418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#1370 bevitted neki a végső találatot, hurrá!
szépen mutat a listán, csak szart sem ér... -
#1369 Éjen a Turbo Boost a Core I5 és Core I7-es procikba.
Illetőleg a proci tuning, 3,6-on egész jól megy :)
Yah és nem nehéz átírni ,lehetetlen. Az engine-t kéne újraírni, ami szvsz az egész alapja,tehát nem lesz multi-core support :( -
#1368 Bakker egyre jobban aggaszt a multi core támogatás hiánya. Nagyon úgy néz ki, ha egy játékot nem eleve arra kezdenek el írni, akkor utána már durva nehéz átírni.
Viszont a mostani q9400 (4*2,66 ghz) proc /gtx 260 oc, 4gb ram/, a processzor ghz-e miatt nem elég. Vicc, de valószínűleg egy egymagos 3+ ghz-es cpu-val jobban futna (meg ugye mindenkinek, akinek többmagos prockón az egyes magok sebessége magas). -
#1367 Az biztos ;) -
#1366 A játékkal per pill nem tudsz játszani mivel zárt béta van és új kulcsokat nem adnak ki. Elvileg nemsokára nyílt béta lesz, akkor majd gondolom a hivatalos oldalról le tudod kapni. -
#1365 Igen? Egy Pzkpfw IV-el egyszintbe van a királytigris? Ülj le, 1-es feleleted. -
ropi88 #1364 csáó!
srácok honnan tudom leszedni a játékot és hol kell regelni, hogy tudjak játszani? -
Szpecnyaz #1363 Talán meghagyhatnák a "hivatásos" felderítőket, mint pl a leopard. Mert valljuk be, a sok heavy szart se ér néha ha nincsnek célpontok felderítve a számukra. -
#1362 kinyírtál egy veled egy tierben lévő tankot szééépppp...... -
#1361 Nekem erre a celra van egy elit leopardom, annal nagyobb fun tank nem sok van. Gyors, fordulekony, majd' minden lepattan rola, es egesz jo a penetration ratingje, artyt, TD-t oldalrol, nagyokat HE-vel lehet puffogtatni. Viszont ha leesik a track, akkor mehet is az ESC ;) -
#1360 Állítólag a med. tankok lesznek a scout-ok. -
lammaer #1359 Köszönöm a tippeket a döngetős tankokra.
Nekem a legmagasabb Tier jelenleg egy Jpz IV-em meg most a PZ IV (a III/IV is ki van fejlesztve, megvehetem ha az döngetősebb mint a IV).
Ettől függetlenül a legjobban a III-ban érzem magam, kimondottan a városi pályákon. Én kb 20-30 sec-et szoktam várni az elején, hogy kiderüljön hol jön az ellen: aztán vagy nekiesek Need For Speed stilusban levadászni az ellenséges light tankokat akik a zászlónkhoz jöttek, vagy ha nincs ilyen, megyek és megkeresem az ellenséges Arty-kat (nagyjából már megvan hogy hól bujkálnak) aztán adok nekik. Úgy néz ki, egy PZIII már ütközéssel is elintézi az összes artyt, ha nincs a környéken senki nem pöcsölök az ágyúkkal :)
Amúgy azt szeretem a PZ III-ban (meg a BT2-ben, az is van :) ), hogy én döntöm el hol/mikor/kivel harcolok. Nagyon élvezem a mobilitást.
-
#1358 Plusi, ha elmegy az áram nem fogsz játszani a játékkal :D -
#1357 Beszéljen helyettem a kép.:
-
#1356 és ha bejön a klán csihipuhi akkor sok értelme nem lesz a tieres szétbontásnak max a szóló mukik között.
