418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• zoltang
    The closed beta for World of Tanks (1083 Keys Are Left )
  • Sunrider924
    Hm, kicsit hulyen nez ki amit irtam,ezert megprobalom igy, szoval masik jatekos nem tud meghivni, csak a jatekfejlesztok, legalabbis nincs tudomasom rola hogy barhogy mashogy lehetne mint a wargamers altal kiadott limitalt szamu invite code-al
  • Sunrider924
    Bocsi de ez nem meghivasos alapon megy, hanem idokozonkent a wargamers kidob egy marek meghivot, vannak oldalak amiken hirdeti, en peladul a curse.com-on talatam a reklamot es akkor ad egy ingyenes beta kulcsot, ami valojaban egy invite code, es ezzel kell regisztralj a jatek honlapjan. Ha ez nincs szimplan megprobalsz jelentkezni a jatek honlapjan, bal oldalon vagy egy olyan opcio hogy apply CBT, ami annyit jelent hogy jelentkezel a zart betara, aztan majd ertesitenek ok emailban. Sajnos ennyi, de maradj figyelmes mert egy heten belul varunk egy nagyobb patch-et es akkor valoszinuleg ujra kidob egy adag beta kulcsot a jatek, es ha meg akkor se, nemsokara jon a nyilt beta szoval ne add fel
  • GoodWarrior
    cső Sunrider924 tudnál küldeni meghívot ha igen lécci küldjél PLS THX
    erre az emailra [email protected]
  • Sunrider924
    Lehet uncsi mar de en premiumos napon se tudtam penzt keresni Tigrissel, a javitas es az ujratoltes elvitt mindent amit nyertem, mar amikor nyertem. Egyetlen lehetoseget latok amikor heavy tankal van ertelme egyaltalan jatszani, espedig ha van legalabb egy tars aki fedez es vegig ott van veled, sajat tapasztalatbol amikor egy haverral ketten toltuk o tigrisen en vk-val , ketten megcsosztuk a KT-t testkozelbol, de ehez az kelett hogy a haver leszedje azokat akik nekem rontottak es viszont, en meg ot fedeztem , ilyen egymas folott/melett kilove a rohamozokat. Meg az is kelett, hogy Himmelsdorf legyen ahol az arty nem tud ervenyesulni, meg az is hogy azonnal felismerjuk a Kiralyt sikerult imobilizaljuk kettonk kozott es az aki mogeje kerult az szetlotte. Nyomtunk par ilyen kort es lelkendeztunk mekkorakat kaszalunk creditbe. DE.
    A jelenlegi browser eleg idiotan mukodik es legalabb 50%ban nem egy csapatba rak be, akkor viszont garantalt, hogy az idegenek nem segitenek, volt hogy en kertem magam melle a tigrisemen ket mediumot, erre ekuldtek a faszba, hogy noob camper es inkabb rohant mind szetlovetni magat es ilyenkor a vegeredmeny mindig 10k folotti javitas, prmeium napon talan sikerul nem minuszba kijonni de a 88-as skulo mar nem olyan hudeolcso. Nem ertem ezt a rendszert sehogy se, mert medium tankon nagyon jol tudtam farmolni, nem-premium napon is 4-500k-t( mar masodszor vettem meg a tigrist, az elsot felhaborodasomban eladtam 2 nap utan)aztan ahogy atlepek Tigrisbe mar megyek is minuszba hihetetlenul gyorsan. Nem ertem, biztos az en keszulekemben van a hiba
  • GoodWarrior
    naon fontos THX
  • GoodWarrior
    Csáosztok ha valaki játszik a játékkal és tud meghivót küldeni az küldjön meghivót erre az emailra:[email protected] előre is köszi
  • Eagle16
    Hát úgy, hogy a Maus-sal nem megyek, ha nincs prémiumom, ennyi :D
    A Leo mindig pénzt csinál, 100-ból egyszer megyek vele mínuszba prémium nélkül, a Hummel meg általában nem pluszos, de nem is viszi el a pénzt.
    A Panzerjager csak recruitos hülyéskedésre van :D
  • Sunrider924
    Hehe annyi tankod van es neked is csak 36k credit figyel a tarsolyodba. Valaki igazan elarulhatna a trukkot hogy lehet ilyen draga tankokkal jol jatszani ilyen keves penzel, nekem 13k van most, de nem is merek arra gondolni, hogy menjek egy kort a tigrisemmel.
  • Eagle16
    Ehh, space...

