418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #1090 Szerintem meg dontse el addig hogy mit is akar es annak alapjan valasszon, a Vk3001-es jelentosen gyengebb mint a Vk3601-es szoval nem mindegy mit valaszt, es a Parduc hiaba 88mm-es agyu de megiscsak medium tank es amikor jo sokan lesznek mar tigris/orosz megfeleloje szinten akkor a parduc egyre kevesbe fog ervenyesulni mint medium tank, szerintem egyszeruen el kel donteni es nem ilyen hibrid modon huzni a tankfat. szerintem -
#1089 Véglegesbe akk németek,szovjetek,amcsik,britek? -
killerwatt #1088 A végleges játékban benne lesz az is. -
zoltang #1087 Kár, hogy kimaradt a 12.8cm Selbstfahrlafette L/61 (Panzerselbstfahrlafette V) Sturer Emil pánélvadász, ha jól láttam. -
killerwatt #1086 Szerintem a VK3001H-t használd mert onnan a Tigrist és a Panthert is ki tudod kutatni!
K
-
#1085 Mindegy amúgy mert majd amikor megkezdődik a game úgyse fogunk ilyen marhaságért fizetni :D -
lammaer #1084 Lehet rájöttem - áthozni aranyért azé hülyeség, mert ugyanazért az aranyért egy teljesen kezdő crewmemberből is egyből lehet 75%-ost csinálni.
Ezért áthozni nem is szoktam aranyért, én csak trainingelni szoktam aranyért, tök kezdő legénységet. -
lammaer #1083 "Aranyért semmiképpen. "
Én szoktam, vajh akkor mit vesztek? -
lammaer #1082 Hurkans, itt az oldalon picit lejjebb nagyon tömjénezték a kollágák az egyiket. Scroll down :)
-
#1081 - Aranyért semmiképpen.
- Pénzért: igen, de mérlegelni kell az alábbi tényezőket:
Mennyibe került ez az új tank? Értelemszerüen ha kevesebb mint 500.000 akkor nem érdemes. Ha kevesebb a fickó %-ja mint 75 akkor nem érdemes.
- Ingyé: Na itt már azért megkérdezem hogy biztos hogy a régi tankot elakarod adni, nincs slotod vagy pénzed vagy rossz farm-tanknak? Mert ha valóban "csellengők" akkor persze evidens hogy átképzed, ha 30% alá csökken akkor rugd ki :D és kérj egy új legénységet :)
A parancsnok ugye lassabban fejlődik, ezért érdemes vele picit jobban bánni, azaz pl az alap legénységet áthozod ingyé, akkor ezért fizethetsz 20kát. Csak halkan mondom hogy én aranyért szoktam áthozni de tudom hogy hülyeség, lásd 1. sor :
-
#1080 Ok,kösz:) -
Petko #1079 ha mindent kikutattál egy adott tankon, akkor megjelenik egy nagy "Transfer" feliratú gomb az xp mellett. azzal lehet -
Hurkans #1078 Valaki hozzáértő megmondaná hogy mi a különbség a VK3001(H) és a VK3601(H)között ahogy látom lehet választani melyiket akarom mert én most járok pz3nál és párduc irányba megyek el de utána ha esetleg meg úgy van még visszamehessek Tigris frontra kettő közül melyik az erősebb esetleg melyik éri meg jobban
Előre is köszi -
exoterm #1077 nálam így nézett ki... érdekes -
lammaer #1076 19%-ot csökken a legénység skillje ha átviszed. Döntsd el megéri e... -
#1075 Nincs 1600x1200 ban van a game full grafon nincsen torzítva! -
exoterm #1074 Nincs ez a kép kicsit torzítva? Nem vágom, de nekem nem így nézett ki... :O -
Metontour #1073 Mi éri meg jobban új tankkal új legénység vagy átvinni a régieket?
A régi legénység az új járműben a levont képesség pontok mellet lassabban is fejlődik?Mert nekem úgy tűnik. -
#1072 Akkor már én is !
-
#1071 Aki szereti az angol Churchile tankot annak ezt ajánlom a figyelmébe :D...
