418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Newreg345 #1849 Tankvadász akarok lenni csak ez az ág olcsóbb volt mint a marder 2 es és úgy is a hetzer nél lyukadok ki ígyis úgyis
-
#1848 Válaszd ki mi akarsz lenni.
Td , Spg , Rush
Aztán azt kezd el vinni. Tech Tree a barátod. -
Newreg345 #1847 OK -
TDantes #1846 Add el. Nem ér az a tank semmit. -
Newreg345 #1845 gyor=gyors -
Newreg345 #1844 Hi. Nem tudnátok egy pár tanácsot adni szegény csóri barátotoknak?
Most jutottam el oda hogy vettem egy Panzer 35 vagy 38 ast. Már nem is tudom meiket. De mindegy az a lényeg hogy ezzel már nemlehet recuit battlet nyomni csak sima standard battlet ahol ugye minden ember tigrissel meg maus al szaladgál. És hát nincs sok eséjem mert a P 38 nem valami gyor jó hogyha kiviszi a 35-40 et és hát felderítőnek így nem valami jó. És így nem tudok fejlődeni mert egyből kilőnek. PLS help -
#1843 Nyugi ez velem is előfordul. :D Td-vel nyomom így messziről tüzelek .... néha becsusszan 1-1 baráti kilövés, sebzés. :D Megesik. Eddig 1 rossz szót nem kaptam. ... Még. :D -
Porsche911 #1842 Ehh ezeknek a most Pz III-ast elért játékosoknak különleges érzékük van ahhoz,hogy pont akkor fussanak be közém és az ellenfél közé mikor épp tüzelek ezzel persze őt kilőve nem az ellenfelet,és máris én vagyok a gonosz TK-s mert ő hősködni akart...XD -
#1841 Elösször ki kell fejleszteni.Nem elég a credit,minden csata végén expt kapsz abból fejlesztened kell.Ahogy írták a research gombal. -
crossy104 #1840 tankot szeretnék venni, 13500 kerditem van, aranyam nincs.Ma kezdtem a játékot. -
#1839 Miből akarod feltölteni lőszerrel ? Meg gondolom nincs kifejlesztve.
Research jobbra azt nyomjad. :D -
crossy104 #1838 Miért nem enged venni tankot, ha van 13500 kreditem, és a tank csak 12600-ba kerül? -
#1837 Nincs lagg egyáltalán. Jól megy minden. -
#1836 ugy érzem megint csak a goldért fogok beloggolni... :/ -
#1835 fakk, akkor megint nincs értelme betolnom a premiumot, pedig tegnap éjszaka már bizakodtam... -
#1834 Most ahogy kiléptem már kezdett akadozni...délután ugyanolyan lesz... -
#1833 Ma nem annyira:) -
#1832 Laggos még a vas? -
#1831 Most is már megint mi volt.
Pz III hősködés. De csak mert 8 vs 1 volt ellenem. :S Azért 4-et a sírba vittem. 1 Pz III , 2 Pz IV , 1 Hetzer
:D Biztos ami biztos. :D -
#1830 Már megint buzi a server:S -
Szabi1991 #1829 +fav, töltöm :D -
Sunrider924 #1828 Ezt a a 6 eros tankot nem vagom, lehet kicsit tul gyorsan futottam at az uj hozzaszolasokat, de nekem inkabb az lessz hogy a 4 fele tank, spg, td, heavy es egy light vagy medium scoutolni -
#1827 Szerencsere nekem nincsenek ilyen aggalyaim, a 260/loszer miatt mindenre lovok, ha pz3, ha is3. Panther ftw :) -
#1826 Ezért írom,könyörgök már a klános csatákért.Ott gyenge kezdőt nem találsz.
Alap,hogy a klánodon belül legyen minimum 6 erős tankod és akkor napi 6 csata biztos adott.
