418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mijki
    Az APCR lőszert érdemes használni?
  • lammaer
    No, ha túl sokszor tesz be nagyok közé, a rövidcsövű ágyút rakd fel (aminek nagy a sebzése de kicsi a penetrationja) és kizárólag HE-vel löj :)
    Tüzérség ellen ideális, és talán még a nagyokat is meg tudod karcolni vele ha mákod van. 1-2% elkerserítő lehet ugyan számodra, de minél nagyobb szintű tankba sebzel bele, annl nagyobb rewardot kapsz.

Tényleg, tudja vki hogyan változott a HE lövedék működése a patch után?
  • mijki
    Panzerkampfwagen III

még 800XP és megvan az új torony, 75mm ágyú és az új lánctalp :)
  • Fritz Von...
    Nincs mit. Személy szerint én az onwart szeretem, mert ott egy halom részlet is van, mint pl fogyasztás. :)
  • lammaer
    Uhum.
  • mijki
    Nekem?
  • Cukii
    Mókás tank ez a T20-as egy pz4 105ös ágyúval és egy su85b megevett vacsira
  • lammaer
    Amúgy milyen tankod van?
  • mijki
    Köszönöm. Ez sokat segített.
  • lammaer
    Mijki, tömören összefoglalva hogy mi a teendőd, ha egy olyan csatába kerülsz ahol az utolsó pár tank közül vagy valamelyik:

4153
    8809
  • mijki
    Elértem az 50km/h-t :)
  • Tono34
    Köszi, jó oldalak. El is mentettem.
  • Fritz Von...
    Egyéb tankos oldalak:

http://www.achtungpanzer.com/
    http://www.onwar.com/tanks/

• mijki
    Tudom azt elolvastam, csak azt hittem, hátha van egy másik módszer is erre.
  • Fritz Von...
    Nekem van erre a célra egy PzJGR1-esem. :) Tudod mekkora feeling a sok békaszemű ortopéd usa T1 tankot lövöldözni kifelé? :D
  • Ulvar
    Na azt hogy csináltad testvérem :D. 20al?? ne viccelj :D alapon minimum 50el megy :D. Lánc van? Mert a lánc viszi a sebességet a motor csak a gyorsulást segíti...
  • Fritz Von...
    Minden nap kapsz 150 goldot. Utána ha összejött 300-1500-2500, akkro tudsz premium accountot vásárolni rajta 1nap-1hét-1hónap időre. Platoont csak premiummal lehet csinálni.

Folyamatos spammelés helyett a főkép alatti "Egy kis alapozó a játékhoz" részt kellene figyelmesen, a magyar szöveget megértve elolvasni. Alternatívaként ide is lehet bökni, ami ugyanaz: http://vivalaresistance.hu/index.php?site=news_comments&newsID=41

• Tono34
    Belinkelném ezt nekik ha tudnám.
  • mijki
    köszi
  • mijki
    Csak az a baj vele, hogy még újonc a legénység ezért 20km/h fölé is alig megy a tank...
  • Renegade
    csinálsz egy platon-t után invite-olod a cimbidet
  • Tono34
    Érdekes felvetés.
  • mijki
    Hogy lehetne a haverommal egy csatában harcolni?

És például azt megcsinálhatnák, hogy egy tanknak több sérülés modellje legyen, a találat helyétől függően. És a tank belsejét is megcsinálhatnák hullákkal és minden műszerrel, karral, berendezéssel együtt. Vagy a kirohanó személyzetet is, ill. a géppuskák használatát, amivel pl.: a kirohanó személyzetet lehetne kilőni...
  • DummyBoy
    Nos, a PZIII sokkal több XP-t és pénzt tud keresni, ha IS4-ek közé kerül mint ha a saját Tierjébe ...

Scoutolni kell vele, ha ügyesen csinálod nem halsz meg (De meg fogsz ... csak nem az elején.)

