418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Me0w
    Nem tudom, mit benazol :) A hivatalos oldalon van regisztracio, ott az Invite code-nal megadod a kulcsodat, amit kaptal, regisztralsz, es belepsz, ennyi :)
  • crossy104
    Egyszerüen nem engedi aktiválni az accountot.
  • Me0w
    Szerencsere :)
  • Porsche911
    Ezek nem rossz ötletek,mondjuk én már akkor elégedett leszek,ha bevezetik a balancet mert néha egetrengetően durva kombinációk jönnek ki.Tegnap volt olyan kör,hogy beraktak ellenem két KT-t meg egy mini maust meg egy IS-t.Nálunk meg az én tigrisemen kívül volt egy panther meg 2 Vk3601 aminek még mondhatni esélye van megsebezni őket.Az artinkat meg nem védték rendesen így egy leopard kilőtte.Utána eléggé mészárlás volt.Szal meg tudnám néha fejelni a falat milyen köröket hoz össze a játék:D:D
  • Forolto
    Erre a köztes csatára volt a hivatalos fórumon egy topic.Legyen egy Recruit-Standart-Elite besorolás.

A recruit a kezdő,de oda ne menjen má egy PZ4es legénykedni...oda télleg a kezdő tankok menjenek.
    A standart ahova mindenki mehet,mint most.Pz3 pedig szerintem a legjobb scout és igenis jó kis lövege van az arty-k ellen.akkor van szopacs ha az artyt védik a tdk...de ez random battleba elég elenyésző,főleg hétvégén ha a kis pistike leül tankozni és azért nem marad védekezni,mert ő lövöldözni akar...na ezért hiányolom már a klánháborúkat,ott aztán nincs rusholás,mert megjárod.Nem egyszer tapasztaltam,hogy majd én megmutatom IS3-tiger II tankok rohamoznak és kilövik a francba.
    Szal a standartba viszont kezdő nem jöhet!Esetleg ezt lehet kettébontani,hogy mondjuk maus-jagdtiger ne döntse el a csata kimenetelét.Mondjuk max tier7ig.A másik részbe viszont full mindenki.A kezdők kivételével bárki.
    S az Elite rész lenne az igazi csemege.Semmi felderités,semmi automata célzás semmi.csak amit látsz azt látod a térképen és jelezheted.Ide csak mondjuk bárki jöhet,de kicsi scouttal felesleges.Ugyse adsz semmit át.Asszem ezt taglalta egy srác,amiben látok relációt.

A kis tankokra igenis szükség van pont arra,hogy felderitsenek és ha kell a lénctalpakat lőjjenek,csak sok noob ezt se tudja...inkább szemből neki a nagynak.De legalább mozogna...
    Az ISembe egy lőszer 1100 credit...namost nem fogom pazarolni rá,ha fickándozik,de ezzel felfedem magam az artyknak,de ha ott áll,magára vessen..one shot akár egy panther is (volt rá példám,mondjuk tuti municiót találtam)

De továbbra is azt mondom,írom,hogy addig ezt nem kell megcsinálniuk amig a lagg megvan!Laggmentes szeróra kezdjék meg a fejlesztést,addig elvagyunk.
  • crossy104
    Már kétszer leszedtem, de meguntam a szenvedést.Regisztráltam, adtak kulcsot, jelszót, de amikor inditom a játékot bármit irok be kiirja, hogy incorrect.Le is töröltem a francba.
  • Boron Power
    Itt is van még kulcs:
    http://www.curse.com/keys/world-of-tanks/default.aspx

Egy M3-at adnak bónusz hozzá, amit 100.000+ creditért el lehet adni (mert ahogy néztem másra nemigen jó).
  • Boron Power
    2 napja kb. egy kurva jó leopardos volt velünk, többször oda-vissza végigment az ellenség előtt, mögött, között. Mire megölték, az ellen felét kilőttük messziről, a többi meg szét volt sebezve.
  • Boron Power
    Nekem mondjuk nem vágyam pl. a Ferdinand (TD vonalon vagyok), elég lesz a jagdpanther. Most jagdpanzer IV-el tolom, azzal ha kell nekiállok hajtani a közénk beszáguldó scoutot is, mozgékony, azért nagyvadakra is rá lehet lőni vele. Ha meglesz a jagdpanther, az szintén viszonylag gyors, és mégtöbb veszélyt fog jelenteni.
  • lammaer
    Elkelt mind? Pár napja többen is irták hogy mindenfelé volt még key....