Egy Pz3as milyen tank már könyörgöm?Közepesnek az alja...Tehát mi a feladata?Arty védelme.Plö.Ott van a vidiben.Ne IS3al tigrissel csatázzunk már.Én ha azzal jövök első dolgom az arty követése.Ha noob akkor arra is rászólok,hogy ugyanmá.Jön a gyors kis light tank és felveszem vele a harcot.OTT van esélyed!Ha nagyobb tank érkezik persze semmi esély akkor se ott állok és puffogtatom.Kihasználom,hogy gyorsabb vagyok,vagy jelzem az artynak tehát becélzom és utána futok.Nem szégyen a futás.Ez olyan nehéz?Mindig a neked elérhető célpontot kell kiszemelni,de a feladatkörödet próbáld megcsinálni.Ha ezt mindenki beverné a fejébe irtó jó kis csaták lennének. -
crossy104 #1825 Köszi! -
Sunrider924 #1824 7 post-al lejebb EMilio linkelte a TD bemutato vidit, keresd meg hogy a light /medium/heavy tankoknal mit mutat, mert a bemutatoban az adott tank tipus melett megmutatja milyen jatekstilusra terveztek milyen modon kell vele harcolni, mi a csapatbeli szerepe -
crossy104 #1823 Köszi!Ezzel a teknővel nehéz lesz bárkit kilőni.Max. vaddisznóra jó. -
Sunrider924 #1822 Meg kell varjad amig veget er a csata es akkor visszakapod romma love, javithatod es mehet tovabb.Maskulonben nem muszlay kilepjel azonnal a csatabol ahogymeghalsz, job klikkel tudsz ugralni tankrol tankra a sajat csapatodba es nenzi tovabb a harcot, neha szorakoztato , neha idegesito nezni oket de ez is egy lehetoseg -
crossy104 #1821 Köszi a segitséget, sikerült.Egy perc alatt szétlőtték a tankomat.Azt irja a menüben hogy tank csatában.Akkor ennyi volt? Már csak az orosz tankkal menehetek tovább?Bocs a lámaságért, de most kezdtem. -
Sunrider924 #1820 Reszemrol rendben, meg akkor is tamogatom az otletet ha csak a premium accountnak adnak ingyen a skulot -
Sunrider924 #1819 Es te azt hiszed ez mindegyik heavynek nyilvanvalo? Igen en is tudom ezeket a vidiket es surun szoktam ajanlani a balfek jatekosoknak, es surun el is kuldenek az anyamba surgosen.
Kicsiknek a nagy tank baromira nem csemege, vk3601-nek is minimum 88-as loveg kell hogy karcolni tudja vele a nagyot, demonstralta egy ugyesebb IS4es , 8 kicsi lotte folyamatosan, a legnagyobb egy pz4 volt 75os agyuval es bounce bounce bounce. Igen egyetertek, a noob jatekos nem tudja/erti hogy a fejlesztok mire szantak az altala hasznalt tankot, de szerinted hanyan nyelik le hogy tevedesben vannak es Marder2-el/Hetzer-el nem fog megkarcolni egy KiralyTigrist/IS3-at a budos eletbe?
Nem izgulok, es lassan mar bele is faradok hogy raszoljak a csapatomban a balfaszokra, csak kar hogy emiatt premium napon alig tudok annyi creditet gyujteni a sok vesztett csata miatt mint maskor egy teljes nem premium napon, dehat ez van. Talaltam egy havert akivel egyutt toljuk es probalom ebben megtalalni a szorakozast, te pedig nyugodtan megszamolhatod ezentul hogy hany IS3 vagy nagyobb lodozi meg mindig a pz4eseket, ha akarod majd latni fogod. Itt balance/mentalitasbeli problema van amit a fejlesztok tudnanak orvosolni hogy eroteljesen tereljek a jatekot egy ertelmesebb mederbe. Hiaba van oktatofilm a jatek general csatijan a masik caps lockban sir hogy el van baszva a jatek, kurvara nem birja kiloni a tigrist a pz3-al, es ha kirohogik a tobbiek akkor visszairja fuck you ... -
TDantes #1818 Volt Tigrisem is, és arra lőttem, amiről tudtam, hogy van értelme.
