418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Forolto
    Egy mákja van a t34-nek,hogy gyorsabb mint a pzIV.Gyorsan tud helyzetet váltani.Gyorsabban tölt,de ha egyszer szembe jössz egy PzIV-el.:P

Tegnap este sikerült felrakni egy nagyobb löveget,azóta szárnyal...el is adtam a pzIII-ast.Ma már jó lenne a VK3601 kistigris.:D Csakhát 960K...ez a gond.
  • Forolto
    A pzIIIa és a sima pzIII a legjobb spotter tank!Amikor az volt nekem a legélvezetesebb csatákat hozza ki,csakhogy emberek azzal tudni kell már játszani!Nem leállsz és puffogtatod a hetzert szemből...

Az orosz német tankos dolgot akkor lehet megoldani ha lesz mindkét oldalon megfelelő létszám.Gondolj bele mennyien választanak német és mennyien orosz tankot.Az orosz KV tank negyedannyiba se kerül,mint mondjuk egy tigris.

Jó ez igy.Látod ki zöld ki piros azt lődd,nem mind1 milyen tankban ül?
    Egyébként is behozzák a captured tankokat is premiumként akkor mit fogsz csinálni? :)

Mondjuk egy a nagyobb tier artykkal vigyáznék,egy orosz asszem su 8 vagy su 14-es volt ugy kinyiffantotta one shottal a KV-t mint a franc aki épp közeledett felé.Nem féltem öket,csak sok ne legyen egy csatában,az elronthatja,vagy épp csak 1.
  • Jeffjohnson
    Én is most egy T-34 ben ülök elég volt a KV-ból ne felejtsd el kifejleszteni a jobb tornyot hozzá minél hamarabb mert azzal messzebbre látsz a régi 240m-t tud az új 400at ami még mindig kicsit kevesebb mint a német tankoké de jobb mint a semmi.
  • Jeffjohnson
    Azt ígérik úgy lesz megoldva a tankok "összesorsolása" ,hogy a te tier-ed (szinted) + annál eggyel nagyobb lesz egy szerveren. Egyenlőre ez még nem lesz benne sajnos a következő patchben bár már annyian sírnak miatta ,hogy ki tudja. A másik az arty hatalmas nagy rinyálás van miatta (nem ok nélkül) recruit csatában iszonyat erős de később ha megnézitek a nagyobb tiereket akkor a tűzgyorsaságuk nagyon lassú lesz tehát akkora problémát nem jelent majd de az értelmét én sem tudom ,hogy minek kellett bele. Ja és a fejlődési fa még nem végleges lesz itt Panther II. E-50 ,E-100, Jagdtiger, Sturer Emil, stb. hivatalos oldalon kint is van.
    LINK
  • Jeffjohnson
    Spottolásért jár pont csakhogy egyrészt ésszel kell csinálni nem mindegy milyen rádiód van és a csapattársak hol vannak. Azért is pontot kapsz ha valakit felderítesz és a csapattársad saját látótávolságán kívül belesebez.
  • szabii98
    Hát el szúrták.
    Kell minden osztálynak egy szerver részleg!
    Megyek a Pz III A-val, Light Tank és berak a Pz IVek meg Hetzerek mellé.
    Meg aztán rendesen meglehetne csinálni a harcoló oldalakat is mert Német tankok oroszokkal együtt nem a legjobb választás
    Szóval van még mit csinálni, ha az orosz-német tankos dolgot nem csinálják meg, még nem is baj, de a szervereket mindenképpen!
  • LSSAHPAUL
    Azért nem olyan rossz a PZ4.. Tegnap este eladtam a bt-6ost és a hetzert is mert az égvilágon semmi esély nincs olyan tankokkal boronál össze a gép. Pl tegnap este egyik legkecsegtetöbb BT-6 os csatámban egy PZ4es ürge bambult, lőtt valakit egy ház mögül. Odaáltam a hátához nyugodtan becéloztam és lőttem, talált, emberünknek fogalma sincs honnan jön a lövés. - megint lövök,talál emberünk hátranéz a csővel és észre vesz. Én megint lövök, ő lő rám (nem veszi a váratságot hogy legalább oldalát fordítsa szal igy lőjjük egymást ő az én elülsőmet és az ő farát) természetesen ő nyert asszem 3. lövésére robbant a tankom mig ő kapott kb 7 találatot a seggébe.
    Viszont vettem egy T-34-est és ez már oké. Érdekes hogy ugyanazok a tankok közé tesz be ahova a BT-6ost, holott 3 osztály különbség van a két tank között.
  • Forolto
    Tegnap jó estém volt,gondoltam kipróbálom ezt a legénységi transzfert egy újonnan indított ms-1 el.Go be csata.Besorosol ilyen tiger jpzIV es csoportba.Szépen sunnyogok a bázisuk felé,másra ugyse lettem volna jó ott állt egy hetzer,menet közbe rápöffentettem és kilőttem.Imbák a kezdő tankok.:D

