418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• XenHai
    Az meg a másik 3 tankom van ..
    Úgy néz ki van 1 fölös kulcsom akit érdekel dobjon privit!
  • Jeffjohnson
    Ezt mondtam én is ;) én annyira nem jutottam messzire mivel én mindenbe belekóstoltam kicsit most T-34el rohangálok.
  • XenHai
    Az nem fog menni asszony miatt :P
  • Forolto
    Érdemes inkább olyan napra kiváltani amikor tuti egész nap ott tudsz lenni.Plö hétvége.
  • XenHai
    Ha veszek prémium accot akkor ugye az 1 napot offline módban is számolja??Vagy csak akkor mikor játszok??
  • Adjunktus
    Valóban a C'est la guerre a helyes!:)
  • Forolto
    Nem ez a gond.Nagyon gyorsan értétek el.Amikor már minden második embernek tigrise van akkr más lesz a helyzet hidd el.
  • Forolto
    Ms-Traktor nem kapsz sok pénzt.

Én BT2-PzII-vel csinálom.
    De nem lépek ki,felfedezem a területet kamikaze módon keresem az artykat.kilőnek és lépek.:)
  • ratgab
    Ez milyen nyelv?

Mert franciának tűnik, de akkor az úgy, hogy (Dans une telle guerre) nem azt jelenti, hogy ilyen a háború, hanem egy ilyen háborúban ( off, mint ahogy a híres francia a mondás is úgy van, hogy C'est la vie= ilyen az élet, akkor az úgy lenne, hogy C'est la guerre= ilyen a háború (infónak utánanéztem... megerősítve)

Csak a korrektség kedvéért írtam.

Egyébként kezd egyre jobban érdekelni ez a játék!
  • Jeffjohnson
    Haver tegnap elérte a Tigrist. Mára el is adta :). Sajnos nagyon úgy néz ki ,hogy jelenlegi formájában a játékban nem éri meg tier 5-6 nál jobb tankot venni. Tigrisnek HE vel könnyen sérülnek az alrendszerei (bugos) és ha kilövik többe kerül a javítása mint amit kapsz. Látni is lehet ,hogy eltűntek a csatákból a nagymacskák csak néha bukkannak fel pl: The Snappert is tegnap egy pz-4 ben láttam gondolom farmolta a pénzt ,hogy a KT-t üzembe tudja tartani ami premium account nélkül lehetetlen ezért is ült át egy jövedelmezőbb járműbe.