egyébként meg hihetetlen milyen "sírást" rendeztek itt le . :D
akinek nem inge... ;) -
#1355 Ez viszont picit hulyeseg, ki fog scoutolni a magasabb tiereken? Egy KV? :) -
#1354 Ez az egész taktikázás felesleges. Ha bejön a Tier rendszer akkor már ha KT-val mész nem fogsz pz3-al találkozni -
#1353 Meg 8k XP a VK3002(DB), reszkessen a sok orosz! :) -
Sunrider924 #1352 Amugy csakazertis kitartok a kiraly/tigris melett, felrakom ra majd az extra 15% armort es a 20% celzasi ido csokkentest, aztan lassuk mit tud az IS. Multnap is egy masik medium tank-al ketten szetkaptuk a Ferdi-t, szoval nem atyaistenek ok se... Most igy fullos vk3601el 88mmes agyuval mar oltem mindent, Kiralytigrist(campelt a draga amig meg nem talaltam),IS-t, KV3at, parat a nagyobbakbol, Tigrissel szerintem csak meg jobb lessz -
Sunrider924 #1351 Azon agyaltam miutan beirtam az utolso hsz-em hogy tulajdonkeppen ezeket a dolgokat nem is erre q forumra kelett volna, mert amikor magyar csapatokkal talakoztam ellenfelnek akkor ot 3-4es csoportokba takaritottak, latszott hogy ts/ventri van es figyelnek egymasra. Es onnan tudtam hogy magyar a csapat hogy minden masodik kari nevebe ott volt a _HUN. A jatekbeli general csatin meg mar mondtak hogy "suck it up and grind" Ez rendben is volna, de most a sok campelo bajnok mind megy orosz agra az IS-3ert, mert azzal gyakorlatilag buntetlenul lehet campelni. En igy ertettem hogy ez gaz, ebbol csak hangulatrontas lessz.
Worldofwarcraftban is a pvpben amikor egyik vagy masik class durvan erosebb volt a tobbinel minden majom azonnal ravetodott es elvezhetetlenne valt a jatek amig nem javitottak a fejlesztok. De ez meg f2p es nem tudom hogy milyen gyorsan reagalnak a fejlesztok, eddig a jelek szerint nem nagyon -
#1350 Kismilliószor előfordult már,hogy teljesen egyedül maradtam a saját bázison,mert a csorda otthagyott!Ráadásul még arra is képtelenek voltak hogy 1-1 tankal a lehetséges irányokat lezárják vagy felderítsék.Ilyenkor többnyire én meghalok,a zászlónkat meg elfoglalják.De legalább megpróbálom feltartani őket és időt nyerni, amíg a többiek szerencsétlenkednek valahol.
:) Tegnap Jeff Johnson járt így azon a pályán ahol egyik oldalt sín megy végig a másik oldalt egy út bokrokkal tarkítva, csak ő nem maradt hátul hanem középen elkezdett menekülni. Középen!! ahol én egyedül BT-2 vel merek menni ha bennem van 3 sör. Szal ellenfélként mikor ezt megláttam ez engem sokkolt :D de komolyan, megálltam és tátott szájjal néztem a száguldó ágyút kb 5 sec kellett mire kitudtam nyögni egy "ez hülye"-ét,:D, aztán látom hogy Jeff az :) szerencsére egy tsen voltunk így rá is kérdeztem hogy mibaj? :D Persze ezzel a gémmel már nem tudtam rendesen foglalkozni, mert Jeff közben sorolta az indítékait miért szánta rá magát a veszélyes útra én meg röhögtem. -
ropi88 #1349 csáó!
srácok honnan tudom leszedni a játékot és hol kell regelni, hogy tudjak játszani?
köszi -
Adjunktus #1348 Véleményem szerint valahogy így néz ki egy taktika.
Támadás.
Van 1 parancsnok és vannak rajparancsnokok.A Pk. irányítja a csatát és a rajpk.-kat.A rajok 3-4-5 tankból állnak.Heavyk,mediumok vegyesen EGYÜTT mozognak.A rajpk-k vezetik a rajokat,a pk-tól kapott utasítások szerint,de az adott harchelyzetben ők döntenek.A raj többi tagja mindenben segíti a rajpk-t.
A rajok egymástól olyan távolságban mozognak,hogy bármikor segíteni tudják egymást.A rajrendszer lehetővé teszi a csoportok külön mozgatását,ezálltal a bekerítést vagy az átkarolást is.
A scoutok nem rohannak be az ellenséges táborba mint a hülye,hanem erőt véve magukon,csak a saját csapatok előtt mozogva,óvatosan felderítik a főbb útvonalakat.
A TD-k.Ha kevesen vannak,maradhatnak a tábor közelében védelemben egymástól lőtávolságban,hogy tudjanak egymásnak és az Artynak segíteni
egy esetleges ellentámadás esetén.
Ha sokan vannak akkor akár be lehet őket osztani a támadó rajokba,de mégjobb ha a rajok mögött lőtávolságban mozogva,a kialakult ütközetből szemezgetik ki az ellenséget.
Az Arty-k figyelnek a pk-ra.A pk meghatározza nekik a célokat,vagy csak egyszerűen,hogy melyik területre vagy melyik rajnak segítendő,lőjjék a support tüzet.
