World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
feltűnt egyáltalán vkinek hogy nem vagyok már itt? XD
nekem végleg ennyi volt a wot 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#hehe>#hehe>
Indítottam egy másod accot a jutalom tankért, meg tulajdonképpen a nulláról kellett kihúznom az is7-t, úgyhogy majdnem mindegy volt, hogy új acc vagy mostanin csinálom és így két legyet egy csapásra, ráadásul a decemberi ingyen arany is jól jött, vettem belőle egy churchill iii-t farmolni meg legénységet gyúrni. Azt csinálom itt, hogy minden típusból kihúztam tier4-ig legalább a napi duplákkal, ahogy épp ráértem, tényleg semmi erőfeszítéssel. Az a jó, hogy a t28 med, tehát az is-7 vonal mindjárt lefed 2 ágat is. Ha jól néztem a német TD-ből lehet leghamarabb artyt fejleszteni, úgyhogy ott is megvan a 2 ág, illetve kaptuk a német light tier2 ajándék tankot, úgyhogy a német light vonalat fejlesztem, mert legénységet ott tudok gyúrni.
Az IM küldetéseket, ameddig tudom, megcsinálom és tényleg dől belőlük a kredit. Annyira, hogy külön már nem is kell farmolnom semmit és van 3,5 milla kreditem eddig (nem csak az IM-ből, de abból van szerintem legalább a fele-harmada és még sok stugos IM küldetés van hátra).
Szóval igen, aki kicsit is odafigyel az IM-re, elég jól tud vele kreditet is gyűjteni.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Esetleg valakit érdekel ez a hír, CBT fázisba lép a Warship. Aki tudjon regisztráljon. Már akit érdekel. Így is kevés a játékos.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.03.10. 18:11:48
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
S. V.-n már kivették onnan azt a bokrot vagy legalábbis átalakították azt a területet. Vmelyik nap odamentem, de csak egy szikla melletti kis bokrot találtam. Onnan csak akkor lehet egy kevéske spot dmg-t összeszedni, ha 5-en állnak a dombon a híd mellett. Azt a jó helyet, amit én is használtam már elcseszték, felhúztak elé egy hegyet. Ez is jó spot hely volt régen, meg Mountain Passon délről a meder lejárónál a szikla mellett és még sorolhatnám (Airfield pl). Volt egy-egy ilyen jó spot hely több mapon is, de persze a sok nyomorék tomato kisírta a WG-nél, h vegyék ki a bokrokat ezekről a helyekről, mert őket mindig látják. Alig van nem cső map, ahol nagyobb mennyiséget lehet spotolni. Persze a WG-nél vmelyik retardált kitalálta, h ez legyen a küldi. Ezek tényleg nem játszanak a saját játékukkal, mert ha játszanának nem adtak volna ilyen küldit vagy beraktak volna több nyíltabb mapot. Ezt a 4k spot dmg-s küldit az Obj 260-hoz vagy T55-höz kellett volna rakni. 260-nál 7 vagy 8 ezer kell? Számomra az már lehetetlen lesz.
#348980 Meg tudnád esetleg mutatni melyik bokorról van szó? Sosem mentem még oda.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Igazából az idő...ja, meg a shörmit megpróbálom, hátha kv85 és t150-el több sikerrel járok, mert ezeket cromwell, panther2, pershing és t34-85-el is gyújtottam már ki mialatt a küldit próbáltam összehozni (minden olyan napon, amikor játszottam igazából gyújtottam ki a kv85 és t150 duóból) 😄
De lemerem fogadni, most h sörmennel megpróbálom, nem fog menni 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.10. 15:38:02
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Csak neked és én még mindig nem értettem meg őket.Ha nehéznek gondolják akkor miért nem mennek be játszani nehéztankkal high tierbe mikor van 3-4 arty mondjuk bármelyik nyitottabb pályára.Majd azután állítsák hogy nehéz artyzni.
Persze ha direkt feladatot kell végrehajtani akkor bármelyik tankfajtával nehéz játszani.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Trance&Friends nothing more..
viccet félretéve, majd írni fogok úgy is, t55a LT15-nél 😄
Meg lehet majd TD és heavy platoonos küldikhez kelleni fog a help 😄
Hozzáteszem, a lényeg inkább a koordináción van, mint bármi máson. Lehet akármilyen színű a játékos, ha azt csinálta eddig, amit mondtunk neki, akkor összehoztuk neki LT-15öt.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.10. 14:54:44
BTW bedobhatom R3ntonnak a "TD-k nem is op-k" témát, vagy hogy a "medek op-k" 😄
Egyből "felpezsdülne" a fórum...vagy már ez is egysíkú? 😄
Nem csak prokhorovkán amúgy, hanem utánanéztem az összes jó spotolós helynek, mert keveset ismertem korábban, így sikerült a stugos lt-15 Redshire-n egy olyan helyen, ahova soha nem mentem korábban.
