418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Cukii
    Szerintem magyarok közül nem nagyon rohangál senki T23al. Csatába is eddig csak egyet láttam valami lengyel csávónál. Rákérdeztem azt mondta nagyon jó, ő szereti. Szerinte T44el felveszi a versenyt, de párducnál elmondása szerint gyengébb.
  • lammaer
    Viszont a PZIII-al szerintem jobban lehet artyt irtani, plusz ha a sajat tierjebe kerul utokepesebb tank.
  • DummyBoy
    Leot, bár a PZIII fordulékonyabb kicsit, a nagyobb moci, és a kisebb méret a Leonak kedvez ... meg talán döntöttebb picit a páncélzata ...
  • mijki
    Leopold, gyors!!!! De nagyon! :)
  • a.carkey
    Két kérdés.

A T-23al van valakinek tapasztalata? Érdemes elmenni felé? Milyen a T44/Panter kettőshöz képest? (Statjait láttam, de mozgásban?)

Ti melyiket tartanátok meg scoutnak? Leo v. PZIII?
  • LSSAHPAUL
    Egy kis off: ma este játsza utolsó meccsét a magyar bf1942 válogatott, élőben lehet nézni a: battlefield.hu-n
    Hogy mi köze ennek a wothoz :) hát pl hogy a válogatott felét wot-játékosok alkotják, vagy megnézhetitek a shermant pz4 ellen, sőt japán tank vs sherman csata is tutkó lesz benne :)
  • SZU
    Az auto aimet csak mozgó harcnál szoktam bekapcsolni scouttal, vagy gyors mediummal. Mert olyan közelről nagyjából az is eltalálja és még mindig pontosabb, mint ha én próbálkoznék.

Erről jut eszembe, a sensitivityt nem lehet valahol állítani? Mert egy kézremegés és centiket rezeg a célkereszt.
  • Met
    Aha, hát ez pech, a Sturmpanzer II-re tettem fel hátha több lőszert tudok felpakolni :)
  • Eagle16
    Az csak akkor kell ha mindenféle kiegészítőt akarsz venni, és esetleg valamelyik már nem megy föl, mert elérted a terhelési határt. Akkor veszel egy ilyet és fel tudod rakni pl. a spall liner-t. De persze ez már 1 helyet elfoglal, szóval már csak 2 kiegészítőnek marad hely.
  • Met
    A +x% suspension load capability mire való?
    Azt hittem, hogy több lőszert tudok akkor vinni de nem.
  • noname23
    nekem is akkor 200 körüli mikor jön a laggolás
    átlag nekem is annyi mint másnak bár érdekes xp(130) vs win7(140)
  • lammaer
    Hát, autoaimot igy is csak közeledő vagy tavolodó célra volt érdemes használni... vagy nagyon távoli állóra. Sztem.
  • Jacek
    igen
  • balogh197528
    nekem átlag 150-től 200-ig terjedhet??
  • Jacek
    ha nincs lag nekem 130-140 de ma pl allandoan karcolta a 200-at:( melohelyen mobilnettel tolom 200-220:))
  • Eagle16
    M6 fölött azért kicsit már értelmesebb fejlesztések vannak, de még ott is előfordul hogy tök ugyanazért a toronyért elkérnek 23k xp-t. (+40m látótávolságért aztán megéri...)
  • noname23
    mennyi az átlag pingetek?
  • CharrDen
    Eagle régebben írta, hogy amcsi tankoknak nem éri meg fejleszteni. Most meglett végre a T1 heavy. Örülök, nézem is hogy miket lehet fejleszteni. Lássuk: 6800 xp, egy olyan ágyú, ami 5el sebez többet, +2 armor penetration (semmi) és percenként még 1et tud lőni. Ez 6800 xp, 40ezer credit. Nem látom értelmét kifejleszteni.
  • a.carkey
    Mondjuk bekavartak az amcsi tankok, de azért mások lettek ők ketten.
  • Jacek
    Most kozepre mutat mindig csak hat siman folmegy a ping 200-220-ra amikor lagos a szerver, azt latod.
  • spiczi91
    Elképzelhető, hogy az utóbbi 2-3 napban pechesebb vagy. Te azt írod, hogy az artyk ugyanolyanok, a Hummelem meg nem talál el semmit. A szovjet artyk viszont nem sokat vesztettek a pontosságukból, érzésre. Lehet én is csak a Hummelel vagyok pechesebb mostanság az átlagnál.
  • mijki
    Az M1 Heavy mért ilyen strapabíró?
  • exoterm
    Szerintem meg a legordasabb bug, h az auto aim mostmár a haladó tank mögé és nem elé céloz.... epik fail.
  • a.carkey
    Viselkedésben is mások. Sokat nyomtam velük korábban, fel tudom mérni. Elivleg az artyk pontatlanabbak, a gyakorlatban meg ott folytatják, ahol abbahagyták.
  • spiczi91
    A hangjuk más, de az benne is volt a changelogban. Az orosz szerveren is ilyenek a hangok. Reálisabbak, a ruszkiknak végre dízelhangjuk van.
  • a.carkey
    Pedig nem ugyanúgy mennek, mint korábban. Egyik így, a másik úgy. A hangjuk is más.
  • Jacek
    Ezert futtatom ablakban de max felbontason csak a talca latszik, sajna nincs teljes kepernyos ablakos mod mint minden MMO-ban, lehet hogy be kene dobni forumra mert nem egy nagy dolog megcsinalni.
  • SZU
    KT-vel könnyebb azért, hisz olyan fürge =)
  • SZU
    Nem driver probléma, hanem amikor csatára várok visszaszámlálás miatt, rögtön alt-tabolok, és fórumot olvasgatok, vagy az online karakteres játékaimmal játszogatok. Fél-egy óra ilyen alt-tabolgatás után szokta kiírni azt, hogy kevés a memória és lebutítja a képet ilyen formán.
  • lammaer
    Bármelyik patchban irták nogy módosítanak ezen a két tankon? Nem rémlik, igaz nem vizsgáltam át töviről hegyire egyiket se.
  • a.carkey
    Véleményem szerint a T34 két patch óta szarabb lett, a PZIV meg a mostani óta jobb.
  • Fenrir
    A második képhez hasonló nekem is volt már, előtte pár másodperccel még ki is írta, hogy elfogyott a videókártya memória és magától visszaminősítette közepes felbontásra.

Nálam az megoldotta, hogy az árnyék és vízeffekteket levettem minimálisra vagy kikapcsoltam és így már mellette gond nélkül ment minden beállítás very high-on.
  • Jacek
  • crossy104
    260.99 nvidia driver a legjobb nekem.
  • Tuvok #9742
    Baszki, össze kell szednem magam, scoutom még nincs KT-val :D
  • spiczi91
    Haggyad már, az egy 6,85 tonnás kis páncélkocsi.
  • Renegade
    nem sérül, csak nem leszerelhető
  • Met
    A Medium Caliber az javítható? Mert amikor megvenném akkor írja, hogy sérül.
  • crossy104
    Cserélj videokártya drivert.Nekem is az oldotta meg.
  • SZU
    A németek nehéz felderítőket is gyártottak?

Azt hittem képletesen mondták a helybéliek, hogy földjeiket sűrűn öntözte őseik vére...