418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Boron Power
    Na megvan miért. Okos orosz barátaink egyelőre elfelejtették több magra optimalizálni. A 4-ből 1 magot használ..
  • spiczi91
    80-110 fps 60-70 ping

a hiba nálad van
  • Boron Power
    Hát nálam ugrál mindekettő. Miközben pl. a battlefield bc2 meg teljesen faszán megy.
  • Ulvar
    100 FPS 60-70 ping.
  • Boron Power
    intel Q9400, 4 gb ram, nvidia gtx260 oc

Elvileg a gép jó hozzá. Max. a progi ninncs optimalizálva.
  • Ulvar
    akkor nem cseszek ki arra az ágyúra 81ezret. Hátulról jobb annak az ágyúnak az átütése de szemből és oldalról szar. Annyi hogy a sebzése dupla akkora.
  • Halesz89
    40-60stabil fps, ping 50-80között, de átlag 60, nincs lagg semmi, ha jól tudom a többségnek sincs. Milyen géped van?
  • Boron Power
    Na kipróbáltam én is.

Jó lenne, de állandóan laggol. Fps 9-150 között minden ok nélkül oda vissza, ping 50-130 között.

Nálatok is ez a helyzet? (ha igen, akkor ezt még túlzás volt bétának hívni)
  • Pluskast
    Mivel a nagyobb páncélosokért több lét kapsz ezért a penetration szerintem fontosabb.
  • Ulvar
    Melyik éri meg jobban a JagdPz IVnél? A nagyobb átütő erővel rendelkező ágyú vagy a nagyobb sebzést adó (elvileg legerősebb a listában) ágyú. És milyen lövedéket használjak ha a nagyobb sebzéssel rendelkező ágyút mondjátok, a HE vagy AP lövedéket?
  • Ulvar
    Ma nem találkoztam IS7el (lásd #1122)

Ma csak egy ISU-152vel.

• Pluskast
    Az IS7 az kinyírhatatlan. Tgenap játszottam ellene (VK45002-m van) a 10.5-ös ágyúm annyit ért mint halotnak a csók.
  • Porsche911
    Ez az IS-4-es egy állat tank.5-öt lőttem a motortérbe míg egy Királytigris lőtte szemből(nemtom miért pont szemből..)és keményen leszedtünk neki 20%ot.Aztán miután a tüzérségük bekapcsolodótt rögtön le is lőtték a lánctalpamat és ott vége is volt számomra a meccsnek.De a tigris sem húzta tovább.Gondolom az IS-7es még durvább.
  • Porsche911
    Az szép teljesítmény.Azt gondoltam h nehéz lenne vele scoutolni csak gondoltam hátha neked sikerültXD
  • Adjunktus
    11-et.JagdPanther-el kicsit körülményes lenne scout-olni.:)
    Bár 47-el közlekedik.
  • Porsche911
    Az szép,mégis hány tankot lőttél ki?vagy a felét az ellenfél csapatának te fedezted fel és lőtted ki?XD
  • Adjunktus
    Csak az érdekesség miatt.:)

Victory!
    Battle: Lakeville 2010. augusztus 7. 11:10:22
    Tank: JagdPanther
    Earned:
    2 199 Experience
    50 193 Credits
  • Ulvar
    Mai nap eddigi csúcspontja!

BT2 spot erő, sokan nem tudják mire is való. 2 dologra nagyon jó segíteni a csapat artyját valamint kiszedni a másik csapatét.
  • Adjunktus
    "Marder és Hetzer higfos, szó szerint. Még a velük egy szintű tankokkal sem birnak el."

