418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Cukii
    Egyébként egy elite párduccal tényleg lehet pontosan menetközbe lőni, 100méteren belül szinte minden talál kivétel akkor, ha egyenetlen a terep vagy ha te is mozogsz és az ellen is, de ez is csak akkor ha pl ellentétes irányban nagy a bezárt szög, na akkor kell kikapcsolni az autoaim-ot és valamivel többet lőni elé mint amit az auto mutat ennyi.
  • Pluskast
    Bocsi nem tudom melyik filmre gondolsz de én láttam 2.vh-s dokumentumfilmet (asszem a háború színesben volt a címe) amiben menet közben lőttek a PzKw IV-ek afrikában az amcsik ellen.
  • Cukii
    Hát ma megvolt a nap fénypontja. Lake-es pálya Is-4 rushol középen, mondom ha mást nem leblokkolom az utat. Su-51 csatt!! kigyújtja és pont az orrom előtt felrobban. Azt a röhögést ami kitört ott beszartamPersze a csávó meg elszídta mindennek a játékot. Bár ebből csak sok csillagból gondoltam
  • Forolto
    Van egy csiter ágyúja...mi csak igy hívjuk magyar berkekben.Azóta én is beszereztem egyet és tényleg az.
    Ellenszer,gyorsan lődd a lánctalpát ki és akkor nem kerülget,utána kapjon 1et a hátsójába.:)
  • Forolto
    Akkor továbbra sincs a laggal megoldás.Kivárom ezt az 1 hetet a patch-re,hátha csoda történik.
  • TDantes
    Hát nem tudom. Engem a T-34-esek például menetből úgy kilyuggatnak mint a szitát.
  • Forolto
    hmmm az nem valami új dolog?Én csak a modern tankoknál tudok ilyen giroszkópos dolgot.A felfüggesztéses dolgot hallottam a szövetségeseknél,de ebbe nem akarok bele menni,mert alulmaradnék.:)

Egy biztos,a tigrissel csak állva lőttek.Ez tuti.Olyan lökete volt hátra,szétesett volna az igy is kényes jószág.
  • Me0w
    Tegnap gondom is volt ebbol, kettot lottem menet kozben, a egyik egy loltraktort talalt el (standard battleban, normalis?), akkor volt -1, majd kesobb egy is-3-ra lottem ra, es a mellette levo, 60 meterrel arreb allo csapattarsamat lottem el, -2. Ebbol lett egy kis verbalis adok-kapok, pedig elnezest is kertem. A legjobban egy adamhun nevu gyoker hozongott, mikozben kurvara nem ot lottem el :)
  • Jeffjohnson
    ez sem igaz a szövi tankoknak volt giroszkópos stabilizálója ill. talán a Panthernél is olvastam valamit
  • Forolto
    Igy van.:D Hogy találtad ki?
  • Forolto
    Exo,ha megnézel egy II.VHs tank filmet ott meglátod.Tankal állva lehet csak célozni,ez a menet közben puffogtatok csak orosz baromság.
    Ha menet közben eltalálsz egy tankot csak szerencse,netgyorsaság kérdése.:P

Viszont a T-34 belassult...nemtom mit csináltak vele,de már nem az a elfogóvadász.:P
  • SimonCar
    szerbusztok! én még ezzel a játékkal nem játzottam a kép alapján a világ és a tankok vannak benne. ha tényleg jó és akkor kipróbálnám. ajánlanátok nekem?
  • Jeffjohnson
    megelőztél macska
  • Jeffjohnson
    Van egy Gun stabilizer nevü kis item ami nagyban segít ebben ill. Enhanced gun laying drive ami 20% növeli az aiming speedet. Amúgy nem nehéz nem beszélve arról ,hogy ezek a medium tankok pont erre vannak kitalálva. Aúgy ,hogy jön ez most ide? Isu 152 végképp nem fog neked menet közben lövöldözni...
  • Me0w
    Azert erdekes, hogy jatszani volt idod, de megnezni a hivatalos oldalt, ahol az elso hir a maintenance volt, nem volt.
  • Me0w
    Gun lazing drive + 100%-os crew mellett a Pantheremmel teljes sebesseggel haladva minden negyedik loves talal.
  • exoterm
    Megnézném hogy adsz le egy pantherrel vagy t44-el pontos lövést menet közben...
  • Forolto
    Jeff,

Mit tudsz a klánháborúkról azóta amióta beszéltünk róla?Kb.2 hete.Tudom te nagyon benne voltál.:P

Nagyon el vagyok maradva infóktól.Ma belevetem magam.:D
  • Forolto
    Ha nincs normális reagálásod akkor inkább ne is válaszolj...gondoltam aki naprakész infókban azonnal tudja a választ.Ma lesz időm olvasni.
    Tegnap is próbáltam játszani.Reménytelen eset.Igy sose lesz IS-7esem.:(

• Jeffjohnson
    Nem céloz pontosabban 3 seces az aiming time 0.36 a pontosság míg a Ferdinándnál 2sec és 0.33, Panther 2,5sec és 0.3, T-44(100mmes) 2,5sec és 0.37

