418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ma láttam egy új tip-et pályabetöltés közbe:
Artillery is your main firepower of the team.
Én eddig úgy tudtam a ww2-ben a nehéz tankok töltötték be ezt a szerepet, manapság meg a MBT-k. Szerintem Guderian forog a sírjában, hogy ilyeneket írnak, kicsit az az érzésem a fejlesztőknek az a szándékuk, hogy legfontosabb fegyverré a tüzérséget tegyék és minden mást az ő támogatásukra rendeljenek alá. -
Renegade #9617 Bár nem tudom, hogy a SU-26nak mekkor a célkeresztje, csak feltételezni tudom, hogy kb mint a sturmpanzerII-nek (anyajegy méretű), na akkor erre dobjál rá 20%-ot. Nem ezeknél érezhető a bünteti, hanem a nagyoknál, amiknek 0,5-1,5 tank méretű az összeugrott célkereszt. -
HuffnagelSteve #9616 Ha okosan és jól játszol vele, széjjel keresheted vele magad! Isten bizony egy nagyon faszányos kis tankocska ;) Imádok vele nagyokra puffogtatni. -
yossarianHUN #9615 Ez történt. Mindazonáltal elhiszem, hogy ez extrém eset, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy ha ilyen történhet, akkor a heavyknek és TD-knek még mindig semmi esélye a nagy artys meccseken. -
Nos értem, köszi, én amíg játszottam vele nagyon utáltam, mert folyton meghaltam vele (nem mentem előre, de mégis meghaltam) -
yossarianHUN #9613 Ott a pont. -
Renegade #9612 HV-m sosem volt, elhiszem, hogy azokkal nagyon nehéz lavírozni artyk elől, nem is tudok róla véleményt alkotni, max annyit, hogy egy ügyes IS7est nagyon nehéz eltalálni. :-(
most erre a mondatra kaptam fel a fejem: " Hummel telibe talál egy neki merőlegesen kb 55-el száguldozó T 44-et. Következő meccsen ugyanez csak iskolabusszal és A 20-al. -
yossarianHUN #9611 Az lehet de mint mondtam, én ki is próbáltam artyval és úgy kicsit jobban meg tudod nézni mint ha "engem 10-ből 1x arty" felkiáltással osztanád az észt. -
Adjunktus #9610 Ezt már sokadszor mondod.
És álltalában nem a light meg medium tankosok szólják le az arty-kat.Ők rohangálnak mint zsidóban a fájdalom.Az artysok nem pazarolnak rájuk skulót,ha egyszer ott vannak a jóval könnyebb és jövedelmezőbb heavy meg nehéz TD célok.
Vegyél egy Heavy-t,közlekedj max 30-al és rá fogsz jönni,hogy miről van szó. -
HuffnagelSteve #9609 loál
-
yossarianHUN #9608 A Marder remek kis gép ha nem a nagyok közé rak. Páncélja nem sok van de elég gyors az erősebb 2 ágyúval (76 és 75 mili ha jól emlékszem) pedig még egy-két tierrel nagyobb jószágokat is röhögve szétkap. Csak ne kerüljön tűzvonalba mert akkor vége a dalnak. -
Renegade #9607 akkor neked is:
érdekes, engem 10-ből csak egyszer lő ki arty, a maradék kilencben HV-k lőnek ki, az arty szinte sose talál el, a HV akkor is, ha 48-al megyek, szerintem ez így csalás, túl erősek a HV-k, sőt, van, hogy 5+ van egy pályán!
Ez így túl táp, javaslom, mindegyik lánctalp nélkül induljon a csatába...
Egyébb hülyeség? -
Renegade #9606 a P-nél sírni fogsz (nem megy, szar ágyú, papir páncél), ha panther felé mész. A DB kárpótol mindenért (már ha szereted a mozgó harcot). Kampinyovkán még autoiam előtt is lehet vele fel-alá kóvájogni középen, nagyon ritkán találtak el.
A panthert meg még szokni kell, DB után csigának tűnik, de megszokható -
yossarianHUN #9605 Az arty nerfről csak annyit: épp tegnap láttam ahogy egy Hummel telibe talál egy neki merőlegesen kb 55-el száguldozó T 44-et. Következő meccsen ugyanez csak iskolabusszal és A 20-al. Ezek után gondoltam meglesem az arty nerfet közelebbről és leporoltam a kis Szu 26-ost. Hát pontosságban kb semmi eltérést nem láttam beszűkült körrel 10-ből 9x eltaláltam a célt a pálya túlsó végéről, a lövedék lassúsága pedig olyasmi amihez 2 perc után alkalmazkodni lehet. Szóval az arty még mindig szopat... Őszintén szólva nem is csoda hisz a fejlesztők még jóval a peccs megjelenése előtt kijelentették hogy szerintük az arty úgy jó ahogy van. -
Marder II-t hogyhogy vettél? Szerintem az az egyik legrosszabb tank. -
Adjunktus #9603 És hányszor piszkáltak már ki a vasadból azok a Szovjet "izék"?:) -
Meg az összes kreditemet is :D De nem baj, erre terveztem elkölteni végig, nem volt nehéz megállni hogy ne vegyek valami szovjet izét :D -
Igen, az arty "nerf" nem tűnik számottevőnek, pedig láttam olyan "űrmatekot" ahol összeadogatták, hogy a sebesség + dispersion nerfell mennyivel pontatlanabbak lettek ... lópikulát lettek :(
Kérdés: játékban már kérdeztem, de gondoltam itt is feldobom ... elkezdtem a német oldalt, pz4-et gyúrom ... cél a heavy és medium oldal ...
