418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bazza
    Rendben. :) Bár a pz38(t) után nekem már ez is császáros kis krumplinyomó:D
  • W4z3
    Ezért kéne minnél hamarabb elindítani egy magyar klánt, a klánrendszerig összeszoknak. Nem akkor kell majd kapkodni hogy akkor most ki jön ki nem :).
    Egyébként tigerrel én vagy bázist védek vagy esetleg hátlról fedezek mert ha valaki meglő már minuszban vagyok..

Néha öszerak értelmes emberekkel akkor szépeket aratok, de legtöbbször a fas*okkal dob össze. Na és akkor mutatnék záráskép egy balanceot:

• Achmed927
    Egyik sem. Ugord át gyorsan azt a tankot. Hip-hop megy az.
  • bazza
    Hetzerre melyik jobb a 7,5 Pak vagy a 10,5-ös cső?
  • Achmed927
    Channels be írd be ezt: HUN ; Én pl a Wiking-be vok.
  • crossy104
    Sok külföldi eke, megy a feje után.Én a sok külföldi mar.... miatt önállósodtam.Ezért lenne jó magyar szerverrre kerülni.A csapatmunka fontos lenne.
  • crossy104
    Igazad van.Sajna hiába megyünk előre, sokszor nem is követnek.Hiába irok neki.To... rá, beáll egy fa mögé.A magyar szerverekre mi a jelszó?
  • Achmed927
    Na ez az. Mindenki megy a heavy mögött mint a kiskacsák. Mit érnek vele ? Semmit. Azt amikor kilövik a nagyot lesnek hogy húhaaa ezt meg hogy történhetett ?! Sok idióta.
    Pl. engem meg rohadtúl nem véd senki, csak ha már szólok hogy valaki jöjjön fedezni a seggem. (Ferdi 1edül lószar)
  • RatBaG #2041
    sokan azt hiszik, hogy a tigris itt ugyanaz a félelmetes tank, mint ami az IRL harcmezőn volt, hát nem.
    az egy helyben kempelő tigrisnél, csak az a medium nagyobb barom, aki azt hiszi, hogy majd a heavy töri az utat, ő meg a háta mögül várja a sült galambot. ha nincs light aki scoutoljon, akkor igen is a mediumnak kell elöl menni (pl egy bokros nyílt mapon), hogy időben meglássák az ellent. egy medium ezután kis szerencsével simán kimanőverezi őket, és elhúz, de egy heavy csak álló céltábla.
    természetesen a hangsúly a csapatjátékon van, az hogy vki elöl megy, nem azt jelenti, hogy a többiek 200 méterrel vannak mögötte...
  • crossy104
    Nekem fullos Panzer IV-em van jó nagy ágyúval.Igy már szebb az élet.A sok eke, nem a győzelemre megy néha, hanam a tankok / persze/ kicsik kilövésére.Sok Tigris bújkál az erdőben, és elvárják, hogy a medium tankok menjenek elöl.Ők meg kivárják mi lesz, max. menekülnek gyáván.
  • Porsche911
    Azt elmondaná nekem vki mi a jó abban,hogy campelünk mikor a csodás balansznak(ami ugye nincs) hála erőfölényben vagyunk? Írtam,hogy menjünk támadjunk szélen erre ki jött velem?egy kis Luchs míg a többiek campeltek.Hiába van KT-m ha az egyetlen támogatásom egy Luchs és egy Jagpanther meg két VK3601 jön velem szembe.Ugye így meg KT-val prémiumba is minuszba jövök ki:@ Fel tudnak idegelni néha ezek:D
  • csirketarkó
    50 %-al több xp-t és creditet kapsz.
  • crossy104
    Köszi! És mennyivel kapok több pénzt és pontot? Most 350 pont, és 4500 pénz az átlag.Előre is köszi!
  • lammaer
    Naponta 1x kapsz 150 aranyat ha legalább 1 csatát lenyomsz...
  • crossy104
    Köszi! És hogyan szedjek össze 250 aranyat?
  • csabiz
    már nyílt lett de most 2 bugot is beleraktak az új patchekbe gondolok itt a 0.5.3. és 2 nap mulva már jött az egyikre a megoldás (zummolásnál úgymond "rángatózik a tank") ilyen címszóval 0.5.3.1. és már agusztus 23.ére igérik a következőt (0.5.4.) (ebbe meg főképp grafiaki hiba lesz javítva pl: a bison oldala átlátszó lett:)
  • lammaer
    A PZIV akkor kezd el ütős tank lenni, amikor megveszed rá a Panther tornyot meg a hozzávaló kellemes kis ágyút.
  • TDantes
    Prémiummal elég gyorsan.
  • csirketarkó
    Talán minden rosszat visszaszívok a Pantherről ha minden működik rajta akkor lehet vele aprítani

• crossy104
    Hogy a fenébe lehet összeszedni 30.000 pontot, meg 1000.000 zsetotn? Panzer IV-em lett, de innét nagyon nehéz lesz továbbmenni.Egy csata után ad 6000-et, meg kb. 400 pontot. Az életben nem jön össze.
  • Achmed927
    Jól van na. :D

Magyarul: kiderül amikor megteszik a lépéseket. Kész.
  • lammaer
    Egész végig arról beszéltünk hogy nincs válasz ... :)
  • Achmed927
    AZ ilyen jellegű bónuszt mindenki megkapná aki most játszik a Bétával, vagy csak akik jelentenek is vmit ? Mert igazán jólesne legalább ennyi, ha már szenvedtem. :D
  • XenHai
    Ez minden ilyen játéknál így van ! Még a Wow nál is !
  • lammaer
    Ja, ilyen jellegu bonuszt el tudok kepzelni a betasoknak, de egyeb hasznos extrat az elesben biztos nem kapunk.

