418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #1610 Egyetertek a PZ3 tenyleg scoutnak jo csak, de maximumra fejlesztve nagyon jo a tobbi scout ellen , es az artyt siman lehet vele vadaszni, marha gyors es konnyen manoverezheto , a leopard csak picivel jobb. Nem tudom mi a gondod a pz4-el nekem maxra fejlesztve a hosszu agyucsovel(75os kwk akarmi)en boven jol boldogultam vele, persze nem kiralytigrist kell vele loni mert ahoz kicsit keves a 75os agyu de tigris es alatta barmi mar siman ment 2-3 lovesbol. Ja igen es a legtobb jatekos csakazertis szembol akar mindent atloni, aztan csodalkozik hogy lepattan a lovese. Buktunk el azert meccset mert a Jagdpanther (25% elettel) lotte a tigrist (2% eleten) es szembol lotte es bounce... bezzeg a Tigris nem hibazott amikor visszalott -
#1609 Lol mert a többi tankot szétlövik,akk nem lesz utána szar? Dehogynem,lehetsz te IS-7-el is ha pl a motorod kilövik v a tornyod sérül stb,ezek után simán szarrá lőnek.Az viszont igaz h a Tigris nagyon érzékeny a sérülésekre,mert egyszerre tönkre megy benne vmi.Majd jön a patch,aztán ki lesz javítva. -
#1608 PzIII nem is arra való hogy egy Tigrist vagy KV, VK stb tankot lőj vele. A sebességét kell kihasználni és mozgékonyságát, szépen előre kell vele rohanni és kikell spotolni az ellenséget főleg az artynak de a többieknek is hogy tudják merre mászik az ellenség. Ha szerencséd van és ügyes vagy akkor meg úszod és rengeteg pontot kapsz, lóhetsz rájuk de felesleges, max ha az ő artyjukat megtalálod és menet közben eltudod lőni vagy éppen senki se védi őket akkor széttudod puffantani szerintem. Még a pzIV se lesz az igazi, gyorsan összekell kapkodni az XPt és kész. Ugyanezt tettem én is csak én TD vonalon. Szar a Marder szar a Hetzer gyorsan összekapkodtam az XPt meg a pénzt és már a Stuggal tudtam valamit kezdeni. -
Zizou2 #1607 PZIII-mal lehetelen játszani, senkit se sebzek meg nem lesz ez így jó :( pedig kéne vele még sok xp-t szerezni hogy továbbléphessek -
#1606 jó kis gép, amíg el nem találják... tehát szar. -
#1605 Hopp a javítás 3526 credit volt,javítom magam:D -
#1604 Omg mentem egy állatot a Tigrissel.Én voltam a Sharpshooter,Warrior,Defender:) 6 tankot kilőttem,köztük 2 Tigrist+KV-3+Jagpz4+T-28+KV-1S:) kaptam érte 48k-t és csak 3526k volt a javítás:D
Jó kis gép a Tigris,csak tudni kell használni:) -
#1603 melyik hivatalos oldalon? http://game.worldoftanks.com/?
én itt csak notifications-t látok. -
#1602 Kösz, a legénység tréning van bekapcsolva. -
lammaer #1601 Ha van az adott tankon XP ("experience not distributed" a research ablakban), azt tudod áttranszferálni.
Ez az adott tankhoz kötött XP. Namost, ha frissen researcholtál és úgy lettél elite tank, akkor valószinüleg ez az XP 0 közeli érték. Ha harcolsz, szépen megy felfele - ha nem kapcsoltad be a fast training módot. Ebben az esetben ugyanis az XP a legénység képzésére forditódik, tehát nem fog nőni a not distributed xp. -
lammaer #1600 Skacok, most a betaba premiumot nem lehet csak golddal szerezni, igaz? Vagy lehet fizetni is? -
#1599 A Leopard a legerősebb light tank az eddig megjelent tanktree-n. Csak egy bibi van vele, hogy tier4-en megreked, abból nem lehet mást kifejleszteni. De ha fürge tankot akarsz, akkor vagy a T-44 vagy a Párduc irányba indulj. Mindkét ágon vannak kevésbé használható tankok, ilyen pl német oldalon a VK3001P, de a DB és a Párduc már egész jó. Orosz oldalt nem igazán ismerem. Annyi biztos, hogy orosz szecskáknak kb 20-25%-al kevesebb élete van. Mobilitásban én hasonlóra mondanám, talán orosz minimálissal jobb. Fegyverzetben ugyancsak hasonló, talán a ruszki technika pontatlanabb, de csak addig amíg nincs magas szintű kezelőszemélyzet. Szal te döntesz német v orosz... -
#1598 Az hogy van, hogy valamelyik tanktól a teljes kutatás után tudok xp-t transzferálni a következőre, valamelyikről meg nem? -
Madmano #1597 Itt is megkérdem:BT-2 bejön nekem,úgy néz ki.De jó lenne valami hasonló stílust nyomni a nagyok között is.Erre a VK1602 Leopard vagy a BT-7 a jobb? -
#1596 A pontozott körvonalú kör mutatja a várható szórásképet, értelemszerűen minél szűkebb annál pontosabb lövés. Szerintem a V alakú célzónak nincs jelentősége, a legritkább esetben lő csak oda ahova az mutat. -
Metontour #1595 Egy nagyon kezdő kérdésem lenne bocsássatok meg.
