418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Boron Power
    A su / isu 152 standard shell damag-e 700? Ez nem túl sok bármi máshoz képest?
  • Porsche911
    Tehát egy-másfél hét múlva a tankok és a crew elvesznek viszont azt az értéket amit képviselnek megkapjuk aranyba/creditbe és xp-be?remélem nem kell újra kijárni a tankfán a fejlesztéseket mármint azokat amik már meg vannak,vagy igen?mert akkor leállok a küzdéssel a királytigrisért:D
  • TOMSILENT
    Nem semmi már akkor volt éjjel látó....

• TOMSILENT
    Ha lejár a BETA vissza megyek COPOF-zni....
  • TOMSILENT
    Nekem tetszik...^^
  • Cukii
    Ennyi erővel lehetne hívni a panzer IV-est amire fel lehet rakni a párduc tornyot Pz IV-V-nek. Lehet már fáradok azért írok ilyen hülyeségeket
  • Cukii
    Erről olvastam, hogy tábori körülmények között összeházasítottak egy párducot meg egy pz4-et. Azt hittem valami frappánsabbat takar ez a "Pz V-IV" nem csak egy pz4-es tornyú párducot...
  • TDantes
    Én eltudom képzelni, hogy egész évben toljam. Például, eleve a német vonalon mind a párduc, mind a Királytigris, mind majd az E-széria prototípusait kifejleszteném. Aztán meg, a tank vadászok, a Jagdtiger-t is megnézném milyen.

És ez csak a német oldal. Ez elég sok időbe bele telne.

De mindez attól függ, élvezetes lesz-e a teljes játék. Jönnek-e új térképek, milyenek lesznek az úk játékmódok, a klánrendszer, a szerver stabil lesz-e, stb.

Ha pénzem lenne, és is fizetnék , most rögtön.
  • lammaer
    *10 honapért 12 havi na :)
  • lammaer
    jól értelmezed, 10 hónap áráért kapsz 10 havi prémiumot.
    Mondjuk fene tudja, 10 hónapig biztos nem fogom tolni. De a 10 dolcsis havidij sem sok... speciel én már most befizetném, kell az a premium.
  • TOMSILENT
    Valami ilyesmi...

• TDantes
    Nem értek angolul, de ha jól értelmeztem nem is rosszak ezek az árak.

100 dollár egy évi prémiumért? Az nem sok. Jobban megéri mint havonta 10 dollár.

Persze csak akkor, ha lesznek új térképek, nem lesz gond állandóan a szerverrel, stb, stb.
  • Cukii
    Itt vannak a várható árak és hogy mi tartozik bele:

Package "commissar" - $ 50
    For $ 50 you get 12 500 gold and exclusive tank A-32
    Package "Commanding" - $ 100
    For $ 100 you get 25 000 gold and exclusive tank Pz V / IV
    ------------------------------------------------------------------------------
    Team Worldwide tanks announces the special shares. Within 7 days anyone can buy a premium account and the game of gold at a significant discount. The choice of the players are given one of three packages payment:

Package "lieutenants" - $ 10 (10% discount)
    For $ 10 you get a premium account for one month and 250 gold.
    Package "Captain" - $ 50 (SAVE 20%)
    For $ 50 you get a semi-annual premium account and 1250 gold.
    Package "generals" - $ 100 (Discount 30%)
    For $ 100 you get an annual premium account with 2500 gold and exclusive tank Pz V / IV.
  • Cukii
    Pz V-IV az milyen mert nem igazán hallottam róla sőt feljegyzést se nagyon találtam róla, képet tud valaki mutatni?
  • Szpecnyaz
    Emiatt az ajándék KV-220 miatt elég viccesek a ruszki szerverek, mert a fél pálya ilyen tankokkal szaladgál :).
  • Jeffjohnson
    A meglepi szerintem egy KV-220 és/vagy egy Pz V-IV lesz ami megmarad a véglegesbe is.
  • Sunrider924
    Tehat a Gm az mondta nagyjabol amit Jeffjohnson, mindent elvesznek de megkapod a teljes altalad addig kifarmolt xp-t es creditet egyszerre, meg 3k goldot melle es meg valami meglepit, egeszen pontosan ezt mondta
  • Newreg345
    Nagy nehezen rájöttem hogy rossz helyen regisztrráltam de már megoldottam.
    most mar csak arra várok hogy lejöjjön
  • Jeffjohnson
    Ha olyan lesz mint az orosz akkor nem. Tulajdonképpen crew wipe lesz mert mindent visszakapsz aranyban v. creditben és a kifejlesztett dolgok sem vesznek el.
  • lammaer
    " the soft wipe "

