World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hiszem 76%-os találati arányom volt vele,pedig rengeteg auto aim-al leadott kapás lövést elsütöttem vele.Ha megszokod és megszereted szerintem jó lesz.
Nagyon jó gépek a táras papírok mindenféle nemzetből, de szerintem általánosságban igaz, hogy két-három skilles legények nélkül és szerencse nélkül szenvedés. Átlagos jó teljesítményem egyikel sincs. Vagy pocsék kör van, vagy nagyon király. Jobb játékosoknak nyilván több a jó kör, nekem kb. fele-fele, vagy még rosszabb.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
A tapasztalat az, hogy 2000-3000 damage az átlag. Valóban van egylövéses csata. Gyakori, hogy nem sebzed az ezret, hanem pár száz hp-t, amennyi éppen van az ellenben. Bohóckodni jó vele, meg küldit csinálni, de amúgy még a WT-t is erősebbnek tartom a papírsága ellenére is.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Kifejlesztettem, mert érdekel a 10-es amcsi táras, de ez a tank valami iszonyat xar ágyúval van megverve :/
Próbáltam az eddig megszokott táras módszereket, de egy se működik.
Snipe nem működik vele, mert a lövész a wisky's szemüvegtől nem lát és 200m+-tól teljesen leszűkült célkereszttel is 4-ből 3-at mellélő.
Rárongyolok a 1k hp alatti magányos ellenekre se akar működni vele, mert a gold átütése csak papíron létezik, imád pattogni még közelről is (láncot kerülöm természetesen), így meg én opok vele be nem a célpontom. Ráadásul annyira papír, mintha egy francia kartondobozt vezetnék, csak valaki kilopott a tárból 2 lőszert és és meghizlalta 2x akkorára. 😞
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Általában azok szájalnak, akik saját hibájuk miatt rosszul helyezkednek és hamar elfogynak. Ilyenkor arra fogják az esetet, hogy a többi nem segített. Valóban lehet ilyen eset is, de ezért mondom, hogy ha lesebezted a penzumot, akkor elmehetnek az elégedetlenkedők a .... következő csatába. <#circling>#circling>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha csak nem full arannyal használod akkor ez korrekt.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
3,6 k dmg. 1409 baseexp Ace Top Gun
http://wotreplays.com/site/1942648#karelia-campernoob76-comet
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
cyka blyat
Mentem E5-tel, T57H-val, E100-zal, IS7-tel, 50B-vel, de ezzel lett meg a küldi végül.

Így ez egy nettó 400k-s kör lett, nem is rossz 😊)
cyka blyat
Másnál is szaggat a kapcsolat? Játszhatatlan időről időre és a garázsban is error-t mutat a server gyakran.
Igen, a prémium lőszerrel elég könnyen befolyásolható pozitív irányba, de igazából ez az összes többi rating-re is igaz, így továbbra is ez marad a legjobb alternatíva. Sokszor engem is felhúznak, amikor sokadjára is azzal spamelnek szét, de ez van, megtehetik, mert a játék része és ezen nem tudok változtatni, pedig én is jobban örülnék, ha visszahoznák a régi rendszert. Már több mint 2 hónapja nem lőttem egy darab prémium lőszert sem (mondjuk előtte is keveset), és azért nagyjából így is tudom tartani a jelenlegi szintemet, szóval megvagyok/lennék nélküle.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
wn8 expected .... lista
Szinte biztosan kijelenthető, hogy hibás a target dmg oldal. Én egyébként őt szoktam megnézni: epic játékos ha arra vagyok kíváncsi, hogy mit lehet egy tankból nagyjából kihozni. Nagyon sok tankja van, rengeteg csatája és brutál statja. Mondjuk arannyal nem spórol, mert már kerültem vele össze párszor <#crazya>#crazya> Csak egy példa, csinál 4e sebzést a t57heavy-vel és az elvárt szintje lenne 5575? Vicc, ez nem lehet komoly, ez biztosan kijelenthető.
