World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
angelus1991ster.blogspot.hu
There is but one rule: Hunt or be hunted.
A type62-kv220 akció ideje alatt rengeteget mentem light tankkal és spotolni kell, mint most is. Szóval van összehasonlítási alapom, nem is kevés (napi 12e x 25 nappal). Akkor nagyon jól meg tudtam mondani, hogy kb milyen spotolás volt, 1-2e, 2-4e, 4-6e, 6-8e vagy még ennél is jobb, majdnem mindig eltaláltam a nagyságrendet. Most olyan csaták, ahol 6-8e-nek kéne lennie, kapok rá 3,5e spotot. A többi light elszedi, mert azzal ugye nem lehet számolni, hogy mi a megosztott spot, csak csata után látom. Vagy nem lövik a társak a spotjaimat (érdekes, hogy a fenébe lőtték meg a spotjaimat korábban?, persze a válasz egyszerű, mindenki küldetést csinál, sz.rik mindenre meg még több lett az idióta), ami még bosszantóbb talán.
Szerintem ezt a vak is látja, hogy ez a küldetés nagyon durván el lett számolva, pontosabban korábbi, spotolásra sokkal ideálisabb környezetben született eredmények alapján lőtték be.
mondjuk azóta belekaptam a szovjet vonalba, egyelőre csak T46 nál tartok és érzésre tényleg ez a legerősebb, érződik, hogy oroszok fejlesztették az egészet...
T28 Concept minimum tier 5
T-55 és Object minimum tier 6
(felejtős nekem a T-55 és az Object... már a T28-nál is vannak nagyon nehéz missziók)
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Utána el halluf. A tankomnak mozgás közben van 480m látótávja, ha megáll 545m. A szikla széléről felspotolom az ellenfelet szemben. Ehhez ilyen elmebeteg látótáv kell, a 445m kirajzolási kör legeslegszélén megjelennek az ellenfelek. Ez már tetszik, kapják az áldást egy wte-től meg a többiektől, de bejön a sz.r a palacsintába. Egy ellenfél aufk panther feljön oldalt, kis hp-val, nem is értem mi a fenét akar itt? Két lövéssel kiszedem, de közben az ellenfélről leesik a spot és visszavonulnak, eltűnnek. Valószínűleg meglett volna a 4e, ha nincs ez az incidens és tovább tudok maradni egy kicsit. Így 3500-ig jutottam <#falbav>#falbav>
Azt már megtettem, hogy kiszedtem az assault meg encounter módokat, mert azok teljesen használhatatlanok, talán sigfried encounter és sand river assault, ami ok, de ez kevés, sokkal több rossz pálya van spot szempontjából ezekben a módokban és csak 2 (talán 3) használható.
Csináltam egy kis közvélemény kutatást és a csata elején megkérdeztem a csapatokat, hogy megcsinálták-e az lt15-t. A tipikus válaszok azok voltak, hogy elakadtak vele, hagyták a fenébe és nagyon kevesen jeleztek, hogy igen, nekik sikerült. Egyik srác írta, hogy csak szakaszban tudta megcsinálni (gondolom a szakasztársai az ő spotját lőtték csak).
Ezzel az LT-15-el nagyon bedurvult a WG, nem gondolkodnak azon, hogy egy kicsit enyhítenek a feltételeken? Messze ez a legnehezebb az 5 közül.
Userx2: egyáltalán nem az egyik legerősebb tank a WG szerint, te a tankok individuális WR értékeire gondolsz. Ez pont a gyengébb tankoknál szokott magasabb lenni, mivel kevesebben játszanak velük, és azok is többnyire a jó játékosok. Egyébként jelenleg nincs tízes heavym, úgyhogy ezúttal vissza kell lépnem a kőkemény 1v1 párbajtól.
Malarki: Csak egy pénzlehúzásnak volt jó, ez egyértelmű. Nyilvánvaló volt az elejétől kezdve, hogy szinte lehetetlen lesz kibalanszolni.
