418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Porsche911 #1450 Na én azt hiszem az XP átkonvertálás lesz itt a megoldás míg el nem érem az új tornyot és löveget.Tegnap én is próbáltam vele játszani úgy,hogy amit lehetetett átpakoltam rá a VK3601-ről de hát még mindig ég és föld a kettő.:D Remélem nem ér véget a zárt béta mielőtt még tovább tudnék jutni:D -
#1449 Ez a fejlesztesi technika mondjuk majdnem megkovetelt, mert az alap felfuggesztes altalaban nem birja el a nagyobb tornyot, ha meg megvan a nagyobb torony - ami altalaban ketszer olyan nehez - es feldobod ra a nehezebb agyut is, akkor pedig az alap motor miatt nem tudsz mozogni :) -
#1448 Én minden új járműnél az első két dolog amit kifejlesztek az a felfüggesztés és a motor aztán kezdem el a kupakot és a fegyverzetet. Ha minden ki van maxra fejlesztve és akkor sem megy a játék vele akkor ott a játékossal lesz a gond. Rengeteg tigával lehet mostanában találkozni, igen mindenki tud a problémáiról de egy jó játékos kezében mindig kemény ellenfél. KV hidd el milliószor rosszabb pedig az nem is bugos. -
#1447 Az alap Tigrissel csak szopni fogsz:) Ha megszerzed rá a 88 milis löveget+beleraksz egy jó motort+premium acc , nah ezzel már lehet aprítani.De amíg ezek nincsenek meg,addig csak szop az ember:( Nekem nincs is rajt új lánctalp,meg a közepes motor Maybach HL 230P45 van benne.Nekem megy vele nagyon jól,10-20 k között kapok és legtöbbször csak pár ezres a javítás.Átlagba 2 kilőtt tank összejön:) -
#1446 Hm nem csak nekem nem tetszett:) :
Így született meg „Sztálin döntése,miszerint törli a nehéz harckocsik gyártását. Sztálin azt követően határozott így, hogy a P. A. Rotmisztrov tábornokhoz hasonló tapasztalt parancsnokok elítélően nyilatkoztak a KV-1-es mozgékonyságáról és fegyverzetéről. A nehézharckocsi-programot 1942 második felében leállították.
Akit érdekel a téma -
lammaer #1445 van egy olyan Opció hogy retrain.
A feljövő panel nagyon hasonlit a rapid training-re, az a különbség hogy a tetején van két lenyiló menü, ahol kiválasztod milyen tankra szeretnéd átképezni az embereid.
Itt, ha kiválasztod a 300gold opciót (ami hibásan azt irja hogy 75%) akkor fogod az embered veszteség nélkül átképezni. Ha ingyen próbálod, akkor 19% minuszt kap az illető.
Szóval, lehet jobban jársz ha egy vadi új embert rapid tréningelsz 300g-ért 75%-ra.
-
#1444 Ne gyere orosz ágra mert a KV és utána a KV3 embert próbáló falat! Nem vicc, kérj egy accountot valakitől és próbáld ki. Komolyan próbáld ki és mindjárt másképp fogod látni a Tigris hibáit.
Megmondom őszintén hogy majdnem feladtam, a haverok tartották bennem a lelket :), és éreztem hogy tényleg az idegrendszerem határán vagyok :) ezért megtartottam és minden nap játszok vele 3-4 partit amolyan "jellem" fejlesztőnek. Mint pl az amcsik a bézbólt. :D -
Metontour #1443 A legénységet hol lehet átképezni másik tankra hogy ne legyen az új járműben levonás?Én sehol nem találtam olyan gombot.
Ti mennyire használjátok a premium lőszert? -
lammaer #1442 Nem értem én ezt... engem egy Tigris mindig elagyal, legyek PZIV-ben vagy JPZ IV-ben.
