418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én közepesre nem teszek csigaszemet, töltés és célzásgyorsító plusz venti. -
AJensen #413540 Egy dolgot várok, és aztán befejeztem a költögetést. Bat chatillon bourrasque, ha ez visszakerül, akkor lecsapok rá. -
Pedig azok ugyan olyan emberek mint, te vagy én.
Elég csak a Berlines botokra visszaemlékezni.
Azoknak tuti volt legalább 1200wn8uk:-DD -
asolyom #413538 Szerintem rengeteg bot van a játékban, és ezeket kellene kiszűrni. Ha valaki 18k csata után 81 átlag sebzéssel rendelkezik, az nyilván nem emberi lény, mert ennél egy csimpánz is többet csinál. De mondjuk az valóban bosszantó, amikor pl. a Matildával elvánszorgok valahogy a frontvonalig, és az eredmény már ekkor 0-7.
-
Arra nem is gondoltam, hogy küldetés miatt:-D
Szép kör volt amugy.
Mondjuk elég bátran betoltad oda középre.
Nekem biztos a nyakamba engedték volna a kollégák, az ellenfelet:-)) -
AJensen #413536 Csak tudnám a sok 8bites agyú minek játszik ezzel a játékkal. Zsinórban 6 vereség, mindegyik eredménye 1,2,3-15. Az a tank, ami tegnap működött, ma semmire se jó. Kutya egy cég a wg. Kapsz egy prémium napot egyből a debilek közé sorsol. Szánalmas a wg-től, hogy az én sebzésem annyi, mint 7 másiknak együtt, eredmény totális kudarc. Leállhatnának ezekkel a meccsekkel, mert 3 perces csatáért senki nem fog játszani. Pláne úgy, hogy most már vegyél prémiumot, battlepass-al, meg prémium lőszerrel. Aztán boldog boldogtalan fossa a goldot rád. -
asolyom #413535 Hát a Firefly ugyanez pepitában, annak még kevesebb páncélja van. Ahogy látom az M10 frontja, és tornya azért T5-6-os ágyúkat legalább tudhat pattintani, kb. 150-170 mm effektív értékkel rendelkezik. -
Plata #413534 Panther nekem is megvan,mert küldikért kaptam.
De ezzel inkább csak hátulról érdemes sniperkedni,lazán keresztbe hugyozza bármi,arty meg He lőszer az gyorsan kicsinálja. -
asolyom #413533 Ez is igaz. Egyébként McFrost most kicsi beleültette a bogarat a fülembe, mert megnéztem a Panther/M10-et is, és nem néz ki rosszul. Ugyan az ágyú átütése gyengébb, mint a Firefly-nak, viszont ennek a tanknak van páncélja is, és közepes tankhoz mérten nem is rossz. Ezen felül pedig tier limites. A kérdés csak az, hogy a T7 (tier limittel) MM mennyiben jobb a T6-nál. Néztem egy korábbi Scheff videót, és ott mintha azt mondaná, hogy ennek a tanknak nem rossz a besorolása.
Ezt tovább gondolva a Panther M10-re milyen felszerelést érdemes tenni? Gondolom, hogy töltésgyorsító, csigaszem, és venti. -
Igen, de a gyakorlatban ha a következő lőszer betöltése előtt sokkal teljesen összeszűkül a célzóköröd, felesleges a vert.stab. -
Nem, csak küldetést csináltam. Spotolni kellett másoknak és trackelni, hogy így öljék meg a csapattársak az ellenfeleket.
De azok a noobok alig bírták megölni a JG-t így is. :-D
-
A Jge100,és az Is3-at,miért csak trackelted,mikor ilyen 10-20 hp-n voltak?
Annyival többet ér az asisst,a kill-nél? -
Plata #413529 Jah múltkor is valami hülyeségért kaptam 5 füzetet. -
papa74 #413528 Én már befejeztem hála az égnek :)
Már harmadszor (T92, T26e5, P 8.8)...kíváncsi vagyok, hogy mit tesznek be a következő etapra. -
Ad a játék annyi képzési füzetet, meg minden búszterszart, hogy a legényeket 20 csata alatt fel lehet tolni 200 %-ra. -
asolyom #413526 Ahogy a tanks.gg- n látom a vstab a lövés utáni célkör szétesést is csökkenti, jobban, mint a venti. -
asolyom #413525 Voltaképpen a német tankokat nem is annyira néztem, mert ezen az accon azt a fejlesztési fát nem húztam. A Firefly csak azért lenne kézenfekvő, mert a szintjén a legjobb ágyú van rajta, a dpm sem rossz, és menne bele a Matilda legénysége. -
asolyom #413524 Tiger 131, Panther M10, Pz. IV Schmalturm, Dicker Max, KV-122, SU-122-44, Sherman VC Firefly. -
Sima angol Firefly kihúztam óriási csalódás, az ágyún kívül minden rémes benne: nagy bálna papír lámpa.
