418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Egyre bosszantóbb a jó medium is light tankosok hiánya. Most az a divat hogy beállnak a vk-m seggébe hogy menjek én scoutolni. Visszavonulni meg nem tudok miatta. Az artik így nagyon élnek, az s51-ek sorra nyomják a 6-7 killeket mert nincs ellenfelük. -
De 5 telibe lőttem a seggét a kis cselesnek, de 1% élete se ment le... -
Már megy a dínomdánom megcsinálták az üzletet -
weissewolfe #9453 Ez igaz.De kb majdnem minden tank kisebb volt nála.
(Saját korában)
Szedtek már ki engem is egyetlen lövéssel,nem is egyszer. -
TDantes #9452 A történelmi hűséget nézzük, nem takarított el mindent egy lövéssel, bár sok kisebb tankot igen.
De ez egy játék, marha szar lenne, ha mész, egy lövés és robbansz. -
Nem félek, csak egy lövésből kilőtt. :)
Amúgy van magyar platoon? Mert a barátommal szeretnénk együtt játszani, csak nem tudunk. Ha van bevennétek minket? A nevünk: mijki és Mesterekmestere.
Köszönjük. -
weissewolfe #9450 Ha a történelmi hitelességet nézzük,még a Tiger I is egyetlen lövéssel eltakarított mindent,ami az útjába került.Főleg 5-600 méterről.
De hát mint tudjuk,ez egy orosz játék.... -
Hogy kiérdemeld a vaskeresztet.
-
TDantes #9448 És félsz a Csörcsil-től? Az még a PzIIIA-ra sem veszélyes, sőt önmagán kívül semmire se veszélyes. -
Miért van az hogy PzIII A-val ami könnyű tank, Churchill és más nehéz tankokkal kell harcolnom?
-
:) rájött a kv hogy sokkal jobban jár ha nem próbál "utólérni" a csővel hanem ellentétes irányba kezdett el forogni, én meg épp szokásos ráfordulásomat csináltam (egy kör megtétele után hülye ellenfélnél van annyi idő hogy ráforduljak,lőjjek 1et, megint 90° és megint körbepisa) és megtalált :) -
TDantes #9445 Vettem egy Lee tankot. Hát izé. Mikor két körben a torna sor elején voltam, marha fasza volt. Amúgy gyönge mint a harmat, vacak, ócska, bádogtaliga.
A Királytigris egy lövéssel 99%-ot sebez bele...höhöhöhö! -
Kinek mi a tapasztalata. Szerintem kifejezettem könnyen dobja le a talpát. De persze ez nagyon játékos és szerencsefüggő
-
Na, azért csúszik minden patch, fejlesztés, stb...
http://www.youtube.com/watch?v=rbgCX9ygICU -
Ez de krva jó WoT reklám, vagy mi :)
http://www.youtube.com/watch?v=ax2ilBa4Oiw -
exoterm #9441 Eddigi tapasztalataim alapján a királytigris túl lassú ahhoz, hogy megkerülje az isu-t, 1v1-ben nem sok esélye van, biztosan twoshootol az isu. :) -
A fórum neve alatt van egy link [Egy kis alapozó a játékhoz], ebben elég sok hasznos infó van.
Illetve érdemes ezt a fórumot is végig olvasni elejétöl, ha van idöd. -
Julius819 #9439 hali
lenne egy kérdésem. tegnap kezdtem el játszani vele, de arra még nem jöttem rá, hogy hogy lehet kifejleszteni új tankot, vagy venni, mert így az elején, nagyon gyorsan megesznek...
-
davidbog #9438 IS-3 jó, sokkal fürgébb mint a KT. A test frontpáncélzatát könnyebben ütik át, de a tornyot nehezebben. Az IS-3-asomon én az alap tornyot használom, úgy hallottam ennél kisebb az esély lepattanásra, de meg vagyok elégedve vele. A KT tornyáról szinte semmi nem pattan le: többször megesett velem, hogy szemből átvitték az KT tornyának az oldalpáncélját, pedig szemből az már elég lapos szög.
