418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #9536 Igen ez előfordul néha. Kifejezetten idegesítő. De ez még valahogy feldolgozható. Nekem volt olyan, hogy a torony elejét érte a találat ki is ütötte a tornyot, eddig még oké. Csakhogy a jobb oldali lánctalpat is kiütötte. Persze sérültem is valami 300 körül. -
lammaer #9535 PZIIIa sztem, az jobb német ág.
Plusz ha nem akarod az összes goldot elpazarolni, akkor ne ugord át a következő elérhető tankot :) -
yossarianHUN #9534 Azok nem is Tigrisek voltak, csak valami modern tank Tigrisnek álcázva
. A tornyuk a fél méterrel előrébb volt.
-
Renegade #9533
-
Armisael #9532 Na ma össze campeltem 120.000 creditet magamnak JagdPanzer 1-el. Kérdés mit vegyek rajta Panzer IIIA-t vagy Luchs-t? Vagy gyűjtsek még egy jobb tankra, mit ajánlotok?
Igazából most jól érzem magam a kis TD-mel Artyk nem bántanak. A páncélja semmit nem ér gyakorlatilag, de ez nem zavar mert nem megyek közelharcba. Viszont ami nagyon kikészít, hogy kibaszott lassan fordul BT-k, Leok és Hiúzok piruetteke járnak körülöttem...
Szóval ezen a credit mennyiségen lehet egy olyan tankot venni, ami gyorsan fordul és nem kell félni, hogy szemből one hit - KO-t kapok azoktól akikkel szembekerülhetek? -
crossy104 #9531 Jól van, te kis lázadó!
Mellesleg a Tigris jó kis tank, csak marha sokszor kigyullad, de ez már egy lerágott csont.Ha valaki akar tud ellene tenni.
-
köszi az infót
az érdekes tud lenni mikor szemből lőnek meg de hátul jelzi csak a motoron a találatot:) -
Renegade #9529 hadjuk már a hülyeséget, a néha még mindig nem szinonímája az állandónak :-( -
jocking #9528 T-28, új toronnyal, 85 mm-es ágyúval és fullos mocival nem is tűnik rossznak. Gyors is, Pz 3-ast 2-3 lövésből kinyírja (alap lőszerrel) és még egy IS-t is sikerült elkapni vele. :) -
crossy104 #9527 Itt már valaki idézte a Kelly hőseiből, mikor Csodabogár megvette a Tigrist :)
-"..., de hogy ezt a tankot megvetted komplett őrült vagy."
-"De mikor olyan gyönyörű tank."
-"Egy kalap szar." -
crossy104 #9526 Köszi!Azért is kérdeztem, mert az IS igy is látványosan fordulékony. -
garaib #9525 Szerintem az egyik legfontosabb.
Nagyon fordulékony lesz tőle. -
crossy104 #9524 Egy kérdés akinek van ill. volt IS-e.Mennyire fontos rá a lánctalp? Mert a nagyobb tornyot igy is elbirja.
-
crossy104 #9523 Igy van! Ráadásul az arty-k semmivel sem lettek gyengébbek a patch után sem.Reggel feltettem a 122-est az IS-emre, elindultam, és rögtön szétkapott két arty.Egyet sem tudtam lőni. -
davidbog #9522 A páncélátütést úgy kell értelmezni:
135 mm páncélátütése és 135-ös sebzése van az AP lőszernek.
194 mm páncélátütése és 135-ös sebzése van az APCR lőszernek. Ezt a fajta lőszert lehet aranyért venni.
38 mm páncélátütése és 175-ös sebzése van az HE lőszernek.
Ezekre az értékekre van +/-25% "szerencse faktor", tehát ennyivel kevesebbet és többet is sebezhet/üthet át.
A HE lőszer előnye hogy a páncélátütés nem függ a lőtávtól, és mindenképp sebez, akkor is ha nem ütötte át a páncélt. Az AP és APCR akkor sebez csak ha át is üti a páncélt (de sebzés nélkül is kiütheti például a tornyot, ágyút stb).
