418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jeffjohnson
    egy idő után azért unalmas lenne ha így maradna
  • Sunrider924
    Dehogyis, amig nem csinalnak egy normalis UI-t amibe a csata kozbeni team chat is lehetseges addig ez nem lessz komoly mmo, megunjak majd a vegtelen grindelest maganyosan, minden mmo-ban pont a kozosseg a lenyeg
  • XenHai
    Ja ja csak folyamatosan fejlesszék a gamet !!
  • Barrett 50 Cal
    A WoW-t büribe oda-vissza behúzza ez a játék:D Sztem kialakulhat ebbe a game-be is jó pár milliós közösség:)
  • Sunrider924
    Tneyleg nagyon jo mar most, is de azert a csapat szervezes/csata kozbeni csat opciokat meg be kellene azert rakni, az az 1 soros csati ami most van az loszart se er...
  • Ulvar
  • XenHai
    Végre lassan meg van a su-100 nál a 100 as ágyú !!..
  • LSSAHPAUL
    Én meg azt mondom hogy ha soha többet egy újjal nem nyúlnának a gémhez akkor is elsőszámú, legjobb pc szórakozási lehetőség marad.
  • Barrett 50 Cal
    Kösz:) Am kompatibilis a Tigrissel a motor:)
  • Sunrider924
    Hat vegulis, lehet hogy koran reggel elobb meg kellene igyam a kave adagomat es majd csak utana kerdezgessek
  • XenHai
    Nézd meg mi van a motorra írva infónál mibe lehet rakni!
    Én meg tartanám sokan szidják a tigrist.
  • Barrett 50 Cal
    Most nagy döntés előtt állok.Adjam el a vk3601h-t h legyen pénz tigrisre v tartsam meg pénzgyűjtésre? Nem tom tigrissel mennyi pénzt lehet keresni,de sztem sokszor minuszba jön ki az ember. Ja és ha vk3601h-nál kifejlesztem a legjobb motort,akk ha megveszem a tigrist újra ki kell fejlesztenem hozzá azt a motort v egyből megvehetem? Mert mind2be van Maybach HL 230P45
  • XenHai
    Persze ,hogy nem adódik össze csak 1 motor lehet a tankodban!
  • XenHai
    Jó az legalább tényleg olyan érzése lesz az embernek ,hogy 2vh 1 ik tank csatájába csöppent ! Bár engem is idegesít ,hogy 2 magos vidi karimból csak 1 magot használ
  • Sunrider924
    Lenne egy buta kerdesem, csoro vagyok szoval nincs penzem kiprobalni a dolgot ezert inkabb megkerdem hatha mar vki probalta: tehat ha 2 motor upgrade lehetseges de en kihagyom az elsot es egybol a masodikat vasarolom meg es teszem fel, azzal nem csinalok butasagot? Mindig a horsepowert nezem es gondolom az elso upgrade motor ereje nem adodik ossze a masodikkal, de nem tudom biztosan. Nezzetek el ha ez nagyon newbie kerdes volt
  • Jeffjohnson
    és az a vicc ,hogy a clan war egyes mapjait 60 fősre tervezik :D
  • Ulvar
    0.4.5 Béta. Csak ennyit mondok.
  • TOMSILENT
    Ezt nem hiszitek el. Egy kör velem 3 tigris, ellenem egy MAUS......eredmény: tigirisek kampo én meg alkut köttöttem vele XD...

• Boron Power
    Sztem általános a probléma, többen panaszkodnak:wot forum
  • Boron Power
    win7 x64

A Hearts of Iron 3 is ilyen pl., hogy akadozik, mert az is csak 1 magot használ. Remélem majd kijavítják (bár tartok tőle, hogy nem, mert ehhez a lelkébe kell nyúlni a játéknak).

