418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• crossy104
    Be sem enged.
  • Renohun
    Mást is ledobott?
  • Jeffjohnson
    Igen valószínűleg.
  • Hurkans
    Valakinek eszébe jutott-e az hogy a release német és orosz tree-n alul található Special Tanksból a két (Gift) az a bétásoknak járó tank lesz-e?
  • Ulvar
    Nem rossz nem rossz csak nem ilyen a jó.
  • LSSAHPAUL
    Nekem mai napig megvan, kihivásnak és jellemerősítőnek tökéletes, jobb mint fél év egy tibeti kolostorban. Nemrég kipróbálta Leonid haverom és elvolt szörnyülködve pedig ez már picsa az alaphoz képest, a legénység maxon van, és mindenből a legjobb van rajta.
    Ha valaki most vesz KV-ét nem bánnám ha elmesélné a benyomásait :D
  • Jeffjohnson
    Amcsi tankok:
    KATT IDE
  • crossy104
    Ma este hattól, holnap estig orrvérzésig.Max cigi, kaja szünet, pár óra alvás.
  • lammaer
    Amúgy számold ki, hogy játszol e annyit egy nap hogy a 250 goldot ne érje meg direktbe pénzzé konvertálni...

Ha egy nap csak 2-3 órát tolod, és a pénz a lényeg, lehet hogy jobban jársz ha nem premiumot veszel hanem csinálsz a 250 goldból 100k-t (asszem 1 gold 4 credit)...

Egyébként nekem is PZIV körül volt az első igényem premiumra. Jól ki van találva, hogy amikor rákap az ember akkor érezze magát ösztönözve egy kis invesztálásra.
  • CAD
    Szovjet heavy oldalon a KV eleje volt a legkatasztrofalisabb. Neha meg mindig felriadok ejszakankent mikor elovillan a tank kepe, es sirogorcs kerulget mikor meglatom a jatekban.

KV2 tornnyal es 107mm gun-nal mar egesz hasznalhato, ahogy a KV3 is jo sniper... csak ne kelljen vele mozogni.
  • crossy104
    Én premium nélkül jutottam PIV-ig, de itt lehet észrevenni a hiányát.Ma este veszek először premiumot.300 ezer kell még a 3601-ig.Már nagyon várom.
    A legnagyobb szenvedés a PIII-volt.Nekem is mondta néha az asszony, hogy kimossa a számat.
  • Me0w
    Jah, en is el... par goldot ilyenre :/
  • lammaer
    Annyit hozzátennék, hogy mai fejjel emberek tréningjére/átképzésére már nem pazarolnék 300 goldot.

A 20.000 credites opció is elég jó, abból a 300 goldból egy napi prémium kijön, ami többet ér. Az emberek egész hamar tréningelődnek amúgy is (és mintha premiummal még gyorsabban mennének fel a %ok)
  • Me0w
    Nem a felettuk levo jelzes, hanem a loveged ^-je kozepen :)
  • lammaer
    Érdekes, nekem még sose tűnt fel hogy annak a jelnek változna a szine. Az egyetlen amit eddig észrevettem hogyha eltalálok valakit fehéren felvillan.
  • crossy104
    Köszönöm!
  • lammaer
    katt ide
  • crossy104
    91%-osak az embereim.Ha veszek holnap egy 3601-est, akkor az embereket hogyan tudom áttenni?El kell adnom a IV-est is, úgy lesz meg a pénz.Segitsetek légyszives.
  • BoneDragon
    Ez a játék closed beta? Kedved kaptam egy kicsit tankosat játszani. :)
  • PrasCo
    Felrakod rá a komolyabb tornyot, aztán a nagyobb csőhosszú 75-ös, és örülsz, amikor kilövöd a KV-IS-eket. :]]
  • crossy104
    Tényleg jó lenne, ha egy okosabb ember leirná, melyik tankra milyen lőszer mire jó.
  • crossy104
    Panzer IV-em van még.Nekem a következő a tapasztalatom.Megvettem rá a 105-ös rövidcsövüt, "méret a lényeg alapon" de ott csak HE vel tudtam sérülést okozni mindenkinek, az AP sorra lepattant.Itt irták a srácok, hogy cseréljem le a drágább 75-ösre, mert annak nagyobb az átütése.Meg is tettem.Feltöltöttem AP-val, és igazuk lett.Az eddigi nulla kilövések után sorra lettek kilövéseim, szinte mindig.A legtöbb négy volt eddig.
  • Boron Power
    Végül is jogos, ha eltalálod a lánctalpat és ledobja, akkor a túloldali működő lánctalp pont keresztbe fordítja / pörgeti amíg meg nem állítják.
  • Hurkans
    Köszi de meik löveget vegyem meg?
  • crossy104
    Vigyél mindegyiket.Nekem az jött be.Nagyobb dögöt akarsz átütni, akkor az AP a jó, mert az a páncéltörő.Általában azt használom, mert itt mondták.Be is jött a dolog.Kicsikre HE a jobb.Szerintem.
  • Torzonborz
    mekkora szar játék már hogy nincs benne UI scale vagy moddolható UI

