418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sunrider924 #2009 De ember , te olvasod is amiket irok? Nem talalgattam semmit, feljott egy moderator, ilyen szpe nagy Voros betuvel irta a nevet , bemutatkozott, elmondta hogy egyebkent orosz betateszter is de most moderatorkent jott a general csatira, es amit mondott azt ide becopyztam, tehat semmifele talalgatas... -
#2008 -
lammaer #2007 hát, be kéne jelentkezni a fórumra egy closed beta accounttal... -
#2006 ezekre a linkekre kattintva nekem sose jönnek be a topicok, csak error. -
Porsche911 #2005 A pénz és az arany amid van nem fog elveszni,ezt mondta az egyik staff tag. -
lammaer #2004 Még egy topik, nem teljesen hivatalos:
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/5356-current-state-of-the-beta-by-mrvic-breyd1971/
Annyi a lényeg, hogy sokféle wipe lehet, attól függőn hogy a devek mit akarnak tesztelni. Az emberek többnyire kapnak kompenzációt (free xp/pénz formájában), de a pontos választ majd a wipe előtt bejelentik. De tutira lesz, lehet készülni.
-----------
8) Soft Wipe There should be a soft wipe coming but not sure exactly when due to the fast pace WoT is progressing. (Typically a soft wipe is a refund of all exp earned and converted to free exp. Sometimes there is a small reduction on the overall exp it varies on the goal for testing. Also typically your full value of all Tanks/Modules/Ammo are refunded to you to reinvest with the free exp. Crews are lost. Premium accounts running sometimes can be either persevered or lost. Gold carried over? not sure usually we are warned if we are to lose it or its converted to credits and given to use in that form. These are all subject to change based on the form the wipe takes. More details will be finalized prior to a soft wipe.) -
lammaer #2003 Srácok a hivatalos fórumon is kinn van a soft reset/wipe
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/2016-beta-05x-patch-coming-soon/
egyenlőre csak annyit közöltek hivatalosan, hogy mindenképpen megtörténik, az új patch kihozatala/open béta előtt.
A fórum innentől kezdve tele van találgatással, a legtöbb player szerint mindenki megkapja az eddig összegrindelt XP-t free XP formájában meg a cuccai árát pénzben, meg az orosz béta alapján egy marék aranyat.
Tankok, legénység, fejlesztések elvesznek.
Mielőtt bárki felhördülne, ugye mindenki tudja, hogy ez BÉTA, azaz a cuccok mindenképpen elveszhetnek bármikor, és biztosan elvesznek akkor amikor a béta periódusnak vége.... -
#2002 Igen én is remélem ,hogy lesz nagyobb! De egyébként ez sokkal pontosabb gyorsabban mér be célt és az újra töltés is tűrhetőbb.. -
#2001 Érdekes ha ez lesz a legnagyobb ágyú a Jagdtigeren, mivel az ISU-ra meg olyat lehet tenni ami 750-es sebez 280-as átütéssel...no comment. -
#2000 Azt a mit találtam orosz fórumon ! -
Metontour #1999 Ez soft wipe kb mikorra várható? -
Sunrider924 #1998 Amennyit akkor sikerult elcsipjek a bejelentesebol azt mind leirtam ennel tobbet nem tudok, szerintem valahogy ugy van egyebkent hogy free xp:normal xp 1:10 -
csirketarkó #1997 Ez így elég jól hangzik. Az xp-t free XP-be kapjuk vissza? -
#1996 Basszameg. Ezért gyűjtöttem a Ferdire és ezért nyomtam ezerrel ? :S -
Sunrider924 #1995 A Thawk nevu orosz betateszter modi feljott EU szerverre mult heten es o kezdett errol a soft wipe-rol beszelni, akkor be is masoltam ide forumra amit mondott, nem forditottam hanem copy paste General csatirol. Igy mondta hogy eltorlik a tankjaidat es a legenysegeidet, megmarad minden fejlesztes amit megcsinaltal es vissza fogod kapni egybe az osszes creditet/xp-t amit eddig oszegyujtottel, kapsz meg 3 k goldot es egy meglepetest, ami vagy fog tetszeni vagy nem, erre mondtak paran orosz szerverrol hogy vagy egy panzerIV-V, vagy egy KV220-as tank. Az egeszbe csak az hibazik hogy be kelett volna mar jelentsek a modi szerint, es ha eddig nem tettek akkor elorelathatolag kesni fog a dolog -
Sunrider924 #1994 Na ennyit a Tigrises penzszerzesrol, 3 ora alatt premium napon sikerult szereznem 30k creditet, juhuuu.... -
Porsche911 #1993 Az a királytigris én voltamXD Meguntam,hogy ott szarakodnak azt hittem mire odaérek már legyakják a nagyrészét.Hát túl sokat képzeltem,ez lett a vesztemXD -
#1992 Mit értesz az alatt hogy soft wipe ? Mi az ? Kérlek fejtsd ki bővebben nekem. :D -
Sunrider924 #1991 Hehe , van hosszabbb mondat is, a vesszok azert jelzik a mondatreszeket nagyjabol es a vezerelv ugyanaz volt vegig.
