418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#2249 A t-34 nekem nagyon bejött.Annyira,hogy a Pz3 mellett a legkedvesebb tankom.Szerintem TD-német Közepes tank-Német Nehéz tank-Orosz Arty-Orosz.
Igy ennyi.:P
Attól függetlenül lehet hogy benézek a t-44 felé,de ahhoz már skill kell játszani.Nekem olyanom nincs.:P -
#2248 Figyu,egy olyan csatában,ahol respawn van ott aztán lehet grindelni.Ez olyan COD stílus lesz. -
lammaer #2247 Ma este nyergelek át t34-85-re, a t34 eléggé bejött (párhuzamosan tolom JPZIVel és Vk3601), jobban tetszik mint annó PZIV. Mobilitás és nagy tűzgyorsaság, főként tán emiatt. -
lammaer #2246 "Mikor fejleszti a tankját."
Azért az a legtöbb idő, nem? :)
De amúgy igazad van, sok potenciál van benne meg "nyami" feature, de először sztem a grind részt érintő részekre kéne fókuszáljanak, mivel a játékidő nagyrésze sztem ott megy.
-
#2245 ööö jó kérdés próbáld ki mind2-t :) tényleg nincs nagy különbség köztük ha még nem nagyon próbáltál orosz járgányokat akkor a tapasztalat kedvéért érdemes a T-44et de aztán ha nem tetszik ne én legyek a hibás :) -
#2244 Az új map engem hidegen hagy...a módok sokkal fontosabbak,hogy épp mi a cél.Eddig csak kapirgáltuk a játék lényegét azaz lődd ki az ellenfelet.De mikor 4 bázis van,bajnokság van,csapatharc,klánharc,szerinted ki fog menni sima csatába?Mikor fejleszti a tankját.
Ez lesz a játék sava-borsa,amit eddig láttunk a bugokon kívül csak a jéghegy csúcsa.Jó lesz ez,csak győzzék megoldani. -
lammaer #2243 Végülis, orosz játék ugye.... :)
Tegnap este láttalak leszakadni, pedig már örültem hogy megyünk egy kört. -
#2242 T44 :P -
lammaer #2241 Igy ránézésre kicsit sokat akarnak egyszerre - tény, rengeteg dolgot bele lehet tenni.
De elsőként, lássuk már azt a patchet ami fixálja a távoli teleportálást meg a squad featuret.
Utána jöhetnek az új mapok :)
Speciel már Malinovkát is megszoktam, én mindig megyek ki oldalra ott mozgalmas az élet, nincs kempers paradise :) -
#2240 Armitxes said:
"I already know that there will be a mode with 4 bases"
Na és ez a hír? -
lammaer #2239 Szóval Jeff, Panther vagy T44?
Éppen grindelgetek a T44 felé, de a Panthertől is kb ugyanolyan messze vagyok :)
-
#2238 merig00, on 24 August 2010 - 03:12 AM, said:
Well here is a list of battle modes that I'm aware of:
1.random battles.
2.team battles.
3.championships.
4.historical campaigns.
5.clan wars.
All of the above except championships and clan wars can be created by players. So yes you'll be able to play team vs team in team battles or in historical campaigns. Also a hardcore mode should be available for all of those.
Overlord said:
Moreover we are workin' on some new types of standard battles: defend the base mode and battle mode with respawn. They are in development at the moment.
ÁÁÁÁÁ Jeff, ez kurvajó lesz! -
#2237 A nagyobb tűzgyorsaság meg a +10% loading speed az ugyanaz =Rammer. Te a nagyobb aiming speedre gondolsz szerintem. Egyébként a patch után majd 3at lehet felrakni ezekből a cuccokból. -
#2236 A nagyobb tűzgyorsaság inkább spg-re ajánlatos tenni,a stabilitás meg a gyors mediumokra köll.A +10% loading speed-et akarom még megnézni,szerntem ezeken kívül sok jó perk nincs. -
#2235 Ez jó hír! -
#2234 "Well two more maps are coming with the patch and after that devs promised something like a new map every two weeks."
Nyamiiiii....:) -
#2233 Tudom de én teszteltem a többit is és az én játékstílusomnak jobban megfelel az ágyúcső stabilizálás meg a rammer ami nagyobb tűzgyorsaságot ad vagy ami a célzást gyorsítja. Ja a +armor az csak HE ellen véd jobban tehát főleg spgk sebzését csökkenti ami fontos lehet a lassú dögöknél. -
spiczi91 #2232 Ez nem kutyafalka-mentalitás, csak simán a hülyeséged kicsapta egy pár embernél a biztosítékot. Nem hiába. -
#2231 alapvető dolog,hogy a tier 7 után már a wet ammo rack fent van a perkben!
Nagyon sokat dob,amióta használom csak akkor kaptam ammo rackot ha közvetlen közelről egy nagyobb tank belém lőtt.
