418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#2089 Art rész. Okéss. Annyi kérdésem lenne, hogy melyik Tree-t kell nézni ami lesz ? Release Tree vagy a Full Tree ? -
#2088 miért olyan hihetetlen ? rakás microtranzakciós mmo van már ( lásd pl DDO és Lotro ) amit ingyé letölthetsz és játszhatsz vele. -
#2087 Ezt nem tudom elhinni,hogy full ingyenes lesz.
Most rákerestem erre,de konkrétum nincs,hogy a végleges játék letöltéséért nem kell fizetni.
A dobozos verzióban lesz gold, gift tank és valami cucc(poló-t emleget)
Már csak annyi a kérdés lesz-e magyarhonban dobozos verzió.
-
#2086 P-1000 nem lesz a végleges fákat megtalálod a hivatalos oldalom a Media szekció-> Art részében. -
Porsche911 #2085 őőő...most mondták,hogy ingyenes lesz:D -
#2084 én ugy tudtam II vh-s...na ma is tanultam.
Akkor nekem P-1000 kell! :) -
Metontour #2083 Remélhetőleg akkor ha GW szerű lesz eljut hozzánk a dobozos verzió!Bár ha nem, gondolom leszedhető lesz a fejlesztők honlapjáról kártyás fizetéssel.
-
#2082 A játék teljesen ingyenes lesz!!!
Lesz dobozos verzió is (legalábbis tervben van) ami premium accot fog adni meg néhány ajándék tankot.
-
#2081 ingyen leszedhető és játszható DE a pénz a premiun accountokból folyik be. remélem eléggé egyértelmű. -
#2080 30 as évektől kb.az 50es évekig "készült" tankok vannak a játékban nem 2.vh-s játéknak készül.
Soft wipeban nagyjából csak a crewt fogod elveszteni és technikai okai vannak a wipenak (formátum váltás ha jól tudom). Patchel együtt jön majd. -
#2079 A GW is ingyenes MMO de a játékért fizetned kellett.Bemész a boltba megveszed a játékot pénzért és utána ingyenesen játszol,majd rájössz hogy inkább fizetsz,mint ingyen játszol. -
#2078 Ne mond már nekem,hogy ingyen letölthető lesz.A sok munka és fenntartás az eddigiekért szerinted ingyen volt?
Saját szerverparkjuk van,ezek fenntartása pusziért ment?
Annak örülhetünk ha dobozos verzió eljut egyáltalán hozzánk. -
#2077 T-54???? Már az IS-7 se IIvh-s tank!
A játék élesben olyan Október-November környékére számítok.Talán idén tudunk klánháborúzni.
Ugy hallottam az oroszoknál több bug is érkezett a 0.5.x patchel ezt nem engedik rá az EU-s szerverre ezért csúszik az egész.
A soft wipe-ról nem olvastam semmit.
Ezt a patch elött akarják megcsinálni.Konkrét dátumot tudsz esetleg?
-
Porsche911 #2076 Én úgy tudom ingyenes MMO lesz csak ugye a prémium accért kell fizetni.Az meg magasabb tier-en már elengedhetetlen a normális játékhoz. -
#2075 Ha nincs pontos infod, inkabb ne irj hulyesegeket legyszi. Nem irtak sehol, hogy a jatekot meg kell venned, sot, mindenhol ott a F2P. -
#2074 Biztosan fizetned kell.Biztos lesz netes leszedés de az is pénzért
-
Metontour #2073 A teljes játékot meg kell venni majd boltban vagy netről ingyen szedhető lesz? -
#2072 Azt nem tudom mikor jön a patch ami biztos:
-héten biztosan nem lesz patch
-amikor megkapjuk az új szervereket open betába megyünk át.
-az amcsik betaja valamikor szeptemberben indul
-T-54 később lesz berakva mint az amcsi fa egy része (amit már tesztelnek zárt formában)ami szintén szeptemberre van ígérve
-nálunk a játék szeptemberben biztosan nem jelenik meg
Ja és az orosz éles szervereket használják "bétanak" azért járnak előttünk ,hogy amit mi kapunk majd egyszer azt leteszteljék ,hogy hozzánk stabil verzió érkezzen. -
#2071 Remélem rosszul olvasom.Szeptember vége?
Erre igérik az új szervereket és a laggok végét.