Elmondom a het, de megkockaztatom a honap legjobb poenjat: elobb Malinkova palyan volt a csapatomba egy Maus, beirta hogy rush in the middle, middle tanks come behind me, ebbol az lett hogy Maus ment elol es mogotte libasorban pontosan a hata mogott 2 medium tank, gondolom kitalalod mi lett, jott egy ellenseges medium tank beblockolta a Maust elolrol, a masik ket tokfej hatulrol meg nekiment es ok meg hatulrol blockoltak a Maust, a leghatsot azonnal kilotte egy eles szemu jatekos es szegeny Maus oda volt szegezve palya kozepen ket tank kozze, se elore se hatra nem tudott mozdulni 1 milimetert se, mi kinunkba rohogtunk, az ellenseg meg jokedvebe. Ami a legviccesebb volt hogy a Maus kinyirta aztan az osszes korulotte legyeskedot, beleertve az ellenseges Kiralytigrist is, es 2%on lett neki kampec amikor mar az ellenseg egyszem megmaradt Tigrise megadta neki a kegyelemdofest -
Porsche911 #1990 Na megvan a KT,imááádom:D Az tény h cefet költséges de ettől függetlenül nagyon jó kis tank.Bírom ahogy pattognak le a lövések róla mikor a vérpistikék rusholnak rám mert ők kemények aztán koppannak,sima Tigrisnél itt már legalább egy motorhiba jön vagy rossz esetben kigyulladás.Kár h mindjárt itt a soft wipe:/ -
lammaer #1989 Sunrider, semmi személyes, de nincs kedved egy kicsit tagoltabban irni? (értsd több enter, rövidebb mondatok)
Érdekel amit irsz, de jojózik a szemem az egybefolyó szövegtől.
Pl ekkora mondat nincs is: :)
"Te azt irtad hogy neked bejott a parduc es nem tudtal te se keresni a tigrissel, en meg most mar nem tudok, mert mar mindenki tudja hogy a tigrist milyen marha konnyu kiloni egy nyamvadt KV tankal is 107es agyuval, ha olvasol forumot rajossz hogy a Tigris iszonyatosan el van allitva, mar 1000 fele keppen szet tudjak lovetni, nem egy nagy tudomany, marad az hogy elbujkalva kivarod a csata veget, vagy haverok fedeznek, ezek nelkul te soha nem fogsz tiogrissel semmit se keresni csak repair billt boven."
Vilagert se sertodj meg, nem annak szantam :) -
lammaer #1988 Hát, t34-85-el szerintem elég impressziv eredmény. Még prémiummal is. -
#1987 Ebben mi a nagy cucc ? -
oGaben #1986 Sziasztok!Nem akarok felvágni,de tényleg lehet így is:Victory!
Battle: Lakeville 2010. augusztus 13. 18:09:45
Tank: T-34-85
Earned:
2 461 Experience
33 538 Credits -
Porsche911 #1985 Amúgy soft wipe után azt a pénzt amit a tankunkra költöttünk visszakapjuk,úgy értem azt amennyibe kerül a depóba.Mert ha jön a wipe és elmegy az összes tankom jelenleg 20Knál nincs több az accomon.Kezdjek el gyorsan gyűjtögetni vagy azért visszakapjuk a zsöcit? -
Porsche911 #1984 The daily server restart is scheduled for 5.30 GMT, beginning with August 19. The game may be unavailable for about 60 minutes.Na ez érdekes:D:D -
Sunrider924 #1983 Azt irtak hivatalos forumon ha egy tank 5nel tobb killt ossze tud szedni ott bena az ellenfel nagyon, mondom felolem ok de nem kell hozza parduc, vagy nem ettol lesz jo a parduc mert egyszer osszehoz egy ilyen sikert. Nem a te kepessegeidet vitatom, hanem magat a tankot kerdojelezem meg, ha erted , nem teged kritizallak vagy ilyesmi -
#1982 Ja, es a vegen a 3 snecit a zaszlonal, a marder2, t28 es az kis arty. -
#1981 Umm, a ket VK-t, a su-85-ot, a Tiger II-t 40%-rol, a T-43-at 64%-rol (1 loves, ammo rack volt). A tobbi csak befejezo 10-30%. -
#1980 Mázlis!! :D
Azért ilyen eredményekhez nagyon szerencsétlen ellenséges csapat kell :D -
GoodWarrior #1979 Köszi skacok
THX :)
-
Sunrider924 #1978 Ez nem rossz de semmit nem bizonyit, en is csinaltam 30k-t 5killel vk3601-en, inkabb azt mutattad volna meg mit lottel meg vele nem azt hogy hanyat -
#1977 Azt hiuszem, befogom a szamat ezekutan
-