Ha veszek egy tier4-es artyt (leszögezem, kizárólag a küldetések miatt, egyébként utálom őket, mert sok bosszúságot okoznak), azzal a Concept,T55A,Obj260 arty küldetéseit is megtudom csinálni?
De ez is illik a remek WG logikába. Berakják, rájönnek hogy op, nerfelik, majd még mindig túl jónak látják, ezért inkább kicserélik másra.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.30. 15:47:05
Userx2: Még mindig itt tartunk?😊 Nem mondom, hogy kifejezetten rossz tank, de a tízes heavyk közül valószínűleg a leggyengébb.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.01.30. 15:33:01
Mondjuk ha jó csata jönne össze akkor az ST-I is képes érdekes dolgokra.
Volt már olyan 1-2-szer hogy 4-5 ezret fogott a páncél 0 sebződés mellett.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.01.30. 15:28:42
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Orosz heavy ágból szerintem az IS-7-es jobb választás.
Amcsiknál szerintem a forgótornyos ággal jobban jársz.
Az angol, francia, kínai ág szerintem kezdőknek nem ajánlott.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.01.30. 15:22:04
Amerikai vonalon, amiket tudok ajánlani az M48 (M26 is baromi jó), és a T49 (Bulldog epic).
A végrehajtott küldetésekért prém v. hagyományos tankot kapunk? Másik kérdésem, mennyire erősödnek a küldetések, illetve a további küldetések megoldásához is a minimum szint tier4?Köszi
T5: KV-1, T1H, PZ IV, T-34
T6, M18, Nashorm, KV2, M6, T-150, Cromwell.
.
Az amcsi HT ág szinte végig jó,
A Német TD ág szintén kivéve Jg.Pz.Iv
Amcsi MT szintén ok.
Angol arty.
Orosz HT IS4 ág, talán a KV4 kivételével.
,
A fő szempont, neked melyikkel megy a legjobban.
A Tier X lehet hogy jó, de a T28 és a T95 sztem NAGYON nyögvenyelős. Az egyetlen előnyük a kemény pofájuk, az himmelsdorfon az egyenes utcákban ér vmit de egyébként...
akkor az FV4202 a cél? viszont ahogy nézem az amerikai nehéz harckocsik sem a legjobbak, pedig van még egy M2 Medium Tankom is 😄
Matildából attól függően, hogy med, vagy heavy ágat akarsz húzni. Én első blikkre a medeket ajánlom, a brit közepesek elég jók, a heavyk viszont már korántsem.
matildából mit hozzak ki?
már pont gondolkodtam, h mire képezzek kettő felesleges csajt, de így már csak egy marad feleslegesen
Zsan666: Én minden bekapott lövés után egy gyors oldalpillantással csekkolom a damage panelt, így nem érhetnek meglepetések. De egyébként szerintem a különféle damage panel modoknál érdemes keresgélned, megváltoztatják, esetenként átláthatóbbá teszik az UI-t, talán még olyan is van, ami felugró szöveggel figyelmeztet.
McFrost: Azt azért vedd figyelembe, hogy nem mindenkinek van ideje/pénze műanyag makettre, így ezeknek a papír a legjobb alternatíva.
kik azok akiknek a nevük világos kék, a prémiumosok?
Más:
Nincs valami mod, ami figyelmeztet (akár többször is), ha egy legényt kiütnek? Baromi sokszor előfordul, hogy nem veszem észre a csata hevében -nem hallom meg és a jármű tulajdonságán sem veszem észre valamiért- és nem egyszer jó lett volna, ha meggyógyítom az illetőt. Tegnap pl. megnéztem egy replayemet és akkor vettem észre, hogy a sofőr kifeküdt, motor és lánc is bibis lett. A csatát buktuk, befoglalt az ellen, de mivel pocsolyában voltam, nem tűnt fel a lomha mozgás... a nagy javító és elsősegély meg ott pihent a helyén 😞 Mellékesen az is kiderült a replay megtekintésekor, hogy saját artink (155 58) húzott oda kettőt mikor körbejártam egy is-7-et. Utólag hiába anyáztam neki...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Jah, de persze senki nem játsszon artykkal! 😊