418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#1730 Mert pont az lenne a lényeg, hogy a barátaiddal játszhass. Eddig egy ingyenes mmo-t sem láttam ahol ezért fizetned kellett volna. Sok mindenért kell plussz cuccokért vagy fejlődésért de hogy azért, hogy a haverjaiddal játsz... Akkor már inkább legyen havi díjas. -
#1729 Ezt tester vagy dev írta? -
#1728 Some hot debates are on at the moment on the RU board. Tho platoons/squads are not a problem for our EU testers now, right? They are still getting their free gold. Moreover, platoon option hasn't even been added here. It will in the next update.
How will the things stand when the game goes live? Will see.
Komoly...... -
lammaer #1727 Azert erdekes lesz ez a 3 fos party dolog. Sztem is nagyon fontos hogy a haverokkal ne random legyunk egyutt (mint mondjuk a NavyFieldben), hanem tenyleg tolhassuk egyutt.
De: ezt kibalancolni nagyon nehéz lesz, lehet hogy nem is sikerul. Pl sok csataban 2-3 top tank van - mondjuk Tiger / Panter / IS ahogy emlitetted.
Ha ezek egy oldalra kerulnek, a masik oldalnak mi marad?
-
#1726 Miert olnek meg a jatekot? -
#1725 Ezzel az a baj, hogy a készítők maguk alatt vágják a fát. Pont a multizást ölik meg ezzel. Az az érzésem, hogy így nem lesz sikeres a játék. Legalábbis Európában. -
#1724 Passz én a barátaimmal fent vagyok folyamatosan TS-en -
#1723 igen amcsikból egy ág meg két tank ill. eddig a JagdTiger amivel bővül a német fa -
#1722 Azt nem tudni, hogy gondolkodnak-e az amerikai tankok betételével ? Na meg persze az eddigiek kibővítésével ? -
#1721 napersze hallgassam a sok hülye kis csítert angolul.Magyar kellene. -
#1720 kell oda egy td is... -
#1719 Van a jateknak hivatalos TS szervere, a forumon megtalalod a cimet. -
#1718 Nezd azok szemszogebol, akik egyutt akarnak jatszani, de ha szamolassal el is erik, hogy egy battlebe keruljenek, akkor is az esetek nagy reszeben ellentetes oldalra sorolja oket. Ebbol meg jon a 'nem-lovok-rad-nezz-masfele', meg a halal utani 'veletlen' szpotolas. A platoon nagyon jo fejlesztes. Mi peldaul Tiger / Panter / IS komboban leszunk mindig :) -
#1717 ez a TS dolog érdekel,nem ugy volt hogy lesz egy TS szoba a tankosoknak? -
#1716 Ts? Haverok akikkel játszol? -
#1715 Na akkor még inkább kikap az ember. Fasza. :S -
#1714 Klánháborút akarunk! :) -
#1713 Akinek premium accountja van, alakithat egy platoont, ami max. 3 fos a keszitovel egyutt, es igy joinol a jatekba, egy oldalon lesznek. -
#1712 Hát ideje lenne a csapatelosztást megoldani. Vagy fölényesen nyersz, vagy nagyon kikapsz. Sosincs egyenlő csata.
3 fős party ? Ezt hogy érted ? -
#1711 Üdv!
Kb. 1,5 hét múlva jön egy patch amibe többek közt lesz 2 új pálya meg jobb csapatelosztás ill. 3 fős party. -
#1710 Haligali.
Nos végre találtam vmi fórumot ami működik is, ezzel a játékkal kapcsolatban.
Nekem csak annyi a véleményem hogy szuper játékot raktak össze. Tetszik, csak a pálya berakás tud idegesíteni. 4x egymás után 1 pályán elég unalmas tud lenni, na meg a csapatelosztás. :D
Jelenleg 2 tankom van: JagdPanther na meg persze a Ferdinand. :D Nekem a TD jön be.
Üdv -
#1709 Pz 3 max sebessége 40km/h volt uton.:)
Igazad van,ez egy játék,ki nem xarja le mit lehet menet közben,tapasztald ki a tankod és rájössz hogyan kell lőni,de ott van ez a fránya lagg,mikor céloznál vagy menetben vagy állva és mikor lősz már ott sincs.Na ez az idegméreg nem a cián.Ne mondja nekem senki,hogy a szerver karbantartás miatt laggol...már sokkal korábban kezdte el.
-
#1708 Miért csak fekete-fehérben tudtok gondolkodni? Kis sebességnél sima talajon lehetett célzott lövést leadni a katonák alkalmazkodtak a harci szituációkhoz nem a kis papírjukat nézegették ,'hogy bamme ide az van írva menet közben nem lövünk akkó ájjá má meg Günter. Ha kellet a tigrist is a teknővel együtt forgatták meg mert az életüket jobbban féltették.