#1976 Ezzel vitatkoznék azért ha megengeded:) Német tankok nem fognak elfogyni,mert sztem azért jók.Főleg a KT.ha kijön a teljes,akk meg rengeteg német tank lesz pl: JagTiger,E-széria és még sok más,amiket ha az orosz fejlesztők nem csinálnak meg fosra h megint fényezzék a kommunista gépeket,akkor nagyon jó lesz.Sztem azért nem kérdés h a német tankok sokkal jobbak voltak.Az orosz tankok sem olyan előnyösek.Drága nagyon beléjük a lőszer,meg a javítás is.Orosz tankok ellen is megvan a taktika már és nem tudják annyira érvényesíteni a fölényük.IS-7et pl simán darabokra szedtük már jó párszor,mert jön rusholni és azt hitte csak mert IS-7el van, simán kiszedi a ferdit,KTmet,meg a KV-t.Hát tévedett a kis nyomorék:) -
#1975 32k körül van. -
Szarka Péter #1974 A Vadászpárduchoz tudtok siknt vgy a jagdpanzer IV-hez? Ha már a Tigrishez van is skin. A zimmeritet a vadászpárduchoz is be lehet rakani? Ha igen akkor hogyan kell csinálni? -
Sunrider924 #1973 Ezt meg csak most talaltam meg:http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/5883-this-is-the-tank-tell-all/
En nem a szemelyes preferenciakrol beszelek, hanem arrol amit ezek szerint nem tudtam elsore atadni, amekkora a szakadek az utolso medium es az elso heavy nemet tank kozott. Te azt irtad hogy neked bejott a parduc es nem tudtal te se keresni a tigrissel, en meg most mar nem tudok, mert mar mindenki tudja hogy a tigrist milyen marha konnyu kiloni egy nyamvadt KV tankal is 107es agyuval, ha olvasol forumot rajossz hogy a Tigris iszonyatosan el van allitva, mar 1000 fele keppen szet tudjak lovetni, nem egy nagy tudomany, marad az hogy elbujkalva kivarod a csata veget, vagy haverok fedeznek, ezek nelkul te soha nem fogsz tiogrissel semmit se keresni csak repair billt boven. Es nem a 10k javitas a sok hanem az hogy mint mondtam a nyeremeny credit nem fedezi szinte soha a javitas+ujratoltest, es ez a tigris alatt szinte soha nem volt igy, ha mas nem legalabb 500-1000 credit pluszba jott ki, ez mar eleg volt hogy legyen kedvem ujra csataba indulni, de igy hogy Tigrissel 10bol 10szer az elso 20 masodpercben szetlo az arty mert a scout azonnal nekem jon es leesik a lancom, ebbol csak az jon hogy ujfent nincs kedvem tigrissel jatszani. A Mausodrol tudok, mint irtam korabban, ott voltam amikor a hummel es az s51 szetagyuzott Kalinovka palyan, amint tobbeknek meglessz a Maus elokerul a strategia is ellene, a vk4502est mar szinten tudjak hogy kell kezelni, pont azt hasznaljak ki ellene medium tankok(t43-t44,de lattam mar IS, KV3-at is) hogy kozleharcba a turet forgasi sebessege milyen hihetetlenul lassu es egyszerre ket irnaybol jonnek elo fedezekbol es ugye egyszerre csak egyfele tud loni a vk is. Amit en latok az az hogy egyre tobb az IS3/IS4 es most a soft reset-el en is meg fogm nezni, de a jateko forumnjan 60%ban a szovjet tankok a jobbak a jatekosok tapasztalata szerint, a nemet tankokba csak a legendas hirnevuk/kinezetuk tartja a rajongokat, aztan ha meglesznek az amerikai tankok is a jatekba akkor ugy fognak elfogyni a nemet tankok a csatamezokrol hogy csak na -
Porsche911 #1972 Mennyi a Mausnál a javítási költség?20-30k körül? -
#1971 Ezzel vitatkoznék. Nagyon jó kis tank az! -
#1970 Nézd. Én anno a tigámat eladtam mivel nem tudtam vele pénzt keresni. De ez még akkor volt mikor nagyon ritkaság számba ment a tiga. Ma már ha ügyesen csinálod tudsz vele pénzt kereseni. Egyébként ezért érdemes elöszőr a panther irányába menni és csak azután a heavy tankok felé venni az irányt. Én így is tettem. Panthert megszereztem utánna meg vissza mentem a tigához és párhuzamosan toltam. Mausom már megvan:) Amúgy meg elmondom, hogy a 10k javítási költség semmi ennél csdak drágább lesz a dologl. Szóval vagy hozzá szoksz vagy megszöksz :)