418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #1769 Én tolom ezerrel. Nyomogasd csak a logint. -
#1768 hmm mi van a serverrel ? nem enged be ez a nyavajás. -
lammaer #1767 Sejtetem a választ, de a vegyes Tierben nagyobb kihívás van... amikor egy kicsit NAGYOBBAK ellen harcolsz :)
Szóval sztem max 3 szintű csata kéne az eddigi 2 helyett. -
#1766 Nekem tökéletesen megfelel én nem a kis tankok ellen akarok harcolni hanem a velem egy tierben levőkkel sokkal izgalmasabb és nagyobb a kihívás is. -
lammaer #1765 Legénységet se?
Amúgy meg mindegy, azért remélem érthető volt a példa.. ha nagyon limitált egy csatában a Tier, nincs meg az emberben az előrehaladás érzése. Ezzel az erővel tolhatnánk végig T1/T2-vel, a kihívás kb ugyanaz marad. -
#1764 Maus-on nincs mit fejleszteni... -
lammaer #1763 Most mondd azt, hogy te nem élvezed hogy a több napi/heti grind után végre benn ülsz egy olyan tankban amivel oszthatod a többieket.
Képzeld el, mekkora feeling lenne, ha grindelsz ezerrel, megvan a Maus. Első csata: 15 maus, mind fejletteb mint te, csak rád vár :) -
#1762 Én is csináltam egy-két jó képet:
Pont elkaptam mikor a Su-14 köpött egy nagyot
http://kephost.hu/image-A2DC_4C698EBE.jpg
A másik, szerintetek hasonló?
http://kephost.hu/image-AA48_4C698EBE.jpg -
#1761 Premium nelkul is van elet :)
-
TDantes #1760 Ja, de neked mégis mi volna jó? Megveszed a Maus-t és halomra ölöd a PanzerIII-asokat?
Lehet te élveznéd, de ez nem lenne épp fair. -
#1759 naponta annyiszor ahány tankod van -
lammaer #1758 Naponta 1x. Nagy ügy :) -
TDantes #1757 Majd mész klánharcban, ott majd mindenki azzal megy, amije van. -
lammaer #1756 Igazabol ha belegondolsz, ha csak 1-2 Tier lesz egy csapatban, akkor nem nagyon tudja az ember kiélvezni hogy nagyobb tankja van... mivel kb mindig mindenkvel egy kategóriába kerül. Nem lesz meg a feeling, hogy most tigrisben vagyok és szétgyakom az összes PZIII-at.
Arról nem is beszélve, hun lesznek a scoutok... -
#1755 Csak megnéztük a Maus gyenge pontjait :D
A VK át tudta lőni oldalról és hátulról is. A Párducnak is sikerült oldalról, hátulról általában lepattan.
Aztán mindenki engem lőtt és végem volt :D -
#1754 volt valami eredménye is a tesztnek vagy csak fun? -
#1753 Bedobom már a képet a délutáni ökörködésről :D
(de igazából teszteltünk...)
-
#1752 *mindenki -
#1751 Szerintem igen. Végül minden érteni fog mindenhez, mert mind a 3 skillt megkaphatja egy ember. -
#1750 Ha a legénység elérte a 100 %-ot lehetőség van additioanal skill fejltesztésre. Az ha több emberen ugyanaz van összeadódik? -
Porsche911 #1749 Eddig még nem volt vészes de mostmár nagyon durván játszhatatlan a lag miatt a játék.Remélem hamarosan befejezik a maintenance work-öt:D -
#1748 There is a huge discussion on that topic on the Ru board (as you know the Ru version has gone live already). That's a kind of our current strategy: to see how it goes in Russia, to evaluate and assess everything properly, to implement some changes if needed and release it for NA/EU players.
No reason for disappointment. Enjoy your free beta gold. Platoons will be added with the next update.
-
#1747 Hát én pl. arra vágytam. Meg is kaptam a Ferdimet. (igaz még sok-sok fejlesztés kell rá). :D
A JagdTiger-t remélem minél hamarabb berakják. :D -
TDantes #1746 Hát nem. Egyrészt folyamatosan lesznek új játékosok. Másrészt lesznek új nemzetek, új tankok.
A régi játékosok közül se fog mindenki a legnagyobbakkal menni.
Arról nem is szólva, hogy nem csak ez az egy játék mód lesz, hogy 15-15 ember egymásnak esik, és bumm-bumm.