Aki meg olyan hülye, hogy a nehéz tankkal el kezd üldözni mondjuk egy Leo-t, az meg is érdemli, hogy ki lőjje az ellenséges tüzérség ,és ki is fogják.
Ja, és egy Leo-ért úgy se kap sok pénzt, és a mínuszba lesz.
Amúgy lehet olyan, hogy ne kapjak pénzt a kisebb tankok kilövéséért. De akkor a javítás és a lőszer legyen ingyen. -
#1817 Nos visszatérve a menet közbeni giroszkópos témára Cifu válaszolt,igy ide idézem nektek:
"Amennyire én tudom, az első lövegstabilizátorok az amerikai M4 Sherman harckocsikban jelentek meg, de azokban még csak függőleges irányban stabilizált, és sok vélemény szerint nem volt elég hatékony - igaz a célok felderítésében és azonosításában segített, hiszen az irányzó célzóperiszkópja is stabilizálva volt általa.
A német doktrína tudomásom szerint az volt, hogy rövid megállásokat eszközöltek. Vagyis a parancsnok meghatározta a célt, az irányzó megkereste a célt, a löveget megtöltötték, majd a megállt a harckocsi, pontosítottak az irányzékon, és tüzeltek, utána pedig újra mozgásba lendültek.
Nekem legalábbis nem rémlik, hogy a menet közbeni lövés tiltva lett volna, ám tény, hogy találatot így elérni kevésbé volt esélyes, legalábbis ha nem sík műúton haladtak éppen." -
#1816 Nem kell emiatt izgulnod,az IS tankal ha kicsit ölsz meg nem kapsz annyi xp-t.Pont ez a lényeg,hogy a nagynak nem érdeke a kicsikre vadászni,csak a nagyokat keresi.
Egyrészt drága a lövedék,másrészt felfedezik,kilőhetik,hisz a kicsiknek és az artynak a nagy tank a csemege és az xp.
A noob játékos itt derül ki,hogy nem tudja mire is használja a szekerét.
Annyi oktató filmet dobott ki a készítő,már van TD-re is.
Tehát tessék már megtanulni kinek mi a szerepe,mi a feladata és megpróbálni ezt megoldani.
-
Sunrider924 #1815 Alternativakent mehetne hogy csak a gyozelem szamit nem a dmg/kill, na azt megneznem akkor, radikalisan maskepp kellene jatszani nem ugy mint most -
Sunrider924 #1814 Tokjo hogy felremagyarazod, de gondolom nem kell mondjam neked mire jo a ramm :P. Ami nekem nagyon szurja meg mindig a csoromet hogy a heavyk kapasbol figyelmen kivul hagyjak az elenseges heavyt es nem keves alkalommal azonnal elmennek az elenseges heavy utjabol es nekiugranak a kicsi tankoknak, Himmelsdorfon igy tortennek az 1 percen beluli gyozelmek, mert a masik heavy csapatban jon es azonnal cap es vege, a sajat menekulo heavy tankos csapattarsaim meg jo esetben meg mindig a naluk sokkal ugyesebb Leopardot probaljak lodozni aki rohogve korbekorbe keringozik veluk. Vagy probald ki, vegyel egy light tankot es rohanj be vele az ellenseg kozepebe es figyeld meg ki fordul rad, sajat tapasztalatbol az osszes tigris, KT, IS, KV azonnal, a mediumok meg az ellenseges scoutok inkabb helyezkednek, az se mind, tobbseguknek meg mindig nem megy az a gondolat hogy az ellenseges scout nem ok nelkul megy a surujebe es az artynak az ujja mar a lo-gombon van, nem artana elmozogni -
TDantes #1813 ,, En inkabb azt csinalnam hogy 2 tierel kisebb tank kilovese-ert nem adnek nekik se xp-t se creditet lassuk akkor is akicsiket vadasznak?"
Hát ez így nem lenne jó. Mert, megyek előre a Tigrissel, jön szembe, pár kisebb tank, hogy elfoglalja a zászlót. Ha nem kapnék a kilövésükért semmit, akkor nem pazarolom rájuk a lőszert, és így szépen elfoglalnák, a csapat meg veszít.