A fordított V alakú irányzék melyik része mutatja hova lősz?A lövés a szárak közötti területre megy vagy oda ahol a csúcs van?
-
#1594 Imádom ezeket -
Porsche911 #1593 Na egy újabb server restart. -
#1592 De ha felbontod a "szerződést" akkor a kulcsot már más is használhatja.... -
#1591 Termeszetesen, a kulcsok, mig nincsenek beregisztralva, nem tartoznak senkihez. -
Madmano #1590 Van egy cb kulcsom,amivel játszok.Ezt valamelyik olyan oldalról szedtem,ahol annak idején osztogatták.Meg van egy,amit a WoT oldaláról kaptam.A kérdésem:ezt az utóbbit ha odaadom valakinek,fogja tudni használni? -
Porsche911 #1589 Ugyanezt megpróbálták velem is reggel,gyerek beszorított és sztem várta,hogy kilőjjem ehelyett kitoltam a Tigrissel és utána lőttem ki.Mondjuk egy Pz IV-es volt az illető szal lehet ezért tudtam kitolni:D -
#1588 Nem biztos.. holnap reggel 6 kor indulok siófokra és csak jöv.hét vasárnap jövök vissza. A bokrokat meg azért szeretem mert mint a t-44,mint az ISemben a legénységet rejtözködésre fejlesztettem. Azért mert mi mást válasszak? Ha tűzoltást? Ha már ég a tankom akkor már régen rossz. Javítást? Háát az a pár másodperc nem oszt nem szoroz. Viszont mindez elkerülhető ha pl a mellettem lévő bajtársamnál jobban rejtőzködök akkor őt szedik :) szal nem akarok első "piros pont" lenni az ellenségnél. -
#1587 Az igazság az hogy nem volt más választásom :p nem feláldozni akartam magam mert ígyis úgyis kinnyifant, ui. ketten rámentünk (LS-Leoniddal) és megse tudtuk karcolni, Leót kinyirta, és tudtam most én jövök :). Szal nekem semmi hasznom nem lett volna, max a pálya érdektelen részén fog rohadni ha kiszed. Ha nem szed ki az már érdekesebb story.. mert ahogy észrevettem felesleges rálőni 85ös csővel szal énse löttem volna de ha kiengedem kinyírja a fél csapatot.. tehát nincs értelme semmi alkúnak a jövőbeni hasonló szituknál már látom. -
#1586 Attól függ mit áldoz be és megéri-e clanwarban mindenképpen de egy sima puggal már nem biztos
-
#1585 Hát ugye ez egy csapatjáték.
Ha sikerül oda beszorítania, akkor a saját maga feláldozásával, de győzelmet hozhat a többieknek. -
Porsche911 #1584 Hát IS-4esnél már csak a játékos lehet balfasz egyedül akkor van esélyed ha nincs egy nálánál nagyobb szintű tank a csapatodba.Tegnap velem egy csapatba osztottak egy IS-4est nem kell mondani ő maradt egyedül de akkora sügér volt a gyerek,hogy megállt a mező közepén és onnan lövöldözte a körülötte lévő tankokat ami ugye megoldható lévén a legnagyobb tank is ami szembejött egy VK3601 volt,viszont az ellenfélnél volt az a böhöm orosz önjárólöveg asszem SU-14 az meg vígan bemérhette és sorozhatta.Hiába írtuk annak az idiótának,hogy mozogjon ő csak állt és lőtte a tankokat amik feltűntek.Végül a SU 3-4 lövésből kiszedte.Vannak érdekes gondolkodású playerek:D -
lammaer #1583 "IS3,IS4 eket is úgy figyelem (t44,vagy sima IS-el) hogy hova tudnám beszorítani "
Azt mi van ha beszoritod? Forog a tornya :)
Hát komolyan, ez az IS4...