Én végigharcoltam a Német TD-fát.Volt olyan szerencsém,hogy akkor még kb egyforma gépek voltak 1 csatában,mivel az elejétől vagyok.
    A Marder-el,mikor már rajta volt a 76-os,mindent összepocsékoltam.A Marder szintjén lévő összes gép közül neki van a legnagyobb tüzereje.A Hetzer is jó kis gép volt a saját kategóriájában lévö ellenfelek között.
    Most már az a gond,hogy sokmindenkinek nagyobb gépe van ezért nehéz velük.De ha ügyesen játszol,és jó csapatba kerülsz,akkor még így is el lehet csípni velük 1-2 kill-t.
  • Jeffjohnson
    ez sajna nem bug
  • Cukii
    Emberek, csak nekem tűnt fel az a bug, hogy a tank mintha tapadna a pálya széléhez és egyes épületek falához ha nagyon közel mész a lánctalp oldalával. Rettentő idegesítő mikor nem tudok elszakadni az épület oldalától csak hosszú tolatás után vagy 2-3 perc ügyeskedés után
  • lammaer
    Mondjuk a Hetzert simán figyelmen kivül lehet hagyni egy Heavy-ben :)
  • Sunrider924
    Nekem eleg volt ha a tesom scoutolt es en agyuval pontosan oda lottem ahova mondta, ennyi, ha emelle meg kap egy medium vagy heavyt is aki segit akkor az meg konyebb
  • lammaer
    De hogy tudnak gyalulni? Ok hogy páran egy TSről egy battlebe kerülnek a számolásos módszerrel, de a fele még mindig ezen, a másik fele meg a másik oldalon van...
  • Sunrider924
    Mar megjelentek a TS(TeamSPeak) csapatok, eleg lehangolo elmeny amikor begyalulnak :(
  • Sunrider924
    Nem errol van szo, hanem arrol hogy pl lovi a VK4500-at egy Stug III es egy Hetzer is a tigris/vk3600 melett akkor o siman figyelmen kivul hagyja oket, mert ott van az orra elott a "nagy falat" es a Stug kozbe szetkapkodja... ennyire nem kellene butan gondolkozni, es ha odafigyelne a "kicsikre" is azok neki 1 -1 loves szoval tokeletesen ertelmetlen figyelmen kivul hagyni oket, plane hogy anti tank kategoria mindketto
  • Porsche911
    Ez igaz,ha nincs megtámogatva más tankokkal akkor 3-4 VK3601-es vagy akár a többi VK típus is szétszedi.De ugye ahhoz minimális csapatmunka is kell,és még mindig nagy százalékban megy mindenki amerre lát mikor kezdődik a meccs.Sokszor volt olyan,hogy azt hittem jönnek többen is velem és mikor rápillantottam a térképre maradtam egyedül 6 ellenséges harckocsira...:D Így nehéz elvárni h szétszedjünk egy szupernehéztankot.Néha-néha azért sikerül egy kis csapatmunkát összehozni.De még mindig ritka legalábbis én ritkán találkozom vele:D
  • Pluskast
    Na ja csak amikor Neked nehéz páncélosod van (mondjuk VK4502) és az ellenfélnek egy T44-e vagy egy Pantherje, akkor próbáld már megcsinálni hogy ne csak a feneked mutasd neki. Huszonhatszor körbekerül és azt a részed lövi meg amit csak akar. Úgyhogy ez nem igazán betartható dolog.
  • RatBaG #1142
    több célpont ellen amúgy sincs esélye, úgy fordul mint egy anyahajó...
  • Porsche911
    Na az szép,pedig azt hinné az ember,ha már addig eljutott ennyit kitanult legalább a játékról.De úgy látszik mégsem.
  • Sunrider924
    De erted VK4500 az nem semmi es ugyanezt megcsinalja... 3 medium szetcincalta siman
  • Porsche911
    Ezt én is észrevettem,aztán csodálkoznak,hogy kilövöm őket míg a tankom homlokpáncéljáról meg lepattannak legtöbb esetben a lövéseik.Nem egy meccs bukott el mert azt csinálták a csapattársak mint amit most leírtál.:S
  • Sunrider924
    Haj de idegesit hogy az emberek nem birjak felfogni hogy a segguket ne tartsak az ellenfelnke oda soha.. annyi jo meccs bukott el ezen, mind a lovegtornyot forgatjak nem ugyelnek a hatso felukre es mar jon is az ajandekcsomag szeretettel
  • Ulvar
    +1

Így van. Ma volt egy jó sorozatom vele. Pz II (jött egy bug vagy mi) Pz III aus, KV, Tigris, Leopard.
  • lammaer
    Marder és Hetzer higfos, szó szerint. Még a velük egy szintű tankokkal sem birnak el.

Próbálj meg a többiek mögött bújkálni, hátha tudsz 1-1 lövést leadni, de ha nincs sikerélményed, nem a te hibád.
    A StugIII felfejlesztett ágyúval lesz az első használható Tank Destroyer.
  • Barrett 50 Cal
    Jah azt tom.Ezért sztem muszály lesz fizetnem,mert magasabb szinten prémium acc nélkül piszok nehéz fejlődni:( Pár ezer Ft-t havonta kibír a buksza:)
  • Kopiati
    Nem. Fizetni csak akkor kell, ha akarsz goldot.(goldon lehet prémium account, jó lőszer, prémium tank)
  • Barrett 50 Cal
    Már értem,kösz.Azt viszont nem értem miért nem férnek bele:)Remélem ezért nem kell fizetni h benne legyenek majd:)
  • Porsche911
    Mikor a végleges játék megjelenik,akkor az a fejlődési fa lesz benne ami most is van.Tehát azok a harckocsik amik most benne vannak a zárt bétában.Tehát az E-100 és a többi tank ami a teljes tanklistában van benne a játék megjelenésekor még nem lesz elérhető.Ezeket majd később rakják bele a játékba.
  • Barrett 50 Cal
    Ebben van vmi,de olvastam róla h az oroszoknak sikerült megkaparintaniuk és azonnal Kubinkába vitték,ahol teszteket végeztek különböző lövedékekkel rajta.Aki megnézi a múzeumban,az láthatja is rajta a nyomait.
    Bár én a képről nem látok nyomokat,de lehet vannak rajta:)