Nekem nem tetszik sok minden a wn8-ban, a legjobb mérés de mégis többször félrevezetett már és már jó ideje csak arra használom, hogy megnézzem, mit lehet kb kihozni egy tankból, hogy tudjam, hogy sz.r vagyok-e vele vagy elfogadható.
Csak egy példa, az SP-ben én nem lövök aranyat, nagyon ritkán, mert a kredit kereső tankom. Így összehoztam 1300 körüli sebzést, ami nem nevezhető persze jónak, de azért ha azt nézzük, hogy 170pen és egy dög lassú tank, akkor talán elfogadható. A wn8 meg azt mondja az SP-re, hogy én qrva szarul megyek vele, mert a sok arany spammer feltornássza az elvárt értéket. Ismerek pár játékost, akiknek 1600-1700 átlagsebzése van, de normál lőszert talán nem is visznek magukkal, köpik nagyon keményen az aranyat belőle. Tehát gyakorlatilag 2-3 plusz sebző lövés, ami tényleg nem gond az arany lőszernek (250 pen vs 170) és durván +1000 wn8-t ad, mert az egész elvárt szint rendszer exponenciális görbét mutat, feljebb már elég plusz 1-2 lövés és azt komolyan jutalmazza, a sok statpadder meg arannyal meg is oldja.
A kérdés persze, hogy ez így mennyit ér és mennyire használható. Jó, egy aranyat köpő SP veszélyesebb, mint egy sima, de mégis, ha valaki ezzel feltolja a statját keményen, aztán ha nem tud aranyat köpni, akkor megállt a tudomány.
Az arany lőszer hatása sokkal nagyobb az értékre, mint sokan hiszik, mert nem lineáris az elvárt szint görbéje... plusz 1-2 lövés már komolyan megdobja, innentől válik komolytalanná, szvsz
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Van egy olyan érzésem, hogy a 150 mm fölötti TD ágyúk szórásképe rosszabb (kevesebb megy középre), mint a kisebb gunoknál - függetlenül attól, mennyi papíron a pontossága. Ez alól csak a BL-10 a kivétel 😊
Elég sokan mentek a hegyre, így úgy voltam vele f@szom se mászik 3 percig fel aztán 2 percig le - irány keresztül, ha már nincs arty. Kiderült, az igen trükkös enemy mind a bázison kempel, így kitettem nekik az E100-at - ezért lehetett felderítő medál is. Csata közben már láttam a blokkolt sebzés számlálón, hogy megvan, nem is kell megölteni magam.
Látszik itt is E100 alap lövedéke szépen viszi másik E100 hasát, VK-t meg sem próbálom arany nélkül.... Kissé túlbuffolták.
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.06.09. 11:48:01
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.06.09. 11:40:18
cyka blyat
IM miatt ami jobban aggaszt az a bokrok és jól bevált szpotter/TD helyek felszámolása - light és TD egyre nehezebb lesz (light már most is közelít a Mission: Impossible-höz).
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Elméletben 2000hp-ja lesz a kis mausnak, úgyhogy talán nem esélytelen vele a 3x pattintás, de a púp a tetején tényleg egy nagy kérdőjel, hogy milyen páncélt tesznek oda. Az eddigi adatok alapján nem lesz könnyű belőni, de persze ez még változhat.
Szerintem a WG el van varázsolva és a teljes statisztikát nézték, amikor az IM küldetést kitalálták, pedig csak azután kéne nézniük, hogy bejöttek az arany lőszerek.
Ez nem lenne annyira g.ci küldetés elméletben szigorúan, ha nem lenne arany spam, de beszédes látni, ahogy az első lepattanó után jön az arany lőszer. Ja, meg ha több tank lenne, amivel neki lehetne futni értelmesen a küldetésnek, nem csak egyedül a béla.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.09. 11:27:54

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Fel akarom tenni a hit zone módpakkot van egy küldi aminél hasznát venném, egy szinttel magasabb tankot kéne kigyújtanom kétszer.
Milyen módpakkokra gondoltak, melyikeket lehet használni? A hit zonet feltehetem?