A Dicker is megvolt, lomha, kevés lőszerrel, átütése nem jó, a Nashorn simán megeszi, eladtam.
A fiammal kihúztuk ezt a toborzást, én a Kv-122-t választottam: IS-6 ágyú van rajta, így még kilences tierben is lehet vele aprítani, ha az jut, farmra nem jó.
A Panther lehet jó farmra, mert limites, előről némi páncél, jó ágyú, sok lőszer, gyorsan tölt.
A Su is limites, némi páncél de orosz ágyú viszont farmra az is jó lehet.
Ezek a saját balfasz tapasztalataim, nem mérvadóak. -
Elvileg ez, meg még PZ 4 Schmaltrum, és Su-122-44.
Én KV-122-t vinném el, vagy Su-t. -
Gondolom pudingot nem tervezel használni. Csigaszemmel 472m lesz a látótávolságod (Situational awareness és recon nélküli, de BIA-s Cent AX legényekkel néztem), míg optikával 416m... Ami semmire sem jó.
Szóval marad a csigaszem. Viszont ha csigaszem, akkor vert stab helyett venti, mert nem fogsz annyit mozogni, max a toronymozgás célkeresztszétugrását csökkenti egy kicsit. Bár az ideális az lenne, ha csata közben meg tudnád nézni, hogy 2 lövés között beszűkül-e teljesen a célkereszt, vagy sem. Mert ha nem, akkor még el lehet gondolkodni esetleg célzásgyorsítón is. -
Mi a kínálat? -
lammaer #413519 Van mostanában vmi működő prémium nap vagy rental tank kupon? -
asolyom #413518 Szerinted van jobb választás? Amúgy a bottom tier esetén is max. 3 db T8-as tank lehet. -
70%-ban tier 8ban fogsz vele csücsülni miközben farmolásos álmaid könnycseppje gurul végig arcodon......:D -
Jézusom, ha valaki azt mondja, hogy az első M60-as tank ászom aközben lesz, hogy spotolni és trackelni próbálom az ellent, míg kinyírják őket a társaim, kinevetem... :-D
De ez történt, T_T -
asolyom #413515 Hali!
Úgy tűnik, hogy csak meglesz a harmadik 500 pontos szakasz is ebben a kadét programban, és választhatok egy T6-7-es prémium tankot. Szerintem minden bizonnyal a Sherman Firefly VC lesz a befutó, mert egyrészt tudom benne használni a Matilda legénységét, továbbá T6 szinten ennek a legjobb az átütése alap lőszerrel, ami azért farmolás szempontjából nem elhanyagolható. A töltésgyorsító, és stabilizátor alap, viszont nem tudom, hogy optikát, vagy csigaszemet rakjak rá. A legénység még csak kb. 1,5 skilles. -
Plata #413514 Győzelem!
Csata: Karelia
Járművek: 53TP Markowskiego
Szerzett tapasztalat: 1 598 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott előrehaladási pontok: 5
Szerzett kredit: 18 049
Csatában elért kitüntetések: Kamikaze, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály
Amx 30b-t rammoltam 54 hp-val.
Nekem 11 ment le neki az összes.
Dombról rongyoltam le full gázzal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.19. 15:07:18 -
Szépen felszerelted, és már dudálni is tudsz vele, majd A0-ban:-DDD -
Na én ismegvettem az improved Battle Passt... :-D -
Plata #413511 ŐŐŐŐŐ.Passz,melyik?
Angol light?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.18. 17:13:45 -
viper07 #413510 Találós kérdés : Melyik az a TIER 7 -es kiválóra sikeredett fostaliga, amelyiknek a saját HP -ja már 3 GM? -
asolyom #413509 Addig sem kell a csatára figyelni. Bár számomra kérdéses, hogy egy két bites agyba hogy fér be a W, egér klikk mellé még a kürt is. :) -
Új ficsör,Ödönkéknek 
Utoljára szerkesztette: joe662, 2020.05.16. 14:06:06 -
Plata #413507 Tegnap jött valami frissítés ami után új opciók lettek a beállításokban,kürt gomb,meg kürt hang elrejtése,satubbi.Mi ez a hülyeség má megen?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.16. 13:51:03 -
asolyom #413506 Felfüggesztették a fiókot, mert a "Road to Berlin" eseményen a botok jobban játszanak nálad.
-
Miért nem tudok belépni? 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
viper07 #413504 Nem tudom, gondolom kevesen, de azok úgy tűnik jól :) !
-
bekescsaba #413503 Ez az, én is ezzel akartam Tankászt menni az Objecthez, Gondoltam annyira szar, hogy nem kellhet sok a Masterhez. 2400 Damage, meg 3 kill ért 1 osztályt a 9-esnél, és ezért is vért hugyoztam. 24 lőszere van. Agyrém...... -
Es hanyan jatszanak vele?