Az IS-3 nagyobb sebessége néha hátrány is: jobban szétugrik a célkereszt, ezért lassabban szükül, mozgás közben nehezebb vele találatot elérni. -
Bakker, este hattól kb tizenegyig játszottam, és egy új pályát sem adott be... ellenben volt 10x Ensk, meg 8x Himmelsdorf. Hummellel kellett TD -znem egész este :D -
crossy104 #9436 Kinek mi jön be.Nekem most az IS-ek.Volt tigrisem,KT-m,de mint ha az IS-ek többet birnának.Bár ma szar napom van, 10 meccsből 8-at elbukok a társak balfaszsága miatt. -
Tegnap este láttam egy példát arra, hogyan táncoltat meg egy TD egy nehéz tankot... persze ehhez kellett az is, hogy a nehéz tank egy spongyabob-fejü KV legyen :D
Egyszerüen nem bírta az ágyut a rohangáló SU felé fordítani.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a SU végül csinált egy rossz fordulatot, és valahogy pont a KV csövébe nézett... rossz vége lett. -
Anno Vk3601 -el imádtam IS ellen harcolni, simán vertem öket... :O -
IS annyira simán nem (De megoldja) ... Nekem az első 1v1 találkozásom KT-vel úgy zajlott, hogy IS-el leszedtem 17%-ig, majd 5 rikosé és kiszedett :( -
crossy104 #9432 Nekem a KT nam jött be.A nagy ágyúval viszonylag jó, de mindig ammo rack van.IS, IS3 is simán szétkapja. -
Renegade #9431 mégis a legjobb móka a scout reneszánsz, mert LEO-val vagy top tier az ember a sok Lee között (gyűjts össze mind!) vagy rohangál a nagyok között HE-vel és csilingel mint a villamos -
Adjunktus #9430 Bizony jó.Én nagyon szerettem.Sokszor futottam össze KT-val mikor IS-3-at toltam.Bár a BL9 löveg azért sokat dob rajta.Mondjuk a KT csak most fog következni nálam,tehát csak mint ellenfél tudok beszélni róla egyenlőre.De én nem reccsentem be tőle ha összefutottunk. -
Renegade #9429 hát artyval még nagyobb lett a variancia, én pl jó nagyokat sebeztem vele...csapattársba, mert éppen kardozott :-))
megnéztem az eddigi teljesítményemet célzás terén:
humi: 35%
DB: 51% (mondjuk ezen meglepődtem, mert szinte csak auto aimet haszálok a rohangálós harcmodor miatt)
viszont az arty mellé lövésnek lesz egy marha jó vonzata: bátrabban fognak kóricálni a tankok, így remélem kevesebb lesz a kemp, több lesz az akció
A sebzés model átvariálása is éreztette a hatását, kigyulladt a Humim (orr motoros), hát ez osztatlan sikert aratotot mindkét oldalt, na igen az általános utálat is lehet közösség formáló :-) -
Nem próbáltam az IS3-at, annyira jó? Azt látom hogy az adatai nagyon fürge... -
thx a gratulációt de nem fogadhatom el :) mert a te érdemled (#9406-as hszed-ben elismered a gyengébb ágyút,illetve a KT-vel azonos mozgékonyságot írsz amit én úgy értelmeztem hogy ebben a tulajdonságban megintcsak gyengébb mint az is3).
-
Hát hallod, olyan elég ritkán van, ahogy lehet én megyek be a házak közé, inkább csatában vesszek el mint az arti szedjen szét :-) -
Adjunktus #9425 lol.Most nézem,hogy a Yenki legénység vegyesen van.Néger fehér 1 gépben!:)
Ez nem igazán így volt akkoriban,a demokrácia hazájában,az emberi jogok zászlóvivőjénél,a világ rendőrségénél,az elesettek és a szegények támogatójánál az egyenjogúság élharcosánál!:)
Bár mintha erről már lett volna szó előrébb. -
Mondjuk ha van csapatmunka te nem nagyon kerülgetsz semmit:)
de majd az csak klán háborúban fog igazán működni -
Adjunktus #9423 Igen.Pont ezért mondtam,hogy "kivéve ha nem kell close combat karatékat vívni vele".:)
Közelharcban bármelyik tank jobb nála,aminek forog a tornya és át tudja lőni a páncélját.Feltéve ha nem béna.
De ha minden adott a TD harcmodorhoz,nagy távolság,jó rálátás,rejtett pozíció,akkor nem nagyon áll meg előtte senki. -
TD nem az én műfajom, lehet hogy jobb mint a Ferdi de szerintem nincs a KT-vel egy súlycsoportban kivéve ha kempelhet. A KT elég jól gyorsul és forog, könnyen megkerülhetők a nagy td-k.
Szerintem :-)
Más stílus a kettő kinek a pap kinek a paplan :-) -
Adjunktus #9421 Tier 8 egyértelműen ISU-152. Persze csak ha nem kell close combat karatékat vívni vele.Jó pozícióból bármelyik t-8-asnak kifingja a szemét 2 skulóból.
Szerintem.:) -
PzIII A-val az 50mm-s ágyúval egy csomószor lepattannak a lövések, a kis M3 Stuartoknak meg soha se pattan le rólam a lövedékük...ez egy kicsit bosszant, meg a Sherman is elég golyó álló. -
Csakis a KT, magasan a legjobb szerintem. (Ha medium akkor meg a T44, szerintem még mindig túl tápos jó kezekben, hiába van a Panthernek több HP-ja, úgy forgul mint egy leó :-) ) -
Ne is mondd :-) -
"A legjobb tier 8 kell, és ez nem az."
És ezt egy alap tank alapján kijelented, na ezért még én hadd gratuláljak :)