frissítése felvillan, és hopp, asztal ..
  • Rammsch31n
    Nekem is megy... ez az új én vs mindenki elég érdekes. :)
  • vasasgabri
    De jó két object 268-am van!
  • Kronos79
    Nekem teljesen jó. Legalábbis a garázsba eljutok. Nincs még fent mod.
  • Ytar
    a laptopomon pont ugyanez a helyzet .. mi a fasz?! WG rulez! :D
  • Ytar
    nálatok elindul a game?
    semmi mod, mégis töltéskor a "felszerelések és blablabla-k" szinkronizálása után az asztalon vagyok .. tudnak ezek peccset írni, na.
  • Forolto
    menjenek már a picsába WG...ez miért nincs benne a 9.9-ben? 9.9 conqueror buff
  • enncsibaba
    Fincsi!
    Hipp-hopp leszedtem a patch-et, de játékszerver az nincs. Kár,mert 9re viszem a lapost szervízbe,előtte jó lett volna gurulni még párat
  • vasasgabri
    Az új tankoknak nem kell beírni az adatait a módoknál? A célzó mód kiírja a típust milyen ágyúval megy stb..., az xvm is rengeteg adatot használ.
  • Antimat
    Nem is tudom mennyi meccset kellett mennem, hogy végre meglegyen az LT7 a T55a-hoz... most végre beadta a 3 artyt az ellennél, plusz a csapat is olyan jó volt, hogy végül el tudtam menni középen, és felspottoltam + meglőttem a 3 artyt. Kis híján kinyírt egy ellenséges Obj. 140, alig bírtam elmenekülni :))
  • AlucardHuN
    A domination módban volt szerencsém megtapasztalni az obj 140-et, nem nagy tudás használni. Bár tény hogy a játék módok közti különbség miatt nem fair ezt mondani.
  • Solten
    "Storm confirms that patch 9.9 is bugged."

Ugy tunik ezek az okrok a ruszki plebszekre hagyjak a tesztelest, ok mar nem szarakodnak ezzel :D
  • bekescsaba
    Leültem ma játszani, nem sok jót jósoltam a mai napra, erre beadta azt a két küldetést, amivel hetek óta szenvedtem.

Az egyik az ölj meg egy heavyvel 2 darab 2 tierrel magasabb heavyt.

A másik meg ez......

• Sunsetjoy
    Az új tankok a tankikon-modokkal, a menetközbeni tankinfó-modokkal meg a motorhangokkal szeretnek jóban lenni :) De még ennek ellenére sem okoznak általában ezek gondot, másoknál szokott bibi lenni.
  • patchaou
    Pont azok nem számítanak semmit:) Az csak modell meg textúra.
  • Lunki88
    Tényleg utálatosak tudnak lenni az orosz medek. :) Persze egy jó játékos a többi meddel is tud érvényesülni, de úgy érzem az obj 140 / 907 párossal mocskosul meg tudják szivatni a népet, még azok is akik amúgy nem "sztárjátékosok".
  • vasasgabri
    Gondolom most azért egy kicsit behezebb lesz, az új tankok miatt.
  • patchaou
    Pont azért, mert sokszor csak átírják a verziószámot és kiderül hogy aki "letesztelte" pont az az egy volt az ezerből akinek gond nélkül működik..
  • vasasgabri
    Az lehet de miért kell akkor néha napokat várni, mire jól működik?
  • patchaou
    Pontosan ezért ignorálok néhány oldalt. Azonnal kidobják a "legfrissebb" modokat a látogatottság miatt, aztán szophat az ember vele...
  • lexlutor
    - Q: "WG has best QA in industry!" A: "Everybody makes mistakes"

ehhhhehehhhehhehheeee
  • lexlutor
    azt vagy mukodik, vagy nem :)
  • Sherman0070
    Legtöbb modnál annyi az átírás hogy res_mods---->9.8.1-et átírják res_mods---->0.9.9-re amit én is meg tudok csinálni :D
  • Antimat
    kibaszott manipulált fos
  • vasasgabri
    Holnap jön a 9.9. Megint lehet módokat újra rakni ha elkészülnek.:-) Remélem gyorsan megy majd a váltás.
  • joe662
    Voltam,nem is kevèsszer ès leszek is mèg biztos.
    De hidd el a 2-15-s csatàk jobban felidegesitenek,mint amikor az arty csap ki,mert az az èn hibàm javarèszt.
    Bàr ùjabban nem szarozok,ha olyan a map akkor simàn visszalövök a kis fèregnek,/ez a lövèsiràny jelzö is majdnem cset sztem/ ès ha betalàl,igaz nem sokszor,de akkor
  • lexlutor
    igen, csak egyszer.
  • Gyuszopapa
    Átérzem azt amit érez valaki ilyenkor.De őt nem sajnálom mert sokat ment arty-val,így megérdemli érezze azt amit ő szokott adni.
    De gondolom te is voltál már a f.sz másik végén így te is szidtad már az artistát szerintem.
  • TuskoMobile
    http://www.filmorias.com/ugras-a-videohoz/735544/Allitolag..._online_sorozat_09_evad_22_resz
  • AlucardHuN
    Az össze farok t10 medes egy gyökér goldos fasz, van bassza meg 268 átütése de nem ám flankelne vagy célozna, nem ő betölti a goldot. És lő 5 másodpercenként a kibaszott OP pontosságval. Vagy más esetben bokorban veri a farkát, ennyi erővel menjen TD-zni. Csak lenne meg a kibaszott 150-es, ha tornyozni mer még egy orosz szar és szétcseszem HE-vel...
  • joe662
    Ismét egy elégedett ügyfél
  • Solten
    RNG strikes back
  • Angelus1991ster
    Kérdés: Csak egyszer lehet megcsinálni? :D 7500 arany az ára csak azért :D
  • Angelus1991ster
    Gratulálunk!
    A sikeres meghívottjaid sikeréért jutalmat kapsz:

Jármű hozzáadva: T95E2
    Férőhelyek hozzáadva: 1

:D Félév alatt, 1571 csatával lett meg.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.14. 11:38:10
  • TiborTamas
    Sajnos nem játssza le, mert 9.6-os. Kilép asztalra, mikor el akarom indítani. Szóval ez így nem vigasztalt meg... :D

Egyébként nem is a tank izgat, hanem hogy ha meglenne, akkor megint lehetne prémium napokat összeharácsolni (a Warshipshez... :D).
  • Forolto
    Sziasztok,

Ma jön a 9.9 az oroszokhoz.Hozzánk mikor érkezik?
    Alig vártam már a conqueror buffot,de a patch notes-ban nem találom. .:( Tudtok valami végleges patch notes-ot adni?