Nekem pl: elég lesz a Királytigris. Nem kell, ilyen torz, túlméretezett monstrum. Bár lehet az E-szériát kipróbálnám. -
#1745 "előbb-utóbb mindenki IS7 ferdinand Maus tankal fog röpködni"
mámé' ? nem biztos hogy mindenki ezekre a nagy melák vackokra áhítozik. -
#1744 ott lesz a medium tank scoutolni -
#1743 15 fős csapatok vannak ugye...előbb-utóbb mindenki IS7 ferdinand Maus tankal fog röpködni.Azt mondom 1-2 tier lesz egy csopiban oda rengeteg tanktipus van ezekben.Menni fog ez.Nekem plö az is gond lesz ha nem lesz scout tank...tehát elfogynak a light tankok. -
lammaer #1742 Ugyan már, sztem tipikusan ez egy olyan content, amivel még jobban rá tudják venni az embereket hogy vegyenek prémiumot. Akkor pedig bennmarad.
És valljuk be, 10USD nem sok egy hónapért, amúgy is megveszik az emberek a +XP-ért, aki meg nem áldoz, az ettől függetlenül játszhat a játékkal.
-
lammaer #1741 Hát, nem lesz egyszerű sztem megvalósítani hogy összesorsolja a rendszer azt a regeteg 3 fős csapatot, miközben még vannak csapattalan emberek is akik várnak a csőben. Ne két 3 fős csapatban gondolkodj, hanem sokban, akiket érkezési sorrendben be kell pakolni a csatákba.
Amennyire én látom, jelenleg mindig egy csatába gyűlnek az emberek, ha az betelt indul a következő. Ez most nem lesz ilyen egyszerű, sztem egy rakat kérdés felmerül mi architektúrális szinten érintheti a játékot és a szervert.
De bízom benne hogy van a devek/designerek meg fogják tudni oldani a kérdést.
De tegyük hozzá, még a szimpla balancolás is sokszor mellélő (Ferdi+IS vs Panther+Tiger), pedig az látszólag mennyivel egyszerűbb lenne... -
#1740 Meglátjuk mi lesz szerintem ha elegen sírnak miatta lehet kiveszik -
#1739 deeeee elég 1 embernek a premium,nem?Tehát a platoonból elég 1 premium acc.
Ezért mondom,hogy ezt el fogják törölni szvsz.
Azt lehet még tenni,hogy creditet és/vagy xp-t vissza lehet váltani goldra. -
#1738 Persze meg valtozhat, de nehogy mar 3 ember ne tudjon osszedobni havi 10 dollart, a csapattagoknak nem kotelezo a premium. -
#1737 itt nem erről van szó hanem az elvekről fogok prémiumot venni az biztos te ne így akarjanak rákényszeríteni mert akkor mi lesz a következő amit kitalálnak jó példa erre a Battlefield Heroes... szép lassan lezüllesztik a játékot -
#1736 IIIIIIgen ez érdekes kérdés.Szerintem azt fogják csinálni,hogy nem kötik premiumhoz a csapat kreálást.De nem értem.10 dodó a premium acc.Ennyit nem ér meg egy csapat kreáláshoz?Öcsém 2200 forint 1 hónapra... -
#1735 Annyi hogy ez nem magyarázat arra, hogy fizetőssé kellene tenni a dolgot. Mindenki fejlődik a játékban és mindíg lesznek veled egy színten lévő vagy eggyel alacsonyabb/magasabb tierű tankok. Szóval nem fog előfordúlni az a helyzet, hogy nem találnak neked megfelelő ellenfelet. -
#1734 Fejtsd ki legyszi, mi a gond a gondolatmenetemmel :) -
#1733 IS7 -
#1732 Háát a tier rendszer miatt ez oly mindegy, ugyanis ha van 3 haver akiknek maus-a van akkor csak olyan helyre tudnak bemenni ahol; színtén maus, IS=, VK4502 vagy IS4 van. Szvsz ez amit írtál nem állja meg a helyét. -
#1731 A valasz szerintem az, hogy ha extrem a harom fos csapat (3 Maus), akkor sokaig nem fognak csapatot talalni. En legalabbis nem ertem, ez miert problema. Minden tanknak van egy pontszama tier/fejlesztes szerint, a platoon ereje pedig a 3 osszege. Magyaran akkor talalnak csapatot, ha egy olyan osszegu csapat var szinten, es kesz. -
#1731 ezt dev írta