Megnézem.... -
Meteora4 #1070 szerintem egyáltalán nem ronda -
Sunrider924 #1069 Hej te volt szived kiloni az elozo korben a szegeny kis Wespemet -
Scharnhorst #1068 Kérdés:
Ha csak úgy tudnám még csak megvenni a Hetzer-t , hogy eladom a Marder-t akkor a Marder legénységet illetve a Marderen levő cuccokat vhogy meg tudom menteni h a Marder eladásával ne vesszen kárba? Vagy inkább gyűjtsek tovább addig amíg a Hetzert a Marder mellé megtudom venni? -
exoterm #1067 Majd ha meglesz rá a fullos 152-es ágyu, akkor milyen ronda lesz... -
#1066 Fú de ronda :DD -
exoterm #1065 akkó má énis
-
#1064 És hogyan?:) -
Adjunktus #1063 -
Petko #1062 aranyért lehet -
#1061 Srácok azt nem lehet,h a pz4esemről megmaradt 15000 exp-t átrakjam a vk36001h-ra? -
#1060 az is4 tuti, hogy elpicsázza, mert az egy tierrel fentebb van :)
de sajnos az is3 jobb. én már bánom, hogy nem orosz vonalon indultam el, a német tankokhoz azért mégis csak jobban vonzódik az ember... :P -
Sunrider924 #1059 Hehe erre voltam kivancsi mert elkezdtem jatszani a szamokkal hogy most akkor mi jobb 4-5 premium nap vagy ha szimplan atvaltom az aranyat creditre. Mindenkeppen koszi az infot mire oda eljutok majd eldontom mi legyen. Amitol nagyon tartok, hogy kiderul hogy az IS-4 kenterbe veri majd a kiralytigrisem es akkor megol a mereg az elvesztegetett idoert.... es jelen pillanatban nagyon ugy fest hogy a kiraly megsem (eleg)kiraly -
#1058 Kicsit bonyolultabb volt, mert volt egy Párducom meg egy Tigrisem, eladtam mind a kettőt, és abból lett ez. Igazából medium vonalon indultam el, de ki akartam próbálni a nehéz tankokat is. Tigrisem pár napig volt, a Párducig meg olyan 10 nap alatt jutottam el kb. Nem kellett hozzá olyan sokat kockulni, egy csomó minden ki volt már fejlesztve az előző tankok miatt, a kredit meg elég szépen jött, na meg az aranyat free xp-re váltottam. -
Porsche911 #1057 Nincs elérhető harckocsiágyúd a depóban. -
#1056 Ez miért van? pls help....
-
Sunrider924 #1055 ha mindennap lejatszol legalabb 1 csatat akkor kapsz naponta 150 aranyat. Namost sokmindenre lehet bevaltani es akkor jon ra az ember hogy ez milyen keves, nyilvanvalo a penzlehuzasi szabdek ezzel majd a retail verzioban. Mert aranyat be lehet valtni kreditre(az ezust szinu penz) amiert a storeba veheted a tankokat, vagy gyujtod az aranyat es megveszed az 1000 aranyba kerulo premium tankokat ala churchill(ne tedd nem eri meg)vagy vehetsz erte premium loszert(NAGYON megeri, majd probald ki)es vegul talan a legfontosabb vehetsz aranyert premium accpuntot 1nap, 7 nap 30 naposat, az 1 napos az 250 arany innen jon az hogy ketnaponta vehetsz 1 premium napot es akkor dol az xp/credit de nagyon -
Metontour #1054 Sziasztok!
Én kb. hét elején kattantan rá a játékra eddig van egy kimaxolt Marder II-em aminek az 50 milis ágyújával kicsit nehéz volt az elején a bármi ellen Random Battleban de aztán a 75 milissel már lett siker élmény.
Amúgy aranyat hogy kaphatsz prémium nélkül?Adott játszott óra kell hozzá?
-
#1053 Amúgy eldöntöttem akit érdekel írjon privát üzenetet, csinálok a TSünkön egy szobát adok hozzá a privátban íróknak egy IP címet egy szerver jelszavat és egy szoba jelszavat.
Szóval írjatok és adom a cuccokat és lehet együtt tolni. (mostanság olyan éjjel 3ig is toljuk mint ahogy Tomsilent is látta tegnap :D.) -
Sunrider924 #1052 Nagyon nem rossz, gratu a Kiralyhoz. Mellesleg ha nem titok elarulod hgoy hany premium napba telt eljutni a kiralyig? En bevallom elbenztam az elejen es meg csak tegnap jutottam el oda hogy 1 premium napot vegyek, hat hihetetlenul durvan megugrik vele a xp/credit es igy kivancsi vagyook mennyi ido telik majd akkor a Kiralytigris.
Masreszrol a legtobb Tigris/Kiralytigris sofor/jatekos vmi hihetetlenul bena/ostoba modon jatszik szetlovik/agyuzzak oket nagyon gyorsan, de persze lattam olyat is hogy Tigrissel IS-3 es 2 medium ellen egyidejuleg is kibekkelte magat es megnyerte a csatat,fantasztikusan manoverezve, mindig az ellenfel hataba ahogy kell, remelem nekem is osszejon ilyen majd -
#1051 Végülis ha belegondoltok 2 naponta simán megéri prémiumot venni.
Meg ha ügyesen ki tudjátok használni a játék adottságait nem is kell megvenni bizonyos tankokat.
pl: BT2 marha jó a kis tankok ellen sok XP + pénzt kapsz keveset buksz lőszer vásárlásával meg javítással. Vársz vársz vársz elérsz vele mondjuk olyan 50.000XPt ha türelmes vagy az egy hét alatt megvan és átugrod ezzel a BT7et meg az A20at és lesz egy T34ed. Sőt mivel Free XP lesz abból ezért nem is muszáj arra költeni ami a következő szint hanem átléphetsz a német részlegre és ott kifejlesztheted akár a Pz4et is. Még én sem tudom hogy maradok e a TD vonalon vagy átlépek a médium tankok világába és ha igen mely oldalon először. Német vagy Szovjet.