418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#1889 clanwar leghamarabb oktoberben lesz vagy a Live verzióban sem lesz benne hanem utána. -
#1888 Szerintem 1 magyar kellene és ennyi.minimum 15 max 100 tag lehet.
A huncsatin vagyunk ollan 30-40-en.
Aki bevállalja egy klán létrehozását és vezetését az lassan el is kezdheti.
Csúszik a patch,mai hozzászólás szerint amig nem jó addig nincs.Laggot oldják meg má.:P
Viszont az amerikai tank tree (összel jön) után készítik az angolt!
Tehát lesz fejlesztés még bőven a játékban.Laggot oldják meg má. :P
S ha nem mondtam volna még:Laggot oldják meg má. :P
-
#1887 Ja ja lassan el kéne kezdeni szervezni a klánokat köv patchben jön ha jól tudom vagy nem??.. -
#1886 A klánháború ilyen lesz.
Olyan WWII Online szerű térkép és harc a területekért.1 tankal 1 támadó és egy védekező harc,tehát ha alapból van 5 tankod akkor napi 10 csata.Városokért és nyersanyagokért plusz cuccokat lehet kapni,ha megtartod.Nagy buli lesz. -
crossy104 #1885 Bocs a lámaságért, de meddig lehet a bétával tolni? A játék megjelenéséig? -
#1884 Kicsit még korai, de majd el kell kezdeni gondolkodniuk a fejlesztőknek, hogy mi legyen az, ami miatt a fullra húzott fejlesztések után is játszanak vele az emberek.
A klánozás jó ötlet, ehhez viszont kell egy belső ranglista például, de egy területfoglalós folyamatos háborút (térképpel, elfoglalt területekkel) is el bírnék képzelni, hadviselő felekre rendezett felhasználókkal. -
#1883 Remélem 105milisig fel lehet majd húzni az ágyút és lesz 50 körül a sebesség, akkor nem lesz gond. Bár a T-54től tartok... -
zoltang #1882 Panther II - Panther II E 50
http://img166.imageshack.us/img166/6194/e501519an1.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/576/e90e75e50tigeriiistigerfq9.jpg
-
#1881 Naigen a sok oskolás otthon nyomja,de nektek is 2 hetetek van hátra... -
#1880 Na szerintetek így fog kinézni a Panther II?
http://www.hyperscale.com/features/2000/images/images_6/panthe8.jpg
Vagy így?
http://strangevehicles.greyfalcon.us/mauspic/pa3.jpg -
#1879 délelőtt sosincs lag... -
#1878 Get used to it.Yes i know it is bad, but it can be even worse..
This is why this is not full release but BETA.If they dont do that now, and dont find soft spots, you will have game doing this all the time while you play.I say better finish this now and then have nice and smooth network traffic then to have to tweak something every few days once game is released.
Válasz a laggra...szerver karbantartás a nagy lóf****! -
#1877 Van a játékon belül a csatornáknál "hun"-ra keress rá, és a torzonborz-ra csatlakozz. Ott a népek szoktak együtt játszani úgy, hogy valaki visszaszámol és egyszerre lépnek be a csatába. Az esetek többségében sikerül is. -
#1876 Örülnék neki,ha tudnék már végre játszani is...elég nekem a noob játékosokat elviselnem,mostmár a lagg is betesz...igy inkább marad az egy nap 1 csata. :/ -
Szabi1991 #1875 lehet vhol "szűrni" a játékot hogy lehetőleg magyarokkal rakjon össze ? :D -
#1874 gimpben hogy az istenbe lehet be rakni jelzést úgy hogy a tank színe legyen a háttér??.. -
Szabi1991 #1873 -
#1872 Kicsit számolgattam és arra jutottam, hogy ha a profil törlésnél megkapod azt a mennyiségű xp-t amit eddig összeszedtél, akkor valamivel több mint 700.000xp elég a Maus-hoz vagy egy IS-7hez, ugyanis így nem fontos kifejleszteni mindenhez motort vagy felfüggesztést ez csak a legrövidebb útvonal a mindig egyel magasabb Tier-hez. (A KV-3 útvonal olcsóbb kb 10000xp-vel) -
#1871 1es Nyelvtan :D.
Gyalog nem lehet visszavonulni hátra hagyva egy felrobbantott tankot? :D
Ez a rózsaszín BMP khhm....., sok dologra volt jó, de nem igazán mennék vele egy tankcsatában :D. Csapatszállításra, partraszállásra tökéletes volt. Mondjuk az tény hogy későbbi változatai sokkal jobbak voltak a fejlesztéseinek köszönhetően, a hőkövető rakétától kezdve...sorolhatnánk sok mindent. Operation Flashpointban mentem vele sokat. -
#1870 Úh...nem raktba be? sebaj....
-
#1869 Valahogy éreztem hogy meg fogják csinálni a cohof-ba....
-
#1868 na, jókor hal le megint -
Porsche911 #1867 Másnak is foglaltat jelez a server vagy csak nekem?:D -
#1866 Ez egy mezei BMP nem? A szerelmes feliratok adják az ívet -
#1865 Én nem látok hibát a mondatban, javaslom olvasd el figyelmesen ha elsőre nem sikerült... -
Szpecnyaz #1864 Hát annyira rossz tervezés volt, hogy az volt az első IFV, a NATO-t lenyűgözte amikor meglátta őket felvonulni a vörös téren. Tény hogy voltak hibái, de arra a célra tökéletesen megfelelt amire tervezték, mellesleg a hibákat a későbbi változatokban javították. Amúgy meg az orosz harceszközökre ritkán jellemző hogy szépek lennének XD. -
#1863 Mi a jó abban a páncélosban ? Semmi. Rossz tervezés, csúnya. :D Véleményem. -
Szpecnyaz #1862 Pink BMP, LOL. Na, azért törném a kezét annak aki képes egy ilyen jószágot így elcsúfítani :D. -
#1861 1.Felrobbantotta és 2.visszavonultak.... :D grat....amúgy #1859 mi ez a szarláda? :O -
#1860 Egy példányt állítólag bevetettek, egy híd védelmében. Pontos adatok nincsenek, hogy milyen eredménnyel, de az biztos hogy miután elfogyott a lőszer a személyzet felrobbantotta és visszavonult. -
Szabi1991 #1859 ^^,
-
#1858 Lenne 15000 HP-ja :D -
Porsche911 #1857 Na ez a Ratte komoly lenne mondjuk egy Lakeville-n.A fél pályát beborítanáXD -
#1856 Én úgy tudom hogy az egyiket felrobbantották mielőtt az ellenség kezére került volna, a másikat nem sikerült. Gondolom ez az. -
#1855 Nah ez a patkány..... (ratte) Eagle gyűjthetsz XP-t.... ^^ -
#1854 Német "csoda" fegyverek....
Böngészgessetek... -
TDantes #1853 Az alsó talán a p 1000 Ratte. 2 darab 280 mm-es ágyúval. -
#1852 Még se kettő volt építve. Mert ti azt mondtátok az egyiket a ruszkik vitték el a másikat a gyárba lebombázták...na de...akkor ez hogy?
És ez még egy nagy fej törés számomra mert ezt még most láttam először csak...
-
Newreg345 #1851 kösz -
#1850 Hát akkor hajrá. Kezd el. A Marder, Hetzer gépsárkányokon hamar túl lehet jutni. Utána már lassabb. :D