Pedig tigrist már automatice HE-vel lövők, hogy gyulladjon ki/robbanjon fel, de sose jön össze. Sunrider, gyere már egyszer velem szembe vmi csatában :) -
Sunrider924 #1441 Ezt elmagyarahatod, mert elvileg 2 lehetosegem van: vagy vedni probalok es hatramaradok(jonnek a mediumok, mind engem lo, tuzerseg is, altalaban elso talaltnal annyi nekem) vagy megyek elore a tomeggel, ahogy meglatnak tuzerseg es minden medium engem lo, elso talaltnal engine lerohad , kigyul tank , felrobbanok, de ha megse odaer 2-3 tuzersegi talalat. Nem szokasom hamar feladni , tegnap is kinlodtam jo adagot, nem akarta bevenni a begyem, hogy ennyire elrontottak a Tigrist, de sajnos megis. De szivesen varok konkret otletet, hogyan hasznljam megfeleloen a Tigrist, de annyi hogy alap motor es felfuggesztes, csak a 88as agyu ami nem alapfelszereltseg, ebbol baromi nehezen mozdul, fordul, loni mintha nem is tudnek marr vele, pedig ugyanezzel az agyuval a VK3601en nem nagyon hibaztam, de most a Tigrisre atpakolva nem nagyon talalok el semmit, es a toltesi idois hirtelen hoszabb lett(pedig ugyanaz a 88as agyu)szoval nagy tanacstalanul nezek ki a fejembol -
#1440 Premium accounttal túl lehet élni. Orosz ágon is a nulláról indulnál és nem lenne semmivel sem könnyebb. 2 lehetőséged van vagy eladod és Panther felé indulsz vagy premiummal túléled a Tigrist és onnantól baromira fogod élvezni mert a KT már baromi jó. Egyébként ha a tigrist megfelelően használják ütős kis gép. -
#1439 Szerintem premiummal meg mindig pluszban lehetsz egy kor vegen, XP is jobban jon, nem hiszem, hogy erdemes egy farm tankot tartani melle, hacsak nem valami PZII-t, amivel premiummal siman lehet 10k-t keresni. -
Sunrider924 #1438 Na ez mar jo hir, csak azt nem tudom hogy fogok eljutni oda hogy unlockoljam a kiralytigris-t, lehet en csinaltam hulyen, de nincs mas tankom csak a Tigris es a tegnap 5 mecset buktam zsinorba, amikor darabokra lottek a pz4esek es elment javitasra minden penzem, es most igy otletem sincs mit csinaljak, ha eladom, akkor lessz penzem pz4re es onnan kezdjem megint elolrol? vagy hagyjam a fenebe az egeszet es nezzem meg mennyire jo vagy nem az orosz ag? Akkora csalodas a Tigris es annyira biztam benne peddig, de igy teljesen elment a kedvem attol hogy 2es szamu tankal(otletem sincs honnan mibol szerzek egyet) farmoljak mindig penzt, hogy a Tigrissel annyit kinlodjak amig unlockolom a kiralytigrist. Te hogy csinaltad?
-
#1437 Tegnap en is tapasztaltam, hogy mennyire szopas neha a tigris. Azon a varosi palyan voltunk, aminek a nevet nem tudom meg maig sem, de van rajta egy rakas sin, meg epuletek ;) Lattam egy 100%-os tigrist, amint egy keresztezodesnel epp befordul, ralottem, penetration, 84% maradt neki. Kozben eltunt a latoterembol, es ra 15 masodpercre nezem, hogy valakit megoltem. Szegeny, biztos ammo rack volt, pedig AP-vel lottem. -
#1436 A Királytigris már nagyon jó kis tank, 100-szor jobb, mint a Tigris :)
Nem az van, hogy ha meglövik egyből elszáll 6 féle modul meg kigyullad a tank...Persze, néha van ammo rack damage, meg ha közel süvít el a tüzérségi lövedék, ugyan úgy lángra kaphat a motor mint bármi másnál.
De elöl igen vastagon páncélozott, ezt nagyon jól ki lehet használni és a 105mm L/68-as ágyú sem éppen gyenge :) -
#1435 Amúgy én még egy ilyen jelképen gondolkoztam :D....Hogy ugye van a "4 páncélos és a kutya" - című film, nah most abban a "vörösnek" azaz a T-34-85_nek a tornyán a lengyel sas van.... -
Sunrider924 #1434 Az alabbi idezetet a ramp4ge nevu special beta tester irta:
You don't want a Tiger.
Trust me.
Save yourself the frustration. Go Panther.
Special beta tester :anyone with "Special Beta Tester" means they have been playing since the RU beta and have months more experience. So yea, trust ramp4ge.
De kar hogy ezt nem talaltam meg hamarabb -
#1433 Írtam levelet a Wargaming.net-nek! Hogy ezt a magyar jelzést ha lehet akkor majd tegyék elérhetővé a teljes játékban. Lehet kövezni! -
Sunrider924 #1432 Pontosits, neked mi szamit nyavalygasnak? A legtobb hozaszolasomhoz erkeztek visszajelzesek, vagy neked egy bugos zart beta hibainak a kiszurese es szova tetele nyavalygasnak szamit? Ha igen akkor ok, irto nagy fej vagy hogy ezt igy kiszurtad egybol... -
#1431 Csak nekem tűnt fel vagy neked tényleg 3 napra visszamenőleg csak nyavajgó postjaid voltak? -
#1430 Erre emlékeztek még?
