418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• XenHai
    Én wow oztam 5 évig szerinted nekem nincs ??
  • Jeffjohnson
  • LSSAHPAUL
    Téged se kell félteni :) "KUSS! POFA BE!"- ez is megvan az utókór számára amikor leteremted a bandát klánmeccsen- megjegyzem jogosan :D
  • Jeffjohnson
    Régről én is emlékszem egykét dologra
  • Jeffjohnson
    Clan warfare nem lesz benne a bétában külön csapat teszteli. Legalábbis a jelenlegi állás szerint.
  • LSSAHPAUL
    :) hát igen, ez a baj a 40évesekkel hogy félig veszik csak komolyan a játékot de ezt a felét meg túlságosan is és bizony meg-megesik hogy csúnyán lebasz valakit, van is már egy szép ts-gyüjteményem ilyenekből, bestseller gyanús!
  • Forolto
    Klán alapításhoz mi kell?azt már lehet tesztelni?Össze kellene már rakni egy ilyen csatát.
  • Jeffjohnson
    :D Boti az örök renegát :D
  • LSSAHPAUL
    Mi "LS_" prefixel toljuk, kivéve Botit aki _Q_ néven.
  • Jeffjohnson
    igen bár azt számold hozzá ,hogy 19%ot vesztenek
  • spcs
    Köszi a tanácsokat! Egyébként Malkorhu néven vagyok a játékban.
    Érdemes a személyzetet átképezni az új típúsra?
  • Jeffjohnson
    nem ez azt jelenti ,hogy ha belépsz és anélkül lépnél ki ,hogy nem lőttek ki és nem csináltál semmit akkor 0 pontot kapsz
  • Forolto
    Tegnap csatáztam egy tigris II-esel.Jött velem egy párduc én stugIII-asal.Nagyon könnyen kilőttük.
    Hogy a fenébe tudják megvenni,hihetettlen mennyit kell grindelni egy olyan tankért.
    Egy KV-3ason egy IS tankon már meg se lepődök.

Azt lehet már tudni mennyibe fog kerülni 1 gold?
  • Forolto
    Ez azt jelenti hogy ha kilőnek is ott kell ülnöm,mert nulla pontot kapok?Ezt a hülyeséget.
  • Kopiati
    Taposs a gázra, aztán verődj hozzá pár csapattársadhoz, ha tudsz lépj ki a háttérből és kerülj az ellenfelek mögé, jah és a legfontosabb NE ÁLLJ MEG!!! főleg ne TD elött....
  • Jeffjohnson
    milyen néven játszol gameben?
  • szabii98
    Ez van, valószínűleg a véglegesben már jobban lehet "fejlődni".
  • LSSAHPAUL
    Na még szép :D Viszont lehet akkor elkezdem lőni startnál a sajátjaimat addig mig valaki csak kinyír :D
  • Jeffjohnson
    de az még mindig működik és a véglegesben is valószínűleg fog ,hogy ha kilőttek és utána hagyod el a csatát akkor kapsz xp-t
  • XenHai
    Ennek nem örülök jól el kéne húzni a gamet!
    Egyébként igazán szét választhatnák már a tiereket!
  • spcs
    Sziasztok
    Nekem most egy PzIII-asom van, a régi gépeimet eladtam mert kellett vásárláshoz a pénz. A következő célom egy PzIV-es, de ahhoz még sok rengeteg csatát kell lenyomnom. Csak igy elég nehéz, a nagyobb harckocsikat a lövegem meg sem karcolja, engem meg max. 2 lővéssel leszednek.
  • LSSAHPAUL
    Ha jól gondolom akkor a klánharcokhoz 15 ember kell minimum? Vagy még nincs komolyabban dokumentálva ez a játékmod?
  • Jeffjohnson
    Hát azt nem tudom de azt ígérték ,hogy a véglegesben kevesebbet kell majd grindelni.
  • LSSAHPAUL
    Hoppá! Tegnap már nulla pontot kaptam, szal kijavították :p :p :p
  • Forolto
    Na nemazért de a tier 1-2-3 ban köbö fél órát ültem...ott esélytelen hogy kijöjjön,a tier 7-8 ra meg energiám nem lesz...ezzel mit érnek el?
  • Jeffjohnson
    Azért ,hogy minél több időt tölts el egy adott járműben és így jobban kijönnek a gondok.
  • Forolto
    Megmondom nektek teszt időszakban miért kell grindelnie a usernek?Az a 150 goldot megtoldhatnák pár nullával,hogy ne ezzel csesszék el az időt az emberek.Majd a végleges játékban lehet.1 hétig ugyanabban a tankban ulni nem need.:)
  • LSSAHPAUL
    hát igen, mikor látom hogy az én csapatomban már 4en kilépteK a másikból meg egyse, kicsit fájó szívvel lépek ki :D
  • LSSAHPAUL
    hát igen, mikor látom hogy az én csapatomban már 4en kiléptem a másikból meg egyse kicsit fájó szívvel lépek ki :D
  • RatBaG #501
    ez világos volt eddig is.
    a nagyobb gond az, hogy most még nincsenek szétbontva a tierek, és egy kis szar tankban lehetetlen felzárkózni.
  • XenHai
    Ja úgy lenne jó ,hogy akkor ne kapna semmit sem az illető!
  • nagypite
    A véglegesben nem fog csordogálni gold csak ha veszel
    Viszont kezd idegesitővé vállni ez a belépek és rögtön exit battle afk grind nem kicsit cseszi el a játékot
  • RatBaG #498
    szerintem tuti "ríltájm", mint amikor bármi más mmo havidíját befizeted X napon, és köv hó X napjáig tart...
  • XenHai
    Én is így vagyok vele de jó lenne tudni hogy hogyan méri in game töltött óra alapján vagy csak natur!
  • RatBaG #496
    az a baj, hogy legalább az egy hetes csomag érné meg igazán. mennyi is az, 2500 gold? lehet rosszul emlékszem, de akkor is, egy jó ideig várhatnám, hogy csordogáljon a 150g/nap...
    majd az egynapossal azért teszek egy próbát.
  • Forolto
    mivel pénz szűkében vagyok 4 tankot húzok,BT2-PzII,IV-StugIII.

Ki akarom venni a tigrist,de tuti csak akkor fogom használni,ha már csak nagyok vannak.
    Még egy JagdPanther köll,bár a kedvencem a Nashorn még nincs benne.
  • XenHai
    Az meg a másik 3 tankom van ..
    Úgy néz ki van 1 fölös kulcsom akit érdekel dobjon privit!
  • Jeffjohnson
    Ezt mondtam én is ;) én annyira nem jutottam messzire mivel én mindenbe belekóstoltam kicsit most T-34el rohangálok.
  • XenHai
    Az nem fog menni asszony miatt :P
  • Forolto
    Érdemes inkább olyan napra kiváltani amikor tuti egész nap ott tudsz lenni.Plö hétvége.