Td-nél még felrantam a nagyobb armor-t,ez is sokat segit,bár olyan nagy eltérést nem tapasztaltam.De az első cucc,mindenféleképpen az ammo rack felrakása.500K és sokszor kiment a csatában. -
#2230 Ja mind2 gyengéje az ammo rack! Azt ugyanúgy ellőtték mind2 járműben (Panther T-44). Egyébként meg ha rám nem hallgattok akkor a két Maus pilóta véleménye is hasonló (Eagle16, Plushun) a Panther megállja a helyét a T-44 ellen nem kell pánikot kelteni :)
-
#2229 122es löveget senki sem használja! Ezt mint T-44 es tankozó mondom (aki a Panthert is tesztelte) de magad is megfigyelheted mert a 122esnek jellegzetes csőszájféke van és könnyen kiszúrható ha azt látod és mondjuk egy Pantherban ülsz röhögve kiszeded 3,57 et lő percenként ami a leglassabb Top ágyú szinte az összes tank közül az spg ágyúi lassabbak. Panther 3km/h val lassabb viszont sokkal agilisabb köszönhető annak a majd 300 lóerönek amivel több van a mociba. T-44 jobban fordul és nagyobb a páncélvastagsága viszont a Panthernek nagyobb látótávja(+30) több hpja (+270) amihez van egy gyorsabb agyúja ami 10hp val sebez kevesebbet viszont 203mm-ert üt át a T-44 esé 175mm ert.
Én mind2-t próbáltam és nagyon közel vannak egymáshoz az ,hogy melyik a jobb szerintem inkább egyéni ízlés kérdése személy szerint a német tankokat tartom jobbnak a nagyobb látótáv és gyorsabb pontosabb agyú miatt de ez az én személyes véleményem aki jobban szereti azt ,hogy a tankja kicsit jobban manőverezhető annak valószínűleg a T-44 lesz a jobb de nerfelni egyiket sem kellene. -
#2228 Ez igy van!Az IS-t én is a 100mm-essel nyomtam.Gazdaságosabb és a AP ugyanaaz volt,mint a 122-esnek.Az eddigi legjobb nehéztankom volt.Az IS-3al alig tudok kimenni,a gatyám rámegy. -
Supa #2227 A jatek jelen formajaban igenis eletkepes lenne egy ingame voice cucc(elkepeszto neha miket muvelnek a "teamek".Termeszetes hogy ha beindul a klanozas mindenki a bejaratott voiceprogit fogja hasznalni de egyenlore pug teamek vannak csak.Lenyeg:nem elengedhetetlen de nagyot dobna a jatekelmenyen egy ilyen progi(mas kerdes az este amugy is elegge lagos szervert ez mennyivel jobban terhelne+kene bele egy opcio amivel mutolhatod a playereket) -
#2226 A 122-esnek iszonyat lassú a tüzelési sebessége, legtöbben 100mm-essel használják.
88mm L/71 simán átüti szemből, nem kell itt pánikot kelteni :D -
#2225 Végignéztem,semmi változás nincs a t-44-re.Eddig.Tehát marad ami eddig volt. -
#2224 - Improved SU-100, SU-152, ISU-152 (increased gun rotation by 4 degrees, reduced influence of rotation on the gun)
-
#2223 Kérdés:
-Overlord is there a chance to get the patch till the Week ends? ^^
Válasz:
-If only a slight one. I wouldn't rely on that myself.
Naaaaaaaaaaaa? :) -
#2222 Hát nem is tudom adott 1 45 km/ó-ás sebességgel repesztő 122 mm löveggel rendelkező villám gyors halál osztó és még a tigris 2 ágyúja is le pattan róla! Vagy ez csak szerintem 1 kicsit abszurd!A orosz Td-n mit tápoknak? su 85b-t és ami alatta van?? -
#2221 Pontosan mit akarsz rajta nerferlni? -
#2220 a tigrist buffolják ezt tom.A nehéz tankok picit gazdaságosabbak lesznek.Ha jól olvastam az orosz td-ket buffolják.(Már SU-85-nél tartok.:P )
Az orosz közepes tankokról nem volt szó.De fent van az összes patch notes át lehet olvasni. -
#2219 Ilyen hülyén megfogalmazni egy patch notes-ot...Miért nem lehet azt leírni,hogy láthatóbb lesz 25%-al.Pont.De mivel ez a 0.5.4-es notes szerintem ezt mind egybe a nyakunkba kapjuk igy láthatóbb lesz majd a TD. -
#2218 Gondolom köv patchben nem fogják nerfelni az orosz tankokat főleg a t44 et ??.. -
#2217 +1 -
#2216 Nem hianyossagokrol irsz, hanem lovagolsz azon a kurva in-game voice-on, amit az emberek nagy resze arra hasznal, hogy enekeljen bele, sipoljon, zeneket jatsszon bele, a masik fele olyan torten beszeli az angolt, hogy ugysem jo semmire, a tobbiek meg csak anyanyelven kommunikalnak.
Ha te megprobalnal magyarul akar csak 1 masik tarsaddal beszelni, menne a hoborges, hogy english only, masok szlovakul, lengyelul ukranul, nemetul beszelnenek, nagy katyvasz lenne, nem hasznalhato. Termeszetesen lehetne voice csak platoonak, meg kulon a tobbieknek, de akkor sem super-need.