pfejjj

• crossy104
    Én full hd-ban nyomom még annyit sem látok
  • Forolto
    Jézus,1680*1050-ben azt alig látom.:P
  • Forolto
    Mondjuk nálam a szövegelés is ki van kapcsolva...az hogy "ready to fire" sose mondja...
  • RatBaG #2300
    a képernyő közepén :DDD a fordított " V ", amivel célzol.
  • Forolto
    hmmmmmm megmondom Öszintén erre nem figyeltem,de szerintem nekem ilyen nincs.Ezt hol lehet látni?
  • Halesz89
    Sziasztok nem tudom volt e már. Itt van pár kép a készülő amerikai tankokról.
    link
  • RatBaG #2297
    tudtommal a szín, a penetrationt jelöli:

zöld: biztos átüti
    sárga: valószínűleg átüti
    piros: nem üti át

(persze a lepattanás egy külön faktor emellé)
  • lammaer
    "Furcsa mert ha ezt találod el,szépen keresztbefordul csórikám"

Ez nemcsak TDnél van, a Heavyk kivételével majd minden tankon dob egy randomot az ha lerobbantod a lánctalpát. Gyanitom a tank súlyától függ ez, de a döngető lightek szinte pörögni szoktak ilyenkor :)
  • Me0w
    A celzo szine segit ebben:

Zold: Normal talalat, sebzessel
    Arany: Remek hely, crit/modul damage eselyes
    Piros: valoszinu nem lesz sebzes
  • Forolto
    A torony mögött van általábban az ammo,tehát ez egy jó pont amit lősz.

Én ha lövök elsőnek TDvel az a lánctalp.Furcsa mert ha ezt találod el,szépen keresztbefordul csórikám.Egyrészt van esélyed,hogy nem fedezett fel.másrészt pánikgom és lő egyet.Tehát a következő lövéselőny is a tiéd.
    Jöhet a torony.Ha mákos vagy ammo.Ha nem annyira, nem tudja forgatni a tornyát.Talán még egy lövéselőny.Jöhet a motor.Szép lassan leamortizálod a cuccost.De ugye ez csak 1v1 nincs benne más tényező.

Általában én inkább keresem a gyenge pontokat.Tehát keresek olyan célpontot ami egyrészt kisebb talán one shot,vagy oldalról hátulról tudok rálőni.
    Ezért van a gyakorlás a sok csata,hogy ezt kitapasztald.
  • Hurkans
    PzIV-esre melyik ágyúnak van a legtöbb értelme és AP vagy HE tölténnyel?
    Lehet sőt biztos hogy már megkérdezték de nem szeretnék pár oldalt visszaolvasni
    Bocsi és köszönöm
  • Forolto
    Baszki,ezt találtam a hivatalos fórumon.. :) Ezt is tök véletlenül átlapoztam és még emlékeztem rá melyik topic volt.:)

Nem értelek titeket,miért nyomjátok a HE-t?Egy olyan tanknál ahol van esélyetek találni ott only AP.

Szemtől szembe TD-TD,tök fölös.Egyrészt leamortizáljátok egymást,azaz lö te is lősz,szép lassan elfogy valaki,de a másik se lesz 100%.S mit csinálsz ha befut a következő,biztos halál.Mikor meglátod szépen kihátrálsz.Megkeresed oldalról hátulról vagy más targetet keresel.TDvel könnyű is,mert hamar hide leszel.Tessék már megtanulni játszani...
  • Jeffjohnson
    Ágyú damage meg szemből motor az nekem is gyakori sajna ez van patch majd javítja a sebzésmodellt egyenlőre az én taktikám T-44 el annyi ,hogy lövöm a lánckereket akkor 10 böl 9 x leesik a lánc utána pedig az oldalát a tanknak mert ott a legbiztosabb a sebzés. Tesztelni kellene a gyenge pontokat traning meccsen de sztem patch ig nincs értelme. Amit biztosan tudok az ,hogy van egy random faktor abban ha átütöd a páncélt mi sérül ezen nyilván még finomítani fognak ill. vannak biztos pontok de ha jól tudom minden tankon máshol hogy mik ezek és hol vannak azt tesztelni kellene majd patch után. A játék a ferde páncélzatot is figyelembe veszi sok lepattanás ezzel magyarázható 90fok az ideális (páncélhoz viszonyítva) és minél élesebb a szög annál nagyobb az esély a lepattanásra persze itt is vannak bugok meg érdekes dolgok.
  • RatBaG #2290
    a jagdpanthernél ez nekem is gyakori. valószínűleg azért, mert full középen van az ágyú, az autoaimosok csak rád lockolnak, aztán bumm...

a legtöbb tanknál én általában a torony alatt és mögötte picivel próbálom lőni oldalról a testet. például a t34-es ág tankjai ezt nem nagyon szeretik, kivéve a t44, annál a torony hátulja a gyenge pont.