Hát ennyi.Persze ehez fegyelmezett,az utasításokat betartó csapat szükséges.És szerintem ez az utóbbi a legnehezebb!:)
Majd értekezek a védelemről is csak most nem esik jól.
Örültök mi?!:)) -
#1347 Én most azért lehiggadtam és végre sikerült fullos ágyút megvenni rá.Hát ég és föld a különbség most már.Bár túlerővel szemben engem is kilőttek,hiába az a 88 milis ágyú.De végre jön a 10-20k Tigrissel+premium acc. -
Porsche911 #1346 Na nemsokára én is elérem a Tigrist.Túl kell lenni rajta nekem is.:D -
Metontour #1345 Türelem tornaterem!Ki kell bírnunk a klánháborús peccsig és szerintem minden helyre rázódik.Addig meg mindenki kitalálhatja magának a megfelelő játék stílust,járművet.
Én is tapasztaltam olyan amit Sunrider írt hogy nem ment vele mert féltette a killjét. Nálam két tank csatázott mindkettőnek egy lövés kellet volna amire az ellenek volt nagyobb esélye és egy csapat társ vitte be végzetes lövést ezzel megmentve a másikat aki ott hőbörgött hogy a kill-je a kill-je. Meg az sem kellemes mikor egyedül maradsz x ellen és gyáváznak mikor kerülöd a harcot. Igaz ez anyagi érdek a javításnál de érthető.Amúgy a heavy bujkál bokorban-ra láttam egy szép példát maradt egy Tigris és egy Jagdpanter ami loholt vissza a bázisra hogy megakadályozza a Tigrist mire az egy bokorból taktikusan és jól kilőtte mivel már nem sok kellett neki így használva nincs vele gond. -
csabiz #1344 Az orosz bétára kijött a 0.5.2es patch. -
#1343 Klánháború leghamarabb kiadás előtt nem sokkal lesz úgyhogy arra még várni kell. Ugyanez a helyzet az amcsikkal is ők is vagy kiadás előtt nem sokkal vagy szeptember (szerintem nekünk október) környékén jön. Játék ősszel jelenik meg. -
Adjunktus #1342 Csak 1-2 észrevétel.
A Német tech tree jelenlegi állapotában megáll a II ww-nél.Még a Ruszki (IS-3-tól fölfelé,már bőven túllép ezen a szinten.A Háború vége környékén kijött Orosz tankok páncélvédettségét,zsákmányolt Német lövegekkel tesztelték.Bocsássuk már meg nekik,hogy a legjobbra törekedtek,ami viszonylag jól is sikerült nekik.Egyébként,ha majd bejön a full tech tree és megjelennek a Német heavy E modellek,akkor meg majd valószínüleg a IS-esek fognak sírdogálni.
Én nem vettem észre olyan nagy különbséget a két nation között.A T-44-et könnyebben kinyírom pl mint a Panthert.A IS-3-al sincs több bajom mint mondjuk a Tigris II-vel.Inkább arról van szó,hogy mindenki azt szidja amivel éppen van.
Más.
Az hogy a tüzérség 1 lövéssel kivégez 1 tankot nem meglepő.A páncél a tankok tetején volt a leggyengébb.Búvónyílásoknál,motortérnél.
Nem véletlen,hogy a csatarepülők,vagy a Német tankvadász JU-k (Lásd.Hans Ulrich Rudel. Nagyon nagy kaliber a csávó!:) 30mm ágyúkkal mészárlást rendeztek.
Ha ezt vesszük figyelembe,akkor semmi probléma nincs a dologgal.A tüzérségi gránát a ballisztikája miatt majdnem merőlegesen csapódik be a tank tetejébe.És ha egy 30mm kiveszi a tankot,akkor egy 150 vagy 203mm-is miért ne tenné?
Sokkal nagyobb probléma ezzel kapcsolatban az artyk pontossága.Na az tényleg gázos!
És végül.
Sokan beszéltek itt taktikáról meg kempelésről.
Ha valakinek már komoly technika van a kezében,aminek a fentartása még egy jövedelmező győztes csatánál is éppenhogy csak fedezi a költségeket,az 2x is meggondolja hogy hőssé váljon-e.
Amikor kidugja az ember az orrát és rögtön kap az arcába 10 gránátot,akkor gyorsan átértékeli a taktikáját!:)
Nem beszélve arról,hogy semmi garanciája nincs rá,hogy lesz olyan aki majd segít is neki a sajátjai közül.Ráadásul,ha ő megy elől akkor már akik ráálltak nem valószínű,hogy másik célt fognak keresni,tehát keksz.