Hogyan érdemesebb? 3001H-t kifejleszteni, és abból továbbmenni Tigris és Panther felé, vagy megéri megvenni a 3601-est is?
Nem financiális kérdés, inkább, hogy mennyire "szórakoztató" velük a játék? Haver imádta a 3601-est, ha jó, akkor nem szeretném átugrani ... de ha a 3001H is elég jó, akkor felesleges 2 tank ...
Mit gondoltok? -
Akkor kb elköltötted az össze free xp-t? -
yossarianHUN #9599 Hát igen, nincs az a Tigris 1: aminek így fordulna a tornya 2: ami ilyen fürge lenne 3: aminek a torony a páncéltest elején van.
-
yossarianHUN #9598 Szerintem a kalap szar nem a Tigrisre általában vonatkozott csak a szitává lőtt motorra célzott vele. -
HuffnagelSteve #9597 Sőt! Ágyú helyett csak egy franciakulcsot kapjanak és azzal kelljen szétkapni az ellent :D -
Renegade #9596 érdekes, engem 10-ből csak egyszer lő ki arty, a maradék kilencben HV-k lőnek ki, az arty szinte sose talál el, a HV akkor is, ha 48-al megyek, szerintem ez így csalás, túl erősek a HV-k, sőt, van, hogy 5+ van egy pályán!
Ez így túl táp, javaslom, mindegyik lánctalp nélkül induljon a csatába...
Egyébb hülyeség? -
Na megvolt a nagy bevásárlás :D
-
Adjunktus #9594 Nem azt mondtam,hogy többet lehet vele keresni,hanem azt,hogy lehet +os.
Egyébként meg amennyivel ütősebb a BL9 mint a 100-as,relatíve több sebzést tudsz vele adott csatában bevinni,r-go több pénzt és xp-t kapsz.
-
crossy104 #9593 IS 122-es löveggel lehet plusszos? De csak a lőszer egy ezresbe kerül.A 100 mm-es meg csak 250-be. -
A PZIII elég kemény volt most, bekerített Prokhorovka mapon három irány ból egy T44, KV1 és nem tudom mi. Sok lövést kibírt a kis tankom, csak aztán feladta a harcot...
HE lőszer nagyon jó nehéz tankok ellen... -
itt a Tigrisbe bujt T34:D -
-
Vagyis ez abban a filmben volt! -
Ez nem Kelly hősei idézet volt, amikor a film végén amikor Csodabogár megvette a némettől a tigrist, egyenruhástul.... -
Adjunktus #9587 -"..., de hogy ezt a tankot megvetted komplett őrült vagy."
-"De mikor olyan gyönyörű tank."
-"Egy kalap szar."
Ez már Amerikai propaganda vagy inkább sértet büszkeség,amiért a tigrisek rommá lőtték a csöves Sherman-eket.
A 122 mm BL-9 jó kis ágyú, összességében egy hajszállal nyengébb mint a KT 10,5 cm L/68-asa,
Nekem nem tünt fel,hogy a BL9 gyengébb lett volna sőt!
A IS-3-as a BL9-es löveggel is lehet +os prémium nélkül,ha nem csinálsz túl sok fail csatát.
Szerintem a TD lista elején a németek jobbak, aztán a Su-85, SU-100 és SU-152 jobbak mint a német megfelelőik, utána pedig ismét a németek a jobbak. Szerintem.
Az elejével egyetértek.A végével nem.Az ISU a hosszú 152-essel simán partiba van a JagdTiger-el,pedig van köztük 1 tier különbség.
Ha végre megcsinálnák a Tier-7-8-9-es Német TD-k álca bug-ját,és normálisan működne a rejtőzésük,akkor nyilván sokkal jobbak is lehetnének.
Jelen helyzetben a Ruszkiknál többnyire működik az álcázás,a Németeknél meg JagdPanther-től felfelé nem igazán. -
Az arty-k többet lőnek mostanában mellé, de én inkább a lassúbb lövedéknek tudnám ezt be. 3-4 nap és ugyanott vagyunk mint előtte. -
Mindkettő jó. Az ISzU-152 rendelkezik a játék legjobb ágyújával átütés és rombolóerő tekintetében, de a vele egy kategóriás német Ferdinand erősebb páncélzattal bír, és pontosabbak az ágyúi. -
Én tegnap játszottam a Hummel-el, egyáltalán nem lett gyengébb...4-5 kill-t csináltam vele minden második csatában. -
Az spg nerf egyáltalán aktiválva van? Mert egyáltalán nem tűnik úgy, hogy sokkal pontatlanabbak lennének. Ráadásul most az amerikai ág miatt még néha 5-5 spg is van bent egy csatában. -
Valahogy le lehet menteni a játék zenéjét? -
Akkor még várhatsz egy kicsit
-
tutika14 #9580 én inkább várnék vele amíg kijön -
crossy104 #9579 http://www.worldoftanks.com/