418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Barrett 50 Cal
    Nah ezt most nem értem
  • RatBaG #1129
    amikor bemondja, hogy "bounced off" vagy "ricochet", akkor lepattant a lövésed.

a hetzer a legszarabb, minél előbb túl kell jutni rajta!
  • Porsche911
    Jah értem,ezt nem tudtam.Mindenesetre nem nyerte el a tetszésem akármennyire prémium:D
  • Metontour
    Lehet amatőr lesz a kérdésem de mi az a bounce?
    Én pont a rane nevű bottal futottam össze és nem sok mindent csinál azon kívül hogy hagyta magát kilőni.
    Teljesen kimaxolt Marder II-re milyen túlélési taktikát és feladatkört javasoltok?A Hetzer mennyivel életképesebb nála?
    Meddig tart a béta?
  • Sunrider924
    Mazlid volt hogy bena volt a sofor, a churchill az premium tank es mint ilyen full upgradelve kapja meg aki megveszi, es igen nehez tank, masik kerdes hogy a VK3600nal sok lovesre adja be a bounce-ot
  • Porsche911
    Érdekesek ezek a Churchill-ek...úgy értem,hogy sok értelmük nincs.Maximum az,hogy lehet vele gizdulni.Elég poénos volt,hogy lelőtték a lánctalpat a VK3601-emről és feltűnt egy churchill...kb 5-öt lőtt belém de a tankról csak úgy pattogtak le a lövedékek.Bár dícséretére szóljon kettő lövés kellett a 88assal h felrobbanjon.És besorolásilag ez nehéz tank...:D:D:D:D:D:D
  • TOMSILENT
    Akik még kezdők ajánlom figyelmük be a Pzkpfw III-at...kicsi, 75 milis agyú rakható rá...68 Km/H a max sebesség...340 a HP-ja...

• TOMSILENT
    Fúúúúúú de jó a ruszki....
  • Ulvar
    Most találkoztam egy IS 7el...velem volt nézem mit művel...

4en lőtték egyszerre a zászlónknál...mind a 4et kiszedte maradt 27% élete ezek után még kilőtt egy 87%os Tigrist...FUUUUUUUUUU....
  • Kopiati
    Kedvencem:)

• Adjunktus
    Először a fejlesztett lánctalpat rakd fel.Utána jó lesz.
  • Sunrider924
    Azt irja hogy tul nehez az agyu amit ra akarsz rakni kell hozza jobb suspenison es/vagy motor
  • TOMSILENT
    Help....mi a kurva anyjáért nem rakja rá a 75 milis ágyút?

• XenHai
    tényleg oldalt a 2 perket elég 1 x meg venni vagy minden tankra külön kell??!
  • XenHai
    Aszt a kurva! Azzal t-34-85 el mekkorát drifteltek
  • Madmano
  • LSSAHPAUL
    Biztos hogy bot-ok? Nem befordult KV tulajok? Én pl úgy szoktam hogy kinézek egy irányt kezdésnél rányomom az autogázt elszivok egy cigit nyugodtan és pont ott van ahol lennie kell..
  • Kopiati
    Ez nem az a fa amivel a játékot kiadják. Amivel kiadják az van a bétában is. Ezt csak később érik el.
  • nagypite
    Megjelentek a bot-ok is rendesen. Voltam olyan csatában ahol két bot is volt és mind a kettő magas tier-ben persze ami még jobban kihat a játékra.
    Az egyik rane egy tier 7 v 8 td-ben a másik kapuch egy kv-ban mondanom se kell semmi esély volt a nyerésre. Ha ez elszaporodik és egy oldal bekap néhány botot onnantól kezdve rendesen kihat a játékra. A botok ellen valamit kéne tenni mert szétbasszák a balanszot olyan mintha 15 vs 13 lenne
  • Unreal1942
    Külsőleg nem túl bonyolult restaurálni, vagy reprodukálni sem.
    Más kérdés, hogy bele nem engednek. Lehet egy üres konzervdoboz csak.
  • lammaer
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/18/Metro-maus1.jpg

Olvastam róla hogy Kubinkában van egy Maus kiállítva, de ami fényképet láttam eddig róla, az inkább sugall vmi életnagyságú modellt mintsem egy valóban üzemképes prototípust...
  • LSSAHPAUL
    Én határozottan úgy emléxem :) hogy összesen 2 épült és a németek felrobbantották belülről hogy ne jusson a ruszkik kezére. Ezekszerint nem jól robbantották fel :) vagy ráértek a ruszkik összelegózni.
  • Barrett 50 Cal
    Azért megnézném Kubinkában az egyetlen épen maradt Maus-t:)
  • Ulvar
    Pár tank a valóságban hogy néznek vagy néztek ki.