Na meg is van, itt még akad sztem:

http://www.shatteredcrystal.com/index.php/world_of_tanks
  • bazza
    Még egyszer leírom: kellene egy köztes csata, ahol max pz 4-ig vannak tankok. Nekem az jönne be. Nekem sem bejövős hogy a csigalassú légypiszok pz3-mal kell felderítenem, mikor látótávolságon kívül is egy lövés vagyok bármelyik 75-től nagyobb csőnek. Semmit sem ér. Tudom. De valahogy kellene még pár ezer xp, mit lehet tenni. lövöm akit tudok, élek amíg tudok.
  • Me0w
    Nem tudom, nekem az ilyen kis nyomik folyamatosan lelovik a lanctalpamat :/
  • Szpecnyaz
    Szerintem ezek annyira vágynak már egy nehéz tankra hogy megpróbálnak úgy játszani mint a vágyuk tárgya. Ott vannak a "hivatásos" felderítők, a leopárdok. Na hát előttük le a kalappal ("tisztelet" a kivételnek), azok szépen felderítenek, vadásznak a tüzérségre (aztán hősi halált halnak XD), nem pedig a nehéz harckocsikkal vadaskodnak. Másik idegesítő könnyű tank fajta az, akik felderítés helyett kempelnek. Malinovkán már volt olyan hogy szó szerint erőszakkal hajtottunk ki a bokorból egy A-20ast és egy PzIIIast, mert nem volt aki célpontokat adjon az S-51esnek.
  • Porsche911
    Ezt énsem értem ilyenkor milyen logika szerint játszanak.Ma egy Pz III izomból nekemjött(Tigrissel vok) és csodálkozott h felrobbant,utána engem anyázott h ezt,hogy csináltam meg csalok hát úgy 29 játékos röhögte körbe.Szal igen van aki noob és még hülye isXD
  • Szpecnyaz
    Nyilván mindenki megpróbálja kihasználni azt ha lát egy nagyobb tankot kedvezőtlen helyzetben, de könyörgök, ne szemből akarjon már egy PzIII-as kilőni egy JSZ-3ast, meg úgy általában teljesen felesleges egyedül nekimennie bármelyik oldalának egy nagyobb tanknak. Ők derítsék fel az ellenséget, vadásszanak az ellen könnyű tankjaira/tüzérségére/vagy a könnyebb TD-kre.
  • Achmed927
    Mondjuk inkább haladóknak őket. Muszáj azzal vinniük picit. Én is nyomtam Marder II-vel a Tiger ellen. :D Vicces volt, de többször menekültem mint harcoltam. Azért nem voltam ostoba.
  • Pluskast
    A játékhoz 7000 kulcsot osztottak ki. Ezek mindegyike elkelt. Szóval amíg nem lesz open Beta addig nem fogsz tudni játszani vele. Per pill closed beta van.
  • Szpecnyaz
    Én is tapasztaltam ezeket a jelenségeket a kicsikkel kapcsolatban, én annak tudom be hogy ezek valószínűleg noobok, akik nem tudják mi a dolguk. Tényleg nincs idegesítőbb amikor ott kopog a páncélomon a lövedékük. De amúgy azok a kedvenceim akik megállnak a frontpáncélommal szemben (JSZ-3asom van), és tűzpárbaj akarnak vívni velem, miután a nagyobb társaikat már kilőttem (bár ezeken a hülyéken mindig röhögök egy jót amikor megeresztem feléjük a 122mm-es lövedéket).
  • toarpad
    Én jelentkeztem a bétára már hetek óta , de nem kaptam olyan e-mailt hogy letölhetem már a játékot . Ez mér lehet ? Nem kerültem be esetleg abba a "pl." 100 emberbe , akinek ezt a jogot megadták ? vagy mért ?
  • Pluskast
    Nekem ma volt olyan szitum hogy a pzIII szabályszerűen kamikázét játszott. Mondjuk egy maus ellen biztos hatalmas sebzést tud bevinni.
  • Pluskast
    Mert tudja, hogy nem tud kinyírni senkit sem és nem arra megy, hogy elsősorban Neked vagy bárki másnak felderítsen, hanem mert a felderítésért pénzt és xp-t kap. Mondjuk én megértem mert a mostani helyzetben mást nem nagyon tehetnek de ez is csak azt bizonyítja, hogy totál felesleges egy PzIII-nak bent lennie egy olyan csatában ahol labdába sem rúghat.
  • Achmed927
    Azaz.
    Amikor meg már idegesít a lövöldözése meg akarsz fordulni. De a kocsogje neked megy, csiszatol, maszatol, karcol hogy ne tudj megfordulni. áááááááá
    Irritáló. :D
  • Pluskast
    :))) Na igen ezt én is szoktam tapasztalni. PzIII még csak megsebezni sem tud de jön utánnam és lövi a fenekem. Kb mint egy légyfing annyit ér a lövése:) Eléggé eszetlen dolog...
  • Achmed927
    Jah hogy a Pz III volt a nagy. :D AZ IS meg követte. .......... Lehet. :D
  • Achmed927
    Akárhány pályán is nyomtam a felderítők 1 rohadt írást sem engedtek meg, hogy hol van a tüzérség, TD. Semmit.
    Akkor mi a francnak rohannak a halálba ? Mert úgy is kicsinálják őket sec-perc.
    Egyedül arra jók, hogy elhelyezkedjek amíg utánuk futnak. Semmi másra nem jó a scout.
  • lammaer
    Nyilvána PZIII volt a veszélyforrás :)
  • Achmed927
    Na erre már válaszolok. :D