Valószínűleg ha végre berakják a tierekre osztott csatákat akkor könnyebb lesz a helyzet mert több creditet hoz egy veled egyszintű kilövése mint 2 sokkal kisebb. Tehát nem érdemes egyenlőre sietni.
  • Jeffjohnson
    Ez a normális sajna. Premium acc a megoldás.
  • RatBaG #483
    na a múltkor a credit baszta a csőröm, most az xp.
    egy átlagos körben kb 300at kapok a panzer 3asommal, ha esetleg vmi potyakill is van, az már jó kör, és talán ad 4-500at. normális ez? így kéne összeszedni 13k-t a panzer 4re?! szinte mindenki fejlettebb gépeknél tart már, rájuk lövök aztán kiröhögnek... állítólag mások több ezer xp-t kapnak körönként.
  • exoterm
    A traktorokat és a többi tier 1-2-es tankot nem beteszik, hanem a gyerek a standard battle-re megy a recruit helyett...
  • Meteora4
    hát ahogy olvasom itt hogy mit írtok róla ebben szerintem nincs annyi bug. Csatánként mostanában max 3-4 arty, tigris, is-3-4 is elég ritka még. Ja meg ma is láttam olyat hogy a közepes és nehéz tankok közé be tettek egy traktort meg pzjager I-et. De egyébként szerintem ebben jobb az erő elosztás.
  • 0Fritz0
    Gondolom gecisok vodka. :)
  • Jeffjohnson
    szerintem senki ,úgyhogy mesélj mi van ott?
  • Meteora4
    rajtam kívül van itt még valaki orosz bétában?????????
  • Jeffjohnson
    24 óránként jön a gold
  • XenHai
    De akkor goldot hogyan lehet szerezni???mert óránként én még nem kaptam!
  • XenHai
    aha !Remélem hamar ki balanszolják ezt a tieres dolgot.Idegesítő az egyre több kv és tigris..
  • Hurkans
    Nem tom hogy vagy vele már nem működik 0 credit 0 xp....
    Kár... pedig jó lett volna(angolon vagyok)
  • Petko
    megy az csak nem xp-t goldra, hanem pont fordítva...
    egy x járműnél felhalmozott egyedi xpt át lehet konvertálni 100xp/2gold áron free xp re, azaz szabadon felhasználható xpre (amit bármilyen járműtech.-re költhetsz, nem csak arra amelyikkel szerezted)
  • Jeffjohnson
    nem bugos jobb felső sarokban tudsz váltani aranyat creditté
  • XenHai
    De a gold hogyan jön én alig kaptam még :S
    Látom hogy ki maxolg gépnél be lehet váltani az xpt goldra de bugos és nem megy!
  • Adjunktus
    The server busy.Try again later please.
    Fasza!
    Járt így más is?
  • Adjunktus
    Ha valóságos sebzésmodell lenne a játékban,akkor nem kellene 5 lövést elpazarolni a játékban 76mm-es pct löveggel egy KV-1-re,úgy hogy mind az ötöt oldalról 90 fokos szögben az alváz és a torony közé tolod.
    (ez saját tapasztalat,megtörtént esemény kapcsán.):)
  • Supa
    Ebben akkor lenne igazad ha kb valos sebzesmodell lenne a jatekban.Gondolok itt arra hogy pl hetzerrel meglovom a tigris tiprolancat akkor az legyen mar mozgaskeptelen.Na viszont nem igy van,kb hetzerrel pakolhatok a tigrisre egy lovedekhalmot akkor talan lelassul.Szeretnek mar egy olyan mmot amiben nem a10 eves kockagyerekek diktalnak,induljon mindenki kb egyenlo eselyekkel
  • Adjunktus
    Dans une telle guerre!Mon ami!

Ilyen a háború barátom!:)
  • Adjunktus
    Nem értem a sírás jellegét.
    Igazából is mindenki azzal ment a csatába amije volt.
    Kurszknál se kérdezgették meg egymástól,hogy ti mivel jöttök.Jaaaa ti tigrissel vagytok?!Így nem ééér!!
    Törekedni kell rá,hogy minél jobb cuccod legyen.Ennyi a történet.
  • LSSAHPAUL
    De a jobb alsó sarokban ott van a log, abban megtudod nézni hogy nyert e a csapat amelyikből kiléptél és mennyi xp,creditet ~800 kaptál.
  • LSSAHPAUL
    Én a játék eleje óta így csinálom :D ( inditom a gémet, ms1 go csatába, megvárom a visszaszámlálást aztán kilépek, be a traktroba ugyanez aztán go haverokkal t2 esetleg tier3, és ez megy végig).
  • scherier
    Szerintem tuti nem viszed magaddal a premiumot, mivel nem viszel magaddal semmit a véglegesbe. Amit itt veszel elérsz az mind nullázódik amikor kijön.
  • Forolto
    Akkor megvan,hogy lesz nekem drága tankom.:D
  • Jeffjohnson
    Igen
  • Forolto
    Skacok,ha van 2 tankod.Mondjuk az egyikket kilővik a game elején,kimész a csatából a tankodra kiírja in battle.A másikkal elkezdesz egy másik csatát,akkor az első mikor vége a csatárnak megkapod az xpt és a pénzt?
  • Jeffjohnson
    nekem megy
  • Jeffjohnson
    Kis "i" betü a neved előtt jobb felső sarokban. 24 óránként kap mindenki 150 gold-ot így 2 naponta 1 nap bónuszt ki tudsz váltani vagy gyűjtöd a több naposra.
  • lammaer
    Csak nekem nem megy a szerver? A bejelentkező képernyőn "Update Error: Check your internet connection" fogad...
  • Forolto
    Én is azon gondolkodom,mostmár a premium acc jobban kifizetődik.Kérdés,ha lezárul a beta és ugye viszem magammal az accountot a végleges verzióra megmarad e a premium acc?

A másik kérdés 1 gold mennyibe fájhat nekem pénzben?
  • LSSAHPAUL
    hmmm