Nem tudom,tegnap már csak ez a taktika ment,ki találja meg elöbb az ellenség tűzérségét.Én is csak elvétve látom öket mert ők az első célpontok.
    Viszont volt egy epic csatánk:Tigrisek KV3-as KV1s és pár sima KV rontott egymásnak,eltörpültem a pzIV-el.:D Devárom már azt, csak ilyenek lesznek a csatamezőn.Mekkora tankcsaták lesznek.:D

Viszont óriási ugrás van a pzIV-es tier 5 és a tier 6 VK3601-es árában.
    A héten nem lesz új tankom.:(
  • Me0w
    Ha scouttal folyamatosan mozogsz, akkor senkit nem talalsz el, legalabbis az orosz konnyupancelosok meg 70% koruli legenyseggel sem kepesek semmit eltalalni mozgas kozben. Ha megallsz egy-ket loves erejeig, akkor tuti, hogy egy arty kilo, stb. Sajnos spottolasert pedig semmi pontot nem kapsz, ezert is van altalaban 6 arty egy jatekban :/
  • szabii98
    Istenem ez a lakeville pálya
    leichtraktorosok meg MS-1esek tömegkillt csináltak, ott azon a szerpentinen beálltak és lőtték az ellenfélt.Az összeset kilőtték, alig lehetett elmenni és egy SU-18as eltalál mert nem tudtam elmenni

10 tank volt kilőve végig a szerpentinen
  • Pluskast
    Kicsit??? Nem is kicsit...
  • Supa
    Ha panzerhunterrel mesz bujj be egy bokorba,ha meg scout akkor maradj mindig mozgasbanDe amugy ja...kicsit op az arty
  • Halesz89
    engem nagyon ritkán öl meg tüzérség, meg mostanság kevesebbet is látok jóval átlag 1-2db van egy-egy csapatban.
  • Meteora4
    "azér mer"!
  • szabii98
    no mér?
  • Meteora4
    óóóó hogy a keze törne el annak a sok tüzérségi f*sznak!!!!![ Nem lehet tőlük normálisan játszani. Már elegem van mindből!!!!!!!
  • Meteora4
    Csá Paul!!!!!

Már ezzel nyomul a klánotok??? Mert ha igen akkor csatlakoznék megint.
  • Jeffjohnson
    Szerintem érdemes. Kb. én is annyit kapok egy átlag körért.
  • artschi2
    Ha kell valakinek béta kulcs, felajánlom az enyém:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    EE4E30BEE2-0B7F48AB7F-518F6738ED-S31122
  • Forolto
    kösziiiiii ez kell nekem!!!!Este ki is próbálom.
  • Forolto
    Nekem volt egy epic győzelmem,ott egyedül voltam és kilőttem 8 tankot ott kaptam 14K-t.Egyébként tankfüggő mennyit kapsz.Nálam stugIII-al egy győztes csata 6K,de a javitás is 3 k körül mozog.
  • RatBaG #431
    érdemes annyi pénzt beleölni az 50%ba?

egyébként normális ez, hogy egy megnyert csatáért is ilyen 3-4000 creditet ad csak? szinte a fele elmegy javításra meg lőszerre, nem tudom hogyan szedtek így össze egyesek tigrist...
  • szabii98
    Üdv mindenkinek!
    Nagyon előre haladtak a játékosok?:S
    Van esélyem még játszani alap géppel?:D
  • Jeffjohnson
    Először kiveszed a legénységet a barakba (bail to barrack)aztán megveszed az új tankot vásárlásnál a more opcióra kattintva kipipálod ,hogy ne vegyél új legénységet aztán a régit belerakod ezután asszem jobb klikk és retain kiválasztod ,hogy milyen tankra akarod átképezni és ennyi. Ha az alap képzést választod 19% minusz a tapasztalatból ha a középsőt 11% ha a legfelsőt ami már aranyba kerül akkor semmit sem vesztenek a képzettségükből.
  • XenHai
    Szerintem bármire de ha eladod a tankot akkor el tűnik a legénység !
    Először rakd őket a barakba!
  • Forolto
    Na ezt hogyan kell csinálni?

