418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
csak 1helyen tudom mert oroszul nem tok szvsz oda nem is reggeltem
de itt a fórumon is wot forumán is meg http://game.worldoftanks.com/news/contests/launch_registration_wot_battle_league-october-30
valószínú cbt lessz remélem. -
lammaer #9695 melyik siteon olvastad? .ru vagy .com? :) -
vki tudja melyik szerveren indul novemer 15.én a World of Tanks Battle League!
eu vagy orosz -
crossy104 #9693 Hirtelen azt hittem, hogy tankcsapga.
-
Tudom ;) -
fake -
Azta rohadt :D
-
Tuti van hack neha kicsit erdekes dolgok tortennek:) -
nekem is tetszik a Sherman:)) mert alltalaban kette tepem mint a papirkutyat a PzIV-el:D -
Tényleg idegesítő tud lenni amikor te vagy az arty központja mindegyik csak téged lő mondjuk ezért szoktam csak holt terekben maradni
bár mint arty használónak van 1olyan érzésem hogy már léteznek a játékhoz hack-ek
-
A Shermanre rápakolva a 105ös olyan, mint a PZIVen a 10,5es, csak T34es sebességünk van. :D -
Nekem a Tigris nagyon bejön. A KT sincs messze, de eddig tökéletesen meg vagyok elégedve a Tigrissel, és a beleölt pénzzel. -
Nem és ha kicsit is figyeltél volna a trollkodáson kívül akkor feltűnt volna az, hogy az előző hozzászólásomban sem írtam, hogy kilőttek.
Úgyhogy most már tényleg vegyél vissza, nem kell a gyépés stílusod
-
Bár most megnéztem az ágyúikat, amiket lehet venni, tök ugyanaz kb. -
Nézegettem leírásokat, és mivel igen pénzhiányban vagyok elgondolkodtam, és elkezdenék egy artyt húzni. Szerintetek a Hummel, vagy az amerikai arty a jobb? (mindkettő t5ös, amerikai többet sebez és nagyobb penetration, gyorsabb, de kisebb armor) -
lammaer #9681 Az ágyú paraméterei oda vannak ugye irva... :) -
LÁNCTALP, MOTOR MEGVAN, torony nincs, hosszú 75mm-s ágyú jó? -
yossarianHUN #9679 Milyen videókártyád van és milyen driver van hozzá telepítve? Nekem is volt ehhez hasonló problémám több játékkal (igaz xp-n) amíg rájöttem hogy a legújabb (191.07-es) drivert sok játék nem szereti. Egyszerűen letöltöttem egy régebbit és máris ment minden. Más a dolog ha ATI kártyád van, azokhoz nem tudok hozzászólni. -
Ezt ha WorldOfTanks.exe-vel indítom, ha a launcher-rel, akkor bejön az az ablak, ahol a play gomb van bal-alul, ha rákattintok, akkor pedig ugyanez a kép fogad, csak a hibaüzenet nélkül, úgy kb 2 mp-ig, utána kilép. -
Mit ír ki pontosan? -
Felment simán a legújabb verzió. -
Renegade #9675 mivan, szar napod van, kilőttek az artyk? -
valahonnan le lehet tölteni a játék zenéjét? -
Akkor te kurva mód ügyes vagy szerencsés vagy, nincs is több kérdésem hozzád, mint a WoT Istenéhez.
Arcból azért néha napján majd vegyél vissza. -
Akkor passz, nem tudom mi a win 7-ben a szokásos .. -
Telepítésnél nem volt bibi? -
Úgy meg kiírja a szokásos win7 hibaüzenetet, és utána lép ki. -
Próbáld meg a worldoftanks.exe-t indítani a wotlaucner helyett -
Most telepítettem a játékot, de kipróbálni még nem sikerült sajnos. Miután belépek a kliensbe és rányomok a playre elődob egy ablakot, és rögtön kilép. Rákerestem már erre a problémára és azt javasolták más forumokon, hogy futtassam kompatibilitási módban, meg adminként, esetleg telepítsem újra. Nos, ezek egyike sem segített. Felmerült már esetleg ez itt is valakinek? Előre is köszi. -
Na ma nagyon nincs szerencsém... Van 1 killem, de akármilyen tankal megyek, mindig már az első lövés leszedi a lánctalpam, és az összes arty szokásuk szerint pont rám céloz és meghaltam. Jó volt nézni: megyek előre, hupp pz3 aufs a. Örülök, hogy lesz 1 killem, rálövök, marad 20% élete, rámlő, lánctalp le, FÉLREFORDULOK nehogy rá tudjak lőni, 3 oldalról jön az arty lövés és meghaltam. -
legnagyobb 7.5-es ágyú már ki volt fejlesztve ezért rátettem, a másik meg az 1. megvehető motor is ki volt fejlesztve, ezért azt is már ráraktam- -
Összegezve egy jó Tier6-os lenne csak épp nem az. -
Annyi free xp-m volt hogy fullra húzzam a T20-ast. Eléggé kiábrándító, a 90milis ágyú semmivel se jobb mint a 88mm L/56, igaz egy tier-be esnek, de ez lesz a T23 legjobb ágyúja is. Az orosz 100milissel és az L/71-es 88al nem veszi fel a versenyt. Páncélzatát és mozgékonyságát talán VK3600h és a VK3001h közé tenném, az előbbinél gyorsabb de gyengébb, másiknál lassabb, de erősebb és hasonló a manőverezése is. Az azonos tierben lévő VK3002db és a T-43al nem veszi fel a versenyt ha fullra vannak fejlesztve. -
nerhun #9663 Van vkinek már T20 vagy T 23-a? ha igen akkor milyen lett?
-
Elé kell célozni, iszonyú nehéz :). -
Persze, hátha tolatni kezd :)
A patch után azt vettem észre, hogy megváltozott a traktor hangja, sokkal traktorosabb lett és amikor felrobban egy tank akkor látszik a hőhullám ami keletkezik -
Eddig se volt sok értelme az autoaimnak, de így már teljesen használhatatlan lett . A célkereszt elétartás helyett szépen lemarad a tank mögé ... vagy a patchben kaptunk mögétartást is ? :)
-
Adjunktus #9659 Hál istennek!Bár a többi is így működne!:)
Ne értsd félre,nem neked akarok rosszat.:) -
spiczi91 #9658 Hát nem tudom hogy a patch óta mit csinálok rosszul, de a Hummel a világon semmit nem talál el, még csak sebzésre se. Az állócélpontnak csont nélkül mellélő teljesen beszűkült gyűrűvel sorozatban 3x, a ruszkik nem sokat változtak, de a Hummel totál kész lett. -
Adjunktus #9657 Jaj ne add már alá a lovat!A végén még ottragad ha rájön,hogy egyszerű és akármit csinál úgy is nyereséges.
SuLIAN.
Kérdés,hogy TE mit szeretnél.Előbb döntsd el,aztán abban amin elindulsz tudunk segíteni.