• Eagle16
    Leopard skin:

[IMG] http://www.dj-beat.hu/phimage/content/20100820095556_7d51ccb987.jpg[/IMG]

Egy kicsit ki kellett javítani, de már tuti :)

LINK
  • Supa
    Nem ertem miert szidjatok a Panthert,szvsz az egyik legjobb tank a jatekban.T-44el meg nem emlitenem egy lapon,nem veletlenul lesz az a tank lenerfelve a kov peccsben.Minden tankal tudni kell jatszani,leopardot pl mindenki dicseri milyen jo.En felhuztam elitre egyet,mentem meg vele par kort aztan eladtam mert nem tetszett...En atlag 4-7 killt megcsinalom meg mindig a Pantherrel,attol foggoen milyen a csapatleosztas.Igaz rakoltottem +2millat(wet ammo rack,stabilizer,anti-fragment liner,ezeket valtogatom)wet ammo ved ammorack dmgtol,anti fragment elvileg +armort ad de nekem ugy tunik hogy a HE lovedekek ellen ved(joval kevesebbszer gyulladok ki ha fennt van)Stabilizerel.(az 1 millas kiegeszito)menet kozben is sokkal pontosabban celzol elegge hasznos cucc,sztem megeri az arat.Roviden ennyi sztem a Panther igenis jo tank...jo kezben
  • csirketarkó
    Ez teljesen így van ha szerencséd van minden lövés 1 subsystem ha nem akkor 1 lövés és az összes minden leáll. A párducnak van egy szép szokása is mégpedig hogy egyszerre mindkét lánctalpát ledobja bárhol találnak el!? én legalábbis így járok mindig..
  • RatBaG #1956
    az is3 nem ugyanaz a szint, a t44 meg tényleg táp.
    a szokásos ruszki recept: a tank nagyjából ugyanaz a szint, de kétszer akkora ágyúkat lehet rápakolni, mint a németeknél.
  • Me0w
    Igen, a Tigrisnel picit jobb, de a T44/IS3 peldaul szetszed 10-bol 7-szer :)
  • RatBaG #1954
    de a tigrisnél még mindig jobb. az ugyanez, csak ráadásul tetűlassú is mellé...
  • Me0w
    A Parduc fos, hidd el :) A legnagyobb baja az, hogy semmi nem pattan le rola szinte, pz4-tol folfele minden betalal, igy a subsystem es a legenyseg halalozasi aranya igen magas. Probalj meg ammo rack nelkul halott loaderrel jatszani :)
  • TOMSILENT
    Zimmerit letöltése
    Tigris skin letöltése
  • lammaer
    Ne keseríts el, nekem a párduc nagyon keménynek tűnt, pedig PZIV-ben a legjobb ágyúval próbálkoztam. A párduc iszonyatosan mozgékony volt, és rengetegszer dingelte a lövéseim.
  • lammaer
    Emilio, melyik a csiter ágyú a t34-re. Nagyon ki vagyok ábrándulva belőle, gondoltam free XPvel átugrom a T34-et, annyira béna vagyok vele. Össze se hasonlítható a PZIII-al...
  • csirketarkó
    Hali! valakivel előfordult már hogy amikor kiválasztod a tankot a garázsban lefagy az egész és csak ennyit ír ki: loading tank... 3tank van a garázsba de csak a leo-nál fordul elő a többi működik...
    Aki Párducra hajt csak annyit mondhatok hogy nagy csalódás az egész.. Nemegyszer esett meg hogy egy Pz4-es szemből 1 lövéssel kilőtte a tankom. Egy jó dolog van rajta aza 88-as ágyú de az a tigrisnél is megvan de annak nagyobb a páncélzata szóval ha tehetném akkor inkább arra mennék hiába szídja mindenki.