Minden jatekban a virtualis javaid a cege maradnak, nem a tiede. Ha 1000 napig grindelsz az elesben, meg befizetsz par szaz dollart, aztan egy nap kikapcsoljak a szervert, akkor sem tehetsz semmit.
  • XenHai
    Fel tudná dobni a hangulatot ha +jelöléseket rakhatnál a tankodra akit mindenki lát!
  • Sunrider924
    Nem vitanak szantam, es mivel az a modi kizarolag azert jott fel akkor az EU szerverre hogy azokat a dolgokat bejelentse es valasoljon ezert adtam tobb hitelt a dolognak, majd kiderul mi lessz ha lessz egyaltalan.
    Masik tema, ez free to play ahol te penzel (fogsz) fizetni a jatekban megvasarolt dolgaidert, ergo a jatek uzemeltetoje felelosseggel tartozik ezekert a virtualis javakert, mert ezekert fizetsz, folyamatosan vagy reszletekben, ez nem a havi elofizeteses model ahol azert fizetsz egyszer hogy egesz honapban barmikor barmennyit bent legyel a jatekban, a f2p modelben a befektetett ido valos penzben merheto le, meg akkor is ha nemi segitseget ynujtopttak a beta tesztben, es akarva vagy akaratlanul is segitettel nekik, mert ha te nem is , masok jelentgettek , neked eleg volt hogy ott voltal 30iknak a csataban. Nem feltetlen anyagias dologra gondoltam, de egy extra skin, logo barmi, ami jelezne hog annak a 3500 embernek vagy egyike aki tesztelte:P A forumon peladul az orosz beta teszterek kiemelt nevvel/statusszal vannak jelezve, igy mar gondolom erted mit akartam mondani
  • lammaer
    En nem talaltam semmilyen utalast semmifele ajandakra. Ellenkezoleg, a lent emlitett topikokban azt irtak, a full wipe utan mindenki egyenlo es tiszta lappal indul. Nekem ez ertheto, nem fizettunk semmiert azt kaptuk az aranyat, plusz speciel en nem sok bugot jelentettem :), szoval mire fel kapnek beta jatekoskent jutalmat?

De megegyszer, nekem ebben az egesz temaban az jott le, hogy egyreszt az EU beta most hatterbe szorult az orosz eles beindulasa es az ex szovjet tagallamok szervereinek a beinditasa miatt, plusz az, hogy nem tudni mikor lesz a patch es hogy a wipe pontosan mit takar.

A topikokban voltak devek, adminok, gm-ek is, ok is tenyleg csak talalgatnak. Ezen kar osszevesznunk, inkabb jatszunk ;)
  • Sunrider924
    Arrol valamit tudsz esetleg hogy a beta tesztereket valamilyen modon/barmivel karpotoljak a full wipe utan? Megertem en hogy egyenlo eselyekkel akarnak inditani de megiscsak dolgoztal az o bugos jatekukon ergo valamit adhatnak erte cserebe, akarmit de amivel jelzik hogy ertekelik a munkadat
  • Sunrider924
    EN pontosan erre voltam kivancsi :P
  • Sunrider924
    Azt irtad hogy tele a forum tallagatassal, en meg irtam pontosan amit a modi mondott, meg te irtal mast is ami szinten utotte azt amit a modi ondott szoval nem is tudom...
    Amugy ja, szived joga eldonteni hogy mit hiszel, en nem forum talalgatast ideztem hanem egy GM-et dontsd el te mi a hitelesebb
  • Porsche911
    Akkor van egyfajta káosz ott belső berkekben isXD Tegnap fórumon olyat is írt az egyik admin,hogy egy héten belül nem lesz patch sajnos.Szal már télleg mindent mondanak de,hogy melyik az igaz azt nem tudja senki:D
  • lammaer
    "De ember , te olvasod is amiket irok? "

és te? Mondtam én abban a hozzzászólásban hogy te találgattál? :)
  • lammaer
    Én úgy tudom az orosz verzió már nem béta, hanem éles...
  • lammaer
    Figyu, mint az ábra is mutatja, folyamatosan változik a koncepció. A fórumon szintén modok/devek irták azt, hogy jelen PILLANATBAN nincs eldöntve pontosan hogy is fog és mikor is fog történni az EU WoTban a soft reset.
    Azaz az egyik DEV ezt mondja, a másik azt, a harmadik amazt.

Annyi a biztos hogy lesz soft reset.

• Sunrider924
    Amikor a garazsba vagy a profile menupont alatt, exchange account type
  • spcs
    Sziasztok.
    Az eddig összegyűjtött aranyamért hol lehet prémium napot vásárolni?
  • Sunrider924
    Az meg mindig zart beta? Amugy fura hogy osszevissza beszelnek a dev-ek mert a masik adott valami interju feleseget amiben azt mondta hogy nem fogjak torolni a beta accountokat egyaltalan, mert azok igy mezesmadzagkent szolgalnak az uj jatekosok szamara, meglatjak a nagy tankokat es mindenkinek olyan kell majd
  • csabiz
    üdv és most mondjam azt h hiába kaptuk meg az xpt meg az aranyat (orosz bétán) 2 nap mulva kijött a 0.5.3.1es patch és mindenkinek az accountját nulázták (mindent kezdhettünk előlről) és most már az aranyat is pénzért lehet venni de annyival jobb h reálisabb a mezőny összeállítás csatában (pl nem kerül egy panzer 3 a olyan mezőnybe ami tel van közepes meg nehéztankokkal)
  • RatBaG #2010
    jahogy egy sima masik reggel ezek nem latszanak...