Mellesleg amint belépsz egy játékba, minimum 15-en arra fognak gondolni és gyúrni, hogy úgyis "megöljenek" ...
  • Sunrider924
    Ha mozgas kozben benyomod a R-et 3x akkor nem fog szetugrani a celgombod egyaltalan, az arra van kitalalva, problad ki
  • Renegade
    küldeném az újoncoknak, és mindenkinek aki szereti ;-))))

• Renegade
    erről az jut eszembe, amit a seregben mondtak: a kopasz nem azért kopasz mert rövid a haja, hanem mert tudatlan, szóval nem gyökér vagy, csak kopasz :-)
  • erdos
    A scout nem harcolni kell, pláne nem egy is-4 ellen, artit védeni, artyt támadni meg megzavarni és felderíteni az ellent. szerintem :-)
  • noname23
    történelmi hitelesség? ilyen balance rendszerrel
    +future tankokkal
  • mijki
    Ja, én csak azért vagyok hogy megöljenek? Ja jó, hogy erre én nem gondoltam , bocs mert gyökér vok
  • spiczi91
    Mert scout vagy.

KEZDDŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐDDIIIIK
  • mijki
    De mért IS-4 ellen küld engem PzIII-al...esélyt sem adnak, még a Vaskereszt se ér ennyit
  • zalkad
    ... kezdödik
  • zalkad
    Érdemes egy-két kisebb jármüvet kifejleszteni maximumra, egyrészt mert van amivel kimondottan élvezetes a játék (nekem pl MarderII), vagy csak mert hatalmas pénzt tud hozni.
  • zalkad
    Megvenni csak azt a tankot, ágyut, tornyot, motort, lánctalpat tudod, amit elötte XP -böl kifejlesztettél.

Amúgy ebböl nem tudom mit nem lehet érteni:
    "A játékos egy harcjárművet irányít a játék folyamán, és mellesleg a harcokból befolyó XP-t és pénzt elköltve fejlődhet, amely hatékonyabb gyilkológépet jelenthet a következő csatában. A játék így valójában két helyszínen folyik, először is a garázsban ahol a harcjárműveinket tárolhatjuk. Itt dönthetünk arról, hogy a befolyt XP-t és pénzt mire költjük el, választhatunk a rendelkezésre álló harceszközök közül, mivel menjünk harcolni, és így tovább."

Vagy csak nekünk "veteránoknak" egyértelmü, ami ide le van írva? :)
  • erdos
    van egy olyan gomb, rechearch, rányomsz és eljutsz a fejlesztési oldalra,
    ott a sötéldzöld téglalapokban vannak a kifejleszthető dolgok. azokra is rányomsz, a felugró ablakot leokézod :-) Ésszerű úgy nyomkodni hogy minél előbb eljuss a PII ablakig, nem kell minden szart kifejleszteni.
    Ha eljutottál márvehetsz is PII-t a Store-ban. Ott meg kezdődik ugyanez előlről :-)
  • Torzonborz
    fejlesztéshez nem csak pénzt kell hanem xp is. ha abból nincs elegendő akkor nem fogsz tudni feljebb lépni.
  • Me0w
    A fejleszteshez nem penz, hanem XP kell. A kepernyo jobb sarkapan raboksz a reasearch gombra, majd arra a modulra amit ki arasz fejleszteni. Az elerhetoek zold kerettel vannak megjelolve, alatta az aruk, XP-ben. Ahogy a vonalak menten eljutsz egy tank fejleszteshez, es kifejleszted, mar meg tudod venni.
  • mijki
    De mi a ****ért vannak tüzérségek! Olyan rohadt idegesítőek!
  • Julius819
    azon az oldalon nem találtam ilyet, amit mondtál a fórum 120 oldalát meg nincs sok kedvem végig olvasni. a játékban megpróbáltam már mindent de nem tudok egy vacak panzer2-st sem kifejleszteni, pedig 3X annyi pénzem van, remélem valaki ad valami használható tippet, hogy is kell megoldani a fejlesztést...