Amúgy a softwipe-nál úgy halottam hogy törölnek mindent de visszakapjuk az Xp-t ? vagy csak pletyka lenne?
  • spiczi91
    Nem tudom, én marhára imádtam 60 km/h felett szopózni a heavy tankokkal, túl gyors voltam a legtöbbször alig tudtak kiszedni, vagy mire kiszedtek már megjöttek a haverok. :D
  • Porsche911
    Hát 3-4 oldalt kitenne az amit mi már itt leírtünk az emberek hülyeségeiről a bétában.Hozzá kell szokni.Sőt egyre több noob jut hozzá jobbnál jobb tankokhoz:D
  • Newreg345
    ÉN meg azt utálom hogy az egyik hülye elkezdi hogy attack attack oszt mindegyik hülye elindul, természetesen egyenesen az ellenfél orra elé a bázist meg senki nem védi csak én meg néha még társul mellém valaki. De ketten semmit nem érünk főleg hogy mindenki nagyobb géppel megy mint én.
    A többieket meg levadásszák mint a nyulakat.
  • crossy104
    Köszi a biztatást, kitartok.Remélem...
  • Porsche911
    Ezen mindenki átesett,ahogy írják deríts fel az sok pénzt hoz.
  • TDantes
    Nyugi már. Préimummal pár nap alatt túl voltam a Panzer3-on, és meg volt a Panzer IV. Addig ki lehet bírni, és padlógáz, nyomás felderíteni! A Pz3 erre jó.
  • crossy104
    32000-t szedtem össze egész nap.Nagyon gázos.
  • crossy104
    Tököm kivan.Mikor ad már PZ 4.est? Egész nap szo... ezzel a szarral.Kezd elmenni a kedvem az egésztől.Elmeroggyant ruszkik.Miért teszik be a könnyú tankot a nehezek közé?Tennék max. csak a mediumokhoz.Az összes köcsög nehéztankos engem néz trófeának.Úgy el fogom küldeni őket a pi... hogy kitiltanak.Keressenek maguknak Tigrist, vagy IS6-ost....Ez igy nagyon idegesitő.Ha igy hagyják, nem fogok fizetni.Még egyszer nem szenvedek ennyit.
  • crossy104
    Köszi mindenkinek, de nekem még nincs rajta 75-ös, de még 45-ös ágyú sem.Majd próbálkozok, de 18000 kredittel sokáig fog tartani.
  • Porsche911
    Nem szídott,ellenfelek voltunk:D Csak ez egy ékes példája volt annak amit elmondtál az előbb:D
  • Forolto
    Szídott is érte gondolom.:P
    Miért nem mondtad neki,mivan mire jó egy skandináv tankos a golyók ellen?Beáll é SVÉD.:P
  • Porsche911
    Nagyon igaz amit mondottál,főleg a nagyok csatájának a kerülése javallott.Ma KTHUN-t úgy lőttem ki véletlenül,hogy egy jagdpantherre céloztam ő meg pont akkor vágódott be közénk mikor lőttemXD
  • Forolto
    Tigris ellen írtam a Pz4est.Is3-4 már nem gáz,ha lelőtted az ágyúját és az ammoját,csak tudni kell sebezni.A 122-es ágyú töltési sebessége ilyenkor az egész csatát kiteszi.Mit kezdesz egy nagy vasdarabbal ha nem tudsz lőni? :)

Fontos,hogy ne engedd közel,a lánctalp mindig legyen leamortizálva.
  • Forolto
    Jó kis írás,de valamit elfelejtettél.A TD-k kiforognak,egy panther egy jgpz4es gyorsabban forog,mint te.HEvel én nem tudok a lánctalpába sebezni.Lehet bénán lőttem,de oda kell még az AP-s golyó.De lehet ma kipróbálom.

Annyit tennék hozzá,hogy Pz3asal mindig kerüld a nagyok csatáját.Mikor az artyk és a td kiégtek akkor keress egy csapattárs nagyot és bujj olyan közel hozzá ahogyan csak lehet,de figyeld az ő mozgását,ne legyél utba és ha az ellen lő és nem te vagy a célpont (általában nem.Nem érsz annyit a nagynak) szépen segítesz.A legnagyobb segitség a lánctalp lelővése.Td-nél ez a halál,a többinél is gázos ha a társad mögémegy.

Ez a legjobb a játékban,mikor ésszel játszik az ember,nem pedig várja a sültgalambot és puffogtat.
  • lammaer
    Hát nemtom, az IS3/4 nekem elég sérthetetlennek tűnt PZIV-el...
  • Forolto
    Azért egy jó játékos ízekre szedi a tigrist,hidd el nekem.Még egy Pz4es is tud meglepetéseket okozni.
    Is3-4 nem nagy falat,ha eltalálod az ágyúját és az ammoját.Sose fog lőni többet.
    Városban meg főleg.
  • lammaer
    Crossy, én nagyon csiptem a PZIII-ast, még mindig megvan pedig mostmár Vk3601-el tolom...

katt ide
  • Forolto
    Elköltöttem 300 goldot egy plusz spot-ra,hogy ujra legyen Pz3as tankom!

3 tank amit sose adok el:Pz3,StugIII,T-34 csíterágyúval.
  • Barrett 50 Cal
    1 hete adtam el a Tigrisem és noobok miatt én is megszoptam párszor,de nekem kellemes csalódás volt akkor is a fullos Tigris:)Kiütöttem már IS-4et is Tigrissel,nem volt nagyon nehéz,bár eléggé gyökér volt vele a srác,mert 1szer tudott csak eltalálni városi mapon.Gazdaságosabb is mint a KT,mert a KT javítása nagyon drága + a 105milis lőszer is.De sztem az alap KT is szar,mint az alap Tigris.Szóval látszik rokonok picit:)