A barackomból mindig eltünik a tankal együtt a legénységem.

Tank-tank legénységet lehet csak váltani vagy bármire?
  • XenHai
    Remélem ,hogy teljesben szét lesznek választva!
    Mert ez így szar....
  • Jeffjohnson
    át lehet képezni a legénységet 19%ot veszítenek igaz (persze ha költöttök aranyat akkor nem) de ha jól fel van húzva felesleges újat venni.
  • Forolto
    Igen,azt elfelejtettem mondani...ha tankot vesztek első dolog a legénység 50% ra feltolása.75 re felesleges szerintem azt már csatában eléritek.
  • Jeffjohnson
    Clanwar ról már van kitéve infó a főoldalon érdemes elolvasni.
  • Jeffjohnson
    Ja én is KV ben ülök :)
  • Jeffjohnson
    Legénységed tapasztalata sokat számít egy 30%os legénységgel elég nehéz bármit is eltalálni. Megnézed a tank adataidat az ágyú pontosságát mennyi idő a célzás (amíg a kör beszűkül) mennyi a sebessége újratöltési ideje na ezek az adatok a 100%os legénységre igazak tehát a tankod max. képességét akkor éred el ha a legénységed maxra tolod. Ha mind megvan 100% os akkor felvehetsz velük egy másodlagos képességet ami fire fighting,repair,camoflage lehet. Arra kell figyelni ,hogy a commander ad minden legénységi tagnak pár bónus %-ot tehát több mint 100% kell elérni ,hogy felvedd a másodlagos képességet. Egyenlőre a tierek nem lesznek szétválasztva később majd igen.
  • LSSAHPAUL
    Tegnap Exoterrel majdnem kinyírtunk egy KVét, de 3db gyorstankkal már sima ügy ha van hely mozogni.
  • Forolto
    A KV egy olcsó xar nehézpáncélos.Szemből sose lőjj rá,inkább fogd menekülőre.Lassu dromedár nem ér utol.Próbáld minél tovább a minimapon tartani hátha egy arty megkegyelmez neked.
  • XenHai
    Nekem inkább ebből van elegem!Megyek a su-76 osommal erre az arcomba fordul 1 IS vagy 1 kv kb pingpong labdával lövöm őket ! Mit keresnek ezek itt!!
  • Forolto
    Sajnos ez van,a páncélvadász nem éppen az ilyen laggos emberekre van kitalálva...válts inkább tankra.

Tegnap este szétvetett az ideg a noob gyenge aztse tudja mit csináljon emberektől.
    körözök a kis tankal a pálya körül,felfedezem a területet a tankokat kacsázok a golyók elöl,teszek két teljes kört (!) a pályán és semmi arty.Meg se nyikkan.Kénytelen voltam csatába vergődni,kilőnek és rászólok,hogy mit csinál?Erre neki áll feljebb,hogy ő poziciót keres...artyval 5 percig.S utána még beszól,ha nem tetszik lépjek ki...mondom lol noobok miért nem ülnek traktorba?
  • Forolto
    Skacoook nem kell megijedni...dev-ek is játszanak!Tegnap egy IS-2 vel találkoztam és játéktesztelő volt.Találkoztam matildával is.:P
  • LSSAHPAUL
    Mindenki ezt tapasztalja,szal nyugi ez normális.
    Találni kell egy olyan helyet a pályán ami olyan mint egy lyuk, pont beleférsz, bármilyen más cselekvény a biztos pusztuláshoz vezet (és nem csak marder II hanem a hetzer is ugyanez).
  • RatBaG #414
    marderrel probalkoztam a nagyok közt, megvettem ra a nagy agyut, de lofaszt se talalok el vele. telibe lövöm, de mintha elparologna a lövedek, aztan meg körberöhögnek, ahogy közelröl forogva kicsipkeznek...
    tavoli celt kilöni eselytelen, mikor ilyen 3-4 centiket laggolnak elöre, ugy mennek...
  • XenHai
    Hát nem tudom ma szembesültem vele szerintem ahogy esik úgy puffan módon válogat!