418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ratgab
    Scout élet már csak ilyen.

Amúgy én azt figyeltem meg akkor kezd el ilyen meccsekbe bedobálni, ha a saját szinteden túl jól kezdesz teljesíteni. Ki tudja lehet ez is csak paranoia.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.02.13. 14:35:10
  • Angelus1991ster
    Milyen MM programozás már ez? Miért kell szivatni így alattomosan a játékosokat?
    Legalján a t3-asokat kell nézni. kivételesen megírt szado MM

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.02.13. 14:06:20
  • ratgab
    Rájöttem már, hogy ha ilyen jellegű lemmingtrain alakul ki akkor nincs értelme előre menni egyedül..Úgyis győz a túlerő. Ilyenkor a lemmingek közelében vagyok és gyűjtöm a sebzést....mást nem nagyon lehet tenni ha hülye a csapat.
  • Sherman0070
    Am ebben a 9.14 trailerben csak szerintem voltak kicsit Ultra HD-k a tankok? Mert nekem érdekes módon nem ilyen szépek...
  • vasasgabri
    A cento 7/1 hogy bír kilőni 1690-ről ammorackval T110E5-el? Full hpról leszedem 230-ra úgy hogy minden lövése pattant,majd 1 lövéssel kiszed. Bolond egy játék!:-D
  • kabel15
    Csak nálam nem működik a teszt szerver? Tegnap óta 1 csatát sikerült mennem de akkor is a vége előtt 1 percel kb kidobott a szerver.
    Azóta be se tudok lépni.
  • xotyi
    Csodás ez a játék, ha nyerni nem is sikerül , de legalább eddig ma 3 mission-t sikerült megcsinálnom, többet mint az elmúlt 3 hónapban. :D
  • Angelus1991ster
    Kisaccon remekül el voltam vele. Ajánlani tudom. 12,8 cm-s L/61-el nagyon jó.
  • Sherman0070
    9-es TD PanzerIV jóféle? Még anno teszt szerveren próbáltam. Ott 4K felett sebeztem vele.
  • xotyi
    Ne aggódj, Obj 704-el eddig 0/4 3090 avg dmg mellet, nem rajtad múlik:D
  • vasasgabri
    Igen más lehetőség nem nagyon van.:-)
  • yossarianHUN
  • Plata
    Basszus mi a fene van ma?
    Felmentem gondoltam játszom kicsit,matildával bemegyek csatába,t3-t5 tankok vannak csak.
    Elkezdődik a csata és az egész csapat le ül a bázis mellé kempelni,heavy tankok medek mind a bázison basszák a rezet.
    Prokhorovkán voltunk,és a csapat nagy része a bázis mellett a sinek oldalán feltorlódott.én meg előre mentem egyedül,naná kilőtt az arty,mert abból volt sok.
  • Solten
    Nah gondoltam gurulok vele egy elso csatat, ez a T18 kb ugyanaz az OP shit ami PC-s verzioban volt anno :D

• enncsibaba
    Szia Gerintangó!
    Nem tudom Ki vagy, De nagyon kedvellek! :D
    :-***
  • M0RN1NGST4R
    tökéletesen átérzem az utolsó mondatodat. én olyankor azt csinálom, hogy megpróbálom kihozni a legtöbbet az éppen aktuális csatából, még akkor is ha már az elején látszik, hogy bukó lesz a dolog. aztán majdcsak vége lesz a szériának.
  • vasasgabri
    Az nem is olyan rossz nekem volt hogy 20 bukó volt amiből 9 egymás után 0 sebzés különböző tankokkal,abba is hagytam aznap,majd másnap 3 bukó után már nagyon adta 3 tankász 2 topgun 8 nagykaliber. Nem is értem mi alapján történnek ezek. Vannak napok mikor bár mit teszek nem tudok jókat menni,máskor meg szinte odasem figyelek mégis összejön minden.
  • M0RN1NGST4R
    nem mondom, hogy nem frusztrált a dolog, de volt már, hogy jobban kiakadtam, csak kíváncsi lettem volna az ilyen vesztés sorozatok mögötti elméleti háttérre. én úgy számoltam, hogy ha egy csata kimenetele vagy győzelem, vagy vereség (a döntetlent is vereségnek számolom) lehet, akkor az 50% vagyis 0,5. két csata esetén 0,5*0,5. tizenöt csata esetén 0,5^15, ami 1/32768. de lehet hogy ezt rendesen elszámoltam. Persze ebben nincsenek benne az egyéni képességek stb. Na mindegy, az azért kicsit fura volt, hogy a matchmaker sorozatban dobálta a mi csapatunknak a failplatoon-okat, meg az artyval kempelő tier 10-es nehéztankokat. Nem mondom, hogy ez nem fordulhat elő, de azért igen ritka, gondolom.
  • Angelus1991ster
    Van ilyen. Egyszer Tigris I-el volt egy olyan 20-21-es vereségszériám, nem bírtam nyerni bárhogyan is zártam. Téptem a hajam azon a bizonyos "vérvörös hétvégén".