Nem egy rakéta tudomány a spotolás szerintem, de azt meg kell tanulni, hogy fel tudja mérni az ember, ki fog lőni a spotra? Ha retardált az arty, hiába spotolok, csak isteni szerencsével fog betalálni, másik dolog, ha 500m-nél messzebb lapítanak a bozótban a saját tankok, akkor is hiába spotolok stb. Ilyen szempontból bonyolultabb talán és igen, ki kell fejleszteni a skill-t, a tudást hozzá. Van ügyesség része is, ha futkosni kell, az meg ahogy megy, úgy megy, valamit lehet rajta fejleszteni, de pl nekem soha nem lesznek olyan reflexeim, mint egy orosz nagyágyúnak.
Pár dolgot még megcsinálhatott volna a WG az IM-el kapcsolatban. Az első az lenne szerintem, ha mentem egy csatát és több küldetésnek megfelelt, akkor kiválaszthatnám a listáról, hogy melyiket akarom vele teljesíteni. A 15.-t kezelhetnék külön, de a többinél ez segítene és kevesebb lenne a frusztráltság, mert volt nekem is olyan, amit írtál, hogy pl kigyújtottam egy tier-el nagyobb ellent, csak nem volt kiválasztva az a küldetés és utána meg vért izzadtam vele.
Amit én még megtennék, ha valaki mind a 15. küldetést kitüntetéssel teljesíti, akkor kapna egy olyan tokent, amivel kiválthatna egy teszőleges 1-14 küldetést, esetleg a jutalmat nem kapná meg érte, de átugorhatná. Szerintem ez még beleférne és pl akkor ilyenekkel nem kéne szenvednem, hogy sebezz 3-t, de cserébe egy másik ágat végig tökéletesre kéne megcsinálnom, az sem egyszerű.
(nem azért írom, hogy jaj megint nem indul a modok miatt a játék - sose volt gond ilyen mikropatcheknél nálam - csak egészen egyszerűen hülyeség.)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Több sebből vérzik az egész IM, akár wg, akár játékos részről is. (én is ludas vagyok benne nyakig, és tudom h unalmas h sírok miatta...de na, sírtak már többet és többen is nálam 😄)
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.03.10. 14:02:46
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Stugnál LT15-t Karelián csináltam meg, mert nem volt hajlandó se campinovkára, se prohora berakni (redshire-n is mindig a szarabbik side-ra rakott, ahonnan nehéz volt elérni a spot bokort és még sorolhatnám), szval Karelia, rohangáltam világba, és fel se tűnt, csak a csata végén hogy spot megvan, kk thx bb.
T28c LT15-t, még mindig lusta voltam összeszámolni de már azóta óvatos becsléssel is 200+ csata alatt se volt képes berakni proho-ra egyszer sem, campinovkára 4x mind a 4 alkalommal kevés volt a hp pool (t8-t9 tankok, arty nem volt csak 1 esetben és encounter volt), közelébe jártam az 5k-nak...de mégis távol. Redshire-n is voltam párszor, akkor is majdnem meglett már...de mégse. A végén úgy lett meg h Maala és GabeE3e segített ki (T92 és WT párossal). Ahhoz a csatához is hozzá tenném hogy rohadtul nem tudtam merre futkározzak a megváltozott murovankán...és ha ők nincsenek...2k-nál több spot dmg-n tuti nem lett volna. (végén Maala 1shotolt 1 WT-t full hp-ról) 😊
Szóval egyik esetben sem használtam semmi skill-t. Ha nincsenek a társaim, nincs szerencsém, nincs RNG akkor még most is szarakodnék a light-s küldetésekkel...😄
Kb. mint a gyújts ki 1 tierrel nagyobb enemy-t meddel. Másfél hete szórakozok vele....ma neki ugrok majd shörmivel...hátha. De ez is totál RNG, lőhetem én atom skillel (már ha lenne) is az enemy oldalát, seggét, talpát, szőrét akármit...ha RNG nem adja be.
Oldalt az út mellett elosontam a bokrokban, néha aktiváltam a binot. Volt már mikor meguntam a csapattársak szenvedését és kiszedtem az ellent (főleg a scoutokat, azokat kiszedem, nem érdekel a spot ilyenkor, mert kellemetlenek lehetnek később rám nézve).
Hiába prokhorovka, kell az is, hogy nagy tier csata legyen, sok tier10 tankkal, max 2 scout oldalanként és minél kevesebb arty, abból is 2 lenne az ideális. Túl sok feltétel, de egy olyan csatában már nagyon jó eséllyel meg lehetne csinálni az 5e-t, máskülönben meg csak óriási szerencsével, amellett, hogy az ember tudja nagyjából, hova érdemes menni és oda is figyel a csatára.
Amx 1390 sunnyogás a bokrokban az út mellett
lövik mintha a muszáj volna az meg pattint kb mindent 😄
meg is lett a HT12
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.10. 13:03:55
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873