Egyébként a hétvégén szinte csak orosz cirilbetüs postokat láttam a játékban.Elleptek minket az oroszok,már nemcsak a spájzban vannak? -
#2070 A héten biztosan nem!
más:
Lesz hardcore mode:
1. Hardcore battles - a special mode of tank battles, made specifically for fans of realism.
2. This battle mode may be used in all the battle types:
• In random battles.
• In team battles.
• In championships.
• In historical campaigns.
• In championships.
• In clan wars.
3. The most important feature of the Hardcore battles is absence of HP. It means that the shell penetrating vehicle does not reduce the HP. Damage is dealt to the modules and the crew.
4. Calculations are made by the current algorithm with the following exception. When the shell hits a module - 100% critical damage is dealt, when crew is hit - 50%.
5. Another important feature is a possible reduction or disabling of penetration "randomization".
6. Hardcore battles will not have expendables (repairkits and aidkits) and the repair time will take longer than in standard battles - from 15 to 30 seconds.
7. The number of premium ammo in the Hardcore battles might be limited, meaning it will be limited by % of the total ammo capacity.
8. Tank in the Hardcore battles will be destroyed only after the ammo explodes or after the death of the crew.
9. Destroyed tanks will be blocked (you won't be able to enter another battle) for some time or for some number of battles played on other tanks.
This mode is still in the development stage. -
#2069 http://mmohut.com/giveaways/world-of-tanks-closed-beta-key-giveaway
Probald meg itt... -
#2068 srácok vhonnét lehet még kulcsot szerválni ? cimborám kipróbálná de én már nem nagyon találtam sehol lehetőséget erre. -
lammaer #2067 Nézegetem az új patch changelogot...
Beta 0.5.X patch - coming soon
200 gold lesz a 100% crew training és jön a JagdTiger... hmmmm... :)
Sajnos a mikor kérdésre még mindig nincs semmilyen válasz...
-
#2066 Egy ima :) -
#2065 Csak engem nem enged be a game?? -
lammaer #2064 hát, próba cseresznye. Vigyél ilyet is meg olyat is. Aztán ha az AP állandóan dingel, adj neki HE-t. A Tigris állitólag amúgy is érzékeny a HE-re, meg szeret kigyulladni (nem mintha én gyakran gyújtottam volna fel tigrist, de a tulajok állandóan erről panaszkodnak) -
crossy104 #2063 Medium tamknál 105 mm ágyúnál mi a jobb pl. Tigris ellen? HE vagy AP???
-
lammaer #2062 Hát, ha van átütőerő, akkor igen. Olyan ágyúknál viszont ahol az AP sincs a közelében annak hogy megkarcolja a legtöbb ellenség páncélját (és a marder/hetzer ágyúi ilyenek), a HE a nyerő.
Kilőni ezzel se fogsz semmit :) viszont ha csak 1-2%ot is sebzel egy heavyn az már jó pénz... -
Adjunktus #2061 Az AP (Armored Piercing) páncéltörő gránát.Értelemszerűen a páncél áttörésére szolgál.Átviszi a páncélt és besebez x hp-t.
A HE (High Explosion) Repesz gránát.Az úgynevezett "puha" célok leküzdésére használják.Páncélátütő képessége minimális.Becsapódáskor felrobban,és a gránát test szétrobbanásával repeszeket szór szét.
-
#2060 Ahamm. Ettől függetlenül én az AP-re szavazok. -
lammaer #2059 A HE nem arról szól hogy át kéne ütnie a páncélt.
katt ide -
#2058 Alig visz át vmilyen páncélt. SZtem legalábbis. Soha nem lőttem olyannal, csak az elején. AZtán meguntam hogy sosem lövök ki vele semmit. -
crossy104 #2057 Köszönöm! -
oGaben #2056 a jelszó hun
-
Porsche911 #2055 A HE egyáltalán nem szar.Mikor mediummal voltam/vagyok az a Tigrisgyilkosom:D:D -
crossy104 #2054 Torzonborz-on mi a jelszó? -
crossy104 #2053 Miért szar a HE? -
#2052 HE lőszerrel ? Sosem használtam olyan. SZar. -
lammaer #2051 Amúgy ameddig nem birod átugrani, azt az ágyút vedd ami e legnagyobbat sebzi HE lőszerrel (gyanítom a 10.5-es az). -
crossy104 #2050 Nagyon meggondolandó Tigrist venni, mert sokba kerül, sok a fenntartása.Sokáig elleszek médiummal, 10.5 löveggel.Azt minden megérzi ha betalál.