Az APCR azért sebez ugyan annyit mert ez a WoT. Amilyen elcseszett a sebzés és páncélátütési modell örülhetünk hogy ennyit sebez. Ugyanis az APCR űrméret alatti nem leváló köpenyes lőszer. Ahogy észrevettem a sebzés a kaliber nagyságától függ a WoT-ban, tehát egy APCR-nek ezek alapján kevesebbet kéne sebeznie, mint az AP-nek. De szerencsére nem. -
Nekem a HE ritkán szokott full sebzést okozni ... pedig okozhatna :)
Szerintem ha most mindent agyontápolnának a a játékban, és mondjuk a loltraktor oneshootolni tudná a maust, akkor sem tudná lekörözni az artykat utálatban :) -
legtöbbször mindig szemből kapom ki az ütős kis nagyvadakat
és sajna ez nem repeszt úgy mint egy párduc örülök ha vissza döcög ilyenkor az ovóhelyre
+vmi ilyesmit hallani legtöbbször "dont penetrations this heavy armor"
Az átalános páncél átütési képességet pontosan hogy is kell értelmezni az ágyúnál?
vki?
pl
75mm KwK42 L/70
Avarage Penetration:138/194/38mm
135/135/175 demage
138 és 194 miért ugyan az
a sebzés
-
HuffnagelSteve #9519 Na. Akkor az artyk után a HE lesz a következő közellenség?
A HE után meg jönnek a scoutok? Vagy mi? -
Ezért kéne gyengíteni a HE-t, mert teljesen értelmét veszti a páncélzat, ha egy Is a 122m-es ágyúval konstans 200-akat sebez nekem akármibe is vagyok. -
HuffnagelSteve #9517 Egyébként a 3002-re is fel-fel rakom a 105-ös puskát. Brutál! -
HuffnagelSteve #9516 Én qrva jókat játszottam pz iv-el komolyan. Hol a 105-öst tettem rá és röhögtam nagyokat a brutális találatokon, hol meg a hosszút és sznájperkedtem vele. Szerintem (mondom, szerintem) qrva jó tank csak ésszel kell használni. -
Sir Charles #9515 Nem értem miért mondod ezt, a PZIV szerintem az egyik legjobb tank az egész játékban.
A német vonalon meg egyedül a Tigris az ami hagy kívánnivalót maga után. -
Az egyes járművek xp-it most már nem lehet a free xp-be átrakni? -
ezek a majmok majd gorillává fejlődnek 1x aztán lessz ne mulass
-
Renegade #9512 tedd fel rá a 10,5-es ágyut és vadász HV-re :-) -
3002DB jó kis tank mellékágat fejleszteni kell ahhoz sajna
de most konkrétan én a PIV mondtam gyenge mint a harmat 4.ik tanknak
minden máshol leszámolsz annyit már kapsz vmi tankfélét -
Renegade #9510 minden tank jó móka amire felrakható a 10,5es rövid(HE). annak meg az IS3 is 4 lövés, ráadásul a legnagyobb fun ágyú a játékban, a párducomon is az van, kis turcsi, rohan fel alá és borzasztóakat sebez :-) -
Tényleg nehéz lenne elolvasni a banner-ben lévő linket? -
És akkor mi van? :)
Legalább rendesen el lesznek osztva, nem az lesz mint most, hogy van 22 német tank, meg 8 szovjet...a kisebb tierű csatákban persze hogy sok az amerikai tank, mivel mindenki most próbálja ki azokat. Az orosz szerveren is ez volt, amint kijött a patch, 15 vs. 15 T1 Cunningham csaták voltak :D -
A rádió mire jó? -
Eddig volt 2-3 szaladgáló balfasz, most van 10-11 amerikai majomtank. :) -
Én a Tigrist várom, olyan gyönyörű tank -
HuffnagelSteve #9504 Ésszel játszva bizony, hogy nagyon fasza csatákat lehet vívni a pz IV-el, sőt már a hármassal is. Vagy például a 3002DB-t (én!) nem adnám oda egyetlen orosz tankért sem. -
MÉRT???? -
Van már új skin az amcsi tankokhoz? -
Hehe. :) -
na aszed örülhetsz mi
ha meglesz
diákcsemege leszel főleg az okosoknak oldalról meg hátulról
a német ág a legnagyobb szívás -
Már csak 13.000XP és meg van a Pz IV :D -
T34, PZIV, Sherman, KV ezek az alap pénzkereső tankok. Ezek kellenek, haz az ember gyorsan és értelmesen akar pénzt termelni. Aztán kell egy jófajta heavy, egy panther v. T44 és egy jó TD. Ez bőven elég a tartalmas szórakozásra. Az amerikai tankok heavy részét hanyagolom, a Shermantól felfele meg felesleges fejleszteni, mert jobb mind a német, mind a ruszki ág. -
Nem, inkább költsd hasznosabb dologra az aranyat.