Én TD-vel meg Artyval nyomom.Az én stílusom nagyrészt kempelésből áll.Csak akkor változtatok helyet,ha felfedeznek,vagy az adott szituáció megköveteli.Kismilliószor előfordult már,hogy teljesen egyedül maradtam a saját bázison,mert a csorda otthagyott!Ráadásul még arra is képtelenek voltak hogy 1-1 tankal a lehetséges irányokat lezárják vagy felderítsék.Ilyenkor többnyire én meghalok,a zászlónkat meg elfoglalják.De legalább megpróbálom feltartani őket és időt nyerni, amíg a többiek szerencsétlenkednek valahol.Támadni is szoktam persze,de nagyon meggondolom,hogy ki mögé álljak oda!
Battle start! Valamelyik önjelölt vezérökör elbőgi magát,hogy ATTACK! vagy RUSH! a konda meg rohan utána mindenféle koncepció vagy tudatkontroll nélkül!
Hát ez sok minden csak nem taktika! -
Sunrider924 #1341 Idezlek:
"Ha egyutt mozgunk, ovatosan, akkor viszont szepen lehet veluk tisztitani. " Tokeletesen igazad van. Es pont errol beszelek, akkor jo a jatek amikor egyutt dolgoznak a jatekosok, rohadtul idegesito volt peldaul az, amikor volt velunk egy Maus es a sok pocsfej mind a sracot cikizte a tankja miatt, gondolom irigykedtek, de segiteni nem segitettek volna neki.
Amugy a lovegtornyom nekem se hudehajde gyors, foleg hogy elso lovestol leesik lanctalp a VK3601H-rol es el is fordul amikor oldalbol kapja a lovest, roszabb esetben pont a lovegtorony robban le es hiaba van az orrom elott a celpont loni nem tudok, varnom kell es a jo tuzerek nem adnak masodik eselyt, vagy nem surun. Amugy nevess ki de nem szoktam elore rohanni, mindig megyek azzal a heavy-vel amelyik elore megy, a bokorugrok nem szoktak erdekelni. Neha azonban ez is baj mert a heavy attol fel hogy ellopom a killjet es ha latja hogy megyek melette akkor megall vagy elfordul mas iranyba megy tovabb es ott ragadok egyedul elol. Eretlen meg a jatekos kozosseg jo resze ehez a jatekhoz, potyazni akar mind, biztos van sajat tapasztalatod errol, keves az, amikor tenyleg a nyeres a lenyeg, nem az hogy legyen 800 killem. Halalom amikor beorditja a masik hogy "dont cap, kill them , more xp... "
De az a keves jo meccs amikor igazi csapatjatek van , na azok elvezetesek, mikor errol irtam general csatin paran valaszoltak hogy birjam ki a klan haborus patch-ig , akkor majd a sok camper noob lemorzsolodik, mert nem lessz igazan hasznara egy csapatnak/klannak se -
#1340 Na, majd ha neked is 4 perc alatt fordul korbe a tankod, es a toronyba is bekoltoznek a fecskek mire korbefordul, akkor te sem fogsz elorerohanni, hogy szetlojenek.
Jelenleg 3-an jatszunk egyszerre, en egy VK-P-t nyuzok, evvel lehet eloremenni, igaz ovatosan. A tobbiek KV-3 es PZ-IV, na a KV-3 tipikus vedotank, lassu, mozgaskeptelen, mediumok vedelme nelkul szetkapjak seperc alatt. Ha egyutt mozgunk, ovatosan, akkor viszont szepen lehet veluk tisztitani. A halalom mikor a sok rush-majom elindul elore, szetlovik oket, es ketten maradunk hatul vedeni 7 ellen. Ilyenkor azert megkerdeznem, hogy ok ezt hogy gondoltak.
-
#1339 Paul-hoz hasonlóan a német közepes tankokat is ajánlom neked, a Pz3/4 az egyik legjobban manőverező tank, 38-40km/h a legszűkebb fordulóban is tudja tartani, ugyanakkor nem elhanyagolható a 80 milis döntött páncél(persze akkor ha kifejlesztesz rá mindent).
Következő lépcső a VK3001p ami nekem nagy csalódás volt a pz3/4 után még teljesen felhúzva sem érte el azt az élményt mint az pz3/4. Egyedül a csúcssebességét tudnám megemlíteni ami 60km/h de akkor igen lomhán fordul.
