418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tegla
    Drágaszágom:

• Eagle16
    Nagyjából :DD
    Meg ha tudok, prémiummal játszok.
  • XenHai
  • XenHai
    Én most basztam ki magammal..
  • DonZorro
    Na hogy k...be Tesó...

Egész nap játszol???
  • lammaer
    Azt ilyenek ellen menjek Marderrel meg Hetzerrel :)
  • Eagle16
    Én most valahogy így állok:

• TOMSILENT
    Biznisz-biznisz....
  • Ulvar
    Az az 500 ma még 900 felett van :). Tudom ma beváltottam egy csomó mindent.

Eladtam 3 tankot plusz kis pénzt még kerestem a maradékból így lett egy kerek 500as aranyom.

Abból vettem a Stugot meg rá a cuccokat valamint a BT2t valamint felfejlesztettem a BT2 legénységét mert nem akartam átképezni a T26os legénységét. Ennyi :).

Amúgy a háttér szintén aranyból van, még pedig 24 órára vettem premiumot. (nem fizettem hanem az ingyér kapott aranyból vettem). Több Xp több pénz.
  • TOMSILENT
    Sry. elírtam 500 goldod van :D
  • TOMSILENT
    Hogy hogy olyan hangárod van? Amúgy látom 150 GOLD-od van nos csak szólok a goldot be tudod váltani creditre. Nekem a 150 GOLD 64.400 credit volt :D
  • Ulvar
    Én drágaságomra most vettem az új ágyút. BT2esemet ma vettem mondván hogy jó lesz XP szerzésre meg pénz szerzésre ha kilőtték a Stugot. A másik kettő meg akkor kell ha mind 2 előző tank kárba veszett, pénz pénz pénz...

• XenHai
    Én hülye vettem 1 su-100 asat .. de le adtam a 85 öt és a 100 még 1 kalap szar ...
  • Porsche911
    Megvettem rá,eszméletlen jó.Eddigi legjobb tank amivel játszottam.Így mindent kifejlesztve lehet vele aratni.Elkezdhetem gyűjteni a zsöcit meg az xp-t a Tigrishez.
  • TOMSILENT
    Én nem vagyok olyan gazdag mint ti de nekem ez is bejön BT-2 kilövöm mint a picsa....

• Barrett 50 Cal
    Én a Maus-t meg a T95-t szeretném:P Remek párost alkotnának a garázsomban
  • XenHai
    Elvileg igen!
    A t 95 re én is fenem a fogam
  • Barrett 50 Cal
    Teljes game-be majd az amcsiknál bent lesz a T95ös és a Pershing?
  • Halesz89
    Vk3601 nagyon jó tank masszív, a 88mm löveg-et vedd meg rá, nagyon jó ezzel a tankal átlag 2kill,ritkán van hogy nem ölök meg senkit, kv-t az kilövi egyszerüen, már lőttem ki vele király tigrist is ugy hogy nagyrészét én szedtem le. Nem gyenge:)
  • Porsche911
    Na megszereztem a VK3601-et.Nekem nagyon bejön,masszív kis gép.Így átrakva a Pz IV-esről az ágyút meg amit lehet elég hatékony is.
  • Barrett 50 Cal
    Érdekes vízió:)De a light tankon mindenkinek át kell esni a jobb tankokért,szal akk mindenki úgy néz ki ahogy az előbb leírtad,még te is
  • Adjunktus
    kb 5 óra intenzív játékkal ki lehet farmolni a Leopárdot.
    Azután...

Ül a figura a számítógépnék.Görnyedt testtartásban előre dőlve.Véreres kigúvadó,enyhén zavaros szemeit a monitorra szegezi.Száguldozik a térképen össze vissza,miközben a szája egyik sarkából kilóg a lepedékes nyelve,a szája másik sarkában pedig nyálbuborékok pattognak.
    Enyhén bomlott elméjében felrémlik a közeli dicsőség,ezért aztán folyamatosan eszelősen vihog.Száguldozik,száguldozik...
    Aztán nagyot koppan és egyszer csak elhalgat.

Na én valahogy így képzelem el a light tankosokat.
    Senkit sem akarok megbántani.Ez csak az én vízióm.:)
  • oGaben
    Szintén érdekelne a dolog.
  • Szpecnyaz
    Engem is érdekelne.
  • Madmano
    Engem érdekel.
  • Ulvar
    Uraim.

Madmano kérdezte privátban (bocsi hogy nyílvánosra hozom) hogy a TS szerverünk elérhető e magyar WOTsoknak, legalább is itt SGn. Nos, egyelőre azt tudom mondani, hogy lehetséges, bár beszélni kéne még erről valakivel, (persze 30-40 ember nem igazán lenne szép, de 10-15 ember még belefér abba hogy egyszerre fent legyünk egy szobában). Nem zavarnátok senkit, meg lehetne együtt játszani. Szóval akit érdekel jelezze, aztán megpróbálok valamit összehozni a dologból :).
  • m1garand
    persze Plusinak fullos panther ill. kt-ja van
  • Pluskast
    Aha. A ruszkik komoly tankja a t44 és is3-tól felfele. A többi simán kilőhető.
  • lammaer
    A BT2-t én is megtartottam, jó azzal bemenni döngetni egy kicsit, miután zsinórban gyaláznak a prók a szerencsétlen Hetzerben meg PZ3ban :)
  • Ulvar
    Hát a Mardert, a PzII-t az MS-1et és az LT is eladtam. Jól jártam velük mert most annyi pénzem van hogy mire kitudom fejleszteni teljesen a STUGot addigra meg is tudom venni sőt...már lehet gondolkodni fogok azon hogy átállok free exp.-re és megcsinálom a PzIIIat vagy szovjet társát.
  • Supa
    jatekban ramesz a channels fulre ott beirod a keresobe:hun azt mar meg is talaltad a magyar csetet,pass is hun amugy
  • LSSAHPAUL
    Azokat a tankokat amiket megszeretek nem adom el, köztük van a T-26 :), illetve kezdőknek ajánlom a BT-2-est! A játék mikor berak gémbe előrébb helyezi a pz2-őt de valóságban szerintem jobb és nagyon szerethető tank. (ugye recruit battle,nehogy standardba menjetek ezzel :D)
  • XenHai
    Na ! Mostanában egyre több a restart! De legalább dolgoznak a gamen!
  • Porsche911
    Na még egy server restart volt úgy látom.Legalábbis megint nem tudok belépni.
  • spiczi91
    PzIII voltam...
  • spiczi91
    Ne ezt múljátok felül:

Megyek előre, bekveredett közénk egy Bison, enemy volt, egy tank hátulról elszed, úgy hogy 99%-t leveszi a HP-nak, erre a maradék 1%ot befejezi a Bison...
  • Szpecnyaz
    A játék chatjén belül hol talállak meg benneteket? Esetleg TS-en. Jó lenne magyarokkal játszani :D.
  • Ulvar
    Te pedig húzzál fel TSre de nagyon gyorsan!!!
  • spiczi91
    Van mindkettő, és a Pz2 távolról sem erősebb. A lövegük kb. egy szinten van, de a T-26 sokkal jobban bírja a lövéseket, hülyére írtanak 5 vs. 1-be és még a láncom se esik le, volt már nem egy példa rá, hogy mind az 5 tankot ellőttem simán, és vigan mentem tovább 60% HP-vel, pedig folyton eltaláltak.
  • Me0w
    A T26 talan az egyik olyan tank, ahol a nemet megfeleloje erosebb meg, de ez kesobb sajnos nem igy lesz :)