Tegnap 2x futottam össze egymás után egy IS4-essel (ugyanazzal a csávóval). Szart az bele hogy hátulról lövik VK-k is, úgy pattant le minden róla.... a végén ő maradt, meg mi 5-en (PZIV, VK3600-as vagy 2, egy Arty meg tán egy PZII), manőverezgettük ki, ő nem is mozgott csak a tornyát forgatta utánunk, azt igy is kicsinált mindenkit kb 2 perc alatt, az Arty meg kifogyott a lőszerből :)
17%-on maradt a csávó, és a végén 10 killje volt összesen :)
Brutál.
-
Porsche911 #1582 Hát az azért túlzás,hogy jók voltak a csapattársak...jól otthagytak egyedül.Csodáltam,hogy nem robbantam fel az első Pz IV-essel való ütközetben... -
#1581 Vagy a fehér rész átlátszó a feketét meg át váltani fehére ? Meg oldható?? -
#1580 Valaki gimp mester tudna neki segíteni!! ezt kéne be rakni nekem a jelzésekhez a nagy V helyére de lehetőleg ,hogy átlátszó legyen a fehér részen ! Meg oldható? -
#1579 Lol megint a "Terminator" nevezetű srác az :D Párszor összefutottam vele,de még soha nem tudott kinyírni :) -
TDantes #1578 Én is annyit szedtem le az előbb. Ha jók a csapattársak, akkor nem nagy kunszt -
Porsche911 #1577 El se hiszem,az alap Tigrissel 5 páncélost lőttem ki és még a kört is túléltem.Vannak csodák:D -
#1576 Remelem ma is talalkozunk Paul :P Tegnap nem nagyon akartal megjelenni az erdobol, ugy kellett csalogatni :) -
#1575 Én már IS3,IS4 eket is úgy figyelem (t44,vagy sima IS-el) hogy hova tudnám beszorítani :) A multkor sikerült úgy ahogy te írtad, rááltam szemből, a butuska meg nem vette észre hogy már nincs kiút máshol. Írni akartam neki hogy ne lőjjön mert itt ragad :) de már késő volt. :D -
#1574 Eljátszadoztunk egyet egy Maus-al a Himmelsdorfi pályán. Hát elmondhatom hogy használhatatlan azon a pályán az a nagy dög. Kezdéskor egy Tiger I-et sorolt be neki egyszintűnek a listán kicsit megmosolyogtató volt. Engem másodiknak a Párduccal. Egyszer gyorsan el tudtam mellette húzni hogy nem tudta rámfordítani a csövet. Kapott egy He-t szemből meg két Ap-t seggbe közvetlen közelről. Mondanom se kell mind lepattant. Ami elég vicces ugyanis Kwk 43 papíron 203 milit ver át annak meg csak 160 as függőleges a segge...na mind1. A hülye elkezdett tolatni és nekitolatott egy kiálló népcsőnek ami megakasztotta, elé ált egy T-34es azt kilőtte így sekerült mozgásképtelenné tenni. Na akkor körbeáltuk aztán osztás. 10db 88milis He-t kapott pontosan a toronyra és a löveg környékére, nem sebeztem sokat talán 5-6%ot de határozattan hatott rá. Talán ha másfél percenként tudott egyet lőni!
Kaptam egy csókot tőle a tornyra
http://kephost.hu/image-182B_4C651C60.jpg
-
Sunrider924 #1573 Nezegettem az uj TD vidit, de azok a kepek mintha egy teljesen mas jatek lenne, a texturak, a fenyefektek, tud ez a jatek dx10et is? mert nalam maxra huzva sehogy se hasonlit -
#1572 Az átrakhatóság engem is érdekel ne! -
Sunrider924 #1571 Sajna nekik mar ott van a pz4G, ami nekunk meg nincs, masik meg hogy mekkora lenne ha a skin befolyasolna a visibility-t, nem lenne mindegy milyen skinel hova alsz be bujkalni. Nem tudom, nekem tetszene az otlet, ja es ha valaki kiprobalta mar a camo consumabilist meg a repair boxot az meselhetne hogy mukodnek ezek, mennyire eri meg, tankhoz kotodik vagy atrakhato stb.