418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#1050 Drágaszágom:
-
#1049 Nagyjából :DD
Meg ha tudok, prémiummal játszok. -
#1048 -
#1047 Én most basztam ki magammal.. -
#1046 Na hogy k...be Tesó...
Egész nap játszol??? -
lammaer #1045 Azt ilyenek ellen menjek Marderrel meg Hetzerrel :) -
#1044 Én most valahogy így állok:
-
#1043 Biznisz-biznisz.... -
#1042 Az az 500 ma még 900 felett van :). Tudom ma beváltottam egy csomó mindent.
Eladtam 3 tankot plusz kis pénzt még kerestem a maradékból így lett egy kerek 500as aranyom.
Abból vettem a Stugot meg rá a cuccokat valamint a BT2t valamint felfejlesztettem a BT2 legénységét mert nem akartam átképezni a T26os legénységét. Ennyi :).
Amúgy a háttér szintén aranyból van, még pedig 24 órára vettem premiumot. (nem fizettem hanem az ingyér kapott aranyból vettem). Több Xp több pénz. -
#1041 Sry. elírtam 500 goldod van :D -
#1040 Hogy hogy olyan hangárod van? Amúgy látom 150 GOLD-od van nos csak szólok a goldot be tudod váltani creditre. Nekem a 150 GOLD 64.400 credit volt :D -
#1039 Én drágaságomra most vettem az új ágyút. BT2esemet ma vettem mondván hogy jó lesz XP szerzésre meg pénz szerzésre ha kilőtték a Stugot. A másik kettő meg akkor kell ha mind 2 előző tank kárba veszett, pénz pénz pénz...
-
#1038 Én hülye vettem 1 su-100 asat .. de le adtam a 85 öt és a 100 még 1 kalap szar ... -
Porsche911 #1037 Megvettem rá,eszméletlen jó.Eddigi legjobb tank amivel játszottam.Így mindent kifejlesztve lehet vele aratni.Elkezdhetem gyűjteni a zsöcit meg az xp-t a Tigrishez. -
#1036 Én nem vagyok olyan gazdag mint ti de nekem ez is bejön BT-2 kilövöm mint a picsa....
-
#1035 Én a Maus-t meg a T95-t szeretném:P Remek párost alkotnának a garázsomban -
#1034 Elvileg igen!
A t 95 re én is fenem a fogam -
#1033 Teljes game-be majd az amcsiknál bent lesz a T95ös és a Pershing? -
Halesz89 #1032 Vk3601 nagyon jó tank masszív, a 88mm löveg-et vedd meg rá, nagyon jó ezzel a tankal átlag 2kill,ritkán van hogy nem ölök meg senkit, kv-t az kilövi egyszerüen, már lőttem ki vele király tigrist is ugy hogy nagyrészét én szedtem le. Nem gyenge:) -
Porsche911 #1031 Na megszereztem a VK3601-et.Nekem nagyon bejön,masszív kis gép.Így átrakva a Pz IV-esről az ágyút meg amit lehet elég hatékony is. -
#1030 Érdekes vízió:)De a light tankon mindenkinek át kell esni a jobb tankokért,szal akk mindenki úgy néz ki ahogy az előbb leírtad,még te is -
Adjunktus #1029 kb 5 óra intenzív játékkal ki lehet farmolni a Leopárdot.
Azután...
Ül a figura a számítógépnék.Görnyedt testtartásban előre dőlve.Véreres kigúvadó,enyhén zavaros szemeit a monitorra szegezi.Száguldozik a térképen össze vissza,miközben a szája egyik sarkából kilóg a lepedékes nyelve,a szája másik sarkában pedig nyálbuborékok pattognak.
Enyhén bomlott elméjében felrémlik a közeli dicsőség,ezért aztán folyamatosan eszelősen vihog.Száguldozik,száguldozik...
Aztán nagyot koppan és egyszer csak elhalgat.
Na én valahogy így képzelem el a light tankosokat.
Senkit sem akarok megbántani.Ez csak az én vízióm.:)
-
oGaben #1028 Szintén érdekelne a dolog. -
Szpecnyaz #1027 Engem is érdekelne. -
Madmano #1026 Engem érdekel. -
#1025 Uraim.
Madmano kérdezte privátban (bocsi hogy nyílvánosra hozom) hogy a TS szerverünk elérhető e magyar WOTsoknak, legalább is itt SGn. Nos, egyelőre azt tudom mondani, hogy lehetséges, bár beszélni kéne még erről valakivel, (persze 30-40 ember nem igazán lenne szép, de 10-15 ember még belefér abba hogy egyszerre fent legyünk egy szobában). Nem zavarnátok senkit, meg lehetne együtt játszani. Szóval akit érdekel jelezze, aztán megpróbálok valamit összehozni a dologból :). -
#1024 persze Plusinak fullos panther ill. kt-ja van -
#1023 Aha. A ruszkik komoly tankja a t44 és is3-tól felfele. A többi simán kilőhető. -
lammaer #1022 A BT2-t én is megtartottam, jó azzal bemenni döngetni egy kicsit, miután zsinórban gyaláznak a prók a szerencsétlen Hetzerben meg PZ3ban :) -
#1021 Hát a Mardert, a PzII-t az MS-1et és az LT is eladtam. Jól jártam velük mert most annyi pénzem van hogy mire kitudom fejleszteni teljesen a STUGot addigra meg is tudom venni sőt...már lehet gondolkodni fogok azon hogy átállok free exp.-re és megcsinálom a PzIIIat vagy szovjet társát. -
Supa #1020 jatekban ramesz a channels fulre ott beirod a keresobe:hun azt mar meg is talaltad a magyar csetet,pass is hun amugy -
#1019 Azokat a tankokat amiket megszeretek nem adom el, köztük van a T-26 :), illetve kezdőknek ajánlom a BT-2-est! A játék mikor berak gémbe előrébb helyezi a pz2-őt de valóságban szerintem jobb és nagyon szerethető tank. (ugye recruit battle,nehogy standardba menjetek ezzel :D) -
#1018 Na ! Mostanában egyre több a restart! De legalább dolgoznak a gamen! -
Porsche911 #1017 Na még egy server restart volt úgy látom.Legalábbis megint nem tudok belépni. -
spiczi91 #1016 PzIII voltam... -
spiczi91 #1015 Ne ezt múljátok felül:
Megyek előre, bekveredett közénk egy Bison, enemy volt, egy tank hátulról elszed, úgy hogy 99%-t leveszi a HP-nak, erre a maradék 1%ot befejezi a Bison... -
Szpecnyaz #1014 A játék chatjén belül hol talállak meg benneteket? Esetleg TS-en. Jó lenne magyarokkal játszani :D. -
#1013 Te pedig húzzál fel TSre de nagyon gyorsan!!! -
spiczi91 #1012 Van mindkettő, és a Pz2 távolról sem erősebb. A lövegük kb. egy szinten van, de a T-26 sokkal jobban bírja a lövéseket, hülyére írtanak 5 vs. 1-be és még a láncom se esik le, volt már nem egy példa rá, hogy mind az 5 tankot ellőttem simán, és vigan mentem tovább 60% HP-vel, pedig folyton eltaláltak. -
#1011 A T26 talan az egyik olyan tank, ahol a nemet megfeleloje erosebb meg, de ez kesobb sajnos nem igy lesz :)