Másfél héten belül annyi az accountoknak?????
  • Sunrider924
    Hopsz a nyelvtan, csak kozbe a meccs elejen szamolt vissza 28-rol
  • Sunrider924
    Registralj a jatek hivatalos oldalan akulcsal amit kaptal
  • Jeffjohnson
    nekem most annyira laggol ,hogy játszhatatlan...
  • Newreg345
    Hello.
    Nem tudjátok hol lehet beta kulcsot szerezni?
    Mert mar a hivatalos oldalon regisztráltam vagy mi de nem küldtek semmit csak azt hogy megkapták a jelentkezésemet.
  • bazza
    Köszi!
  • crossy104
    Sziasztok! Letöltöttem a beta klienset, szereztem egy beta kulcsot egy ismerőstől.Mit kell még tennem hogy elinduljon? Bocs a lámaságért.Előre is köszönöm.
  • Sunrider924
    Mindennap kell jelentkezz egy csatara es azutan kapsz 150goldot, naponta egyszer
  • bazza
    Nem kapunk minden nap goldot? Hiába várok a sültgalambra akkor?
  • Sunrider924
    A mai nap legjobb hire egy orosz betatester GMtol nekunk:
    Thawk (5:01:57 pm) The patch will be in less then a week and a half, + the soft wipe + an announcment containing a surprise which many people will like
  • TOMSILENT
    Vagy így....

• TOMSILENT
    Valahol így tolják ^^

• Sunrider924
    Hehe , oksa
  • lammaer
    Csatlakoztam hozzad, ennyi.
  • Sunrider924
    Szerintem benezted, nem nekem kellet valaszolj, en szerintem is jo a panzer3 light tanknak, nem en mondtam hogy hamar tul kell szenvedni, mert vk-ig semmi tank nem jo
  • RatBaG #1616
    "Tigris nagyon érzékeny"

erről beszélek, minek értetlenkedsz...
  • lammaer
    PZIII... én nagyon szeretem, pedig van mellette egy maxos PZIV meg egy JPZIVem is.

A többiekkel ellentétben én a 7.5cm KwK37 L/24es ágyút (rövidcsövő) preferálom, kizárólag HE lőszerrel töltve, mivel a célpontjaim a többi scout meg az ellenséges arty.

Én úgy szoktam, az elején az első percet a saját zászlómnál töltöm, és az ellenséges scoutokat - ha jönnek - rizikómentesen megpróbálom levadászni (olyan mint a Need For Speed).

Ezután már kb látszik, hol jön az ellen. Namost, én ott próbálok áttörni, ahol kevés ellen jön, és igyekszem megkeresni az ellenséges arty-kat (a legtöbb pályán könnyű kitotózni melyik bokorban bújnak :) ) és kapnak közvetlen közelről finom HE-t. Gyakorlatilag nem egy arty-t ramminggal is ki lehet nyirni.

Ha megvan az arty / vagy nem is volt, akkor a következő célpontok a Tank Destroyerek - hiszen ha közel kerülök hozzájuk, már nem tehetnek sokat ellenem.
    Ha ilyet se látok, akkor megyek oda ahol a legnagyobb a bál, lehetőleg az ellenség háta mögül közelítve, és adok annak akit csak látok. A HE előnye, hogy nem kell penetration, igy még nagyobb dögöket is tudok sebezni 1-2% erejéig, ami nem sok, de mivel jóval magasabb ellenfeleken van, ezért igy is sokat ér.
  • Me0w
    Megvan a Pantherem, minden masodik loves vagy az agyut teszi tonkre es/vagy az ammo racket, ergo minden 2 percben lohetek egy olyat, ahol a szoraskep a hold-fold tavolsag :)
  • Sunrider924
    JO de ez a lovesz volt, es azt ha kilottek akkor tokmindegy hogy van agyud vagy sem, ezt nem gondoltam hogy lehetseges
  • Porsche911
    Az nagyon idegesítő tud lenni mikor ellövik az ágyúcső mechanikáját vagy tudomisén mit.Tigrisnél párszor átéltem,utána már egy Pz IV-es is röhögve szétszed addig amíg mejavítják.:D
  • Sunrider924
    IS4 volt alkalmam tegnap veluk partizni es olyat lattam hogy az allam leesett, el se hiszem hogy ilyen is lehetseges, az IS4 belefutott egy massziv csapatba 4 vagy 5 ellen, kilott 2 tankot aztan irja csatin hogy segitseget ker mert "my gunner is dead" es neztuk hogy 65% hp-n forgolodik de nem lo semmit