Emellett így elsőre kurva idegesítő a precíziós tüzérség... Ha az első öbölháborúban tudtak volna így lőni, centire pontosan tűzérségi lőszerrel, hát az id. Bush leszopta volna magát. Ez meg pár évvel korábban volt.
  • Sunrider924
    Most jut eszembe , milye oprendszerrol nyomod? nekem 32bites xp sp3, tesomnak meg win7 a valtozatossag kedveert
  • Sunrider924
    Nem tudom mit kellene lassak de ez a tesom konfigja es neki meg 2ghz a procija es nala is megy 80as ping 52es fps-el:
    p45 alaplap 2ghz q9000 4gb ddr2 ati mobility 4850, es ezt o irta most meghogy:
    "azert 800 shader de csak miedium graf es 1280x960, ugy 29-tol megy 52-max 60-ig"
    szoval szerintem meg mindig rossz nyomon jarsz, nem a proci magok szama csinalja , en inkabb hinnek driver hibaban, lattam mas mmo-nal is mar ilyet es az a jatek durvan proci fuggonek volt kikialtva, de amikor fullra ujra instalaltam az alaplapi es video drivert megtriplazodott a fps-em
  • XenHai
    Nekem is ingadozik valamennyire ! x2 vgám van és nem használja ki 2 magomat!
  • Metontour
    Jó csapatba azért néha sikerül elérni sikereket a Marder II-vel.
    A nagy probléma tényleg az hogy nem súlycsoport szerint rak csatában hanem abban van minden mint a vurstliban.
    Érdekes amúgy a Hetzer jó kis gép volt szerették és értek el vele sikeretek.Persze nem Is-ek ellen.
    A VK-k német prototípusok akarnak lenni?
    Érdekes néha a sok mutáns pl Pz.IV Királytigris toronnyal de lehetett volna azt nem tagadom.A háború vége fele a németek meg építettek mindenre mindet ami passzolt vagy elbírta.
  • Cukii
    Ezzel a valóságba 2 kilcsiről csaffantották szét az IS-ket itt meg vicc hogy egy lemezdarab hummelbe kell 5-6 lövés
  • XenHai
    Azzal ne csodálkozz! De eléggé papír a későbbi tankokhoz képest!
  • Cukii
    Kevesebb életet az arty-nak! Elképesztő hogy 6ot kell belelőni Kwk36-al...
  • Barrett 50 Cal
    Jaja:)Jó móka lesz vele szétverni az IS-eket:P
  • Barrett 50 Cal
    DB 603 benzinbefecskendezéses repülőmotor volt a Maus-ba ebbe meg gázturbina,azért sztem a benzines motor jóval előbb feladta volna az tuti:)
  • Porsche911
    Hát itt van a WoT legalább ott majd lehet vele csapatni.Mondjuk a VK3601-es sem jutott prototípusnál tovább a való életben:D
  • Barrett 50 Cal
    Viszont fele annyit sem fogyasztott mint a Maus,ami után egy benzinkutat kellett vontatni:) Éles harci helyzetben mindössze 1 darabot vetettek be, de az sem kizárt, hogy ez az egy sem bevetésen, hanem a gyártelepen lelte végső nyughelyét.
  • spiczi91
    Ha van hozzá rendes anyag, akkor bírja az. A németeknek nem volt. :)
  • Porsche911
    Hát gondolom,hogy a tömeget elbírja a motornak mindig magas fordulátszámon kellett mennie ami ugye a motor élettartamát jócskán lerövidítette.A Tigrisnek is szokszor ez volt a hibája.
  • Ulvar
    És mennyire volt megbízható? Mert szerintem 10-20 km után megadta magát valami az fix.
  • Barrett 50 Cal
    Én tudtam h eredeti,csak páran hitetlenkedtek:)De olvasgattam és az E-100 Tiger-Maus még brutálabb.2500 lovas gázturbina volta motorja:O 170mm-es löveg, 210 tonna.Elöl 350 mm vastag páncél,oldalt 250 mm, tető pedig 70 mm.Ami még elképesztőbb h terepen 34 km/h-val műúton pedig 46 km/h-val tudott száguldani Nah erre mondom h OMG
  • TOMSILENT
    Nesze...
  • Boron Power
    Másnak is rossz, akinek többmagos processzora van, a fóromokon is írják. Neked azért nem annyira gáz, mert egy magod 2,9 ghz, nekem meg 2,6 ghz. Ha a feladatkezelőt futtatod a játék alatt és nyomsz egy alt+tabot, te is meglátod.

A fórumban megoldásként írták, hogy a parancsikonba erre írjuk át: WoT.exe +fullproc

Kicsit javított, de nem sokat. Remélem egy 2010-es játék képes lesz támogatni a többmagos processzorokat.
  • Sunrider924
    Sztem meg nem az a hiba, nekem is quad core procim (PhenomII-es 2,9ghz) van, nalam is stabil 40-60 fps van 50es pingel. Sztem nezzel vmit a video drivernel es a procihoz is vmi optimizalot. Amugy meg jelentheted mint bug, mert lehet van valami a jatek motorjaban ami pont a te konfigodon jon ki, vagy keress ra a jatek hivatalos oldalan forumban, hatha masnak is volt mar ez.
  • Barrett 50 Cal
    Nah végre ráakadtam,eredeti Maus van Kubinkában! :)
    "1944. június elején készült el teljesen az első, majd röviddel utána a második Maus. Mindkét harckocsit a Berlin melletti Kummersdorf tüzérségi lőterére szállították, ahol a szovjet csapatok megérkezésekor az egyiket még fel tudták robbantani. A másik példány épen került a szovjet csapatok kezébe, akik azt - minden más zsákmányolt jármű egy-két példányához hasonlóan - Kubinkába, a Moszkvához közeli páncélos kísérleti telepre szállították."
  • TOMSILENT
    A ruszkival kicsesztünk a Tigris ellen...King Tiger...:D