Nem értem én ezt az orosz fóbiát játszatok azzal ha ennyire féltek tőle aztán kiderül ,hogy nem is annyira OP.
  • TOMSILENT
    Bocsánatot kérek, elírtam. Tehát az COHOF akart lenni ami Company of Heroes Opposing Fronts. Abba elég jól megvannak csinálva a textúrák...nem az alapra gondolok hanem amit külön készítettek hozzá....
  • crossy104
    Bocs a lámaságért, de mi az a COPOF?
  • exoterm
    Nana! Az isu is egy TD, mint tudod, tehát jóval pontosabban céloz, mint a többi tank. A lassú újratöltés meg egyértelmü, a 750-es damage miatt... Szerény véleményem szerint az isu megeszi reggelire a ferdinánodt.
  • Me0w
    Pentektol maintenance volt, ki volt irva az oldalon, a hoborges helyett olvasni kellene.
  • Porsche911
    Ezt meg is tudom neked erősíteni.A Tigris különösen érzékeny a HE-re.Volt,hogy egy Pz IV-es szemből kiszedett.Meglőtt és egyszercsak azt vettem észre,hogy minden belobbant ott a tankon belül aztán baszhattam az egészet.Bár ha jön a patch ez remélem már nem sokáig lesz így.
  • Jeffjohnson
    xp-t nem kapsz vissza ha jól tudom csak megmaradnak a fejlesztéseid
  • Forolto
    Visszatértem.:)

2 hét szabi alatt jócskán lemaradtam,ez köszönhető a laggnak...

Nem olvastam még fórumot,de ez a szerverlaggal fog történni valami?Egyszerűen nem értem,hogy 1 hónapig minden jó és utána meghal a játék emiatt.

Ez a törlés nem lesz gáz.Legalább azt az xpt és lóvét amit rosszra költöttem jó irányba fogom fordítani.

Mikor lesz a törlés pontosan?

• Boron Power
    Ha a HE ágyút választod, az mondjuk tényleg pontatlan távolra, tök felesleges vele lődözni. Az alap ágyúnál én sem nagyon vettem észre.
  • Jeffjohnson
    meg jobban meg kell emelni az agyút ugyanolyan távra épp a sebesség miatt
  • Cukii
    Az a baj a He lőszer lemodellezésével hogy teljesen olyan mutatókkal bír mint az AP attól eltekintve, hogy kisebb a páncélátütő képessége. A valóságban: Majd fele a kezdősebessége ebből kifolyólag lényegesen pontatlanabb és az egész távot lassabban teszi meg, de itt ilyet nem láttam.
  • Jeffjohnson
    Nem beszélve arról ,hogy ha AP van csőre töltve nem kezdem el kicserélni HE re mert akkor jelentős sebzést vesztek.
  • Jeffjohnson
    Én is olvastam ezeket a dolgokat patchben sok mindent javítanak talán ezt is de én nem használok HE-t egyáltalán én amikor teszteltem nem tapasztaltam az amit sokan írnak AP vel hatékonyabb vagyok.
  • Boron Power
    Ja, én is a Jagdpanzer IV-en heavy tankokra, vagy front páncélt mutató célokra HE-vel lövök. De arra kíváncsi lennék, hogy mit művel egy ilyen 750 dmg-os löveg HE-re töltve.
  • lammaer
    A forumokon eleg ellentmondasos a HE loszer megitelese. Azt szurtem le, hogy a HE loszer akkor is sebez valamennyit, ha nem tud penetralni, es eleg nagy eselye van subsystem damage-ra (radio, lanctalp, loszer, legenyseg).

Ezert a forumokon azt irjak, HE loszert erdemes hasznalni abban az esetben ha a celpontod jelentosen gyengebb mint te (HE sebzese nagyobb mint az AP-je, igy akar instakillelni is tudod a kisebbeket) vagy akkor, ha a celpont jelentosen erosebb mint te (ekkor az AP ugyis hatastalan, a HE meg kicsit tudja sebezni es jo esellyel akar fel is gyujthatsz egy Tigrist :) )

En a PZIII-ason es a Stug III-on hasznalok nagy kaliberu (sebzesu) kis penetration erteku agyukat HE loszerrel, es nekem is olyan erzesem van, hogy tobbet erek vele mint az allandoan dingelo APvel.
  • Boron Power
    És olyankor mivan, ha ebbe az ágyúba HE lőszert tölt? Annak milyen hatása van? Penetration nélkül is lerobbantja az agyam? Vagy hogy működik ez?
  • Jeffjohnson
    Ja GZ Plusinak mert tegnap már egy Maus-t vezetett
  • Jeffjohnson
    Amit még sokan elfelejtenek ,hogy a 152mm es lövedék rohadt drága.
  • Jeffjohnson
    Nagyot üt viszont még a lisztestraktor is "kilövi" és pontatlan meg lassú a célzása és az újratöltése is. Sokan nem is rohangálnak vele ,Ferdinándból többet lehet látni.
  • Eagle16
    Viszont ha megnézed a fejlesztett ágyúk hozzá ugyanekkorát ütnek, ha nem nagyobbat és jóval magasabb penetration-nel. Az ISU-kal vigyázni kell...
  • Szpecnyaz
    Viszont a penatration értéke nem túl magas ha megnézed.