Ez így neked jó lenne? -
Sunrider924 #1812 Erre nem a tieresedes a megoldas, akkor a sok bena camper mind abba a csataba fog menni ahol meg mindig buntetlenul tud irtani, egy kategorian belul is van aki alulrol fer be oda es van aki felulrol surolja a hatart.
Mondok peldat: Murhis nevu IS3, elenfelnek megkpata a vk4502-est, Murhis elment a palya szelen a legtavolabbi pontra es onnan probalt campelni, kurvara semmit nem talalt el, es hiaba volt a vegen 6 emberrel az ellen az 1 tank ellen, o pufogtatot messzirol es szepen a vk szetszedte a masik 5 kisebbet majd murhist is... azert tudom mert akkor a csapatomba volt. Aztan megkaptam kesobb ellenfelnek, elmondtam a csapatomnak hogy mivel allnak szemben, lerusholtuk oket mindenkit szetkapunk mert az IS3 az meg mindig a palya legtavolabbi pontjat kereste ahonnan majd campelni tud, aztan amikor a vegen szejjel lottuk lealt ordibalni hogy noob team, meg no suport meg ilyenek.Es most mar minden 2-3ik IS/IS3/IS4 ilyen jatekos kezebe van, ezeket ha oszerakjak sajat sulycsoportba az irto nagy verengzes/pofara eses lessz, mert ezek semmire se jok, sajat csapatukba holt teher semmit nem tesznek hozza a csapathoz es ha a tieresedes miatt sokszor esnek majd pofara tankot cserelnek vagy abbahagyjak mert mar nem tudnak kicsiket campelni free kill-ert/xp-ert. En inkabb azt csinalnam hogy 2 tierel kisebb tank kilovese-ert nem adnek nekik se xp-t se creditet lassuk akkor is akicsiket vadasznak?
Az elite battle azert lenne jo megis hogy akik uraljak a sajat heavy tanjukat es igazi kihivast akarnak a sajat sulycsoportjukba azoknak ott lenne ez a lehetoseg es a jutalom is aranyban allna, elite szinten remelhetoleg sokkal nagyobb lenne az xp/credit szorzo -
#1811 En mar felek a leopardoktol, nemegyszer tortent, hogy szembol eltalaltam a 88-assal, maradt 48%-a, mellemjott, lerobbantotta a talpat, az arty pedig legyalazott. Mostantol csak kovek mogott osonok, bujkalok :) -
Sunrider924 #1810 A pz3 marhara nem csigalassu ha normalisan ki van fejleszte a motor es a lanctalp, 65kmh az minden csak nem doglassu. Es igen a legtobb pz3 semmit nem ert a jatekban betoltott szereperol es a legnagyobb tankokat karcolassza ami lofaszt se er, max ha eles szemu es gyors kezu tuzer van a csapataba, errol Plushun tudna regelni amikor a Maus tankjat 2 arty szetagyuzta Kalinovka palyan,de a legtobb felderito tokeltesen bena kezdo, mindegy hogy leopardal tolja vagy pz3 vagy Luchs, nekimegy a nagytankoknak es szetlovik...
Masreszt vannak a profik akik valamiert ugy dontenek hogy jatszanak kicsi tankokkal es mennek pz3-al es folyamatosan mutatjak mi merre, terkepre klikkelve beirjak hol az arty , 2-3 as csoportba szetszedik az artyt vagy az ellenseges scoutokat, elore megmondjak merre fognak mozogni hogy az arty tudjon rakeszulni, szoval itt nem a tank a keves/kicsi/bena(helyettesitsd be ami tetszik) hanem a jatekos aki iranyitja.
A leopard pedig nem hasznalhatatlan, vk3001P-vel tolom maxra fejlesztve es tegnap pont egy leopard vagott orba miutan az arty leagyuzott 21%ra es lerohadt mindenem, szepen mogemjott es szejjellott