Az eddigi hátrányok viszont megtérülnek a VK3002db-ben. Ugyancsak hihetetlenül mozgékony, mondjuk ezen a tier magasságon már a Kwk36-os ágyút már gyengécskének mondanám. További pozitívuma hogy nem érzékeny a rendszer sérülésekre (a párduchoz képest).
Na a Párduc sajnos azt kell mondanom jobbra számítottam, az alap tank lehangoló. Hihetetlen mértékben alulmotorizált, mondjuk mire kifejleszted rá HL 234-es motort tartósan képes tartani a 45-47km/h-t.
Ha össze kéne hasonlítani a T-44el. Biztosra nem tudok menni mert azt még nem volt szerencsém kipróbálni, de ha két teljes életű Párduc és T-44 szembe találkozik az esetek 80%-ba (én legalábbis) győztesen kerültem ki az elite párduccal. De egy lánctalp találat vagy egy szerencsétlen ágyú meghibásodás gyorsan megfordíthatja a csatát. Én egyenrangú ellenfeleknek mondanám mindkettőt. -
Szpecnyaz #1338 Tényleg nem igazán éri meg nehéz tankkal előremenni, mert hiába kérem a többieket, basznak követni, egyedül meg még a JSZ-3ban is csak egy szép zsíros célpont vagyok az ellenségek, és a végén még én vagyok a noob a kedves csapattársak szerint. A javítás meg nagyon sokban van. De láttam olyat is hogy egy VK45 egyedül harcolt egy királytigrissel, meg több kisebb mediummal és heavyvel, eközben mit csinált a többi csapattag? Ült egy bokorban és nézte a harcot, ahelyett hogy segítettek volna naki, persze én egyedül hiába próbáltam segíteni neki, engem még hamarabb kivégeztek. Szóval Pluskatnak abszolút igaza van. Másik idegesítő pálya az (nem jut eszembe a neve), amikor szemben áll a két csapat, az egyik oldal sziklás, a másikon megy egy ilyen TSZ telep van, és egy ilyen dombos részen kerülhető meg. Na ott aztán megy a kempelés. Hiába könyörgök a többieknek hogy menjünk rusholni keresztül a mezőn az a tapasztalatom hogy egy teljes erővel rusholó csapatnak 80-90% esélye van ilyenkor a győzelemre), még lejobb esetben is megyünk 3an, persze hogy mind megpusztulunk, amíg a többiek csak néznek ki a fejükből. -
Sunrider924 #1337 Nem voltam a fejlesztok kozott sjan, pedig toltam eleget a panzer General 2est toluk, modokkal meg minden.DE hadd idezzem magamat egy pillanatra:
" a TD az ambush szerep, a light tank az scout es a heavy ket medium fedezekkel az oldalan megy elore" es kiemelem megint:
"a heavy ket medium fedezekkel az oldalan megy elore". Mivel vannak a jatekhoz a fejlesztok videoi amiben bemutatjak az adott tankot es a jatekban betoltesre szant szerepet, nem kell nagy agymunka hozza hogy erre a kovetkeztetesre juss.
Ma meglessz a Tigrisem is esmajd meselek, de te ezek szerint meg mndig nem ertetted meg mi bassza a csorom, ugye? A sok light medium azert rushol mert kell nekik az ingyen kill az ellenseges agyuk/light tankokbol, ez nulla csapatjatek , es mivel tudjak hogy a heavyk ugyis campelik oket ezert rohannak elore hogy mielott annyi nekik legalabb karcoljanak vmit. Nagy baromsag, egyetertunk ebben. De volt szerencsem okos csapatvezerhez, elmeny volt: felkerte a scoutot hogy pontosan merre korozzon, megmondta hogy o merre fog menni, kit ker maga melle fedezeknek es kerte a tuzerseget hogy aljon keszenletben es lojon ahogy felvillannak az ellenseges tankok. Korulbelul 3 perc alatt vege volt az utkozetnek (malinovka) es 15>3 volt az eredmeny szamunkra. MOndanom sem kell az elenseg ordibalt hogy lucky noob rusher meg hasonlok, fel se ismertek mit rontottak el, miert szenvedtek vereseget. Amikor kezdek egy meccset mindig megkerdem hogy mi a terv, es kapott valaszokbol mar latom is hogy hanyadan alok. Ha meg tudnad nezni a profilom, lathatnad hogy nem sajnalom a tankom, es ha kelett Lakevillenel keresztbe leblokaltam az atjarot a ferdi elott es hagytam hogy kilojenek, amig a tobbiek balrol megkerultek a hegyet es lerusholtak a bazist es nyertek. A sok camper orult mint majom a farkanak mert kb 8an lottek/lohettek egyszerre jobbrol a varosbol is. Da meccset elbuktak es 1 kill annyi xp/creditet se adott nekik mint a kilott golyo ara... Kivancsi lettem volna hogy erre rajottek? -
Metontour #1336 A kicsi közepes tankoknak tényleg nem ártana egy külön szoba mert az ember Pz III csak annyit tud tenni hogy megy mint a mérgezett egér és kilövik 0 másodperc alatt és ennyi.Ez vonatkozik sajnos a páncélvadászokra is.