Visszatérve a WOTra ez egy játék a valóságban nem mentek a Pz 3ak 68 km/h val és nem volt "super" Pz 4 se de még sorolhatnám ,hogy a tüzérségről ne is beszéljek. Ez ilyen persze néha én is anyázok de ha másra nem is arra jó ,hogy az emberek utánanéznek milyen is volt xy tank a valóságba olvasnak utána és okosodnak talán egy kicsit. -
benioh #1707 Nyílván tankfüggő a dolog.. De most gondoljatok bele pl. 3 tank felfedezett (nem mondok wehrmachtot mer vmi okos megin beleköt)elkezdenek utánad menni csak nem álsz meg egyhelyben hogy kilőjenek inkább elmész onna a ..csába nem? de azér közbe felmerül benned hogy azér odapörkölök nekik hátha eltalálom ha már forgatható a tornyom..tudom páncélvadászoknál más. Meg ha már ottjárok hogy bármelyik pillanatba meghalok tuti az lesz az 1. hogy áh nemlövök drága a lőszer..
Beni521 erre meg sem éri reagálni -
#1706 Ebben azért adok igazat.
Gondolj bele egy Hetzerbe 40 skuló fért.
Éles helyzet van és még menet közben pufogtatok a céltalanba,hogy felfedezzenek és fogy a drága lőszer.
De addig nekem ez off,mig nem kapunk erre választ.
-
spiczi91 #1705 Ha nincs szó pontos lövésről akkor meg minek lőni már bocsánat. Majd ha lövök egyet csak úgy akkor attól megretten a másik tank? Vagy harckocsiárkot lövök a földbe? -
#1704 Már írtam Cifu-nak ő ebben nagyon profi,megkérdeztem a giroszkópos cuccot is,remélem gyorsan kapunk választ. -
benioh #1703 Hát figyelj ha mutatsz nekem bármi bizonyítékot ami megmutatja hogy menetközben való lövésnél valami használhatatlanná rongálódik akkor aztmondom igazad van de addig az adott szituban tuti hogy visszalőnék menet közbe is..
spiczi91 neked meg ajánlanék néhány olvasásórát itt senkisem beszélt pontos lövésekről...
-
Madmano #1702 Nekem is leállt a bringa. -
#1701 Lololol. Malinovkán rush a Maussal és filmszakadás. Szerencsések :D -
Beni521 #1700 próbáld ki 30 napos triállal a battleground europe-t és lőj menetközbe -.- meg nem úgy van az h követ téged az egész wehrmacht... world of tanks nak köze sincs a valódi tankcsatákhoz. persze nem voltam ott lehet ez a full reális szimulátor és a valóságban is a tank csaták olyanok voltak mint a cod csak tankokkal -.- -
#1699 Egy megoldás van,megkérdezem Cifu-t,hogy mit tud erről a giroszkópos álló helyzetben való lövésről.Ő azonnal vágja az ilyeneket. -
#1698 Ez a merkblatten egy szabálykönyv volt ha jól tudom,tehát nem hülyék írták csak gondolom éles helyzetben nem voltak.Gondolom tudták,hogy mit bír az a szerkezet amit kiadtak a csapatoknak.(A németek egyébként is a szabályaikról voltak-vannak híresek)
Az más kérdés,ha az életemre törnek mit csinálok.
De ebbe nem megyek bele,mert hiányosak a tudásaim ezzel kapcsolatban. :)
-
spiczi91 #1697 Megnézném menetből hogy lövöldöznél fullpontosan. -
Szpecnyaz #1696 Amúgy a párducba is volt beszerelve ilyen giroszkópos rendszer, ha jól tudom akkor a szöviknél meg a shermanban oldották meg először ezt. -
#1695 Lőni lehet, de mondjuk nem öröklőszer van betárazva, kamura én is úgy gondolom nem puffogtatták (legalábbis a németek, mert a ruszkik valószínűleg szartak rá, csakúgy mint az élőerőre).
Márpedig a menetből oldalirányú tűzelés az giroszkóp nélkül gázos (meg lehet a visszarúgás sem tett volna jót oldalról).
Itt is írják, 7. oldal:
http://mhtt.eu/hadtudomany/2009/2009_elektronikus/2009_e_6.pdf -
benioh #1694 De ha az életedretörnek akkor is azt nézed hogy mit ír a wiki? :D -
#1693 A Merkblatten néhány érdekes pontja [szerkesztés]
9000 méteres távolságig lehet tüzet nyitni tüzérségi távmérő alkalmazásával.
Tömeges célok vagy nagyméretű páncélozatlan célok ellen 5000 m-ről lehet tüzelni.
A löveggel csak álló helyzetben lehet lőni.
Csak azt lehet tüzelőállásnak nevezni, ha a harckocsi homloklemeze szemben áll a célponttal.
A lövedék alacsony röppályája miatt különösen ügyelni kell a saját csapatok feletti tüzeléskor.
A homlokgéppuskával 200 méterig, a toronygéppuskával 400 méterig érdemes tüzelni, tömeges célpont esetén 800 méterig.
Kicopy-ztam a wikiből. -
benioh #1692 Az a film engem is érdekelne :D biztos vmi szabály tiltotta a menetközbe lövést mi?
Micsoda baromság már bocs :D
Követ téged az egész wehrmacht akkor biztos megálsz mer hogy csak akkor szabad lőni mi? :DD -
#1691 Az enyém is valami doku film volt,ahol hátrányként mondták el,hogy olyan hátralökete volt a lövegnek,hogy csak álló helyzetben lehetett vele lőni.
De mint józan paraszti eszemmel el is tudok gondolni.Menet közben zötyög a tank elölre oldalra mindenhova és kap egy löketet hátra...nem hiszem el,hogy ez nem tesz kárt másrészről a pontosságot is kétlem.