A kis nyomorék Pz III-asoknak igenis van kedvük kötekedni.
    Ferdivel nyomom és igen csak pofátlanok a ,,kisebb" alakok. De csak akkor nagy a szájuk ha ott van mellettük 1 nagyobb testvérük is.
    Én esetemben lásd: IS3 - PzIII - T34. Először kinyírtam az ,,aprókat". Aztán megölt az IS. :D
  • Pluskast
    Nem a mostani helyzetre mondtam, hanem arra, hogy teljesen logikátlan lenne az általad felvázolt helyzetet eröltetni a végleges játéknál. Nem azért találták ki a tier rendszert, hogy egy 5 tierrel lejebb lévő tank rohangáljon fel alá a pályán. Random battle meg meg fog maradni. Szóval aki élvezi ezt a mostani helyzetet (ezek szerint Neked ez bejön) az majd továbbra is megteheti ha bemegy egy random battle-ba. De ez pont elég. Nem kell még tovább fokozni.
  • Pluskast
    Eddig ezt nem igen tapasztaltam mert kb másfél perc alatt meghal a nagy részük. 10-ből 8 csatában nem ölnek meg senkit ágyút meg még kevésbé.
  • Pluskast
    Nem is ezt mondtam hanem hogy felderítenek az ágyúknak.
  • bazza
    bocsánatodért esedezem hogy zavarom köreid, így lett megoldva. Ezért mondtam hogy kellene egy középső kör is.
  • Torzonborz
    azok a nyomorék kis tankok a seggedet menthetik meg ha levadásszák az ellenséges artykat vagy felderítik a "beásott" td-ket. ;)
  • lammaer
    Hidd el, egy Pz3-nak sincs "kurvára kedve" bajlódni egy IS3-assal vagy egy ferdivel :)
  • Pluskast
    Szerintem meg ha random battle-t akarsz akkor menj abba. Kurvára nincs kdvem heavy tanként egy kis szar pz3-al bajlódni. Arról nem is beszélve, hogy szart sem kapok érte. Az eszetlen rohangálós rusholást hadjuk meg a kis tankoknak. Semmi kedvem hogy a tüzérség kinyírjon a nyomorék kis tankok miatt.
  • Szpecnyaz
    Amúgy a ruszkiknál most úgy van hogy a recruit battleba kerülnek még a tier 4-es tankok is. Persze sok megy standardba is játszani. Szerintem ez egy elég jó megoldás.
  • lammaer
    Valószinüleg lesz, sokan sírnak érte jogosan. Most képzeld el, egy tank legalább mozoghat. Ellenben egy TD, ami se nem mozoghat, ráadásul meg se tudja karcolni a célpontok 95%át :)

Aúgy most perverz vagyok, de egy BT7essel döngetek a nagyok közt. felüditő egy VK3601 grind után :)
  • bazza
    A teljesben azért hátha lesz egy középső összesorsolás, mondjuk pz38-tól pzIV-ig. Jó ez a random battle, de elég hangulatromboló hogy a többieket nézem ahogy jól elvannak, én meg menekülök a csövek elől :D Még az is egy rakás idő mire lesz annyi xp-m hogy normális sebességgel light legyek a pályán.
  • lammaer
    Nekem is szokta, nyomkodd csak, beenged majd. Nem laggos nagyon, legalabbis nem jobban mint szokott.
  • Torzonborz
    nekem aszongya buzzancs a server :(

mondjuk előtte meg olyan lagos volt hogy a leoval össze vissza warpolgattam :D
  • Me0w
    Login sincs, connecting to update servernel elhal.