Az önjáró lövegek meg pont használhatóak nehéz tank ellen jól csak abba a csapatba amiben én vagyok nem valami pengék a tüzérek meg néha úgy a csapat sem.Egy tegnapi meccsen volt hogy alig töltött be a gép és máris a nyakunkon volt az ellen tehát védekezni kellet és erre egy gyerek benyögte hogy mert noob campel a csapat közben időd nem volt semmire mert már támadtak. Az meg nem nagy élvezet hogy mi megyünk balra ti jobbra tábor elfoglal és döntetlen.
Gondolom majd ezen változtat majd a klán harc.Amúgy minden orosz vagy orosz kötődésű játékban kicsit maguk felé hajlik a kezük sajnos.
-
killerwatt #1335 Ha csak döngetni akarsz akkor a VK3001(P)-t ajánlom.
Megy 60-al és nagyokat tud lőni! :-)
-
#1334 Ruszkik megkapták a patchet 358Mb sok minden változik benne de belekerültek új cuccok is amik aranyba kerülnek és ha nem is sokat de előnyt jelentenek annak aki használja ezek menet közben elnyomható dolgok (asszem csak 1x).
Pl: legénységet gyógyítja100%ra ,modult javít és 10%ot gyógyít a tank hpján 30 aranyba kerülnek. Van creditért vehető is de az csak két percig gyógyítja a legénységet ill 75%ot javít a modulon ezek 3000 creditbe kerülnek 1x elnyomható utána újat kell venni. -
#1333 Nem így lett kigondolva? Hmm nem is tudtam, hogy a fejlesztők között van egy magyar srác is :)) Nem tudom per pill milyen tankod van de ha esetleg lesz egy tigád vagy egy annál nagyobb akkor majd ismét kíváncsi lennék arra, hogy még mindíg ez a véleményed. Nekem most 2 páncélosom van. Egy VK 4502 és egy Panther. Mind a 2 tank teljesen más játék stílust igényel. A pantherrel valóban lehet előre menni mert gyors és fordulékony, van lehetőséged manőverezni. Ugyanezt a 79 tonnás Vk-mal nem tudom megtenni, és hiába az erős páncélzat ha egyszerre hatan lőnek semmi esélyem és ha nem jön senki velem baszhatom hogy 128mm-es lövegem van és hogy erős a páncélom. Tudod lehet, hogy téged idegesít, hogy a nagy tankok védekeznek de engem meg az idegesít, hogy a sok medium és light tank megy előre eszetlenűl és nulla killel kilövik magukat, utánna meg rám marad a feladat, hogy kiszedjek 8,9 vagy 10 tankot és ha nem tudom megcsinálni akkor a sok hülyegyerek elkezd beírkálni hogy hű de béne vagy hogy lett neked VK4502-d. Az eszetlen előre rohangálás is eléggé frusztráló tud lenni.... -
Madmano #1332 Pár ember ismer(pl.Ulvar),zotyo néven a játékból.A kérdésem:most PzIII-ra gyüjtök.PzII-vel meg Bisonnal.De gondolkodtam,nem-e lenne érdemes venni egy BT-2t és azzal is gyüjtögetni.Szóval:melyikkel éri meg jobban? -
#1331 Ki lehet hagyni. Én most tettem meg. Csak gyűjteni kell olyan jó 30-35ezer XPt BT2vel majd átkonvertálni az lesz egy szép 1000 arany és ezzel kifejlesztheted (akár másik ágon) az összes tankot teljesen(de nem szükséges) és eljutsz a KVig és ott is teljesen ki tudsz fejleszteni mindent. Csak hozzá még egy jó 450.000 credit