• exoterm
    Elvileg, ha előfizetsz akkor kapsz 250 goldot (egyszeri) és 50% XP+ kreditet. Véglegesben nem lesz gold osztás.
  • Barrett 50 Cal
    Akk majd úgy kapsz napi 150 goldot,h fizetsz egy hónapra pl 2000-t?
  • exoterm
    Valódi pénzért veszel goldot és abból tankot, a prémium más tészta.
  • Barrett 50 Cal
    német tank fa
    Löwe az prémiumos meg még sok tank,de az E-100 és társai nem.
  • Barrett 50 Cal
    Lesz prémium változat a játékból és azt is meglehet venni v fizetni kell érte havonta?
  • exoterm
    Lesz, de mind prémiumos.
  • Barrett 50 Cal
    Te jó ég néztem milyen tankok lesznek benn teljesbe.pl az E-100 a németeknél meg a JagTiger is.Remélem a Löwe is benn lesz.
  • Eagle16
    Ja.
  • XenHai
    Restart van megint??
  • Ulvar
    Én átütés híve vagyok, már egy az egyben ki tudok lőni (sok lövés és manőverezés után) a Stuggal egy Tigrist. Tegnap volt az első ilyen talán 80%os HPja volt onnan 0áztam le.
  • Szpecnyaz
    A motort a sztálinomban is sokszor ellövik, főleg az arty. A lánctalppal meg akkor küszködtem sokat amikor KV3-am volt (szép nagy célpont rajta a lánctalp ha megnézitek), szerintem a halálaim felének a lánctalp lelövése volt az oka. De szerintem amúgy van egy olyan hogy a tigris méretes futógörgői eléggé vonzzák a lövedékeket, főleg hogy sok mindenki tudja hogy a tigris oldalában van elhelyezve a muníció, és azt próbálják HE lövedékkel kilőni, ami mint tudjuk nagy ellensége a lánctalpnak. De lehet simán a lánctalp a célpont sokszor.
  • Ulvar
    BT2 tipikus hibája. De kapta már Pz IIes és MS 1 is nálam. De talán még a Hetzerem is...Stugnál még nem volt csak lángra kapott de nem robbant ha jól emlékszem.
  • Sunrider924
    "Bár azt elismerem hogy nem küszködök annyi moduláris hibával."
    Ez a lenyeg, valahogy hihetetlen hogy a leggyengebb tier 1es orosz agyu meglovi a tigrist es annak azonnal engine hibaja van es alig bir mozogni es ugye allo tank az vadkacsavadaszat. De engem(fullra upgradelt PzIV) is idegesit ez a dolog, mert teljesen mindegy milyen tuzersegi talalt er azonnal lerohad a lanctalap es allo helyzetben szetszednek light/mediumok, mindegy mi van a kozelbe, ez a jatek tulsagosan is a mobilitasra hagyatkozik, nem ertem hogy miert azonnal a motor/lanctalp megy tonkre egy felulrol erkezo talalatnal... olyan hogy berobbanjon a loszer sohasem volt
  • Szpecnyaz
    Szerintem csak az a baj a német és orosz tankok közti balance-ban hogy nincsen lemodellezve megfelelően a német és orosz legénység közti különbség. Mert ha megnézitek az orosz tankok tényleg nagyon erős és masszív jószágok voltak, erős, de gyengébb páncélátütő képességű ágyúkkal. Csak úgy mint a játékban. A német tankok viszont sokszor a legénységüknek és a technikai fejlettségüknek köszönhették a fölényüket. Szóval ezt a fölényt kéne modellezni a fejlesztőknek. Másik: Szerintem a tigrisnél inkább az a baj hogy nagyon magasak a fenntartási költségei a játékban. Nekem egy JSZ-1 van, és nekem is nagyon sokat kell fizetnem a javításra meg lőszerre, prémiumm acc nélkül én se tudok túlságosan fejlődni, mivel rajtam kívül álló okok miatt is sok kör rosszul sül el, és így sokszor megyek át én is minuszba. Elég sokszor kapok én is tigrisektől a pofámra, szóval nem hiszem hogy sokkal rosszabb lenne a JSZ-nél, mint ahogy azt a hivatalos fórumon mondják. Bár azt elismerem hogy nem küszködök annyi moduláris hibával. Szóval végszóként azt mondanám hogy szerintem minden tier 6-os gépre igaz hogy tudni kell velük jól játszani, ha sikeres akar lennei velük az ember, és ha ez megvan akkor nincs probléma.
  • zoltang
    Érdemes megnézni pl.: a harckocsi ágyúk adatait. Nekem még csak 5cm-es német és 45mm-es orosz ágyúm van. Páncéláttörés értékek a németnél 30 fokos becsapódásra van megadva az orosz meg 90 fokra (nem mindegy). Bár nem tudom mennyire pontosan modellezték le ezeket a játékban.
  • Sunrider924
    Amennyit lattam/halottam a tigris full upgradelve is eleg gyenge, ha sikerul egyszer is penetration-el megloni akkor nagyjabol vege is neki, meglehetosen sokan kiabalnak ezert mar, mert ahoz kepest hogy a Tigris 88mmes agyuval mit tudott ez a jatekban valahogy nagyon nem jon ki ugyanolyan konnyu bedaralni mint a medium tankokat. Masreszt a Kiralyhoz muszaly abba az iranyba fejlodni es a Kiralyrol mar jobbakat lehet hallani, ugyanakkor az orosz IS-3 es attol felfele meg mindig jobbak mint a Kiralytrigris. Lehet ez az orosz jatekfejlesztok apro trefaja ?