A négy páncélos és a kutya -
Porsche911 #1429 Ez a papírjaguár nem a Trabant.Eszméletlen h mennyit szív vele az ember.Még szerencse,hogy nem adtam el a VK3601-em,mert meg lennék lőve akkor.Azt írják a fórumokon,hogy majd a patch megoldja ezt a problémát de én nemtom ez valóban így lesz-e.Remélem nagyon mert ez így nagyon szívás.Ha bejönnek a Tier lebontások akkor is mivel olyan ratyi lövegtoronnyal és löveggel amivel indulsz esélyed nem lesz a felupgradelt Tigrisek vagy a nagyobb tankok ellen. -
Sunrider924 #1428 Kinomban tele szajjal rohogok a poenodon, most adtam el a Tigrist semmire nem volt jo csak, hogy felidegeljem magam es teljesen tonkremenjek, elvitte az osszes penzem, hat kurvara nem eri meg igy... -
#1427 Azon gondolkoztam ha a tigris ilyen szívás, akkor milyen szívás lesz a Sherman, az alap, nem véletlen hívták a Shermant a németek tomisütőnek, és öngyújtónakXD -
#1426 át kell képezni -
benioh #1425 Task managerbe először alul nyomd be alul a "Show processes from all users"-t
(gondolom ezér nem engedte low priority ra tenni)utána ... örülsz te is :)
Bár vistába nembiztos pont ilyen mer nekem win7 em van de gondolom nagyon nem változott..
Egyébként a játéktól fps ugrándozás nélkül is agyrákot lehet kapni -
#1424 az a 3 érték a 3 fajta lőszerre vonatkozik. -
Sunrider924 #1423 Az alap tigris egy rakas szar, kar szepiteni. Mi az hogy BT-7 megkarcol es 92%rol felrobbanok a loszer miatt?? Most komolyan, ha a Tigris a valosagban ekkora fos lett volna, a szovetsegesek elvesztik a haborut mert megdoglenek a rohogestol... az a kar, hogy ennyit oltem ebbe a rakas szarba, ami egyebkent a masodik vilaghaboru egyik legnagyobb legendaja volt, de ebbe a jatekba a vicces kedvu orosz fejlesztok nevetseg targyava tettek. Ne vegyetek Tigrist, csak akkor ha azonnal fullra tudjatok upgradelni es lepni is tovabb a Kiralyra, bar lehet az is egy nagy szopas... Igy elbaszni egy jatekot, de most komolyan -
Metontour #1422 Amúgy a penetrationnál lévő három szám mit jelöl?Az világos hogy az átütő képességet ahol a középső szám mindig a legnagyobb.Ez a távolság függvény vagy mi? -
#1421 Masodik kor a DB-vel, ahol is egy fedezekben gubbasztok, es ramjon 6 tank. Basszus, premiummal veszteseges volt a ket kor :D -
Metontour #1420 Nekem is volt ma szerencsém hozzád Eagle!Szerencsére egy csapatban voltunk.:)
Engem eléggé meglépett mikor találkoztam először kis egérrel mert azt hittem Ferdinánd és gondoltam adok neki hátulról aztán megfordult a torony. -
#1419 Nem valoszinu, megvan a DB, igy alt. mindig team 2-be kerulok :) -
#1418 Amióta megjelent :)
Me0w: ja emlékszem, de hátha következőre egy csapatban leszünk :D -
#1417 Ah, akkor ma talalkoztunk mar egyszer. Csunyan fenekbelottel menekules kozben a sinek tetejen :P -
#1416 Mióta játszol a WoT-al?:) Am szép darab:) -
Porsche911 #1415 Fúúú de szar ez az alap tigris.Az ágyúja ugye alapból olyan erős mint a Pz IV ágyúja.A meccsben a csapattársak meg otthagynak gondolom azt gondolják Tigrise van nincs szüksége segítségre.Aztán hiába vagyok most prémiumon mínuszba jövök ki ígyis.Azt hiszem ebből XP átváltás lesz mert nem szenvedek így vele.Csak a pénz megy el:@ Csalódás nagyon nagy csalódás eleddig.Mondjuk már mondtátok h nem éppen jó a tank de nem gondoltam volna h ez ennyire gyenge.Az ok,hogy majd az új toronnyal meg ágyúval ütőképesebb lesz de azért elég hangulatromboló,hogy végre belépsz a heavy tankok közé erre kiderül,hogy esélyed annyi mint egy Pz IV-nek csak annyi a különbség,hogy több a HP-d így tovább lőnek... -
#1414 Ha a legénységet átrakom egy másik gépbe, akkor ugye piros lesz a képzettség százalék mellete. Az eltűnik valaha, vagy át kell képezni őket? -
#1413 Be. Fejlesztett cuccokkal szerintem ez sokkal jobb mint a KT.
(persze, hiszen egyel magasabb kategória) -
#1412 beáldoztad a királytigrist? -
#1411 Szép. :)
Íme a kisegér, a nagy egér majd hétvégén jön :D