Leirom, csak neked, lassan: Az emberek igen nagy szazaleka egyszeru, vizualis inputok alapjan sem kepes a jatekot normalisan jatszani, ezen semmit nem valtoztatna, hogy ha lenne hozza voice is. Aki akar, letolthet INGYEN barmilyen ,szamara megfelelo alkalmazast, amivel beszelgethet azokkal, akikkel jatszik.
A jatekot nem istenitettem egy posztban sem, nekem, szemely szerint remek szorakozast nyujt a barataimmal (akikkel mumblen vagyok), de ha nem hoz sok valtozast a patch + release, nem fogok jatszani vele, mert jelen formajaban nem nyujt hosszu tavu szorakoztatast.
Viszont te, miota kilovik alolad a Tigeredet, egyfajta keresztes hadjaratot tartasz itt, aki nem ert veled egyet, az lancos kutya, fanboy, kutyafasz. Elvakult vagy, es szanalmas. Viszlat. -
#2215 *(tehát csak a 053-hoz képest lesz láthatóbb, de amivel játszunk, ahhoz képest nem) -
#2214 - Increased visibility of TD when firing by 25%. Now visibility of TD firing is approximately in between versions 0.4.6 and 0.5.3.
Nem mindegy mihez képest növelik! Ha jól gondolom mi a 0.4.6-ossal játszunk. Ehhez képest csökkentik a láthatóságát, mivel a fenti szöveg szerint a 046 és a 053 patch közé teszik (tehát csak a 054-hez képest lesz láthatóbb, de amivel mi játszunk, ahhoz képest nem. -
#2213 Belső voicenak több hátránya van mint előnye már most is sok anyázás meg noobozás megy a chaten meg orosz meg mindenféle szöveg nem akarom mindezt a fülembe halgatni nem beszélve arról ,hogy egy TS3 al sem minőségben sem tudásban nem veszi majd fel a versenyt. Én azt szeretem ,hogy egy a klánunk által (+általam) kontrollált ts en vagyok ahova senki se jöhet be nincs 20000 szoba és egy olyan szerveren van ami nem restartolódik akkor amikor karbantartás ,stb.. van.
Én ha bekapcsolom a gépem többnyire egyből joinolok is ts-re ott vannak a haverok dumálok velük, minek nekem egy másik? de szerintem az olyanoknak akik komolyan mmoznak,fpseznek,stb ez nem is kérdés.
Én nem akarom hallgatni ,hogy a 15 éves Stefan az éppen még nem mutált cérna hangján ,hogyan visít és azt keresgessem ,hogy miként lehet kibannolni új szobát létrehozni stb.. ,hogy megszabaduljak tőle. Ott a klános TS ami tökéletesen működik nincsenek 15éves vérpistikék mert be sem engedjük őket és azokkal az emberekkel vagyok akiknek a társaságát szeretem van ,hogy filmet is TS en nézünk haverokkal mindenki elindítja aztán közösen röhögünk. -
#2212 Azért remélem nem csinálnak karácsony fát belőlünk! -
#2211 megnövelik a láthatóságát a tdnek,ha lő. -
Supa #2210 Nem veletlenul fut ez a verzio az EU serveren,valoszinuleg ez tartalmazta akkor a legkevesebb bugot(en mondjuk nem sokkal talalkoztam meg sot kb semennyivel)Az hogy a tiger balanszolatlan(tiger karara)t44 szinten(t44 javara)nem neveznem bugnak.Engem szemely szerint nem zavar(sot)ha leirja valaki a velemenyet(ezert van a forum)az mar annal inkabb ha valotlan dolgokat allit valamirol amirol mindenki tudja hogy nem ugy van.Beepitett voicecomm nem egy rossz otlet valoban,mivel jelenleg pug teamek vannak csak nagyot lenditene a csapatjatekon.DE.Ez meg egyenlore mindig egy TESZT ahol nem az a lenyeg hogy mi hu de jol szorakozzunk,hanem hogy kideruljenek a rejtett hibak,balance problemak stb stb.Amugy ami zavaro a hozzaszolasaidban hogy mig az egyikben magasztalsz valamit,pozitivumkent emlited azt a masikban mar lehuzod es negativ dologkent emlited.Premium tankokbol sem lesz olyan amit ha megveszel megolod vele az egesz bandat(ezt te sem hiszed ugye?)Nekem ami feltunt itt a forumon meg bennt a chaten az az hogy sok embert nem az zavar hogy kilovi:az arty,a nagytank,a kistank,hanem hogy egyaltalan mi az hogy oket kilovi barki is.Harcostarsaim!Itt bizony ulhettek ti akarmilyen tankban elobb-utobb ki fognak loni belole.Akinek ezt nem tudja feldolgozni az egoja annak ajanlom a Hello Kitty Onlinet ami szep is meg bekes is es nem maszkalnak benne marcona legenyek mindenfele tankokkal