World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán a célzónak az, hogy torony forgás közbe pontosabb legyen (td-nél / artynál emlékeim szerint úgy működik, hogy ugye nincs torony, de a csöved egy bizonyos tartományba mozog, így mozgó célpontokat papíron pontosabban kéne hogy eltaláld)
angelus1991ster.blogspot.hu
18 mp-ként lövi a 240-es pennel a 700-at sebző lőszert.
- Tier 6 ONE SHOT Baby
- Tier 7 Where is my 50 % HP?
. Tier 8 What a fuck this arty???????
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
20.000-30.000 a győztes csata 10.000 a vesztes persze ha a hp-dat lelövöd.
Távolra nem nagyon lehet vele lövöldözni úgy mondom hogy max 350-400m ig jó utánna nagy random.
adatok
Ágyúról még annyit, hogy elég gyors az újratöltése, gyorsan tudsz tüzelni vele, ami ilyen átütés mellett elég nagy előnyt jelenthet a társaihoz képest. Szépen rá kell menni a gyenge pontokra és lehet csipegetni szépen az ellen hp-ját.
800 körüli hp-je van ami egész soknak számít. Kredithozama egész jó, szerintem lehet majd vele termelni az ezüstöt. Van pár viszonylag nagy weakspot a tankon szemből is, egyébként meg úgy néz ki teljesen, mint a német változat. A kupola egy kicsit nagyobb, ami egy jó nagy gyengepont is egyben. Viszont a hp kárpótolhat ezért. Összességében ugyanolyan sniper tank, mint a német tesója. Orosz jószágokkal azért nem nagyon érdemes bajuszt összekötni 1v1-ben. Én is fogom venni kredit farmolásra, mert bitang jó árban van.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.07.17. 09:25:57
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.07.17. 00:06:57
nem működik nekem, próbálta esetleg valaki?
!Forza Ferrari!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Arról nem is beszélve, hogy egyedül a t-35 ami ér is valamit, mert az nbfz-nél csak géppuskák vannak a toronyba a t-35-ön legalább van 2 45mm-es ágyú és egy kis teljesítményű l-11.
Mondjuk a T-35 működhetne t4-ben, mert még a 45mm-es ágyúival is lenne esélye megsebezni néhány tankot a főágyúja meg ott ok lehetne(asszem az l-11-es az, ami wot-ban a 7.5 l/24-el van hasonló szinten).
Az nbfz talán t3-on, de arra nem is kéne a tornyos mechanika, mert csak géppuskái vannak, a fő toronyon van a 3.7cm-es ágyúja és a 7.5 cm l/24 is.
Smk beférne még talán t5-re is.
amúgy miért lenne plussz péncél?😄
Olyan lenne mint a kv5-ön vagy a t-28-on.
WT-ben számít plussz páncélnak, mert ott nem xxxhp-t kell lelőni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Inkább pluszpáncélzatnak lenne hasznos az összes ilyen kis torony. Mint a SzuperPersingnél. Akkor nem lenne ilyen ótvar papír az összes.
t4-től feljebb egyiknek sincs értelme, a 75-ös is csak és kizárólag a papír tankok ellen használható, de abból nincs annyi, hogy a több ágyús rendszert értelme legyen egyhamar behozni.
Ezekeket az ágyúkat puha célpontok ellen használták.
Olvastam azt is, hogy a maus-on a kis ágyút távolság mérésre alkalmazták volna.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.07.16. 21:03:25
Fogalmam sincs viszont, hogy micsoda a neve.
"World of Tanks Invite Code Key Giveaway for New Players"-ről.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
"Invalid bonus code."
Időkorlátos volt?
Valami ötlet?
Vajon a kis ágyúk 37mm/57 vagy 75 mm-esek? Nishizumi Nazarov tudsz erről valamit?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.16. 18:53:29
Lassú mint a dög,szedi befelé a sebzést és tapasztalati pontot lassan "termel"!
Vért izzadva eljutottam 5000 környékére és megvettem a 7,5cm kwk 42 l/70 ágyút rá ami papíron király de így a 10 meccs után kb összesen osztottam ki vele 1000 sebzést,vagy 60 lövésből.Pattog mint állat,valaki tudja miért nem viszi át pl egy Kv 85 ös szép nagy zöld parancsnoki búvónyílását?Már minden gyenge pontot lőttem vele de kb 4/1 x van átütés,ez kezd vicces lenni és az idegeimre menni!
Válaszotokat előre is köszi!
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
|Származási hely: Degec|
Talán 100-ból ha van 1 izgalmas csata,a többi arról szól hogy mi alázunk vagy az ellenfél.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
bocsi már rájöttem! a furyt sikerült nekik magyarosítani <#wow3>#wow3>
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.07.16. 12:39:25
|Származási hely: Degec|
Ha kell, megcsinálom vele neked a SPG 14, 15-öt.