Ilyenkor válts szervert, számítógépet indítsd újra. Tegyél egy sétát, egyél-igyál-szívjál valamit.
    Meg nézd meg ezt a szart.
  • M0RN1NGST4R
    nem gondolom, hogy egyik napról a másikra elfelejtettem volna játszani, bár tény, hogy gyengébb voltam, mint máskor, de 15 vesztes csata zsinórban nekem kicsit soknak tűnik.
  • Maala
    De nem a WoT-ban. Hisz itt minden a többi játékoson múlik, rajtad semmi sem. :)
  • M0RN1NGST4R
    ne mondd már :D, arra, hogy egymás után 15ször veszítsél lényegesen kevesebb az esély, mint 50%
  • Toweliee
    Pedig 50%. Vagy bejön, vagy nem.
  • Angelus1991ster
    Átléptem a határt, és besúgó lettem én is. De muszáj volt XD Annyira szimpatikus.
    Ha már reklámozta chaten.
  • M0RN1NGST4R
    na ennél azért még én is jobb vagyok matekból...
  • lexlutor
    azert ez a meggyorsabban kicsit tulzas lett :)
    sporoltak nekik vagy 500 xp-t, az egymilliobol :)
  • Sherman0070
    Nekem Churchill III a kedvenc 5-ös.
    Churchill I már több mint 1éve HD de a III-as nehogy HD legyen.....
  • Sherman0070
    Jó olvasni ezt a medve5555-t :D
    Végre tudom milyen hülye a sok vérvörös majom :D
  • TOMSILENT
    1500 csatám van a Ram-II-vel. Igenis az egyik legjobb Tier V-ös prémium. Kellemes a játékélmény vele, igazán kaphatna HD-t.
  • Angelus1991ster
    Mert a játékban KÖTELEZŐ tier 10-es harckocsit szerezni, ha nincs tier 10-es harcjárműved "gyenge" vagy.< - sikerült ezt elültetni a leendő játékosokba. A másik 300 tank meg csak dísznek van.
    Persze a wg-seknek érdeke, hogy a tier 9-10-es harckocsid legyen, ezért 9.14-től az újoncoknak a tier 1-es szintet mégjobban leépíti, hogy még gyorsabban meglegyen a hőn áhított tier 10-es. Ehhez még hozzájárul, hogy a kezdőknek már csak fossák az alapfelszereléseket.

• bekescsaba
    Megvettem a Matilda Black Prince-t.

Van lejjebb a Ram II-nél.

Amúgy érdekes, hogy KV1-nél 1200 damagnél már repül a 4500 win8, míg a Fekete Hercegbél ez csak 2400-at ér.

Gondolom full golddal kéne nyomni a Herceggel, a Super Perzsa szindróma lehet ennél is.
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.02.13. 10:30:14
  • enncsibaba
    Sziasztok!
    Segítséget szeretmnék kérni. T28 conc-hez vissza van még az LT15 és MT15 küldi. Szeretnél kiforrott szakaszhoz csatlakozni az LT-hez. Ingame nick-em ugyan ez. Nem vagyok jó lightokkal, inkább a passzív scout-olást preferálom, ehhez sztem csak amc15-90 van meg.
    Ha gondolja vki(k) keressetek meg ingame.
    Köszönöm
  • lexlutor
    komolyan fajdalmas... legfelelmetesebb h meg startegiaja is van.. "2 perces csatak strategia".. te jo isten!!
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2016.02.13. 09:42:50
  • Dorgal
    Ez a Valentin napi ajándék,hát ez valami fantasztikus.Nem is tudom elfogadjam-e...
  • WR104
    Csak azt?!
  • walert
    Azt én is ostobaságnak tartom, hogy aki még nem is játszott kis tierben is, az vehet prém 8.-ast majd szinte zéró csatával maga mögött bemegy tizes tierbe. Ha nem megy, akkor vesz goldot dettó...............

• WR104
    Ez a srac nagyon komoly. A kommentjeibol gondoltam, hogy nem egy atlagos jatekos.. :D

Mar a neve is sokat elarul rola: medve5555

Ezek meg tovabbi gyongyszemek a sajat videoja ala irt kommentjeibol:

"Azt is megfizetheted, hogy ne kelljen végigjárnod a 10 tiert. Veszel 8-as tier tankot és kész. Csak éppen semmit nem tudsz a játékról. Nem tudod hol vagy. Ezért még VESZEL premium accountot és aranylőszert. Máris a 10-es tierben találod magad, pár óra játékkal. (Addigra már unod.) Abban a hiszemben, hogy ott mindig győzni fogsz, legalább is nem lőnek ki. De kilőnek, mint a szart. És kurva sok kredit kell a javításhoz. VAGY FIZETSZ."

"Az utóbbi napokban megy ez az ökörség, hogy bizonyos számú győzelem után bérbe kapsz 10. tieres tankokat egy napra. Aztán beetet a WOT, mert hirtelen 200 000 kreditet kapsz egy győzelemért a 10. tierben. Csak éppen többet nem fogsz győzni és minden vereség 30-40 000 kreditet visz el. Ha meg 24 órán belül megismétled a projektet, akkor csak ott fognak állni a nagy dögök a garázsban. Ha ki akarod várni a 24 órát, amikor kurva olcsón eladhatod, akkor meg addig feltartóztat a fejlődésben. Ilyenkor farmolásra kell fordítani az időt, a 2 perces csaták stratégia szerint."

• yossarianHUN
    A játék díjazza, a wn8 nem.
  • WR104
    Eddig ez a legjobb kommentje a sajat videojara:

"Az is feltűnő, hogy a csata végén, mikor már csak egy két tank van a pályán, hirtelen megnő a látótávolság. Főleg nagy nyílt mezős pályán vehető észre. Ez persze azért van, hogy a vesztes ne tudjon elbújni. Gondolom sokaknak feltűnt az a jelenség, hogy az ellenfél tankja pont abban a pillanatban tűnik el, amikor ráteszed a célkeresztet. Magyarázat: véletlenül van így. Éppen kikerült a látómezőből. Ja, csak ehhez képest túl gyakori a jelenség."

Kozben talaltam meg egyet:

"A T49 nagy ágyúja (ezért melózol érte hónapokig) 683-1138-at sebez. A (088.jpg) csatában két találat, két átütés, összesen 588 HP sebzés. Vagyis a kiírt minimális érték fele sincs a sebzés mértéke találatonként. Csak 294 HP sebzés/átütő találat. Tehát a WOT által kiírt technikai peremétereket nem szabad komolyan venni. - Mielőtt a WOT fanok nyomnák a süketet: 200 %-os a T49 legénysége. Tehát nem magyarázat, hogy az alulfejlett legénység miatt van a jelenség."
    Utoljára szerkesztette: WR104, 2016.02.13. 01:18:02
  • barret
    Scouttal sebezni kell a wn8-ért! Spotra nem ad sokat... Hiába az a dolgod,nem díjazza a játék. Vicces.